Oboy i världsklass

Ligger och lyssnar på radio på mobilen, riktigt behagligt faktiskt. tror det är en sak jag kommer fortsätta med! tidigare satt jag, anne och ewe och snackade minnen från vår gamla cpklass. svinkul. man kommer bara på mer och mer medan man sitter och pratar, gal1.. ewe trollade fram världens finaste oboy också, ni har tillåtelse att bli avundsjuka. godnatt :)

 


Avestavåld

Hälsade på Felix i Avesta som jag tänkt göra sen i somras.. Bättre sent än aldrig! Fick träffa hans nya lilla katt och sov med hans gamla katt bredvid mig hela natten. Haha, katter<3 kollade på Lorax-filmen, rolig men alltså jag klarar verkligen inte av när dom sjunger i filmer! Så jävla fel känsla i kroppen, det enda jag kan göra är att garva tills helvetet är över.

Sitter på kära 500:an som jag vet kommer ta mig hem tryggt och säkert. Nu är jag redan i Fagersta tänk vad tiden går! Nyårspanikar lite också :/ alltid samma jävla visa.


Tomterubrik

Firade jul hos min släkt i fjällen, senaste gången jag gjorde det var jag åtta. Mysigt som vanligt! Fick träffa världens sötaste kusinbarn för första gången också, lilla Noomi. Fööör söt, cuteness overload och så vidare! Man blir seg efter en 7-timmars bilresa men ska försöka rycka mig i hårstråna!

 


Here I am

Dålig med skriveriet, men jag har fan inte tid! och det känns helt okej, att inte ha tid med datorn liksom. Var förövrigt på det bästa jag varit med om förrförra helgen....... SCORPIONS! jävla legender, helt sjukt. han sjöng lika bra som han gör på skivorna, är det ens möjligt? han är 64 år vafan! så jävla söt med sin lilla basker.. nä fan jag älskar det bandet nu. sista turnén också, så jävla glad att jag hann se dom.
 
fick höra min bästa låt live<3 lyssna på hans röööst! önskar bara att publiken kunde hålla käft..

Mys i Norberg

Drog en road trip idag med min käre pojkvän Ujje Vänsterflod. fikade i norre på elsa andersons konditori, dom hade öppet till 6! på en söndag! hur awesome? vi visste inte vägen dit men det gick så in i helvete smidigt. bilen spann som en katt, hade fet musik, hittade dit direkt och drog en perfekt parkering därefter. grymma. gillade fiket starkt det får fyra av fem toasters, mycket pga öppettiderna, rekommenderas :) imorgon ska jag försöka hämta ut mitt körkort, kommer inte alls ihåg hur jag ser ut på bilden, men jag kan föreställa mig... NOG OM DET hejsålängeeeeee. 
 
It's sexy and it knows it

RSS 2.0