Bergsklättring

Avverkade en teorilektion på körskolan idag, blev glad att det faktiskt gav någonting. och joshua bor på ett berg, det var illa för benen. finns många berg i västerås, jaa. själv bor jag på malmaberg, men int finns det nå berg häri int neej. min väg är mycket smärtfriare, har bestämt mig för att gå oftare. och imorn är det första träningen på månader, blir säkert spytungt.
 
 

Sex månader slakt

För första gången under hela min skolgång behövde jag inte stressa innan skolan. denna underbara morgon som innebar pizzafrukost och guitar hero. en ny form av livsstil fick jag pröva på, det var inte så dumt. kan överväga att repetera i kommande framtid. tog tag i livet och fyllde på med mosiga 6 månader på gymkortet, höstterminen kan börja! har två mål innan året är slut, körkort och ett extrajobb. det förstnämnda ska nog inte vara några problem, men vad kan en bonde veta? kanske blir pannkaka av alltihop.
då har vi oss iaf ett mellanmål.
 
En till hålebo. obs barnförbjudet material

Mat i kvantitet

Hela veckan längtar man efter helg, men när den väl kommer blir man lätt uttråkad. vette fan. var igång hela lovet, men denna helg kan jag inte komma på vad i all världen jag gjorde! om folk är upptagna blir det problem. jag kan typ inte umgås med mig själv längre, förut var jag expert men nu får jag bara panik. sysselsätter mig med något men tröttnar direkt. det är svårt att fylla en hel dag med aktiviteter!
lär skaffa mig en ny vän.. 
 
Mamma och jag ägnade timmar åt matlagning idag. det var lika tråkigt som det låter men det ska bli så skönt att ha matlådor i frysen! bara värma på när jag blir hungrig, sweeeet. drog nyss en skype med joel von vesterström som är i turkland! vissa har det bättre. men jag har ändå ett helt okej läge inrullad i täcket. godnatt!
 

Nej björnön ligger åt helvete

Hade nån typ av kick-off med klassen på björnön. skulle ju egentligen åkt gokart men varför ska man få allt här i livet? trodde det skulle suga men blev faktiskt glatt överraskad. sommarväder fick vi också! efter att ha skjutit bullseye med luftgevär på medialäraren jim ett antal gånger blev det axelssonbussen hem, resan fortsatte ända till hålan. bebbo var med när jag återupplevde filmen "som hund och katt", hon hade inte sett den förut stackarn. kan vara en av dom fulaste och roligaste filmer som finns, men varför fattar man inte det när man är barn? mina reaktioner då och nu skulle nog skilja sig en aning. vhs in my ♥
 
sneaky

Scorpions

Iiiiiiiiiih! beställde alldeles nyss biljetter till scorpions i december! vilken jävla impuls, fan vilken taggad känsla :D lyssnat på dom som fan i år, vet inte varför. och så gör dom sin sista spelning i sverige i vinter. kändes givet, untz untz liksom baaaara.. nej sånt här behövs ibland nu när skolångesten smyger sig på. redan? japp. två dar i skolan och jag är less. är enormt ensam i lägenheten också, vill till skinnsberg.. nej nu låter jag skorpionerna pigga upp mig såhär lagom till sängdags! här har ni, mosa på.
 
Scorpions – Send Me An Angel
Scorpions – Still Loving You
Scorpions – No One Like You
Scorpions – Restless Nights
 
 

Party's over

We had a good run, sommarlov. men nu är det snipp snapp slut, för alltid. tänk om man skulle börja tänka djupare i det här med att det var sista sommarlovet och nu ska man jobba och att livet antingen är slut eller bara börjat.. har en tendens att sväva iväg, men nu är det livsfarligt. ja sista året ska bli så bäst och allt man gör ska ha en mening och tänk vad vi ska ta vara på det sista. men om vi inte gör det då? allt flyger förbi och vi har missat den bästa tiden i våra liv. vågar fan inte ens sätta igång, det håller inte. så jävla lätt att panika, kanske till och med bryta ihop? tror aldrig jag gjort det. men pressen på att ha kul kan leda till stress och depressioner, typ, eller? som sagt, gömmer dom där tankarna och så hörs vi runt kvart över aldrig? SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!... :(
 

Kräftskiva

Snart sitter vi och sörplar kräftor här! fint jag har gjort på altanen.. klippt mig idag också, jävlar!
 

Virkat/gatuparty

chips<3

Drar till virsan

Sol och räkchips är helt okej frukost! ;) failade med bussar som vanligt så blir snart hämtad av kenny the man, schysst som fan. dags att vi hänger på landet lite igen! det blir nog jättemys. och fint väder är det också! stelt att prata om väder? men det är ju så varmt!♥ snälla sol gå inte.. we say goodbye in the pouring rain and I break down as you walk awaaay, STAAAAAY!

 

Hemma och så vidare

Hoj. måste bara säga att allt jag ätit idag har vart gott. ibland har man såna dagar.
väldigt mysigt hos kusinerna men två dagar räcker ändå känner jag. hela den familjen är så fin :) körde hem från örebro, gick galant. alltid mammas klag innan, "nej hon är inte van!" vad vet den som alltid vägrar köra med mig annars? spänn aaav ta ett glaaas.. man ska tro på sina barn. 
 
Fick en chockerande nyhet att man kan köpa chai latte i skinnsberg! var bara tvungen att skriva det för det här måste spridas. lever för den drycken, men vågar inte glädjas allt för mycket innan jag testat den själv. får köra REA testpatrull imorn! wooo
 
mest bilder på vilja såg jag nu.. och vi råkade beställa lite mycket räkchips. 
 

Örebro

Nu åker jag till mina småkusiner i örebro, inte sett dom på jättelänge så det blir nog kul :) såg en film igår, the sitter. rekommenderas starkt haha skitrolig! för er som har svårt att leta film dårå.. 
 
otroligt vackert.. igår fick jag reda på att ljustjärn ligger i dalarna!? my whole life is a lie. 

The Hives

Var på Rock med Livstid igår, och ja det var flera band som spelade men jag var där för rubriken till detta inlägg. hives! fyfaaan! grymma på hemmaplan, var så jävla coolt att se. brukar verkligen inte tycka om att kötta längst fram men den här gången var det värt, och sjukt kul. kändes som ett dundrande avslut på mitt sommarlov som jag faktiskt är otroligt nöjd med. happiness overload? kanske..
 
meeen än är det inte riktigt slut, snart drar jag och familjen till ljustjärn och fikar, vår favoritsjö haha..
och grattis till silver sverige! kollade iaf på slutet.
 

Vattenskidor

Åkte skidor på vatten för första gången i mitt liv idag. var såhääääääääääääär nära att lyckas men icke, haha. alltid lite för lutad åt nåt håll, joel det aset klarade det på första försöket. filip var mästaren men också den som åkt mest, ett år hade det tagit för honom att komma upp hade han sagt. hmm.. det var ändå rätt kul, måste ju göras om och rätt nån gång igen. som gokarten....
 
Nu vankas det bertman på tvn! hoj
 
bekväm fotpall i gott skick, använd två gånger. pris från 30:- 

Liksom baaara

Tryckt i ewes källare hela kvällen och kollat dåliga svenska filmer. det är ju nästan det roligaste man kan kolla på, för dom är så fula. hela tiden! allt dom gör och säger.. rekommenderar sista sommaren, stockholmsnatt och g som i gemenskap. riktiga pärlor! hemma träffade jag kusin markus en sista gång innan dom åker hem till fjälltopparna. funny shit. 
 
Tagga hives på lördaaaaag!
 

Dränkt

Att springa i ösregn var kanske inte världens bästa idé.. men det var skönt ändå! :)
 

Dygning pågår

Igår var det planerat att jag skulle dygna, men flyttade fram det tills idag i stället då det passade bättre,
FF woho! är väl närmare expert på att leva vaken på natten så jag antog utmaningen jag fick. men extrema vinnarskalle som spökar, eller...? skulle precis ut och springa men drog en "ska bara kolla datorn snabbt". att man aldrig lär sig att det är omöjligt, kommer aldrig att hända. datorn är djävulens påhitt. måste jobba bort marshmallowfettet ewe tvingade i mig igår, haha.. men gott var det! måste ju njuta fullt ut dom sista sommarveckorna som är kvar och då ingår mat! 
 
ewe visade så fint hur vi mosade marabou i marshen! perfect match♥

Sensommarfestivalen

I år var jag funktionär skbgs enorma festival. hängde mest med jesper och höll området säkrat! vet inte hur många gånger jag reste alla hundkäksburkar under burkkastningen vi höll i. kul att kunna vara till hjälp.. min pappa var en apa och pratade med löjlig röst i en mikrofon, det var något nytt till och med för mig. på kvällen blev det band och jag väntade bara på att fler folk skulle komma, men känns aldrig som det blev riktigt mycket, skittråkigt! tyckte så jävla synd om dom som spelade först, var inte en jävel där. senare var det faderns band, höjdpunkten som vanligt hehe. bäst var ändå anderssonz, (gabbe, joel, petter, jeppe). hört låtarna några gånger på repningarna men på scen var det stört bra :) kul att höööööra! 
 
pappa på gitarr och min farfar som jag hittade på en bild från -88. haha.. 
 

Getingslakt

Idag tog jag ett frukostdopp! med det menas att jag badade direkt efter frukost, var skitskönt förutom det där jävla vattnet.. sen satt jag och filip ett tag utanför ica och sålde biljetter till sensommarfestivalen som är imorgon klockan 2 i parken, (reklam).. kom en geting och var allmänt dryg och ville in i min energidricka, klippte efter den med en sax för att skoja lite och låtsas döda den. så lyckas jag klippa den i tre jävla delar! sånt händer bara inte. N I N J A? nästan värt att lägga till i cv:t.. uuut på skogsjakt och leta efter loreen och buzz som avrundning. dag som idag idag idag
 

Pendlingstrubbel

Åkte hem från västerås vid ett ungefär. väntade på min buss i köping ett jävla tag och tyckte den var extremt försenad. går och kollar på tabellen och ser att JUST den turen inte går på sommaren. vid såna tillfällen vill man bara inte bo där man bor, tar för mycket energi och tid! hemma blev det en glass och bad på kvällen. svinvarmt i sjön och svinvarmt i luften, älskar det förutom att man blir skitig av vattnet. och reningsverket som ligger precis bredvid.. inte kul.. 
 

Leksand

I måndags åkte jag med gabbe och joel med familj till leksand sommarland. var rätt tveksam först eftersom jag är den som hatar karuseller och äventyrsbad. men det var verkligen värt det för jag hade en sjukt trevlig dag. stället är ju till för något yngre människor så det kanske var därför jag klarade av attraktionerna... åkte gokart för första gången i mitt liv, tänkte att alla som åkte innan mig var sega som as och alldeles för försiktiga. sen var det min tur och det gick ju allt annat än fort, fick inte alls iväg fordonshelvetet i den fart jag ville. på håll måste det sett ut som jag stod still, max 3 km/h. nej det där får man göra
om och rätt nån gång, pinsamt.
 
Om två timmar beger jag mig mot västerås och en snart 18årig elin! blir en jävla massa firanden nu men det är bara kul. gick och tänkte här om dagen varför ingen gick ut med mig på min födelsedag? kom på att jag fyllde först.. inte lätt att vara äldst alltid. ska säga farväl till min bäste kusin markus med gf som hälsat på några dar. med 60 mil emellan oss är det kul att träffas ibland! snart kommer det ett litet kusinbarn också! TAGGA! 
 
bildkvaliten fortsätter att imponera. markus och ebbis på sista♥
 

RSS 2.0