Jag skiter it

Vart ledig idag dåee. skönt som fan, inte lika skönt att ha tagit blodprov. tanten var tvungen att sticka två gånger för att mina blodkärl är så jävla tunna och sega, F.Y.I.. vart med A:et och J:et ett litet tag idag, dom drog tidigt men hann ändå dricka lite pucko med ett pucko :)

I fredags drog amanda och jag en spontanbio, Baksmällan 2. den ägde så se den! garvade också lite åt fula Birk. åkte buss hem med lucas som såg ut som mike tyson. lite kul eftersom en i baksmällan hade en exakt sån tatuering. fulla folk garvade åt han, haha. Såg en igelkott alldeles ensam på vandring i stan, naaaaw förföljde den lite♥

aaaaaaaaahaaaaaaah

Hajken

Hajk med klassen i fredags. Gick in i skogen, käka nudlar sen ut igen, mvg i idrott check! nejmen tycker det var helt okej mysigt, även fast det regna. helt sjukt vad busig man blir i skogen också, btw bor jag numera under en sten vid en sjö.
elias skiter it och kastar in nudlarna i skogen
ser inte riktigt hur fucking STOR den var! bleh

I like big booty bitches

Har väl hänt lite saker den här veckan. Amanda har flyttat till staaan, var där idag efter skolan med jenny och hade skoj. Skolan bestod av att skämma ut sig på scen med min musikgrupp. Vi gjorde det för att få mvg, vi säger att det var värt det. mandus hela släkt kom till henne så vi drog ut på långpromme, till hamnen. Inte normala omg. puuuuss!

Låten, tryck på den gröna playknappen..
http://www.mixcloud.com/eliasselaker/dodspatrullen-en-rysk-sovkrafta/?utm_source=widget&utm_medium=web&utm_campaign=flash_links


Har haft konferens i skolan samt gjort lite random grejer denna vechaaaa
lurig ordbok
gick hem i mörkret♥
fick låna manmans tröja naw fan älskaren skön ju .
TAGGA HAJK IMORN!!!!!!

Min gamla mobil

Asså HAaaaaa haaaaaaaaa. har äntligen kommit in på min förra mobil där jag har masa bilder och videor och skit. sjukt kul ju! vissa är ju typ sen 2006, inte lite störd man var, tydligen. Åkte hem till skinnsberg idag. förväntade mig att åka ensam men alec skulle åka 4-tåget! sen kom bianca och olof också. vilken tur man kan ha, inte mer än rätt dagen innan man ska dö! haha serri...

inte lite läskig kamera?
nawzor

HAHAHA

Flingorna

Bilder från februari när vi käka flingor i solskenet på balkongen♥..

t-öntar

Asså tja

Sitter hemma hos jenny och "pluggar" med amanda och henne själver! Fick inte nog av pilen idag så vi satte på instruktionsfilmerna för att få höra hans röst♥

Varför finns det alltid chips här?..
Nu ska vi cykla hem till mig och sova där, fredag imorn är ju aldrig fel. frågan är vad jag ska hitta på. Åka hem? stanna kvar? åka hem? stanna kvar?

hitta på jennys dator, biffen själv!

18 maj

Matte nationella idag då, gick rätt så bra fast failade lite. Lämnade in del ett när jag inte var klar för att få mer tid till del två, som brukar vara klurigast. Meen den gjorde jag på tio minuter och hade 20 min kvar, som jag KUNDE ha ägnat åt del ett. såkandetgå

I stort sett skön dag, pluggade lite med Jenny och Kajsa innan jag drog hem. maaaaat pluggaaaaa och big brotheeeeeer står på schemiott!


100000 kvinnor

Kollade på en hjärt och lungräddningsfilm i skolan idag, sen gjorde jag i princip ingenting alls. Har redan haft en sån genomgång i skinnsberg, då fick vi prova på läskiga dockor också som ser ut som dom i "I Robot".. tur att man slapp det då.

När jag kom hem pluggade jag och hade allmänt tråkigt. sen stack jag till stan (på övergång! woop) och träffade Joel och Gabbe. vi kollade på nåt springlopp där carina skulle va med, har nog aldrig sett så många springande kvinnor på samma gång i hela mitt liv. haha det var sjukt, blev yr.. :)

Efteråt vart det kaka på subway sen hem igen. på bussen var det tre(!) kontrollanter som kollade biljetten, vad vill dom!?

Brasilien

Hade konferens med min klass idag. BG 9 goes Brasilien :)

sticker inte alls ut
ha haaaaa

Partajzor

Hoj! Helgen var väldigt lyckad faktiskt. I fredags drog jag till virsbo med jenny, mys. kollade på gamla småstjärnorna på vhs haha, äg program ju.


I lördags var lite folk hos mig, har inte haft så kul på aslänge. vet inte varför men roligt vare, verkade jenjen och amandus också tycka, haha :) fick dit Linnéa också, inte sett bruden sen hon sluta på vår skola!
bra bilder

Vafab miljö

Hängde lite på vafab med klassen på eftermiddan. där luktade det gott vill jag lova, använde maskrosor som gasmask. nu vet jag äntligen vad jag vill bli när jag blir stor!
var fett hård i min väst

En mulle! :D



Gaffel å sked

Pillipill jobb i skolan. ska göra en bok med bokstäver av samma symbol, gör en med gaffel och sked jag. hur fint? hehö

Igår åkte jag hem till elias och åt kladdkaka som natta hade bakat, lite fler folk vare där och det var hur gott som helst jue! liten seg bussincident när jag skulle hem bara, hamnade på fel nattbuss och fick vänta 40 min i onödan på min. kuwl
nästan lika bra som parkouranton :)


Säg grattis till Lilliot

Idag fyller elias år :) vi är majbarn♥
sitter och chillar med Brasiliens miljömål, vilka inte existerar. måste hitta dom ju! lång dag idag och jag har ej ätit frukost, kommer hon överleva fram till lunch? glömde mina solbrillor också så jag kan inte steka. Skulla va gott med Livbacon.. nej nu ska jag gtfo!


Välden steker

Asså vädret!♥

Skön dag i skolan, nationella gick som det gick sen slutade jag. Gick till stan med jenny och amanda och köpte nya converse, så jäkla skönt inte haft ett par på typ 3 år. får hoppas dom håller ett tag bara för det här har vi inte råd med! amandus och jag gick runt lite till och såg för övrigt världens sötaste valp, hej kan jag få?
aaåååwww

bilar är roliga dom
såg jag och lucas på skolparkeringen :)

Örebro i söndags

Var på lite släktträff i söndags. Min faster har fyllt 50 så alla typ samlades i örebro så gjorde vi lite saker. var på slottet där änder gick runt haha. Åt mat och var hos mina kusiner, som bor där. Treevlans! när jag kom hem övningskörde jag runt på skinnsbergs vägar. är fan kung nu!
söta

Dagen innan blev det ändå grill till slut, inte för att jag grilla nåt men. Kul att träffa folk man inte sett på typ ett år :)
hahaha fyfan, låg på marken och chillade.

I'm number 17

Mysig dag igår, asgod mat och lite paket och så. ingen skillnad precis bara ett år ifrån 18 nu då :) idag kom typ hela min släkt, seriöst så många brukar det verkligen inte vara. dagens höjdpunkt, tårta! sen var jag lite med min lilla kusin, åkte sparkcykel som jag inte rört på typ 5 år. var ju trevligt, slår iaf förra året.. bästa presenten igår (bäst för att jag var så desperat antagligen) var lätt spotify unlimited. så jävla skööönt!♥
storfrämmande hos 28:an
alex :D

Nu ligger jag och kollar på lite big brother-avsnitt, bästa tidsfördrivet ju! får se vad som händer senare. kanske blir grill med några tjejer och killar, verkar inte som jag gör nåt annat här i skinnsberg haha.. först MAT! och kanske lite övningskörning.
slappzor

Hemma och sol

DET BLEV JU FINT VÄDER I ALLA FALL! min dag räddad, taack. Blev lite grattad på morgonen med kladdkaka♥ godaste frukosten på länge. vad fint ni sjöng jenny å lucas!

Fick sluta tidigare från skolan, niiice det med. gick till tåget och träffade bea där, inte igår :) efter en och en halv timma hoppade jag av vid ica, handlade med mamma och nu är jag hemma!

mums

Livs dag

Japp, imorn smäller det då. första gången det inte är några föräldrar som stör på morgonen med presenter när jag egentligen vill sova... ;) kollat på treornas presentationer hela dagen och efter fikade jag lite med jenjen och lucas.

Såg nu till min fasa att det inte blir speciellt fint väder imorn. har bara varit med EN gång om att det varit fult och kallt den 6 maj. Hela dagen blir ju tråkigt om jag inte kan ha mitt barnkalas i solen! :( åker nog dirr hem efter skolan imorgon, håller tummarna för att alec också åker då. alltid kasst utan sällis..

Nu ska jag gå och köpa mig en tårta! pusshej

haha, stor tjej_14 bast
vad söt man va en gång i tiden då

Inte långt kvar

Fyller ju förfan år om tre dagar..! orkar inte med tiden ibland, vill stanna den nu. vill ju längta lite till födelsedagar och sånt, hinns inte med alls nu för tiden. Lyckats slänga ur mig lite önskningar men inte fått fundera på riktigt, får satsa på fikat i stället. mormor bakar och det kommer bli bäst! :D

Juste, igår rätt sent på kvällen blev det plötsligt strömavbrott i hela området, allt blev svart. Fick ju panik först, inget funka och såg inte ett skit. 5 min senare fick jag sällskap haha. I mörka stunder har man ju iaf varandra.. 

Var med lucas lite idag, olof och jonte tittade in också. Varvade bara ner efter skolan och kom hem precis i tid till DH sen. skön dag helt enkelt. Nu ska jag ta och kolla på missade bb-avsnitt för såhär kan vi inte ha det, sitter här och kollar på fotboll som alla andra sorgliga stackare! fy skäms

dö spotify dö..



I should be so lucky

Akcent – Kylie

b-ra l-åt, får mig att hopp-hoppa upp and ner

V-borg kul! var hos lucas hela kvällen, sen drog några till olof osv men jag stannade kvar där och hade chillzor. jenjen sov hos mig, dagen efter såg vi tre på några avsnitt av big brother. Jag och lucas har omvänt jenny. L:en har besegrat J:et! hon är fast. En rolig sak. på kvällen när jag och L skulle kolla senaste programmet, kunde vi plötsligt kolla live på hemsidan, utan att betala. Pro!
jenny och olof dansar bugg :)
tagen från nenne


Såg en miljöfilm idag hela eftermiddan. visst, intressant i början men sen uppfattade jag inte så mycket mer. Somnade dirr, sköna stolar♥

RSS 2.0