Invigning

Här är invigningen av mellandaxcupen som jag glömt ladda upp. gabbe är en entertainer som vanligt. gubbgänget spelar och det är padre till höger, enjoy. 
  

Kuta i kylan

Jag är så jävla less på mig själv som bara bor i min säng och vaknar när det är mörkt. idag kom jag på att jag i framtiden inte kommer ha något minne av vintern 2014, jag går ju ALDRIG ut. idag gick jag upp innan tolv, åt frukost och gick ut och sprang/promenerade. jag är typ yr i huvudet av all frisk luft. inte så konstigt, min kropp fick väl en chock nu när den är van vid att ligga still och äta chips. fattar inte att jag gjorde detta självmant. alltså jag är ju en träningsmänniska men jag haaaaatar att träna utomhus på vintern, aldrig hänt förut bortsett från längdskidor. pigg blev jag också, shocker!





Jaja samma sak på alla bilder, men det är svårt att inte ta kort när man bor så bortskämt.


Reunion

I fredags skulle jag ha en lugn kväll i vås men till slut gick jag ut, ändå, som vanligt. började hos Jenny med lite pizza och pictionary, hur trevligt som helst, klart man vann också. fick skjuts till Elin och sen drog vi till bmb med Maja. aldrig sett så lite folk haha var ganska fail, kom många tillslut men vi drog tidigt ändå. 

Jag träffade Jesper från konfalägret, det var lika kul som alltid när man stöter på en från det härliga året 09! tänkte bara prata lite men det slutade med att han hängde med hela kvällen. på pitchers är det någon som knackar mig på axeln och det är Erik från 09året. jag och Jesper hamnar i chocktillstånd eftersom vi inte sett honom på fem år! han bor i Gävle och så är han plötsligt i Västerås  precis där vi råkar befinna oss. världen är så jävla liten och random. däck hos Elin kl 6 på morgonen efter en svintrevlig dag. wiiii

Elin tog denna av misstag och jag tycker den är jätterolig

Detta var fantastiskt 




Snaggat mig

Varför gör jag såhär haha. every time! skiter i mitt hår och låter det bli slitet som fan, sen måste jag klippa halva. så går det ett halvår igen och så repeat. lyckas alltid få en kilometer långt hår, men vill jag behålla det får jag skärpa mig. började liksom med balsam förra året, tror mitt hår har super powers.





Kg

Idag käkade jag en svingod wrap med Jenny och följde med till kopparlunden, där hon faktiskt jobbar nu. inte varit där på ett bra tag, alltid lika mys att va i dom gamla lokalerna igen. sista tiden innan studenten ville jag bränna stället men nu är det som vanligt igen! hade glömt att min klass skrev våra namn på varsin tegelsten. vi var dom som startade den traditionen så det står bara våra namn där än så länge<3 

Gick och var ekonomisk på stan, tvungen att gå till två banker för att få ut min förbannade lön. Liv kirrar.


Blev lite sentimental om jag ska va heeeelt ärlig


Detta fick man av bror när vi skulle åka hem. well 

Förskolan igen

Blev uppringd till dagis idag och det var jättekul att jobba där igen. fick en heldag och sen drog jag till Joel och hängde där ett tag. saknat hela familjen faktiskt, kul att busa lite med charlie och iris igen! och den där mobbade hunden, haha<3 

Ett av 500 visitkort som Ludde gjort. bara för att jävlas med Lena. wadup

Har gått och väntat på min lön sedan den 23:e. har nu fått veta att jag själv måste lämna in en lapp på banken för att få den. ibland blir en trött..


Släktis

Igår var jag i Vingåker hos tjocka släkten och åt asgod mat. min faster och hennes man är typ gourmetkockar båda två så det är alltid underbart att äta där. gick igenom bilder på farmor, farfar och pappas syskon. Jon är en KOPIA av farfar när han var ung. det är läskigt.

Vem behöver bil när man har en ascool spark?


New years eve

Hade världens mysigaste nyår i elins stuga i stumsnäs. fick träffa nytt folk från Falun och var samtidigt med mina bästa vänner. två minuter innan tolvslaget kutade vi för att hinna fram till en brygga, HANN DIT, smällde massa raketer och pussades. på vägen hem gick vi in i ett övergivet läskigt hus för att yolo liksom. låg lite passande svartvita foton och heliga skrifter här och där. jag som är den räddaste av dom räddaste tyckte plötsligt allt var jätteroligt. kanske har kommit på botemedlet mot extrem spökrädsla: alkohol.

Andra dagen tog vi det lugnt som betande kor. sa hejdå till faluborna, bland dom var Katrin som var min roommate under hela mitt konfirmationslägrer. liten värld! skräckfilm till klockan 6 på morgonen (VEM ÄR JAG?) och till sist hemfärd mot the lovely västmanland. mitt bästa nyår hittills!















Gnäggande däggdjur genom kikarlins

RSS 2.0