Stures jul

Eller julrocken på Sture (=ungdomsgården till alla efterblivna v-åsare!).
Banden var ju bra, det brukar dom vara men så kul är det ju inte. Bara najs att träffa folk man inte träffat på evigheter, ändå är det segt. Men man ska vara glad varje gång det händer något! Och kände ju ändå en liten skyldighet att gå dit eftersom jag gjorde affischerna.. haha. Pappas skrivare fuckade upp dom, allt coolt grått blev lila. Men folk tyckte ändå dom blev bra, tack så miiickeeeet!
Klickaa

Har också bytt basgrupper i skolan, förväntade mig ingenting eftersom det är omöjligt att ha tur i sånt, förutom första bg44444444 såklart! Basgruppen, visst det är helt okej men klasshalvorna!?? Tror det gick under min förväntan faktiskt, vilket var 0. Vet ju inte alla som är med, var inte där och hörde. Men om man skriver att det är VIKTIGT att vara i samma 30personers grupp som en annan, ska det vara så svårt att fixa det då? 30 jävla personer! Känner att dom bara vill jävlas, precis som vädret. Tåget 30 min försenat + väntan på annat tåg 10 minuter. Missar såklart bussen från köping så måste vänta där en timme extra för att SEN få åka en timme till hem. Hur glad blir inte alla som läser det här nu? Haha inte depp alls.....

MEN NU RYCKER VI UPP OSS MED LITE GROTESCO PÅ SVT PLAYYY!♥

Trefaldigt

Hahahah så störda!

Vad man kan hitta på under rasterna.. :) fint folk det där!
Emelie i mitt hjärta, du är den knäppaste jag vet! ;D

Success!

Alltså, efter flera veckors irritationer och försök.. ÄNTLIGEN NÅT SOM HÄNDER!
Film kan tittas på min tv och det är så jävla naaaaaaaaaaajjjjjjjjssss♥
Nästa steg är riktig tv, haha kan kolla på det också men från datorn blir det kass bild :)
SÅ JÄVLA GLA JU! Har också en nystädad skinande lägenhet att spegla mig i
(hahahahahahahahaaa)

Fredag imorn och en relativt stor spegel i hallen, blir inte mycket bättre än såhär :)
(eller jo vänta ska bara gräva fram dom iskalla slemmiga pommesarna
jag sparade i jackfickan) MUMS♥

Jenny hjärta dig

Amanda, hoppas du mår bra!

Treorna hade julshow idag. Kan nog med säkerhet säga att den var annorlunda än andra skolors lucia.. Alla var fulla, hånade hela skolan med bilder och sketcher och körde järnet till We no speak Americano :)

Handlade nån mer julklapp på stan och klunkade en chai latte
tillsammans med denna brud♥
Jenny ♥ you ..

Allram Eest

Skulle julhandlat med Lisa fisa från sköna skinnsberg i lördags, men det blev inge med det :) Tänker låta henne och Engström våldgästa mig på jullovet i stället! Tänkte i alla fall fullfölja mina planer så jag åkte in till stan by myself och shoppade SÖNDEERRR! Nej men jag hittade väl en del :) man har ju ett tag till på sig att slösa pengar på andra... haha nerå det är ju kul! Ringde lillebror ett tag för att fråga lite grejer *hemligt hihihii...!* Hahaha han bah GISSA vart jag är nu! Så höjde han musiken han lyssnade på och det var mormors söta (halvt förskräckliga) jullåtar vi alltid lyssnar på när vi bakar pepparkakor hos henne :D Jävla svikare jag är egentligen.. första gången jag inte är med, diss på dom och låter Jon baka allt själv! Men vi får se det positiva i det hela och tänka oss hur det skulle gått om det var JAG som bakade allt själv.. :)

Jäkla chillhelg det blev ändå, skulle egentligen åkt till amandus på lördagen men det vart inte heller nåt. Haha alla mina planer bara fräter sönder.. Jenny kom på kvällen sen fick vi sällskap av lucas å ståhl, dom ville inte vara hos olof för det var lan.... -.- haha måste vara världens mest deprimerande ord! Sen blev folket trötta och däckade här, kom ut från badrummet och bah, ahopp! Jenny stack på morgonen, mamma tvingade mig att ta en promenad och sen garvade jag och flummligan sönder åt Allram Eest innan dom åkte till Kolbäck för att lussevaka till julshowen imorgon :)
Hejdå

HAHAHAHAHAA FAN VAD JAG SAKNAR! ♥

BG 4

Sista basgruppshandledningen i fredags! Nu finns vi no more. Var riktigt sorgligt faktiskt, har haft så jävla kul med er och allt har gått så braaaaaaa! BG 4 ftw♥ har aldrig tur med grupper och så, hamnar alltid med udda saker jag aldrig snackar med. Det här var första gången haha, aldrig igen liksom! Men vi har en plan, en hemsk idé, you'll see! Eller nej det är precis det ni inte kommer, he he he he he... Daniel... xD
ni e best
hahaha, stå på händer..

Hängde med några skjutbanegatan-homies sen, a.k.a Jonathan och Lucas. Haha blir så när man bor 100 meter ifrån varandra, så jävla mycket bättre än att sitta här och stirra ut på hundägare och "gyllene saxen". Så sjukt vackert namn på en frissa.. Skönt att det är jag och halva 3an som bor här, haha jag må vara mobbad men jag behöver inte ha tråkigt :)

Fetfredag

Min mage känns som en sockerbomb, har inte jag just skrivit en artikel om att man inte ska ge barnen söta saker i skolan? Cola till frukost, läsk och fika i skolan, ytterligare fika efter skolan + en jävla tårta.. var kom den ifrån? Säkert lärarnas rester eller nåt. Lite kul att eleverna också får ta del av det, annat var det ju i skinnsberg.. haha! Barnen skulle ut i snöstormen medan dom satt inne och åt bullar, typ. Men nu är det ÖVER, tänker försöka tänka tillbaka dit så lite som möjligt!

Amanda och jag har gjort slut.. :'(
trodde du älskade mig..

Ska till denna brud om nån timme, TAGGA IDOLFINAL!!!!!! ...fast ne. Haha har inte varit SÅ insatt dom senaste åren :)

Brandalarm :(

Fan va rädd jag blev! fyfan säger jag bara. Stod där och laga lite mat så drar brandalarmet igång, utan anledning. Visst det var väl lite os eller nå i luften men inte mer än det brukar vara? Äe fattar inte. Men fick lite panik, jag kunde ju inte stänga av det. Öppna dörren så det tjöt ut över hela jävla gatan haha lite pinsamt ju. Men gick ut så kom det en granne som fick hjälpa mig, hehe, så idag har jag lärt mig nåt nytt! (Y)

Sånt har man ju inte gjort hemma, inte jag iaf. Jobbigt när jag är helt själv här och så. Har ingen att fråga, bra att det finns 118 118! (skämt åsido..)

Har inte tid med det här nu måste arbeta med en finfin KÄLLA! ♥
Kunde inte ens åka till Amanda Lanerva Kanerva därför. Dö snälla.
Jag UUNDRAR om det finns nån finare än den där tjejen!
Svar Nej :)

Framgång! Frihet!

KLAR MED TIDNINGEN!
Framgång! Frihet! F.F!
=Emelie medan hon slår på en gitarr♥

Tack, då kan vi börja prata om nå annat :)
Vi som hade tänkt göra klart allting på ett kick på tisdagen, för att få ledigt på onsdagen. Det gick ju precis enligt planerna kan jag ju bara säga. Satt kvar i skolan denna onsdag till HALV 6 och gjorde klart layouten, sist var vi också. Ni fattar inte hur mycket pill det är med sånt där, allt måste ligga i perfekta linjer och blää! Sen ska det exporteras och skit efter och allt vad det ääääär! Ska aldrig, ALDRIG, ha sånt här som jobb. Och då tvivlar jag på att man får 5 veckor på sig, som vi har :) Men se på mig skulle inte jag prata om nåt annat?

Alla höll verkligen på att dö av hunger efter det så vi pallrade iväg till punktdonken, eller vasadonken, som vissa säger :) Me, Kanerva, Jenjen och KIVELÄ! Sen joina Simon och Joshe också. Skiten smakade underbart, (som vanligt?)
Nu sitter jag här och ska snart ner till tvättstugan hehehe he he. Måste tvätta lakan och handdukar om ni så gärna vill veta! Liiiiite typiskt mig att ta den senaste tvättiden, kl 21-23? Inte? Jo, tror så :)

Stress

Projekt är kul, visst. Men nu är det BARA EN TIMME KVAR TILLS ALLT SKA VA KLART! Och vi är inte klara.. Man har den här jävla stressen i magen och det kommer inte gå över förrän i kväll eller nåt. Datorerna fackar ur, laggar och hänger sig. Tycker gärna dom kan dra till närmsta träd och hänga sig lite till, men nu behöver vi dom verkligen. Åh, alltid såhär :(

Önska oss lycka till! Inte för att det hjälper, stanna tiden snälla.


Får spasmanfall

Nytt!

Har ändrat design igen :) förra gången var det precis innan jag började gymnasiet, tror jag. Man blir lite mer taggad att blogga om det inte är samma gamla vanliga, och nu har jag sackat lite, hehe. Sååå jag ryckte upp mig och använde photoshop! Stolt tjej som bara använt Gimp förut ;) Men jag går ju medialinje nu så jag fick ta och skärpa till mig, det är ju sånna program jag lär mig.

Tyckte den blev lite kul, haha kan inte vara seriös, KAN INTE. Förstora t o m läpparna och ögonen när jag ändå höll på ;) FIIINT!

Btw ni måste uppdatera sidan för att se den! ;)

Ostsås

Hade trevligt på väg hem i fredags med Alec på tåget, han pratade bara engelska och jag stötte på Oskar sundborn :D haha lite kul när sånt händer. Sen träffa vi Gabbe på bussen, hur länge sen som helst jag såg honom helt sjukt! Hade det mysigt resten av resan och lyssnade på deras matdiskussioner. Hahaha vi är också bjudna på ostprövning hos dom nån gång framöver, måste ju ge en egen bedömning om vilken ostsås som är godast. Gabbes eller Joels. Det enda dom gör är att skryta om sin egen och snacka skit om den andras ;)     
fick ni några recepttips där? ;) haha

Joodå såatte.. Näedå

Tjaaaaaaa, hänt en del i skolan, bytt period å allt :) Gör tidningar nu! Trodde det skulle bli ASKUL först, hade massa ideer! Men sen kommer lärarna med synpunkter och det slutade med att vi skriver om... vård. Haha, yää precis vad vi tänkte oss :) Men det är okeej, det jobbiga är artiklar och skit. Svenska kan va en bitch, svårt å få det perfekt (som daniel vill ha det)! Ska ha hela layouten klar tills i övermorgon. Imorn är det jag och min kära basgrupp som låser in oss, sväljer nyckeln och agerar designers. För då kanske vi blir lediga på onsdageeeen♥ 'gillaknapp'


pössssss
KIVÄLÄÄ
Elias, du är faktiskt mycket sötare i vänsterbena.
hahahahahaa

RSS 2.0