Nu drar vi då

Hejhejhej varit upptagen med midsommar å annat. lucas kom till skinnsberg, det va så kul så. chillade där i tre dagar sen åkte vi tillbaka till västerås. packade lite där sen åkte jag till skinnsberg igen med jenny. Nu har vi fått skjuts till virsbo för hennes pappa ska skjutsa oss till PEACE AND LOVE MOTHERFUKKER! ska bli något kul, höres om en vecka! :D



naw ärland

stenen :p

båreglass äntligen

stenen del 2 :p

Ni är fett roliga & koola

Haft två och en halv roliga dagar i västerås med mina så kallade vänner :) nerå ni är bäst pusspuss och tack för maten jennys farmor! blev hämtad idag vid ett och däckade i soffan hemma. blev väckt för att beställa min pizza som vi åt hos Brandts, inte helt fel. Där ska vi också fira midsommar imorgon och jag får finbesök av Bulbasaur!

hur söta på en skaaala? nej ska sova nu

Snel hest test med bilder

yeeeeeeeey dom blev ju mycket större, NICE

Storleken ändrad

Har gjort bloggen lite bredare. tyckt länge att den var för smal och bilderna blir så små. kommer ta ett tag innan det syns men sen jävlar hehe. Var i forsen igår med lisa, så himla längesen! får väl komma förbi mer nu när det är sommarlov. Väntar med att ladda upp bilder tills storleken ändras, vill se hur breda dom kan bli :) snart kommer några och hälsar på från stockholm, bland andra min barndomsbästis David, inte lika bästisar nu kanske men kul att se honom som 17åring!

We're on our way, united


PDP

Pretty Darn Precious!

Besökte guds lilla hus igår och lyssnade på när mamma och neta och pelle sjöng, längesen man var där h3h3h.....
very fint ja ja

Hittade världens minsta ostbåge och fick uppleva pappas fuckade matvanor igen
eeeeeeewwwwwwww

A jo typ vad jag har gjort. får ta tag i mitt liv imorn :)

Men sry

Okej glapp i blogga? tror så
har haft det lite skoj iaf, tagit bilder, bra va?
nu är jag i skinnsberg till midsommar iaf, trevligt visst man har ju lov :P
ok :P

Leaving home

Då var helgen slut då, tar bussen halv 9 imorgon. Inte gjort ett skit idag förutom solat och grillat. ganska bra avslut tycker jag iaf :)

Sveriges nationaldag och flaggan i topp!
f.y.i. hittade jag det svartaste hårstrået någonsin i mitt blonda hår, straaange..

Bruum

Kört bil som tusan idag. Först till hultebo där min farfar bor nu och sen till Baggå där han och farmor bodde förut. Har alltid älskat det stora huset men har inte vart där på flera månader. han kan inte ha kvar det så det ska säljas snart, är rätt ledsen för det faktiskt. alla minnen där med släkten och så. Jobbigaste var nog att jag inte hade en aning om att katten var död..♥ önskar mer nu att allt kunde va som förut.

När vi kom hem gick pappa och jag upp på taket, skitcoolt ju ska fan börja hänga där uppe!

var min pappas, haha
farfar :)
ångrar verkligen att jag inte åkte dit tidigare.. fan va depp jag är. misse Kajsa

ehe

Hörningsholm

Hur kul som helst att träffa släkten igår! det roliga är väl att alla träffas där på samma gång. åkte hem vid 12 nån gång, medan dom flesta sov över i tält, haha.
Har fan världens sötaste småkusiner, alla är världens bästa :)

Viljas foppa.. teehe
den jävla kärran dom skulle bli skjutsade i 24/7.. </3
naw eller


Snyggast i byn

Iväg på 70-tals partheey, min faster har fyllt år :)
haha vet inte ens..... HERRÅ


Kolbitar

Drog ut och la mig på studsmattan några timmar när jag vakna. första gången jag solade i år faktiskt. Efter det vart det grillning hos Brandts (moster m.fl.) kycklingen var jättegod även fast dom såg ut som kolbitar, haha. lite sot rensar magen, och är cancerframkallande :) sa hejdå till min mormor som åker upp till sin stuga, ensam i flera månader. Vad är grejen?

fulingar
hahah sötan

pelle och pappa, hårda. kolla när han tar myggan på 1:30!

Facebook


Hemma, firar mormor osv

Maj är slut, my life is ending †

Rätt skön vecka gick två dar i skolan. Treorna hade utklädnadsshow igår, efter det drog jag till amanda. Vi hängde väl mest på hennes säng, råkade somna också. ooooooops men var helt slut :) kom hem vid 9 kanske, såg bb live med lucas sen hämtade mamma mig och åkte hem till skinnsberg.

Min lilla mormor har fyllt 78 så vi firade henne här idag. hon fick en solstol och satt och försökte fälla ner den, fatta ingenting haha så söt! hon är bäst, kommer leva längre än jag :)

Sitter här i min beloved säng och kollar film; Charlie St. Cloud. fett bra film, fett snygg kille. BTW snart sommarlov kan ni fatta det gott folk!? nej


emo
åker han hiss
mina fula älskade mähän
coolingen själv

idol-daniel är glad, till dig amanda. hahahah

RSS 2.0