Älskade mobil

Den är på lagning nu, stackarn. Vaknade en helt vanlig dag och den startade inte:/ hade inte gjort ett skit med den heller, kåånstigt! Hoppas verkligen dom hittar felet, orkar inte med det här längre, måstee haaaa deeen! :o haha, men seröst! Visst är man helt handikappad utan mobil? :) har ändå fått lov att ta nån gammal sony ericsson som låg här hemma nånstans.

Inga nummer finns heller, SKICKA ETT SMS TILL MIG OM DU SER DET HÄR! Och skriv vem du är.. Har fortfarande samma nummer men inget innehåll. Ååh DÖ mobilkrångel!
krya gullet :)♥ hahaha..

Detta är en vändpunkt i mitt liv..

Något historiskt har hänt. Något jag aldrig trodde skulle hända. Tankar flyger omkring i min hjärna, omöjligt att samla dom. Vem är jag? Hur hände det här? Vart är världen på väg? Min världsbild har rubbats, hittar inte ut. Allt är upp och ner, hur ska jag tolka? Hur ska jag reagera? Är så ovan, passar inte in, inte alls. Har aldrig gjort, är det mitt fel? Den största frågan är, kommer det hända igen? Hur blir det då? Jag undrar nu vem jag är menad att vara, hur jag ska uppfattas, vad jag ska tycka och hur jag ska leva. Allt ligger i framtiden. Är detta det samhälle jag känner och växt upp i? Är detta mitt hem? mitt land? BEFINNER JAG MIG JUST NU I SVERIGE?

Jag vet inte, har ingen aning. Hur ska jag rimligtvis kunna veta NÄR MITT NAMN 'LIV' FINNS MED I EN SAMLING NYCKELRINGAR MED OLIKA NAMN PÅ!??? ÄR JAG ÄNTLIGEN ACCEPTERAD I GRUPPEN MED SVENSKA NAMN? ÄR JAG VERKLIGEN EN VÄRDIG MEDBORGARE I DET LAND JAG ÄR FÖDD? Kommer aldrig glömma det här, det är ett minne för livet. Hur ska jag någonsin kunna beskriva vad det här betyder för mig? Tack så oerhört mycket. Tack Gallerix.


is this fo reeal?


:')

Töntar ;)


knäppa kompisar :)♥ hahahah joshe hänger på så gott han kan xD

Ensamhet

Det finns vissa som inte står ut med att vara ensamma, dom hatar det och får typ panik. Jag gillar det faktiskt, har aldrig haft nåt problem med det. Att vara ensam är hur bra som helst! Jag kan rapa hur högt jag vill och gapskratta åt precis vad jag vill, när jag vill. Utan en enda dömmande jävel i sikte :)
Ensamhet äger! tänk på det.



Jag menar ju inte riktigt så som det är i låten, men den passade ändå lite,
och det är en av dom finaste låtarna jag vet :) SBG in my ♥

Helgnytt:

Har faktiskt haft askul den här helgen! Och jag är på superhumör även fast det är söndag. Det börjar nästan bli så att man längtar efter måndagarna :O hahaha.. trodde aldrig jag skulle säga det där.

I fredags tog Jag, Amanda å Jenny bussen hem till "mig", dvs min lägenheeet! Åh jag älskar det, snart flyttar jag in! Vi fixade som galningar, seriöst det blev ett helt annat rum på mindre än en timme :) Och ja, det är bara ETT rum, därför det kallas en 1:a ;) DET BLEV SÅÅ FINT♥ vi äger, NI äger!

Efter det blev det bio, "The last airbender", ni vet Avatar på Nickelodion som blivit verklig film :) har aldrig sett ett enda avsnitt men filmen var riktigt bra! Men det hände en helt fuucked up grej. Jenny och jag hade kollat på trailen och såg en aaaascoool grej som vi typ längtade till. Och det hände i slutet, när det är som mest spännande och avgörande och sådär. Precis då TÄNDER DOM LAMPORNA! ALLTSÅ VAFAN!? VARFÖR? OCH INGEN GJORDE NÅT HELLER. Hela publiken satt där och bah vafaan! Haha sen när den mest spännande scenen var slut så släckte dom igen :) KUL, verkligen, kände mig blåst..
På lördagen var jag och Jenny morgonpigga och åkte på en danstävling, hon ska ju börja tävla så då skulle vi se hur det gick till :) Det var så många grymma där, men också dom som bara stod där och jag vet inte vaaad dom gjorde, haha JAG kan t.o.m dansa bättre, och det är ingen komplimang!
Det bästa var alla små söta barn som dansade som om dom ägde stället :D haha så jävla balla! satt där och typ dog. Varför var inte jag så cool när jag var liten!?
Inreedning! :D
Låt mig dö av söthet! :)

Galningar<3

Hahahah det här hade vi för oss förrförra helgen! xD

Svårt att förstå hur begåvade en del människor kan vara,
letar du efter proffesionella dansare? Här är eliten!
Måste vara Sundbornsluften..
puss, saknar er!

Busigt

Min skola är fett ball
:)
:)
:)

Förlåwt

Whole world med Wayne Marshall, old old old. Men jag blev skitglad :D

Jusste, ehm, kolla rubriken för mitt dåliga uppdaterande..

Har kul i skolan, skönt hemma, SLAPPHELG ÄNTLIGEN! fast nej, har slitit med våra 2 fina (cred till mig) bilar. Dom ska säljas, buhuu. hahahaha skojar! Fu vad jag skiter i dom, den enda bilen jag har konnektat med är vår gamla kära Passat, Ragnar♥. åh önskar jag hade bild på dig. Du var en sån bil jag kunde utan och innan, ni vet en sån man helt träffsäkert bara kan tända lampan utan att treva, kan röra sig i den som om man fötts och växt upp där. Du hade en sån orginell färg. Svart-grå-blå-grön.. ALLA färger! Min lilla regnbåge, hoppas du hare bäst!

Jag är så jävla syk! Aaaahh VAKNA Liv! :/

Kul att jag tvingar mamma att köpa ostbågar till mig för att jag inte åt nåra i helgen, sen g.l.ö.m.m.e.r jag att äta dom :)

Det var min helg då säger vi, får väl bli måndagsmys imorn. Efter skolan, puss på den :)

Och puss på oss
C to the doubble O to the L to the A :D
HAhaha hheheh Simon är den töntigaste jag vet :) varsego
kolla vad GRÖN jag är :D

Brb Sundborn

Dom vackra dalkullarna och Tempo säger välkommen!

RSS 2.0