The fact I'm running late

Alla kanske vet jag jag menar, dom här gigantiska uppgifterna i skolan. Vissa av dom känner man att det här kommer jag aldrig kunna göra klart. Skjuter upp dom forever och känner sig allmänt hjälplös. Händer mig rätt ofta, men känslan är så jävla underbar när man på något sätt börjar skriva igen. Det gjorde jag idag, intresselådan full snart? inte på långa vääääägaaaaaaaaaaar.

Jag och maja mostränade idag, iaf jag. var hur taggad som helst, som jag är varje torsdag. Det är ju fan då jag ska vara trött efter träningarna tidigare i veckan. På måndagar när jag är fet och utvilad, känner jag mig helt död. varför är det så gud? svara snälla tack på förhand.

Ska återgå till mitt lilla kök såhär halv 12 på natten för att steka klart mina kotletter. tänker inte ens äta dom, så varför steker jag? nu när jag tänker efter var det inte det smartaste beslut jag tagit. låter Tenacious D (om ni inte sett deras film, se den) avrunda min kväll, godnatt.


Sail

Fasiken vad jag har rört på mig. slutade två, det blev gym direkt. när jag kom hem vände jag nästan i dörren för att gå till joel och gabbe. fick lite fika och pratade trevligheter, kollade på gabbes fina bil! bettan:) skulle ta bussen hem men nej, fördömda VL att ha fel. gick hem igen, ytterligare 2 km. var tvungen att mäta avståndet på hitta.se, det är ju askul! mina ben fick röra sig sammanlagt 6 km idag, helt okå

dog vad varmt det var idag! perfekt väder, mmmm
skulle kunna gå överallt, om det var såhär hela tiden. eller åka båt, om det gick
AWOLNATION – Sail

Där gick benen i bet

Tränade idag! inte gjort på jättelänge. känns i benen, hardcore. drog nyss i mig pasta och karbonarasås, kolhydrater<3 btw, i onsdags hade jag, joshua och elin afterski hemma hos mig. behövdes efter rommeresan! hade tilltugg och det var angenämt och givande.


Last resort

Farväl underbara helg. har så fullt upp med att tänka att jag ska ta vara på den, att jag knappt hinner slappna av och HA helg. förra veckan var slapp. kollade film, åkte till romme, hade studiedag och slutade tidigt. får hoppas att den här veckan har nåt att bjuda på.. sen är det lov! typ det jag lever för atm.

Har varit en del med ewelinah0 senaste dagarna. verkar bli p&l med den bruden! våra planer går ju snett hela tiden men nu ska det väl ordna upp sig. inget mer får bli slutsålt för i helvedde! drog ut på longboards och sådär, långfärd med hennes vilda gläfs-trio. älskar hundar ♥

Vill dö på mitt humör, småpanik hela tiden. hittar liksom inget som är värt nog att hålla upp livslusten för. vill bara trycka på stoppknappen, stanna kvar i mitt skinnskatteberg och skaka av mig all stress och krav. skolan, pengar, och annat fucked up shit. körkort, jobb.. skjut mig. i världens bästa timing har pappa sagt upp sig, nu när pengarna behövs som mest.


Veckorna i all ära

Hej igen. hade ett jättekul lov, brukar tycka det är drygt att vara i fjällen länge men nu vill jag bara tillbaka. så himla skönt och mys. åkte en dag tidigare än familjen, för jag skulle till stockholm och se på avicii. vilket var grymt btw! åkte buss i 9 timmar. underbart, älskar att åka buss. kul avslut på lovet vare iaf! den här veckan har varit otroligt seg, är så jävla skoltrött. aldrig varit med om liknande.. nu kommer lite bilder från senaste tiden.

mitt kusinbarn ebba döptes, snutt!
satan vad vi kämpade med att få till en hoppbild. den här var ju sämst men fick inte till bättre..
woop
davids fina bil och vårt söta lerprojekt i skolan :)
skridskooor med klasseeen

RSS 2.0