Nu drar vi!

Dags för det här årets peace and love! hoppas på inte allt för mycket regn, det kan vara mysigt men fan så lerigt! kommer ha trevligt oavsett väder med ewe bebbo bajs. ser fram emot en vecka proppat med kul skit, där jag inte vet vad som kommer hända. är ju i princip omöjligt att ha en fungerande mobil där borta så vi hörs när jag är hemma suckers! so long
 
2011

Midsommar

Hade en bra midsommar med släkten och massa mat som vanligt. avslutade kvällen med en promenad och lite guitar hero, som det ska vara! nu har jag precis sagt hejdå till axel åberg med company som hälsade på oss idag. har inte spelat så mycket kubb i mitt liv som jag gjort denna helg. hejdå!
 

Natthumor


Lycklig

Hoppar runt som ett jävla cp, är så glad och jag vet inte varför. bestämde mig för att springa till skärsjön idag och bada, ewe hängde på på cykeln och peppade med episka låtar haha. sprang hem också, var hemma i 5 minuter sen kom björnbröderna och hämtade upp mig med en euphoriadunkande bil. åkte dit igen och tog ett till dopp haha fick inte nog. tror det är det som gjorde mig så sprallig idag. sen ringde jenny och sa att hon skulle till riddarhyttan idag! det är precis vid skbg så dom hämtar upp mig om ett tag. sen ska vi hänga som bara två bönder kan. ÅH jag är helt ovan att vara så glad :D
 

Mumford & Sons

HAHA nyss nero och nu mumford, blev ju ett förjävla bra peace i år i alla fall! hade lite skadeglädje ett tag eftersom dom ställde in på hultsfred, men dom som missade där kommer tydligen få se dom gratis på p&l. får träffa maja och elin då :D kommer bli grymt, ingen tvekan.

Igår firade vi kusin jocke och gosade med ebba. så jävla rolig unge vet inte vart jag ska ta vägen. söt som satan är hon också. hela släkten fick ett lurigt uttryck i ansiktet och beställde pizza ihop, aldrig varit så mätt på månader. ändå kom hungern tillbaka i morse och det blev gemensam frukost hos filip, lite mysigt ju. upptäckte att brädspel både är roliga och givande, gick igenom hela filips kollektion på några timmar. nu ska jag sprätta upp mina betyg som kom på posten, spänningen är olidlig


Slapshot

Hade en jävligt kul men lite stressig kväll igår. pluto för första gången, satsade på gratis inträde. hade lyckats om inte två personer hade trängt sig, mitt ex förra ex var en av dom :D firade jenny och jonna med massa andra jag inte sett på länge, det var riktigt kul att träffa dom igen. sa hejdå till pelin eftersom vi troligtvis inte kommer ses innan hon åker hem till turkiet. efter det tappade jag bort alla, men som den lugna själ jag är löste det sig med tålamod, skarp blick och en smula hopp.

Skulle ta tåget till fagge nästa morgon för att kolla studenten. vaknade för sent och fick stressa. en timme senare var jag i västanfors och fick traska in till brinell i ösregnet. joel hade ställt dit ett paraply som kompensation för att jag inte fick skjuts haha. kom fram när allt var slut och hann inte se ett enda utspring, kändes värt så värt. åkte snopet hem med gabe the babe.

Olof ♥
partygänget! viktigt att kolla facebook
beslagtog filips kamera..

Skolavslutning och bal

Nu har plutten slutat 9an. svårt att fatta. när vi flyttade till skbg var han 8 och skulle börja 2an haha, känns inte alls längesen. efter det åkte vi och kollade på brinells bal i färna, alla var såklart fina. känner ändå inte att jag skulle vilja göra det själv, alla som står och stirrar och vet vem man är. bättre i västerås där ingen känner igen mig :)

Nu ska jag ta direktbussen till v-ås och fira bästa JENNY som fyllt 18 ÅR ♥

jon som alltid ska göra till sig och jesper och aziza

Rumsrent

Pappa kunde inte väcka mig idag för han kom inte in på mitt rum. har flyttat ungefär allt jag äger till skinnsberg och allt det låg på golvet. plus massa annat skit som jag aldrig orkar flytta på. skyfflat in allt i garderoben nu och städat flera timmar, det beror kanske på att jag tar pauser men i alla fall. fadern och jag har det skönt på dagarna, bara vi som är hemma. jon har fortfarande skola den losern, ser inte fram emot tills imorgon då han får lov. misstänker att det är slut på friden då.
och kan vädret ordna upp sig?! ska man behöva bli arg?

road

Promises

Såg nyss att Nero ska spela på p&l! fan va fint. tycker artisterna är mycket sämre än förra året så nu blev jag lite mer positiv. är ensam hemma och sitter på golvet, det vibrerar för jag har så hög musik. att vara ensam hemma i skinnsberg är underbart, att vara ensam i lägenheten är hemskt.
förstår inte varför det är så.

Snart ska jag aktivera mitt visakort. fan vad cool och stor jag är, vet inte ens skillnaden mellan korten

untz?

Tränat

Idag tog jag mig i kragen och betalade ett engångspass på gymmet. kändes faktiskt skönt som fan, fick mosa allt på en gång eftersom jag bara hade en chans.. nu blir det nog inte mer förrän efter sommaren, har inte råd med detta! måste spara till peace om 2 veckor, (TAGGA). kan inte fatta att det är så kort tid kvar, herregud snart drar vi ewe!

Måste säga att en helg i västerås räcker, vill fan hem nu! hängt en del med joshiboy och ätit typ allt gott man kan äta, seriöst. sushi, ibbes pasta, sandwichglass. ibland unnar man sig för mycket. skulle inte jag spara? får se vem jag våldgästar nästa gång! det där var ett hot.


Öka Lill-Svartten

Idag har min lillebror haft sitt sista skolmästerskap, är så glad för hans skull att det helvetet är över. var ju ännu sämre nu eftersom det knappt var några folk där, ingen stämning. när jag tävlade i sånt där var det ju typ krig mellan klasserna och massa publik. eftersom det var sista gången tänkte jag göra det extra pinsamt så jag gjorde några skyltar. han kämpade bra trots nageltrång och fick med sig en silvermedalj hem. Joel gjorde en tröja med texten: "du kommer alltid vara nummer 2, ludde." snälla storasyskon vi är känner jag. men negativ peppning och hets ger bra prestation i slutändan!


Sommarlovsbörjan

Jahapp då har man sommarlov då. känns ju. inte. men får sova ut på morgnarna i alla fall det är ju skönt. hade en helt okej avslutning igår och efter det blev det lite grill med klassen på djäkneberget. var mysigt där men lämnade ganska tidigt, får man skjuts till skbg tar man chansen. hade en fortsatt trevlig filmkväll på masbo ändå, hela vägen hem diskuterade jag vampire diaries med filip. två besatta jävlar la sig lite klokare den kvällen. ville också vara hemma på nationaldagen. inte för att den betyder nåt men fick jävligt god mat!
helvetes vidunder nu somnade min fot för andra gången idag, hur kan vissa tycka det är skönt?
sjuka människor

maja och hennes lärjungar

Du suger

Skinnsberg bjöd på moln och regn precis som jag ville ha det. riktigt juniväder! snart ska jag gå och tvinga en stackare att se på twilight, bara för att det är kul. tycker själv att den är sämst men alla ska väl få en egen uppfattning eller hur? :)

en rak höger förtjänar man

Vetterslund levererar

Haft en megabrååå kväll med folk från klassen hos jenny, visste inte att vi var såhär roliga hohoh. nu ska jag packa min lilla väska så jag kan åka tillbaka till skinnsberg imorgon. känner att jag åkt fram och tillbaka fruktansvärt mycket dom senaste helgerna. ney fyfan i sommar ska jag stanna minst en månad på varje ställe. hej folket jag har sämst mobilkamera fast den ska vara lika som iphone? aa märks..

orkar inte lägga upp mer är fan trött. kul med limbo eller hur

RSS 2.0