Fredagsmys

Min chef gjorde en liten hälsning till min pappa, och idag hälsar jag alla samma sak! FREDAAAAAAAAG<3
  

Lärar-Liv

Haha fan va kul detta jobb är. glider runt i bilen till olika skolor och träffar barn som går i 1an till 6an. dom yngre är ju svinroliga! i mellanstadiet har man ju liksom lärt sig att det är töntigt att fråga saker och vara nyfiken, men lågstadieeleverna kommer in och behandlar mig som vem som helst. dom talar om exakt vad dom vill göra och har ingen tid att vara blyga. jag ägnar all tid åt att få dom att lyssna, och när lektionen är slut förväntar jag mig att dom ska vara sura och tycka att jag är sträng. så får man höra "åååh vad kul det var! det var jätteroligt att spela med dig!" hahah asså wtf jag förstår inte ungar. 

Sitter här ensam i en lokal och dricker te. lite ensamt blir det, vad skulle jag göra utan iPhone? ingen jävla aning faktiskt. två stycken har inte dykt upp, får alltså pengar för att vänta. I'll drink to that. 

Är väl en tönt 

Morgonutsikten på väg till fagge :D 


Bussen

Helvetes jävla fan vad jobbigt det är att kuta till bussen! gjorde det varje dag i gymnasiet och trodde jag var färdig med den skiten. alla gånger jag har stressat till stationen har en annan buss kört förbi mig, som ett skämt. jag har alltså kunnat åkt med den till stationen men inte vågat vänta. idag tänkte jag att jag minsann skulle ta det lugnt och vänta på anslutningsbussen. kom den? nej. fick jag springa för mitt liv? ja. den hann åka en bit men stannade som tur var. pinsamt att tvingas vifta med armarna som en idiot. 

Meeeeeh


Kuk vinner

Är det bara jag eller är Jons lagförkortning svinrolig? ;)





Skrönor

Min farfar är schöööön. åt lunch hos honom idag och vi snackade om den gamla goda tiden. (då jag var minus 50 år men i alla fall.) han skriver små berättelser från hans barndom och återberättar skrönor han alltid fick höra. svinkul att läsa, hoppas han får det till en bok nån gång som han har tänkt göra i 30 år. 

Sen kollade vi igenom hans samlingar av noter, mynt och frimärken. hur många hobbies kan en gubbe ha? han gav mig ett minnesmynt värt 200 kr som gjordes när successionsordningen ändrades 1980. hahaha, tack farfar..





Fiolvikarie

Fick sjukaste jobberbjudandet i söndags av Jons gamla trumpetlärare. kunde för mitt liv inte förstå varför han hade sökt upp mig, har inte sett honom på fyra år och han var som sagt inte min lärare. han bah -vill du undervisa barn i fiol? vår lärare är sjukskriven. 

Eeeeeh ja eller nej eller ja eller jag har ju aldrig lärt någon någonting och alltså hur gamla är dom och kan jag ens spela längre och vad händer?? största slumpen någonsin: dagen innan hade jag gått ner i källaren och plockat upp fioljäveln för första gången på år och dar. hade inte glömt något alls och det kändes som jag aldrig hade slutat. whadup. 

Fick sjuka nostalgikänslor när barnen kom in med sina minifioler med små klistermärken där dom ska sätta fingrarna. en kollade på min och frågade "men du har inga märken, hur kan du spela?" haha det var så gulligt. att försöka lära någon det som är självklart för en själv var svårare än jag trodde. fastnade lite när jag skulle förklara saker, t.ex. stråkdynamik för en elvaåring. jag menar hur gör man det liksom? känner mig ändå nöjd med första dagen, får hoppas dom ser mig som cool och ung i stället för en okunnig främling, haha :D 


*shockface*


Black Sabbath

Jag lyssnar inte speciellt mycket på sabbath, utan mer på ozzy osbournes egna låtar. men det är någonting med att ta chansen när den kommer. dom här legendariska banden kommer inte spela länge till, folk kommer börja dö eller så tar orken slut. vilket det redan har gjort för flera. man måste ju uppleva det själv, det som berättas på dokumentärer och allt vad det är. jag tror att dom spelar mer för nostalgin än för att göra någon slags come back, så det var en helt annan upplevelse för pappa (som också var där fast inte tillsammans med mig hehee). jag tar alla dom här gamlingarna med en nypa salt, det är mer en kul grej än en bra konsert. visst, bandet var bra och iron man var sjukt mäktig, men för det mesta sjöng han åt helvete. tur att han väger upp det genom att vara helt sjuk i huvudet, haha.
 
 
Gick ju inte alls att hitta parkering på det där stället (hatar stockholmstrafiken). så vi ställde oss på en lerig ficka vid en väg. sen plöjde vi genom skogen och vips var vi framme vid friends arena. smidigt som fan, förutom att vi fick en p-bot på 1000 spänn när vi kom tillbaka (pga hittade ingen parkering pga stockholmstrafiken). när jag skulle börja hitta hem med hjälp av gps, dog min mobil trots att batteri fanns. irrade runt ett tag utan framsteg (hatar stockholmstrafiken). fick igång mobilen och kom ut på E18. jag missbedömde avståndet när jag skulle byta fil (pga stressad pga hatar stockholmstrafiken) och höll på att preja ut bilen bakom. blev jävligt arg på mig själv och tänkte "vafan tagga ner liv ta det bara lugnt så går det bra". tills jag skulle köra om en som visade sig vara en rattfyllerist. när jag var jämsides började han köra över på min fil igen, körde plattan i mattan och jag var EN FCKING DECIMETER från att bli påkörd i 120 km/h. kände mig förföljd ända till västerås där jag äntligen kunde pusta ut. aldrig har vässan känts så liten och välkomnande. vet att det bara är en vanesak, men just nu hatar jag stockholmstrafiken! min livs första körning i huvudstaden och jag är nära att dö två gånger. tummen upp life.. tummen upp. 
 
Har lagt ihop filmerna från konserten om ni känner för att lyzzna, I can't fucking hear youuuuuuuu!!!!
  

Kalas

Idag vaknade jag klockan 10 och livet har aldrig varit så underbart. är det såhär det känns att vara en del av samhällets tidsstruktur :D äh hittade nog på det där ordet, men det är så det känns. firat Alex idag som blivit 9 år, känns skumt eftersom jag var den första som fick veta att han hade fötts. lilla kussen! jättetrevligt att träffa pappas släkt också eftersom ingen av dom bor här, det dras dåliga skämt hela tiden och jag älskar det.


Sötisar


På väg

Sitter just nu i Petters lägenhet i Uppsala och väntar på att han ska komma hem. sen drar vi mot Sthlm och black sabbath. jag har bara sovit 3 timmar inatt så jag hoppas att jag orkar lyssna på hela och dessutom köra hem. får se hur det går, i vilket fall så har Filip köpt tre olika superhjältekepsar för 1000 spänn. bara det var värt denna resa.


Ska väl öppna tatueringsstudie


Dips

 

Barnasinnet kvar

Känt mig ganska seg hela dan faktiskt, tog med mig täcket till soffan för att öka mysfaktorn lite. när jag är ensam hemma blir det fan alltid animerade barnfilmer, vad slår det liksom? man kan bara ligga där helt död och garva, behöver inte fatta någonting. 

Detta gäller bara när man är på slapphumör. jag tycker att det är extremt viktigt att behöva fatta saker ibland också ;) tips på det: inception.. 

Shrek :D 


Hundvakt

Nyss varit ute på promenad med Ingemar. när vi kommer in igen tar han min vante och springer iväg som vanligt. bara det att den här gången får jag inte tillbaka den utan han har gjort det till en svinrolig jagalek. helt jävla svettig nu för det tog 10 minuter att på tag på den dryga fanskapshunden. nu är vi fett osams.. 


fick ta till drastiska åtgärder. 


Need more work

Jobbade lite granna idag och det var svinskönt att gå upp i bra tid. efter det gick jag och jobbsökte på Konsum men det är ganska uppenbart att det inte blir någon fortsättning följer på den fronten. VART KAN MAN JOBBA I DENNA BY? haha alternativen börjar ta slut. gud försöker säga åt mig att dra härifrån. lättare sagt än gjort hörredu fader allmäktig eller vad fan jag ska kalla dig. 



Helan gååååÅÅÅÅÅR!!!



Hemma nu

Har hängt i Västerås i princip hela helgen. kände inte för att komma hem helt enkelt. käkade på gränden med Jenny det sista jag gjorde, klagar ej! varken på maten eller min smarta kompis. 

tvn hade spasmer hela kvällen


Enchiladas

Är man grym eller är man awesome.





Låt från igår

 


Vindrickare

Igår hämtade joshua mig och sen dunkade bilen hela vägen till honom. fattar inte hur han orkar åka fram och tillbaka sådär, crazy dude. smakade tequila rose (gooood!) och drack vin utan att få kväljningar, framsteg! vuxenpoäng.. långpromenad på jakt efter fredagsflott, hittade bara en mack pga att klockan var 4 in the morning. jaja

Vi hängde lite i skbg idag och kollade på mina gamla youtubefilmer från KG. fråga 1: varför gjorde vi som vi gjorde? fråga 2: varför filmade jag det? är glad att jag gjorde det i alla fall för det var underhållning på högsta nivå. ska bränna ner filmerna på dvd och spara dom för alltid...

Nämnde jag att subway är mat från himmelriket? 


1 2 3 pose


Quilty

Var nyss och såg det bästa bandet i världen, i alla fall när det gäller irländskt. Quilty! har lyssnat på dom sedan jag var 7 år och dom kom till Skarpnäck, så det är ett tag. dom körde tyvärr bara nya låtar, förutom två stycken som jag kunde sjunga med i haha. dom är i alla fall helt fantastiska, men om ni ska lyssna måste ni beställa hem en skiva. dom finns ingenstans. 

dom tre till höger är the original crew! skönare snubbar får man leta efter. 


Upphämtning

Eftersom jag ändå inte sover kan jag lika gärna åka till Västerås, typ ett på natten.  väntar på min gode vän som ger mig lyxskjuts, hinner väl med ett par geordie shoreavsnitt så länge. hatar att jag älskar det. wallaaa





Trött på det här

Att jag inte kan sova leder nu till att jag missar jobb, bra fail där! om dom ringer på morgonen och jag har haft problem att sova är det liten chans att jag vaknar.  the wonderful truth. 

Så har man gått och blivit liten också, dags att börja träna igen. 




Sunshine

Jävlar vad världen blir trevligare bakom ett par solglasögon. ser ut som en sommarkväll fast det egentligen är äckliga november. glad att det är sol idag i alla fall, var ett tag sen! 

En promenad blev det till Ica, idag är det tydligen jag som lagar mat. fingers crossed...





Sossefeminist

Försov mig till jobbet idag, bläää dålig känsla. när jag slutat gick jag och köpte smörgåsrån och kollade på despicable me two som den ungjävel jag är. minions<3

Verkar som att socialdemokraterna har tagit alla lika-stilen till en ny nivå! 


Rock on 



Örebro

Igår hämtade Karin oss i smyg och sen gick jag och Jon in genom deras balkongdörr. surpriiiise. hade en mysig dag med kussarna och firade Fride lite grann. jag har börjat ge honom mina gamla kp-tidningar, ska göra det i omgångar eftersom jag har typ 100 st. bästa tidningen, alla borde läsa dom när man är barn. tog tåget hem på kvällen, 40 minuter sen var vi hemma. varför åker man till Västerås och inte Örebro? det är ju mycket krångligare att ta sig till vässan, konstigt. det här var första gången jag åkte tåg direkt från skbg.


Vilja, söt är hon

Kjell

Jon och jag är övergivna åter igen. båda har varit på fult humör, från att börja skala en apelsin till att åka på en kvast och försöka fånga den eftersom den ser ut som kvicken i Harry Potter. sträckkollat lite på Kjell, världens bästa serie. och så ville Jon kolla hela portkod 1321. inte mig emot haha, pinsam men bra. och så till det sista...

...HUR FAN BLEV KLOCKAN 5? 

Undrar om jag och min bror gillar citrusfrukter...

steffe

 

Bilder från igår

Fick skjuts hem av Joel idag, var jävligt skönt! fick mat hos hans familj också så jag hade det lätt för mig hela dagen. härligt att slippa tänka på mat när man är seg från en lyckad kväll. 




tänk er något läskigare att somna bredvid<3


Fest i vässan

Fick väl min halloweenfest och den var nice. var en blandning mellan krokodil och drake, vet inte vad det ska vara. nu ligger Jenny och snarkar bredvid mig och jag ock Elin ska också gå och lägga oss, snart! i helgen ska jag till Örebro och överraska mina små kusiner. snäll jag är!

God natt från mig och Kaj, rajrajrajraj 

Lycka till att vakna imorn Jenny! 


Färna

Somnade klockan 6 på morgonen idag, tänkte att det inte gjorde nåt eftersom jag skulle till Fagersta vid 11. trodde jag då! klockan 8 ringer förskolan, var helt väck och uppfattade inte riktigt vem det var. sa att jag kunde jobba och sen frågar hon, "hittar du hit då?" tyckte det var en jäkligt konstig fråga. "eeeh.. ja jag har ju jobbat ett par gånger nu.. eller var menar du?" "ja alltså här i färna!" haha paniken som uppstår på morgonen. lyckades låna mormors bil och hittade dit på första försöket, bra prestation för att inte äga något lokalsinne över huvud taget. ingen av dom andra vikarierna hade svarat, så detta var min turdag. lyckades också klicka hem det absolut sista paret skitcoolasnygga skor som var på rea. lika bra att köpa en triss nu när man ändå är igång! 

när man är brun vet man inte att man är brun. dagens citat 


Bäst på lek

Upptäckte igår att jag har en otrolig talang för kurragömma. eller så var Charlie och Joel extremt dåliga på att leta. kan man ta med det i cvt tror ni? "är bra på att gömma mig". kanske ska översätta det lite fint till "problemlösare under tidspress". inte precis osant ;) 

Jobbade lite idag och imorn ska jag till fagge och slänga det uppdaterade cvt omkring mig. undviker den orten som bränt barn skyr elden, men är helt enkelt inte på humör för att börja pendla långt igen. 

Och så för att liksom dra ihop säcken i det här inlägget kommer en bild på mina mandariner Jon hittade i sitt skafferi. 

Ska skicka in den till en fototävling

Kyrkogården









Svårt att få med alla ljus och dimman på bild, så vi hjälpte till lite grann. verkligen spökmiljö, tur att det var mysigt!

Allhelgona

Denna dag var i princip en kopia på igår, jag och jon vid tvn. haha nä men vi gick en sväng till kyrkogården för den ser alltid så cool och mysig ut vid den här tiden. flera hundra ljus på samma plats, skapar stämning minst sagt! sen har vi gjort en halloweenpumpa för första gången i våra liv, blev ganska cool den med. går med stor entusiasm och tänder nya ljus varje kväll, så folk ska gå förbi och tänka -åh vad engagerad den där familjen måste vara och gud så mysigt det ser ut. hahaha I wish!
 
Slänger in lite bilder som passar temat. jääääävligt stämningsfullt! 
 
 
 

Leo

 

Natthäng

Idag träffade jag Maja och hon var så gosig. nyfödda väger ju ingenting, och hon är så skör och perfekt. som att hålla i en vattenballong. om jag hade ett barn skulle jag ha ångest hela tiden att råka tappa det eller slå i det. usch kommer drömma mardrömmar om det nu. söta lilla bebis. 

Jon och jag har hängt vid tvn bra många timmar nu. han spelar Sims och jag kollar på b-filmer från programbiblioteket. rätt skönt. sitter och är avis på alla som är på nån rolig halloweenfest i kväll. kunde inte jag bara blivit bjuden till nån random härlig fest och fått klä mig ful och bli någorlunda full? det är allt jag ber om folket. mina fester upphörde efter gymnasiet, ack nu är man till åren kommen. 





RSS 2.0