Tema

Jaaa.. nu har jag bytt och ändrat och hållt på i evigheter men det är en grej som inte blev bra, så jag fick ryck, bara bytte grundtema och fixa lite saker så nu har en HELT ny blogg. Det berodde på temat den där krångelsaken men nu är det ordnat :)

Nu var det ett litet tag sen jag skrev men har väl inte haft så himla mkt att prata om. Det är iaf skolvecka igen och den här måndagen var hemsk till en början. Kom upp ur sängen försent och sen blev det ju bara bajs med allt, skulle ju möta Lisa men hon fick stå och vänta på mig då. Not good! Och sen, JÄÄÄÄÄÄVLAR vad vi cykla alltså! Min kropp var typ pajad när vi kom fram av ansträngning så på första lektionen kunde jag inte ens hålla pennan och skriva! Bara darrade och hade ont, haha.
Min kondis är..
l
l
l
l
l
l
l
l
-----> Här nere :/
Menmen dagen gick väl skapligt fort, satte mig på cykeln och åkte med Lisa, till Lisa. Var bara där ett tag för sen skulle hon på träning och jag skulle leka hemmafru igen och göra mat.. HATA! Men det gillades av familjen tror jag och sen flydde jag hit.
Ska ta och skaffa mig en ny mobil på ett eller annat sätt så jag kan ta bilder på dagen! Men det är bara att vänta på någon man gillar som är billig nog att köpa, men ärligt talat så skulle vilken som helst vara bättre än min! uuusch på den. Så länge får ni kolla på ägiga youtube klipp och systemkamerabilder! Puuss

Sleep

Bonjouuuuur! Såg just på tv med mamma och lite te på det(y)! Jättemysig kväll har det varit! Vet inte varför, dagen var sådär men när det blir mörkt ute så tänder jag smålamporna haha och då blir det så mysigt ljus i mitt rum, och lite musik och sånt. Ja det är helt enkelt mkt mysigare på kvällen! 

Gick ut och fotade lite idag, men blev molnigt rätt snabbt och blev inte så bra med det.. menmen, sen hade jag lite tråkigt inne så jag hämta lite nagellack och gick lös på naglarna, lite lagom damp sådär! Men blev bara klet haha hann bara en nagel sen bort direkt, sluta med nåt konstigt och inte så snyggt haha, men va tvungen att göra nåt iaf. 

Nu går jag och lägger mig vafan imorn ska jag vaaaaknaaa :)

270809

Kom nyss hem från skolan. Slutade kl 1 idag! wihoo ;)
Undrade om jag skulle äta i skolan elr åka hem direkt, åkte ner med anne och jennifer till matsalen haha bestämde mig för å äta, det va ju ändå nuggets! Släppte av ewe också vid sotvreten, jävla gratisåkare! haha nee<3 får åka så mkt man vill på min braiga pakethållare men på EGEN RISK! 
Sen åkte jag hem iaf, det är fortfarande så fiiint ute! Ska gå ut jag igen och mobba runt lite i solen :)

Den här låten är så bra! Det är ju så kul när andra sjunger om mig! :)


Skolfoto

Usch, är inte skolfoto det värsta som finns? Fyfan för det. Ska stå där och bli dålig på kort och sen sitta fast på skolkatalogen föralltid där alla kan se en,  inte kul. Men nu är det avklarat och nu tänker vi inte mer med det! Jag har bara kännt mig nere idag, vet inte varför. Kanske för att det har regnat hela dan, sånt där dugg som aldrig slutar :/
Kändes som jag inte hade nåt att prata om idag, därför kan jag nog uppfattas tråkig. Får nåt ryck då och då när nån annan säger nåt kul, som på matten idag! Men kan inte riktigt hitta den glada stämningen själv, lite synd men bara att kämpa på haha! Imorn blir det nog bättre. Alla har väl neredagar, eller? Kan kännas skönt att bara vara tyst nån dag i skolan, asså inte känna att man behöver prata och ha kul hela tiden. Men kan va svårt eftersom man bara blir ensam när man inte hänger med i svägarna. Ah, jobbigt det där.. Men HEY! Ingen har väl dött? Fan va tråk det här blev då men kan behövas ibland :)
Det är ju sånt här bloggar är till för!

Det som är min räddning på dagen är Simpsons och Family Guy! Kl halv 8 dubbel Simpsons och sen ett avsnitt FG. Haha för er som vill veta, älskart! (Nörd ohyes!)

Idag anmälde jag mig till Rock for moc! GUUH längtar! Sbgpower yeah! Ska bli så härligt att få träffa er igen, höra era röster, ja allt! Haha ja ni vet att jag älskar er alla<3 Snaaaaart!
Men nu börjar det bli lite sent här så ska nog krypa ner in my white bed. Heh jag med sömnbrist har kommit på VÄRLDENS grej! Hittade gamla skivor med "Roliga timmen", alltså massa korta sagor. Hur bra som helst att somna till dom haha, gamla minnen (y) Dom e väl inte så kul men man somnar bättre då, (A) GodNatt! <3

School

Då var det första "riktiga skoldagen" :/ Tycker sådär. Det var kul att träffa lite kompisar o så men nu sluta vi kl halv 4 som vi ska göra varje dag nu, och så var det riktiga lektioner och inga stentroll. Men det är så det ska va :s Sen cykla jag hem, skjutsa Lisa lite ;) Gjorde oboy direkt! FYFÄN va jag va sugen på det asså! Sen satte jag mig här och så rann tiden iväg. Oj vad snabbt det gick, men gjorde ny design på bloggen, haha det är alltid roligt enligt mig ;D Har bytit igen! I am LOVIN' it! Nu lite green<3 Men sen kom päronen hem plötsligt och då kom jag på att jag skulle göra mat :O haha fick sätta igång direkt. Nu är det klart ska bara hälla i pastan! HAHAHHA (housewife?) 

PUSS

230809

Ååh :/ Jag kan inte få in en header i bloggen! Shiet jag blir galen :@ gör liksom allt rätt, elr tydligen inte då. Ooh! Jon kom precis in med en fet GODISskål! :D blev på bättre humör :) menmen måste fixa nån som kan detdära! Fuult utan. 
Att vara barnvakt åt småkussarna gick finfint :) Dom är rätt underbara, särskillt lilla Vilja! haha vilken ängel hon är asså<3
Känns konstigt med skola imorn, är ju inställd på lov. Att lägga sig i bra tid på en söndag för att komma upp imogon känns.. konstigt :/ Och nu ska jag till Aspebo som ligger på andra sidan Skinnsberg så det blir ännu tidigare än vanligt. Bra att jag har fått öva på det i tre dagar nu ;) Känns faktiskt inte så farligt, får en liten cykeltur varje morgon , tycker det är ganska trevligt! 

Mål ht 2009: KOMMA I TID TILL SKOLAN!
behöver inga fler, bara jag får till det där lilla blir jag nöjd! 

Nu är det mys med gooodis<3 och en behövlig dusch, haha! 

HÄÄÄLG

Då vart det sovmorgon:D haha såhär skulle det alltid vara! Gå i skolan tre dagar i veckan där man bygger stentroll och sen sluta kl 2 varje dag :)  Men på måndag är det 9B<3 och plugg som gäller!:(  Idag var vi först på johan och sofias bröllop, det var asfint och alla va fina ;) pappa spela också :o hade jag ingen aning om, men det gick bra. Sen åkte jag hem, var rätt trött och tyckte det var skönt att bara va hemma men hade glömt bort att Jon och jag skulle passa småkusinerna xD haha men det var kul i alla fall för dom bor i örebron nu förtin och träffar dom inte lika mkt som förut :) dom är sööta! Men dom skulle hem typ 6 elr 7 men deras pappa kom vid 9 ungefär :S hade tänkt gå och köpa lite saker till kväll och så men det gick ju inte :/ blev och är jättetrött, dom också. Hoppas mamma och dom har kul på fest iaf x) Haha kul för henne sen det är bombnedslag här;) 


Dom sjöng förresten "Guds kärlek är som stranden"... på bröllopet, fick VÄRSTA sbglängtan då :/ saknar er!!<33



Nytt

Haha ojojoj nu har jag ändrat lite igen ;D jag tröttnar SÅHÄR snabbt! Men jag tycker det är bra att ändra mycket, då tröttnar man inte lika lätt och det blir roligare :)

Idag hade jag ställt väckarklockan på 9. Men jag ligger ju såklart kvar i sängen några timmar till. Sen äter jag frukost vid tvn och sitter  i soffan, pappa hade sovit där så det var så mysigt med täcke och kudde :) Sen la jag mig ner och sen... Kom jag inte upp igen. Jag somnade och sov hela dagen! Vaknade ju då och då och pratade med bror och så men jag låg där hela dan. För jag kände mig helt utslagen! JÄTTETRÖTT verkligen! och det är ju inte alls likt mig på dagen. Så det var ju absolut slöseri på näst sista dagen på sommarlovet men jag orkade inte annat än att ligga kvar och slumra :/ Sen blev det lite friidrott på tvn när päronen kom hem och sen tänkte jag nästan gå och lägga mig, dåsig som jag var. Men efter ett tag blev jag jättepigg! Såklart! Så nu sitter jag här på natten som vanligt och grejsar:) Men nu ska jag nog lägga mig, nattii!<3  

Västerås

HOJ

Idag gick jag upp vid halv 7 (OMG!) Det gick faktiskt lätt :D helt UNBLEVBLE! Måste ju åka me mama till hennes jobb när hon börjar så då blire tidigt :/ menmen stolt är jag! Väl där så måste man ju vänta ett par timmar tills allt öppnar, seegt.. Satt och läste nån urtråkig hus & hem elr nåt sånt när en liten unge kom gående och stannade vid mig :) Haha fifan va söt hon va!<3 Hon bara stod och titta på mig och sen börja hon skratta x) Lite konstig men sen börja jag prata lite me na, haha asskönt sällskap! :D Sen gick jag ut på stan ett tag och köpte typ ingenting ;P elr jo lite smink. Sen va mamma klarre. Då skulle hon åka hem men hon gick ut och letade klänning i stället :) sofia och johans bröllop snart. Jag passa på och köpte en kul jacka jag såg ;;) Japp sen skulle vi hem iaf men vem ser jag då?? ANNIE <33333 haha jag lyckas alltid träffa nån sbgare i västerås :P Så härligt att se henne fan va glad jag blev :D och snart (elr snart och snart) är det rock for mock och då hoppas jag att jag får se alla igen!<3 usch va jag längtar! Vet ni va jag gjorde sen? Haha dammsög hela huset:P (inte frivilligt då, fan inte min stil xP) SNART BLIRE PIRRE!(pizzaaaa)

(L)

Barcelonabildäär

Nu har jag tatt mig tiden att lägga in några av bilderna från barcelona :)


 Det första man såg när man kom ut :P


La granada familia :)

Åkte till en stad som heter Sitges :) finfint (y)

Tycker denna blev najs :)

Utsikt över Barca! :)

Nåt funny ställe :P


De här får räcka ;)
Det var verkligen jätteskönt där borta i värmen! saknar<3

Äppelpäppel

Min bror och jag måste vara totalt helt jäkla otroligt dumma i huvudet! På dagarna har vi inget att göra för båda är för lata för att hitta på nånting. Sen på kvällen blir vi plötsligt pigga och går då ut i vår trädgård, hehe, som vanligt då. Då händer det alltid grejer! Som förra gången med tvillingarna :) Idag hittade vi ett ASstort rör! Vi la oss en bit ifrån varandra och pratade genom röret, FYFÄN vad bra det hördes! Man kunde liksom viska supertyst och typ 5 meter bort hördes det jättebra! Coooooolt! Sen tog vi små äpplen från trädet och rullade till varann genom röret :) inte KLOKT vad töntiga man kan bli ibland, men med lite flumm på det hela blir allt kul :) Men såhär kan det inte få fortsätta längre! Jag måste börja göra nånting, vad som helst! Men jag tycker iaf att röret va ballt :P
Sen lagade jag pannokakko!(pannkakor). Dom blev, hmm.. WONDERBARA! Shiet jag är bra! :D kunde bero på hungern också, kanske. 

På fredag ska jag till västerås, kanske kommer och våldgästar någon av er sbgare sen! Vi får se ;)<3

Ett kilo mjöl

Det bästa världen har att erbjuda<3 Gör mig glad i alla lägen! :)



Ny design

Nu har jag ändrat min blogg ganska rejält :) jätteskönt! Ni kan ju tänka er hur jobbigt det blir efter ett tag med nästan BARA SVART! :/ Men nu är det ljust och fint tralala! 

Idag vaknade jag som vanligt vid halv 1. Inget funkar på mig, varken väckarklocka eller 100 väckningar av lillebror. Jag somnar om. All The Time! Lite synd tycker jag eftersom när man har ätit frukost och kanske gjort sig klar är klockan 3. Dan har nästan gått liksom, inte kuuuuuuuuuul! 

Jag bor granne med två väldigt väldigt väldigt irriterande små tvillingar i vad vet jag, 4-5 års åldern kanske. Det enda jag och hela min familj faktiskt, gör är att störa oss på dom då dom kan knalla in i vårt hus sådär utan vidare och bara stå och glo på oss och fråga VARFÖR DÅ? åt allt man säger. En dag som idag var min käre bror och jag väldigt rastlösa och visste inte alls vad vi kunde hitta på. Då kom vi på den lysande idén att ... mina damer och herrar: ................ GÅ UT! :D Det var ju fint väder också till råga på allt! Vår lilla vandring slutade vid studsmattan och vi, som dom feta och lata flodhästarna vi är, la oss och vilade med benen i vädret. Men, vad hör vi? Röster som kan tänkas komma från de irriterande tvillingarnas munnar! Vi har rätt, där går dom. Min andra pensionerade granne är ute och klipper gräset och tvillingarna går efter henne, på led! Vart hon än går är dom efter henne och helt enkelt bara, stör! Bror och jag såg den fina chansen att för en gångs skull få ha, lite kul! Vi började smyga på dom, coola som vi är. Men det är faktiskt rätt roligt att kolla på dom, haha, men man måste gömma sig ordentligt för får dom syn på en, är det kört! Då kommer dom springande som små raketer och man blir aldrig av med dom! Men det hände, en av dom fick syn på oss och började springa mot oss. Vi hoppade genast ner och började fly runt huset. Som tur var gav dom upp, vilket aldrig har hänt förut, och gick tillbaka till gräsklipparn och fortsatte tortera pensionären. 
Kan säga att jag aldrig haft så kul på många dar.

Jag vill tacka för att du läste denna OTROLIGT spännande berättelse om hur farligt livet faktiskt kan vara här hemma! Varje dag är en kamp på överlevnad. Liv eller död!
I'm desperate, hell YEAH! :O

MSN

Jahopp, då har jag en ny msn då - [email protected] :) ni förstår att jag har varit lite klurifax där va? x) Sen hade jag tänkt att bara, byta mitt tema också helt enkelt. Jag är så TRÖTT på detta nu med en ful header som jag inte får bort! (Har inte tagit mig tid att försöka lära mig hur man får dit sin egen :P) men, det är ju så segt, det byter aldrig! :/ jag får kämpa vidare med teman och skit :)

Snart börjar skolan också, hmm. Jag tycke faktiskt det ska bli LITE kul :) för det är bättre än att bara sitta här hemma dagarna i ända å inte göra nåt :/ dår är det iaf folk omkring en! Och så träffar man alla som man inte har sett på hur länge som helst!<3 Visst är det skönt med lov, men nu har det roliga vart! Har inget mer jag ska göra och då blir det lätt att man bara såsar och har långtråkigt. Men nu försöker jag rycka upp mig! Igen! 
<33

Barcelona

Jahopp,  livet rullar väl på .. Kom hem från Barcelona för ett par dar sen :) riktigt najs! Har typ BOTT i Skärsjön nu senaste dagarna, mamma har fått badryck och vill åka dit hela tiden , (vad fan är det me na liksom?) Men kul att vädret är tilllbaka i alla fall(y) Fick besök av moster och mosterman också, dom sov här en natt innan det bar iväg till Dublin :) Deras son, dvs min OTROLIGT coola kusin har fått jobb där på en bank som är kinda omöjlig att få jobb på, men jag lovar, han är helt fantastisk :O han är bäst, och SVENSK! :D haha men det är kul iaf. Nu har jag nyss badat i skärsjön (IGEN), och nu vet jag väl inte vad jag ska göra (som vanligt!) bror sitter och kollar på Gullivers resor! Tummen upp på den säger jag bara! <3 Tror jag ska rycka upp mig och joina :) BALLT!

Och jag saknar fortfarande sbg så in i MHMMMHMHMHMh!!!! 

RSS 2.0