Stockholmshelg

Hade en svintrevlig helg i sthlm med vänsterflod, bästa. var bara en natt men kändes längre, lyckades vara aktiva trots vilsenheten i den stooora staden som faktiskt är mitt hemland. stockholm är som ett eget land, skoja, eller? åkte till mitt gamla hus, (igen..), och helvete vad allt var litet! det tog typ 2 minuter att gå till mig, till skillnad från 10 min som när jag gick i lågstadiet.. allt hade krympt, weird känsla, tror jag ska klippa bandet (navelsträngen låter väl för illa?) och hålla mig borta från det stället, det kan smutskasta mina minnen.

anyhow, aldrig varit i stöckhölm utan päron förut så det var både svårt och jävligt nice. dom hittar ju överallt så man har liksom hakat på. nu fick man tänka själv, hemska tanke, och hitta vägen hem med hjälp av gatudekorationer och maps :) älskade joels julklapp tack älskling du läser inte min blogg men hey.. who does?

så jävla fult haha


Vässan

Var lite aktiv idag och skjutsade Joel och Alec till västerås, träffade Jenny där när jag ändå höll på, random som faaan. hade jävligt trevligt på subway innan vi skildes åt. sen körde jag grabsen hem igen, sakta och säkert som vanligt! sakta vet jag inte men like a pro oavsett :) right ooon

babe


RSS 2.0