EFTERTRÄFF

:D:D:D:D:D:D EFTERTRÄFF PÅ FREDAG :D:D:D:D:D:D

Å mitt lilla älskade Sundborn. Hur fan kan du sprida så mycket glädje som du gör? Ooöj vad fint det där lät nu då men det är saaant! Haha om man saknar så många människor samtidigt blir man ju 100 ggr så glad när man väl ser alla igen? Det är ju så :)

Det stora +et är att jag får se nästan alla igen. Det stora -et är att jag just träffar NÄSTAN alla, men några saknas :/ eller ah ganska många faktiskt. Men ska ta vara på dom som är där ÄLSKLINGAR Åå PUSSIGULL! Fast vet inte vem jag ska dampa med, Erik har blivit utlänning och Felix är dum som vanligt, lata jävel.. Inte ens Jesper är där! Haha hur går det där borta i USA? ska ta å läsa hans blogg nu tror jag..

Men alla finafinafina tjejer och killar = bästavänner är där och dom små konfirmanderna kommer det ju krylla av! Hedrade er idag genom att bära den LÄTT snyggaste tröjan på hela skolan:
Hatar att åka buss när dom har tagit sönder ACgrejen så att man inte kan stänga av :( blir så kall av den! Men det blev snabbt fixat :)


hihi fan alla kollade snett när dom klev på bussen xD

Humor på hög nivå..

Kände att jag var lite halvt hyper idag.. men det gick bra, inga djur skadades under denna inspelning :)
haha lättroade..

Jenny och Kenny sitter i ett träd

Kommer hem så jävla sent så uppdatering är inte min högsta prioritering (HAHA DET RIMMAR!!) :) Men försöööker!

Skönaste idrottslärarn! haha innan tyckte jag hon var lite hård bara, men hon berättade typ om sitt liv och hon har inte lite att komma med säger jag bara! :D skulle också göra ett test och räcka upp handen om man tyckte man hade en bra vardagsmotion :) min hand förblev slappt hängande.

Jenny är söt. Ska dra på bio med henne imorn, och sen blir det matemosaikmatik hos henne :) Hela köööret!

Var och fikade med ett par snyggingar nån dag förut.. vilken dag kommer jag inte ihåg men hur stor roll spelar det när jag åt det här??♥ hahaha
LIINN! och livet enligt Malliz, haha ;) lite flummkort kanske :)

Sämst

Måste bara tipsa om en grej, och det är att INTE se filmen "Sebastians värld". Haha seriöst, det är nog den sämsta filmen jag sett på riktigt, riktigt länge! Absolut B-film, och norsk dessutom xD det var ännu värre än svensk skit.. Den verkade helt okej men neeeeeej! Kan jag få en och en halv timme av mitt liv tillbaka tack? :)
.

Grejen är att huvudpersonen är han som är med i Ondskan. Och det är en jävligt BRA film, medan det här var en jävligt DÅLIG film. Och det känns ju synd för honom att ha gått från en sån bra grej till den här! haha.. kan inte fatta hur dom tänker egentligen :)

MEEEN AA... nu vet ni det! :D

Randluvan 2

Hahahaaa hade så JÄVLA tråkigt idag när jag kom hem. Var inte alls trött och ville typ vara kreativ, så jag satte mig och gjorde en Randluvan Bloopers! xD haha, tog väl inte så lång tid, var bara å ta det som inte var med på riktiga videon ;) Men kul vare! Låg på golvet vid ett tillfälle, Pontus jävla pajas!♥


Saknar er!

.
ORGINALET! ;)

Test bara hihiHII!

Ligger i sängen :) försöker komma på hur jag ska kunna skriva här i bloggen från mobilen. inte det lättaste! Nu kom jag på det i alla fall. måste skriva på html grejen för att det ska funka :) haha det här är bara test..

Älg mm..

Hej! Har inte bloggtorka eller nåt men har bara inte haft tid att skriva :)

Shit, har tänkt skriva massor, undra om jag kommer ihåg allt? Får försöka korta ner det, hatar när det är så överdrivet mycket osammanhängande text! Hur som helst..

Det var liite jäktigt dom sista dagarna i skolan, men blev klar med vår vackra monter i tid! Om ni inte vet vad det är så är det typ en bit vägg med vår utställning och redovisning på. Vi har alltså haft ett projekt, fattarni? Bild på den kommer HÄR!
BOMBEER haha.. Bara så ni vet satt det ett gevär på den sen! ;)
ägägägägäg

Och sen till höjdpunkten of the day:
Veeem kan det vaaara? :)
HAHAHAHAH! så jävla kul! han stod plötsligt och kolla på VÅR monter ;) men han var roligare i reklamen..

Sen har jag glömt berätta en sak. Det var KG-fest i fredags :) haha alltså vår gymnasieskola.. den avbröts en och en halv timme tidigare av en anledning jag inte ska berätta, tror jag. Låt oss säga att några med känslig kropp inte riktigt kunde behärska sig och inte visste när dom hade fått nog, av alkoholen då.. syynd då men det var rätt kul ändå :)

OCH på vägen hem, när pappa och jag satt och lyssnade på 48 timmar med ACDC HELA HELGEN!! på rockklassiker, (typiskt oss?..) körde vi nästan på en älgkalv, haha nerå vi stanna i tid fyfan va söt den va! Vi såg mamman inne i skogen också :) sen såg vi tre rådjur och en hare.. -Tips: Åk på vägen till skultuna, det är som en jävla safaritur! :D

För några dagar sen körde vi på en ekorre också.. fan va djur det ska va nu plötsligt!
:(

Kakaka

Usch vilket dåligt väder det har vart idag :( det är ju alltid rätt hemskt på morgonen men sen på eftermiddagen brukar det ju vara sol och vaarmt! Riktigt äckligt rusk..

Det var ändå okej på vägen hem, heja SKINNSBERG! haha, det var ju flera av det exklusiva folket idag på tåget and the buss :) Helt okej skoldag också, var på rätt bra humör. Hehe sen bar vi vår monter (världens jävla trävägg) från källaren upp för alla trappor till övervåningen. På 3 personer, tyckte vi var väldigt duktiga! (Y)

Ni får ju komma och kolla på utställningen på kulturnatten, nu på lördag! :)

På fredag har vi en viss KG-fest.. haha jag har faktiskt ingen aning om hur det kommer bli. Känner inte på mig nåt än så länge, men man ska väl gå, varför inte? Grejen är att den slutar vid 2 på natten, och det är i Skultuna? xD haha pappa får hämta.. han lägger sig ju ändå aldrig i vanliga fall :)
Snygga brillor Aleeec! ;D
Caféts morotskaka, inte att leka med ASSO!
Gölligt, min trogna namnlösa kängru fick till det med grisen Tim..
Jenny är mysig :))))

Tyrol

Det var så det hette, det vi var på i helgen :) Lägger in bilder på det nu. Annars var det inte mycket som hände idag, åkte med nåra goa skbgare hem idag. Kul att man fortfarande träffas ibland!
(Matilda du är förresten fett saknad<3)

Bilder :)


Their båt :)


Alla vet väl mer eller mindre hur sthlm ser ut? :)


kompis


Min familj är gangsters


Haha, nåt marathon mitt i allt :)


båååååååt


Ewes götet! ;) ellerrr?


stor scen? :)


tönt!


finns inte ett enda seriöst kort på den plutten..

FUNNY LIIIF! häjdå

Hemma

Kom hem för ett tag sen :) har vart rätt kul, dock inget skarpnäck, haha näj ska hålla käften om det JÄVLA STÄLLET! Var hos Erik och Kickan, det är så dom heter.. Dom bor på tranholmen, rätt nära Lidingö. Fint vare, hehe dom måste åka båt till och från sin ö varje dag. FETT ballt men guuuu va jobbigt också!

Tänk efter skolan hur utmattad man kan vara och bara vill hem. Tar deras dotter som exempel. Hon gick i skola mitt i stan, efter det måste hon åka tunnelbana ända ut till Ropsten (längst ut på röda linjen.) Sen gå en bit till båten (tänk att det spöregnar!) Låsa upp skiten, alla rep.. Sen åka till sin ö. Låsa båten igen, gå upp till huset, långt vare också. Sen om det inte vore nog är det brant uppförsbacke hela vägen.
Kan inte ens föreställa mig det på morgonen.. man måste ju upp tidigt tidigt för att hinna göra sig klar och hinna med allt det där! Skulle bara inte kunna bo där..

Trevligt att träffa dom, men hela grejen varför vi var där var för att pappa hade fått nå biljetter från sitt jobb. Det var på Gröna Lund men vi var aldrig bland karusellerna utan vi skulle till en restaurang/konsärhus. Alltså man åt samtidigt som några uppträdde.. svårt å förklara :)

Bilder kommer sen, och en liten video :) haha man fick inte ha kameror där egentligen menmen..

Sthlm

Åker till den staden imorn. Och jag visste det inte ens!? haha det har vart så dom senaste gångerna faktiskt, mamma bah aa i morgon åker vi till Stockholm så blabla.. som om jag visste. Klart man berättar sånt, jag menar det är ju en bit bort, går inte på 10 minuter :)

Men det är alltid så jävla kul att åka till min lilla hemstad, för dom senaste gångerna har vi också kört förbi Skarpnäck♥ åh förra gången vi var där gick jag runt och tog kort. Skyndade mig så jag kunde gå lite längre bort till dom andra gårdarna man lekte på och sådär.. stod där helt ensam, och bara mindes. Tänkte på hur mitt liv skulle sett ut om vi hade bott kvar, tänkte på hur mycket jag fortfarande älskade stället och hur mycket jag kom ihåg. När jag såg en liten väg stod jag och tänkte till ett tag, sen kom jag ihåg vart den ledde. Minnet sitter där, man måste bara friska upp det :)

Helt sjukt vad saker och ställen betyder för en, jag menar jag bodde där i hela 10 år innan jag flyttade till Skinnskatteberg. Hela min barndom, stor del av uppväxten. Även fast andra kan tycka att jag har bott i skbg forever, är jag tekniskt sätt fortfarande mer hemma i skarpnäck än här. Så många minnen i min hjärna, som ingen annan någonsin kan se. Alltså känslorna som kommer så fort vi kör in där, kan fan inte beskriva det.. hela jag är bara så himla insatt i skarpnäck. Klart min barndom sätter sina spår :)

Oj, lite långt det blev. Skulle kunna babbla på om det här hur länge som helst, haha mycket hann ju hända på 10 år ;) men det är ju så för alla, jag kan gå förbi ett ställe, eller åka förbi en stad, och inte tänka ett SKIT på det. Medan någon annan upplever dom mest blandade och starka känslor när dom kommer dit. Just för att den betyder så otroligt mycket för DEN personen! haha.. jag blir helt syk.. men som sagt Skarpnäck, ingen bryr sig om dig, förutom jag! Jag bryr mig, varje gång jag tänker på dig<3

Har aldrig visat skarpnäck förut men här kommer lite bildeeeer!


In till Varmfrontsgatan :) min gata då..
Där jag bodde var det en vändplats :) haha gulligt
Radhuset med fyra lägenheter! Vi bodde i den enda ljusblåa dörren ;)
Min döööööörr! nr 19 :D var mycket mysigare förut, större och tjockare buskar
och mer träd :) hela skarpnäck var mysigare förut..
Gatan uppåt. Haha, den där bommen sprang jag rätt in i när jag var typ 3.
Riktig krash flög flera meter och slog huvet i en sten (har jag hört.) varför är jag inte död?
Rött, rött, och åter rött! hela skarpnäck är rött, till och med tunnelbanestationen♥haha
aaw.. min 6-årsverksamhet ;)
hehe, där i den gröna dörren jobbade doktor Emil.. :)
Och sist men verkligen inte så liten.. IP! :D här har det gåtts på måånga
fotbollsskolor genom åren :)
Hejdå älskade förort<3 haha vackert det lät då.. saknar, som fa-an,
men den tiden kommer aldrig tillbaka :)
långt inlägg, hoppas det var liiite intressant iaf? ;) puss

Hej stan

Kulig dag idag :) Mer målande, ser ut som jag har morotspuré på min sko.. vår monter blir FETT NAJS! Liite stressigt har det blivit, ni vet när man har all tid i världen och sen plötsligt ingen alls? Men jag hoppas allt blir klart i tid, vi börjar få saker gjorda, eller försöker få saker gjorda iaf :)

Ut på stan med Matilda och leta ammunitionsburkar och vapen? Haha, nej men typ.. Hitta inget passande, förutom en gammal militärhjälm på Myrorna (Y) på vägen hem såg vi en riktig fräsching också..
s j u k t SNÖGG!





TITTA BOORT ..
















.
Lilla snutte stackarn :(<3 blivit överkörd på nosen elr nå. äckli fluga!
Coolingar på tåget hem! ;)<3
Snygg å freesch efter en låång dag.. -skabb-

Flytt?

Aaaa.. så äre. Jag ska flytta till F-ing V-åååås! :D såg att jag nämde det nånstans förut och kom på att jag inte har berättat det, alla vet inte.

Min familjs kompisar, (haha varför är det alltid så komplicerat när man ska förklara sånt?), har en son som inte ska bo i lägenheten på ett tag, och då var det ju helt perfekt att jag behövde en. Det är en liten etta, men asmysig och jag är ju bara en person så, BRA!

Så himla skönt att inte behöva gå upp kl 6 på morgonen, och ännu värre typ vid kl 5 när man ska åka buss/tåg! Är ju, som många vet, inte alls en morgonmänniska, inte över huvud taget. Det finns inte det minsta spår av morgonpigghet hos mig.. :( jäääääääääkligt, väääldigt jobbigt ibland! Men skyll allt på den jag fått allting av: PAPPSEN :@ nerå..♥

kul Kul KUUL! i livet Just NUU!


matildaa :)

Hjorth..

Caroline & JOSHUAAA

KG<3

Fett aktiv

Känner äntligen att jag får nåt gjort i skolan nu! Och det här är skitknäppt men anledningen till det är att jag har klippt ut massa saker i kartong :) seriöst bästa skolan? Haha ne men det är för att vi har projektgrejen. Nästa steg: MÅLA!

Ojoj jag är bäst kolla in filmklippet jag tog mig tid att ladda upp!
Nu får ni väl se lite hur jag har det på min lilla skola :) äg på människorna ocksååå<3

Elektra

Det är vår lilla biograf här på skolan ;) haha asgulligt ju, men lite B liksom. Haha bara kulturfilmer och sånna konstiga grejer, men när vi gör små filmer får vi visa upp dom där, det e najs :) Alla skinnsbergare ni vet när vi var och såg den där A nightmare before christmas? Det är den biografen.

Nu börjar lektionen jippiiiiii..

Hejdå


Ledig

Idag är vi hemma från skolan! Inte helt lediga då, måste göra en hemuppgift. Men det gick rätt snabbt och den blev ganska bra :) Har bara degat framför tvn annars.. Inte gjort det på länge haha var ju tvungen att ta igen det jag missat eller hur?

Vaad? Nån smällde en raket här ute nyss, vad är grejen, vem gör det nu på året? No-lifes (Y)



Sitter och väntar på idol nu. Ska bli så jävla kul älskar det i början när det är audition! Efter det bli det bara sämre och till slut bryr jag mig inte om jag missar nåt, särskilt finalen är riktigt tråkig, haha bara två personer ju! Och då har oftast den jag håller på åkt ut, dumma Sverige..

jaaaaa....

Lite bilder från kick-off

eller vad det nu var för något....

Och kan fortfarande inte rotera! :(


haha, Zlatan..
Hjoorth omg xD
Alec på grillkvällen :) dålig bild :s
"Stå på händer" hahaha

Det var inte så många, men ville ha upp dom i alla fall :D det var awesome, alla skolor borde göra nåt sånt :)

Okej Anne här kommer den!

Haha KAN ÄNLIGEN lägga in bilder från mobilen! Det var inte alls svårt, men jag tror väl alltid att det ska va det så jag skjuter upp sånt :)

KAN INTE ROTERA :(
Hihi här var den ja! Anne och Alec<3
snygga posen..
Ahaaaru! KUNGEN! DROTTNINGEN! BÄST JAG ÄR!
ha haa
Vårt snygga läger! Med eldstaad!!

Jaha, bloggen dampar men fler bilder kommer :D

Grattis brur

Lille Jon är tamejfan inget annat än LITEN fortfarande, bara ett år äldre! :) Nämligen fjååååårtiiiwzz. GRATTIS! Han fick en fet tv. Men det var kusin Rasmus gamla så det vart kanonpris, sen måste ju jag ha en tv när jag flyttar hemifrån (hallå?). Haha så det ordnar sig.

BILDBOMB! undantag på födelsedan väl?? OCH jag är störst, så I don't give a bajs :)
haha liiiiiiiiten! :D
nice hår
HAHAHAHA
aaw lilla förebilden får avsluta :) haha DOM kommer iaf vara pluttar ett tag till ♥

Förvirrad

Jävlar vilket tempo det var nu på eftermiddagen! Om det krånglade lite för en själv på datakunskapen kom man typ 100 steg efter. Jag satt nästan och skakade av panik, blev så extremt frustrerad. Haha sen fick jag för mig att vi skulle göra samma sak hemma själv och då blev det fan för mycket, var helt förvirrad resten av dagen vad vi än skulle göra x) funnyyyy. Men kul att vi gör nåt annat än projektgrejen iaf.

Jag döör. Matilda (som är helt rätt i huvve, så himla bra på alla sätt) ska byta skooola och jag viiiill inte! Liksom varför inte nån av dom andra 65?! x) haha så himla typiskt. Men man ska göra som man vill, även fast jag tycker det är tråkigt♥
söt

Hej alla glada

TJAAAAAAAAAAAAAA hurra idag är det freedag! :D det märks inte lika mycket på den här skolan för det är rätt slappt och ingen skillnad från andra dagar, men på centralskolan då jävlar var det stämning! Haha det sög så mycket så alla längtade så jävla mycket efter helgen x)

Ska fixa så jag kan lägga in bilder från mobilen men så länge blir det cambilder från denna vackra skuula. Sjukt segt nu egentligen vill sluta.. Jaja kuuuuuuul med oläsvärd text!

20 MINUTER KVAR!! haha nej ska sluta nu........

BILDEER är roligare :)



haha


så jääääääääääääävla ful! xD


HÄÄÄÄEJ DÅ

Skolan!

Sitter och har kopparlundsprojekt, innebär facebook och måla just nu.. ;) meen det blir säkert bäst i slutändan.

Haha bästa hemsidan Linnea hittade, vi har en webcam men kan liksom inte använda den om man inte kör skype eller nåt annat, men på cameroid.com kan man ta vanliga bilder! (Y)

Den här skolan är så jävla mysig! Så himla lugnt känner mig aldrig stressad









...............;D

RSS 2.0