Älg mm..

Hej! Har inte bloggtorka eller nåt men har bara inte haft tid att skriva :)

Shit, har tänkt skriva massor, undra om jag kommer ihåg allt? Får försöka korta ner det, hatar när det är så överdrivet mycket osammanhängande text! Hur som helst..

Det var liite jäktigt dom sista dagarna i skolan, men blev klar med vår vackra monter i tid! Om ni inte vet vad det är så är det typ en bit vägg med vår utställning och redovisning på. Vi har alltså haft ett projekt, fattarni? Bild på den kommer HÄR!
BOMBEER haha.. Bara så ni vet satt det ett gevär på den sen! ;)
ägägägägäg

Och sen till höjdpunkten of the day:
Veeem kan det vaaara? :)
HAHAHAHAH! så jävla kul! han stod plötsligt och kolla på VÅR monter ;) men han var roligare i reklamen..

Sen har jag glömt berätta en sak. Det var KG-fest i fredags :) haha alltså vår gymnasieskola.. den avbröts en och en halv timme tidigare av en anledning jag inte ska berätta, tror jag. Låt oss säga att några med känslig kropp inte riktigt kunde behärska sig och inte visste när dom hade fått nog, av alkoholen då.. syynd då men det var rätt kul ändå :)

OCH på vägen hem, när pappa och jag satt och lyssnade på 48 timmar med ACDC HELA HELGEN!! på rockklassiker, (typiskt oss?..) körde vi nästan på en älgkalv, haha nerå vi stanna i tid fyfan va söt den va! Vi såg mamman inne i skogen också :) sen såg vi tre rådjur och en hare.. -Tips: Åk på vägen till skultuna, det är som en jävla safaritur! :D

För några dagar sen körde vi på en ekorre också.. fan va djur det ska va nu plötsligt!
:(

Kommentarer
Postat av: Anonym

Teliapappan är tillsammans med Spanskaläraren Ana. Just so you know. =)

2010-09-27 @ 12:48:23
Postat av: matilda

GUD så fin montern blev! hahaha vet att det var typ tusen år sen du skrev det här inlägget men hade helt glömt bort din blogg!! :o lägger til ldig i bloglovin nu s det slipper detta hända igen ;)

2011-02-24 @ 19:01:13
URL: http://inteminblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0