When he smiles at you

I sånna här lata stunder var det här typ uppiggande, en söt sida som får en på lite bättre humör. Hittade den hos min goda vän Julia Tärndal. Det roliga är ju att man relaterar till nästan allt, haha påminner lite om facebookgrupper.
http://just-littlethings.tumblr.com/page/12

Såg just ett program på tv, semesterduellen eller vad det hette. Lite kul att dom spelade in i Tänndalen, där jag åker skidor varje år och där min moster jobbar. Hon berättade om det där på sportlovet när vi var där, och sen kom det plötsligt på tv när jag satt och kolla runt. hiiiiooopp..

Big brother fackar ju ur :D älska Peter fan, goaste humorn!

Bra det går

Jaha då var man sjuker, fan va kasst det är. Hade typ längsta dan i skolan med så det hjälpte inte så mycket. Pappa hämtade mig kl 5 (!) från skolan för jag orkade inte gå till bussen, lagom trött när vi åkte och handlade. Nu har jag i alla fall fetat mig med chokladpudding, så sjukt längesen det var! Kollat ett program för mycket på tvn och borde lägga mig. Dom där hemma sjukskriver mig imorn, aldrig att jag går på en franskalektion när jag kan börja 12, och dessutom inte mår bra. Jobbigt att hamna efter i skolan bara, orkar inte stressa senare. Kommer småförsent och flummar med schemat, får skärpa mig nu. Betygen har iaf inte tagit någon skada, bevis på att jag fan duger ändå. Människan har brister ffs!

igår

Fortsätt simma

Tycker om att planera våra egna lektioner. Vi kommer ägna dom närmsta dagarna åt att kolla på filmen om Pearl Harbor, näiz! Men förutsägbar film alltså, lovar att jag redan vet hur den slutar, eftersom jag haft rätt hittils vad som ska hända.

Tog sedan bussen med elias och anton till kristiansborgsbadet. Idrottslektion, simma 40 längder fram och tillbaka.. Efter dom första två kände jag hur drygt det faktiskt skulle bli, haha. Men plötsligt hade jag gjort 20 och sen var jag klar, kändes ändå rätt bra efter det.

Det bästa som finns är väl när man ska ta upp mobilen och inser att man glömt den hemma? Uää bli ju alldeles ryckig av det :( dagens ungdom.. ska aldrig hända igen! Luktar ju för gott nu, in i duschen och tvätta av mig kloret är vad jag ska göra. Hade!

Värd dag

Ingen musik på morgonen eftersom vi typ är klara. Skulle vart i skolan 11 vid lunch men blev inte så, åt mat hemma sen var jag där 12 i stället. Hade lektion i en k-vart sen sa han att vi fick gå..? Bara att ta bussen hem igen och sätta sig och glo. Hade ingen lust att göra nåt eftersom jag är pank. Ska göra ännu mer mat nu och va med min käre vän tvn :)

halva min basgrupp och en simon

Lördagsöndag

Hej hej får väl berätta lite om helgen. I lördags åkte jag till kristiansborg och kollade på Jenny när hon dansade, det gick tydligen inge bra men det såg ju bra ut iaf! Svarta tröjor med tryck och blåa jeans, DÄR.
bästa kvallen!..
Efter det drog jag hem till henne, snackade och feta oss. Tog cykeln en sväng till ica fram och tillbaka och såg på hitta Nemo. Filmen är ju sjukt bra! haha. Halv ett fick jag ta bussen hem, jävla bussar att aldrig gå. Kom hem kvart över.

Söndagen bestod väl av att sova lite till, kollade på Stockholm - Båstad med lucas. Haha min favvokomiker ju, peter magnusson är fan bäst, fått det från hey baberiba höögst troligt. Fast rätt konstig humor var det, kul ändå. R.I.P. solsidan♥  jenny kom förbi med sin moppe, haha fin den är asså! Hon stod och luftgasade hårt som fan och jag garva sönder, allt är ju bara så fult! tänker alltid på annes moppe och vilket ståhej det alltid var med den. haha skinnsberg...
stek på hög nivå..

UF och stan

Började halv 9 idag och skulle slutat kl 4, men i stället skulle vi gå på UF-mässa och fick gå efter det :) sprang igenom alla montrar typ och stannade inte vid nån, förutom en som spelade världens bästa musik! :D

http://www.m0ar.org/4907

Gick med Jenny och Kajsa till stan och dom käkade på vivaldi. Hittade elias också som stod ute och rökte, helt nerspilld med kaffe, duktii! Sen släpa vi oss runt omkring ett tag innan vi mötte hennes farmor som skjutsa hem mig, snääällt! Snart ska jag till stan igen.. haha för att träffa min familj. Ska typ äta och inte vet jag, nice. Tagga våffeldagen idag! Fast jag fuska igår.


Vikingfight

Ja det är ju alltid kul att slåss :) slutade halv 3 idag, miicket skönt!
Nu mat och film, humhum!


Löv generation

Glee och grey's igår, klagade inte :) tycker tvn suger rätt hårt ibland, för ett par år sen var det min största sysselsättning, typ. Nu är den nästan aldrig på och jag kollar t.o.m tablåer på internet om det är nåt, haha kärring ju. Bara något jag tänkte på..

Sitter här i skolan, med johanna framför mina fötter, hon ska ha prov, tråkigt. Mat om en timme och en k-vart. Så alla vet :) Gillar vädret! Fan va det är vår nu asså, om det börjar snöa nåt mer (inte omöjligt) vill jag inte va med längre. Nu står man ju ut med dagarna, vänta på bussen, m.m. Solen gör en glad! Påminner om sommarn och min födelsedag, älskare♥

Bob Sinclar – Love Generation - Radio Edit

glatt humör, ingen dör!
plattat håret för typ tredje gången i mitt liv



MålarN

Helt okej skoldag, började sent och gick till halv 3. Är äntligen klar med den äckliga skoluppgiften nu! Blev klar igår och jäklars vad skönt det är. Jag pluggade faktiskt, jag pluggade! Efter skolan gick jag ner på stan med amanda för att fixa en grej, hehe. Tog bussen till Jenny och där var också hennes syrra, Kajsa och en trevlig pöjk som heter Elias. Vi fikade typ, snacka och målade några möbler vita haha. Fick skjuts hem av mina föräldrar som var i närheten och nu sitter jag här. Är fett hungrig! F.Y.I.. Senare blir det nog dh och big brothaa!

Juste, har ju lagt in små gilla-knappar nu om nån märkt. klicka på dom ska du se att nåt spännande händer! ;)

en bild jag hitta.. haha gott :D

SJ is my homeboy

Nu har mina päron åkt hem efter ett litet besök. Skönt att få va för sig själv ett tag och ta det lugnt, har haft en galen dag, både bra och dåligt. Började i morse, jag och Alec tog bussen halv 10 från skbg, glada att få börja senare och snackade hela vägen. Kommer fram, glada att vi har god tid på oss till tåget kommer. Men liiite för god tid tror jag. Alla tåg inställda, tekniskt fel i databasen i västerås, w t f? Alla andra tåg får ersättningsbuss dirr till v-ås, inte vi. Får vänta 40 minuter till den vanliga bussen går från köping, men den svänger förbi kolbäck och massa andra ställen och tar då en timme till att komma fram till vårt mål. Missar lunchen så vi får gå till donken, två cheesburgare och en vatten, tack för maten Liv. Alltså, startade kl 9.30. Kom till skolan halv ett :) TACK SJ ♥ WE OWE YOU!

Hade en lektion där jag ritade en serie, värt, så värt. Sen stack jag och aleco till skrapan och mötte Joel. Vi gick till Kalle på spången, inte vart där förut tror jag men fett mysigt! som joel sa, ju längre in bland fikarummen man kom desto längre bak i tiden kom man. Vi hamnade nånstans i 1800-talet såg det ut som, haha. Kladdkakan satt bättre än fint, sen gick jag till pappa som skjutsade hem mig :)
A & J, haha vad kul om alec hade börjat på B..

Nu ska jag göra något att äta, sen försöka plugga. Verkligen, jag ska göra det nu! Har tänt lite ljus och myser runt med mig själv, gillar att va ensamvarg ibland..

Sovmorgon ftw

Börjar kl 12 imorgon i stället för halv 9, glad tjej! Fast är ju i skinnsberg så får ändå gå upp 8, men sjukt mycket bättre än 5 i alla fall. Svenskan nästan klar, men kretsloppen och ekosystemen och allt det där står bara still. Får hoppas att jag inte är den enda som har problem med det!

Alec åker med min buss imorn, NICE! Höll på att avlida igår när jag åkte hem själv. Måste hitta nåt att underhålla mig med under sånna tillfällen, det håller ju inte annars..

Nu ska jag rycka upp mig, skriva klart och sen sova. Sen tagga inför våffeldagen den 25:e!! och påsklovet när vi ändå håller på.


Kl är typ halv 5

Har inte pluggat än. Skulle precis sätta igång när ett päron börjar tvinga ut mig på promenad. Är så sjukt arg, hade fått en känsla av att jag skulle kunna klara det där, så kommer dom in och börjar snacka och mitt humör sjunker för varje sekund. Sen var det borta! Smällde igen datorn och klampade ut, kom på efter 200 meter att jag inte tänkte ta skiten, gick in igen och nu sitter jag här och gör allt annat än plugg. så kan det gå, men känner mig jävligt oskyldig.

Atm

Har nyss lagt en ansiktsmask på mame för hon firades ju idag så jag tyckte det passade och blabla.. Hade tur med tåget/bussen idag, ingen försening eller krash eller vad som nu skulle kunna vara i vägen. Dock väldigt tråkigt att åka själv, it suks. När jag kom hem var det lite mat sen FIKAAA! uppskattar gratis gottsaker mycket nu för tiden.. kul att träffa familjen igen, saknat min cutie mormor hehe. Nu blir det väl en film förmodar jag medan resten av töntarna sover sött,
I don't do sleep.


bff's ju!! :)
heeeeej♥
hahe snyggVÄ!
trust me.
HÅRDAST!! haha asså systemair..

New

Ny header uppdatera thxxx...


Ska hem

Det skiter sig med skolan, ska plugga på söndag i stället. Hatar verkligen när det kommer uppgifter som jag bara inte kan göra, kan bara inte! Det är inte särskilt svårt, jag vet att jag kan göra det bra men ändå så kan jag inte. Vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska föra över det jag har i huvet till datorn. Hemskkkkt äre, har hänt en gång förut, på vårt första projekt. Var inte mig själv då haha..

Nu äre så att jag ska hem till skinnsberg tio över två. Mamma har ju fyllt år så nu jävlar blire släktträff! Tårta here I coome! Och mormors kakor, tja! haha längtar lite.. Var med lucas igår, vi kolla sista solsidan (puss r.i.p), och första och sista Narniafilmerna. Haha jag har ju bara sett tvåan, lyckas alltid se filmer i fel ordning. Men har faktiskt läst alla böckerna (7 st) så är inte helt borta :) p.s. JAG ÄLSKAR LEJON! d.s.

Nu ska jag ta bussen till stan, sen hem till byn. Landet viskar mitt namn..♥
haha ibland saknar jag det där stället :) blir förvånad av alla minnesattacker som kommer nu när det är vår. För ett tag sen kom jag plötsligt ihåg hur det luktade i biologisalen den här tiden på året.. haha mindfuck

Laddarjävel

Tjottahejjtan! Hur grym är inte jag som sitter och har gjort eget chaite? Haha fick av mille och lidingö när dom var här, men har inte prövat förut. Helt sjukt att det nästan smakar som det man köper, nåt måste jag gjort rätt :) Pappa var här en sväng, vi köpte mat på Ibbes (pizzeria). Heeeelt stört vad mycket mat man får, 4 pers minst skulle bli mätta på det där! Stod bara och garva när jag fick se det..
mer än hälften kvar efter pappa och jag tagit 2 gånger var.. haha

Har en fet hemprovsuppgift som ska vara klar imorn och jag hade tänkt plugga sönder nu. Men har tappat bort min jävla helvetes laddare till datorn så jag kan inte! Perfekt timing, verkligen. Sen har jag tydligen ingen bok heller som jag kan läsa i, borta. Argargarg! Kul att man ska få ig på grund av en laddare, hur bra lät den studeringstekniken? Tycker skolan kan ha nån lösning när sånt här händer..
var fint väder på morgonen både idag och igår! :D dock förkyld och allmänt skabbig på denna bild..
flydde från lektionen och chillade på toan, det gör jag varje dag, inspiration ni vet :)

Sjuk

Är förkyld som fan, men kan se det positivt. Behövde inte vara med på idrotten eller ha en äcklig franskalektion, för jag har bara sovit hela dan idag. Men är hellre sjuk i skinnsberg, här är jag bara själv och har tråkigt. Ingen som kan ta hand om mig heheeeeeeeee.. Sen är jag pank också, så inget tröstgodis till mig :) Nu tänker jag äta nåt och slå på en film, sen tänker jag bli frisk! pusshejjj

första bilden jag hitta... haha

t.e

Pappa sa att idag skulle vi på konsert, så då gjorde vi det klockan 7. Trodde det skulle va jag, han och pelle typ men där kom hela skbg vandrande.. haha mina kusiner och Joel var också med, kul kul. Träffades först kl 5 för att äta. Till lunch fick jag hamburgertallrik, och nu fish n' chips, alltså feta pommes igen! behöver inte äta igen på ett år. Såg iaf Tommy Emmanuel sen, nån känd gitarrist. Hur bra som helst var han på det han gjorde kan jag säga, fett söt gubbe också! så jag hade trevligt. fast än jag blev ännu sjukare på kvällen där.
inte jag som filmar dårå..
den här spelade han för dom i japan.. tyckte det var asfint gjort

Aj skratt..

Sov inte bra igår, hann äta en banan till frukost, sen 2 timmars mattelektion dirr på morgonen. FML.. satt som en zombie i en och en halv timme, sen kom pappa och hämtade mig för att åka till ortopedeeeeeen!♥ (ryggläkare)... :( hade inte värre sne rygg iaf, tack! Efter det skjutsade han mig till växhuset för vi skulle spela in vår låt på musiken. DOG av garv, det var så jävla galet, haha älskar min grupp! ingenting blev särskilt rätt för vi skrattade hela tiden men det är bara kul :) dessvärre blev min hals extremt mycket värre utav det, eftersom jag sjöng en hel del också..
bara flumm innan vi började..

Och mina b-rudar som jag övertröttade mig lite med idag :) vi e beest..

Ovärt

Nu var det så att david, som är en klasskompis till mig skulle spela på sture i lördags. Jag har skippat alla rockgrejer där innan, för det brukar inte vara så kul och jag har hellre vart i västerås. Men nu jävlar skulle jag dit tänkte jag, men ville tillbaks hit direkt efter igen, hehe.. Pappa kom vid 4 och hämta mig, skinnsberg hade inga överraskningar. Mamma hade massa kompisar hemma som alla skulle krama mig, mys då. Duschade och drog till sture, INGET folk! Herre gud stod kanske 10 pers tryckta längs väggen, tråkigt jag som ville träffa lite skbgare, länge sen ju. Hade i alla fall lite trevligt med Alec och Joel, tur att dom var där! Kom för sent också så jag missade davids band, haha duktig jag ääär! Fixade skjuts tillbaka till v-ås med nåt randomband. Hade glömt varför jag spenderat en hel lördag åt att åka bil.. Skönt att jag fick mysa i Lucas stora tröja med hål i hela dan iaf! haha :)


Yo bros

Hej folket! Igår var det då torsdag och då efter skolan gick jag på stan med amanda och jenny, var där ett tag innan jag mosade mig till bussen, fick vänta ett tag och under tiden mötte jag jonna. När jag kom hem åt jag ett sushipaket som mamma tydligen hade köpt med, haha det var ju gott. Men sen la jag mig i soffan för att kolla tv och sen kom jag inte upp igen.. Slumrade till också så man vaknar sådär äcklig som när man har somnat där man inte ska somna. Kände mig orolig i kroppen och halsen gjorde lite ont.

Såå i morse när jag vakna kunde jag inte prata, ringde mamma som sjukanmälde mig hela förmiddan och sen kunde jag sova vidare 4 timmar till :) åkte till skolan bara för att få mat, haha, men sen var jag duktig och gick på alla lektioner. Seriöst sveriges segaste dag! Ville bara hoppa ner från närmsta bro.. fick ingenting gjort heller, tare nästa vecka. Efter skolan åkte jag och Mr Lökolas hem med bussen och däckade ett tag innan det blev matdags! :)

Men nu hörrni ska jag äta mat sen blir det fredagsmyyyys! skönt med helg igen ju! får se vad jag hittar på, amanda och jonna skulle tydligen göra nå roligt men känner mig inte tillräckligt pigg. Tv here I cooome..

nawse min bricka gillade mig på lunchen.. :')

Den här tiden är den värsta på hela veckan, när jag har franska på morgonen som slutar halv 10, sen hål till 11. Sitter verkligen och sover på lektionen och det går så in i helvette seegt! Sen sitter jag själv nånstans och stirrar in i väggen i en och en halv timme för typ ingen jag känner bra är här, eftersom man börjar 12 om man inte har språk.....! Nu var jag så hurtig så jag gick och hämta datorn, bara för att klaga lite här. Och Alec ska sluta, han har inte vart med nånting den här terminen känns det som, och det suger! Men förstår honom, det går fan inte längre. Språk är det absolut VÄRSTA jag vet, varför har jag det ens? jag vet faktiskt inte..
hahahaha..

2pac vs bikbok

Första skoldagen var helt okej. Gjorde south park gubbar på datakunskapen, lyssnade på musik på svenskan och gjorde världens fetaste musikcollage på bilden med elias! haha tror fan jag ska ta hem den och rama in den på väggen..

är det inte lilla ernst som kikar fram där.. hahah

Sen tog jag mig till stan för att köpa present åt min mamma, kollade lite på stan och fick med mig ett sjukt snyggt skjortlinne eller vad fan man ska kalla det, vååår snälla kom! :) efter det kom mamma och hämta mig för att köpa mat, hade ju slutslutslut på den fronten.. var svårt att "slå in" presenten i en påse när hon var i samma rum och var skitstressad.. men tror ändå hon vet vad det är och påsen var iaf rosa och fin.
yaaay.. japp har nyss slängt i mig lite kycklingwook. lat som jag är hällde jag i riset ner i stekpannan för att se om jag kunde steka det haha.. inte det bästa kanske men det gick ju! :) tänker snart se Glee på tv11 kl 8, blir ju alltid lite glad av det söta programmet.

GZ

Grattis lilla mamma på födelsedagen, 48 tror jag bestämt att det var :) ska ta och köpa en grej åt na imorn tror jag innan dom kommer till mig och handlar mat. Kan ju inte va med imorn och sjunga, måste jag göra det själv sen då? Brukar alltid mima då haha, tycker inte om att sjunga inför min familj..

Hoppas alla flickor/tjejer/kvinnor/tanter kände att dom ägde lite extra mycket mer än vanligt igår.. inte för att jag märkte nåt men.. äger väl så mycket redan, ooupssss... hahaha nej nu ska jag trycka ner mig lite korv och potatiskroketter. Såg att jag hade grillkrydda också, kanske kan va nåt. oooh happy day!
min mamo är lite söt :)

Skola imorn, yey

Har haft två sköna extra lediga dagar och nu laddar vi inför skolan imorgon!♥ fast ne. Usch, hoppas påsklovet kommer snarast möjligt. I måndags tog jag det bara det lilla lugna, kunde behövas efter fyra dagars lekande med mina tjejor. Sen gick jag hem till lucas och såg på förortsungar, haha skön film, kul att jag kände igen området där dom var (Fittja, vackert namn javet.) Today har jag legat och undvikit min klädhög i lägenheten. Eller inte är det en hög, det hänger lakan och kläder precis överallt efter att jag tvättade, kan inte röra mig härinne! På eftermiddan följde jag impulsivt med lucas och hans mormor till Tortuna och fikade, semmeldagen ju! Även fast jag hatar semlor, blev kakor istället. NEJ nu ska jag göra lägenheten representabel igen, sen duschen..
söta renar vi mötte på vägen hem från funäs.. :)
tyckte dom var självklara till det här inlägget..

Girls in da house!

M och A är fortfarande här :D igår var vi på stan ett tag innan vi träffa lite sbgfolk. Emil, Magnus, Lisa, Bianca och Lollo, det var mycket trevlans och efter det gick bara vi tre till Cornetto och åt en fet jävla sallad! På kvällen gick vi över till Lucas där det var lite annat folk, haha kul att jag kan underhålla mina gäster iaf ;) Idag har vi bara tagit en promenix till hemköp och köpt juice. Sen håller vi på att färga alices hår mörkbrunt! Får se vad kvällen bjuder på senare, got some plans möjligen..

Besökis

Alice och Emilia anlände till västerås vid 4-tiden idag och sen dess har vi vart en sväng på hemköp, ätit massor av mat (hungrigare tjejer får man leta efter), kollat på Hey baberiba och snackat. Trevligt att ha dom här, blir alltid så glad och smålycklig när jag är med dom hehe :) BRA VÄNNER kallas det.
Får se vad vi hittar på imorn, dom hurtbullarna ska upp halv 10 imorn och träna på gymmet i källarn.. får seeee om jag hänger på. Troligen inte, men finns det liv finns det hopp! (he he, där bjöd jag va?)
asså BILDEN!..? alice bara dök upp där i mitten, skumt. vet inte vad jag gjorde där..

Omagad

Asså.. om inte facebook fanns. Vad i helvedde skulle man ta sig till? Mamma å dom (pappa, haha) åkte vid halv 8 kanske. Jag sätter mig vid datan lite, har dötråkigt. Kommer på att jag ska locka håret, gör det. Har dötråkigt, sätter mig vid fb. Sen är klockan 12? Visst, datorn är bra tidsfördriv och räddade mig idag. Men ändå lite trök att ha spenderat flera timmar, sittandes framför en lysande skärm. Tänkte för ett ögonblick gå ner till hemköp och köpa ben&jerrys, bara för att det var så synd om mig. Fast vad är det för mening med att bli fet själv? Sket i det.
varför slutar det alltid såhär när jag är ensam och uttråkad? x)

Mat upskattas

Äntligen hemma! I mitt andra hemma :)
Har mat i min lilla kyl och mat i min mindre frys. Känns skönt, att man inte behöver svälta menar jag. Var en sväng till Lucas och sa tjenahopp, har ju inte träffat den coolingen på en vecka nu så det va najsor.. Meeen liten som man är ska jag sitta själv hemma ikväll medan han drar till krogen. Tror jag ska städa, bara för att det är så kul!..
Kul tjäj som ska packa upp sin väska nu, och göra fint. För världens bästa brudar kommer till mig imorn (troligen)! Emilia&AliceEmilia&AliceEmilia&AliceEmilia&AliceEmilia&AliceEmilia&Alice,
ni är mycket välkomna ♥

Bocken

Nästan varje gång vi är här äter vi på en restaurang som heter Gyllene bocken ;) haha fräsigt namn. Det ligger bara några hundra meter från där vi bor så det är fett skönt! Det är väl tradition antar jag, denna gång stekte man maten på en sten!.. haha längtade efter min sten hela dagen i backen och det var lika gott som jag föreställt mig. Inte stenen men aa.
Min STEN♥

Är förresten hemma nu, skönt fast ändå inte. Vill till v-ås NU! saknar folk och känner att jag måste vara ifrån familjen ett tag, för allas skull. I detta nuläge hatar min familj mig och det gör ingen särskilt glad, dom trötta/sårade/känsliga. Jag tom/oförstådd/lyckas faila HELA TIDEN. Ibland kommer man till punkten där man slutar bry sig, orkar inte nåt annat.. Timat också att jag hitta ett brev i min låda där det stod hur mycket dom älskar mig, haha. Är inte så poppis nu känner jag, då dom inte vill att jag följer med till västerås imorn, får hoppas att busskorten gäller på lovet!

Hoppas ni haft en bättre dag än jag har haft! :) nu ska jag dö i min säng

Rammis

Det blev slalom en dag till, inte mig emot det är roligare än längdskidor! :) haha tycker det blivit mycket skidprat de här dagarna, men gör ju inge annat. Åkte med samma pers igen fast ett annat fjäll, Ramundberget a.k.a rammis pammis vart det idag! :)
haha cooling.. synd bara att pappa fota precis innan jag landa ;)

Vet inte riktigt vad som hände, jag sov. Men plötsligt var vi på nåt kalfjäll, tror det hette Flatruet. Pappa skulle promt åka dit, var väl helt okej coolt ;) hitta nåt intressant där uppe iaf..
så jävla fula.. x)
icke gällande hehe. -Bilder kommer när jag har riktigt internet, DÖ dongeltelenor DÖÖ! Får damputbrott när ingenting funkar, det här har tagit mig en timme att skriva. Vill bara slå sönder det och skrika men då skulle jag väcka hela huset, och det orkar vi inte :)-

RSS 2.0