Ledig

Hej :) Har varit ledig sen i onsdags :D jätteskönt och jag älskar det! Vi fick gå tidigare på kemin då vi inte hade nåt rinnande vatten x) haha vet inte vad det beror på men jag tror dom förstörde vattenledningen för ett tag sen elr nåt.. Sen har jag väl inte gjort något mer än slappat och sett på film och så, twilight är bra :) Vill bara säga att det var jättekul i sthlm med alla er :D LÖÖver<3 Var på konf med ewe, isak och anton, vi kolla på när turturduvorna klädde ut sig till spöken (y) finfint! Puss<333

Ridning

Idag hade vi SOprov på morgonen, elr prov och prov men läxförhör på halva kommunen x) det gick ganska bra tror jag :) Sen hände det inte mycket dagen flöt väl på. Jag fick iaf vg på engelskan och vg på fysiken (y) elr ja.. ett halvt poäng från mvg, haha. Snart kommer lisa & alva och sen åker vi till forsen :) Då blir det dubbellektion och vi rider ju uut :D kuligtkuligt

Morfar

Jaha, idag gick jag först till skolan och gjorde engelskaprovet, sen gick jag till kyrkan för morfar skulle gravsättas. Det var fint och Bosse (nån bror) fick bära ner honom till gravhålet. Det var i en ask då inte kistan. Sen hällde hon prästen ut askan i hålet! Jag trodde ju den skulle få vara i asken men ja, nu var det så. Sen la vi blommor och grejs ner där och sen fick vi gå. Vi åkte och fikade vid Albinssons elr vad det heter och nu ska jag snart gå tillbaka till skolan tror jag för jag tråkigt och jag glömde min väska. 

Födelsedag

Idag fyller jag år :D wihoo 15 har det visst blivit, tiden går.. Men jag väcktes iaf på morgonen (ovanligt!) med lite fint sjungande av mama och lillen :) Sen bar det iväg till skolan, fick lite grattande här och var, trevligt (y)! Vi gjorde också klart vår film idag, nu är den helt klar! Hur bra som helst, hoppas vi tar hem det hela xP Och tack Dizzeluuurig för allt götte! Det behöver jag ju ;) Sen gick jag hem och väntade på mormor som skulle skjutsa mig till forseen :D Det gick ganska bra, Tindra juu<3 Hon hoppade som en galning, kul! Sen blev det lite mer grattande hemma med heela familjen, fick bra grejs. 
Högtalare, (samma vita som min dator!)
Grejer från Kicks (av Jon hihi ;) 
Vågtång
Bok ("om jag kunde drömma", hoppas den är bra då)
Påslakan haha

Tack för en FIIN dag :D och vädret lyckades hålla i sig, trots omringandet av svarta, regniga moln :) PUSS

fyr

Tag sen

Jaha, då var det ett tag sen jag skrev igen då :/ fan jag skulle ju hålla igång! Aja det har iaf hänt massor med saker ju, har inte skrivit sen i påskas tror jag. Har ju hunnit med ett till konfirmationsläger nu och nu VAR det ett riktigt läger :) En vecka, förra gången var det en helg, inte så mycket att komma med men nu var det bättre, och man lärde känna alla bra och så. Sen var det prao på FORSEN direkt efter :) Oj vad jag hunnit med, det var en lyckad vecka med massa skoj och slit, lööve forsen<3 Sen var det tävlingar på helgen, då var jag kvar och kollade iaf på ungdomarna :) duktiga alla va (y) men när jag satt där och hade det som trevligast i slänten och kollade på de balla ekipagen och fotade som en galning, anföll solen mig utan att jag märkte det. Och där satt jag utan en skymt av något skydd och förvandlades till en tomat. Det är sant, TOMATröd! :S Såg hemsk ut hela helgen som återstod men som tur va(!!) gick det röda bort till skolan började och det var bara bruunt, alla trodde jag hade varit utomlands elr något. Det var ju bra. Sedan har det bara flutit på med skolan och så och nu sitter jag här och har skrivit av mig ordentligt! s k ö n t . 

I övermorgon fyller jag FEMTON :D
        
         

RSS 2.0