Hej jag gör julfint

så jävla körd i skolan atm, haha..
var till ikea med mamma efter skolan, gjorde det lite finare i lägenheten. mycket mysigare!♥
ska bara upp med min adventsstjärna sen är det väl så gott som jul. dör lite av grey's, usch fyfan :(


feelin' that it's gone
can change your mind
if we can't go on
to survive the tide, love divides

Journey – Separate Ways

We all want love

Nyss hemkommen till mitt lilla råttbo. ska duscha, sen tänker jag dra ut igen och träffa mamma på stan. pappa är seg så ska göra henne sällskap tills han är klar. hoppas vi käkar mat, är inte så jättesugen på min brända pyttipanna. ska inte bli kock iaf! det upptäckte jag för ett tag sen. på onsdag rullar pengarna in♥
då blir det antagligen bio med lucasson, måste ju också se den där brejkin dåvn!

Liten jag i stor värld

Någonstans där ute passerar dagarna förbi ändå. har haft en lugn, tråkig helg. umgåtts med lite chiuauor.

Idaaaaag har vi haft kalas för min lilla kusin alex, har inte ätit så mycket onyttigt skit på år. fick träffa nästan hela släkten och det var ju längesen♥ längtar till julen, och lovet. fy fan va skönt herre min jesus gud i himmelen.

Mamma kom nyss in med en gammal dagbok som hon skrev i min ålder. asså HAAAHAAAA dör igen och igen. "Hatar sjögren, så jävla taskig mot mig! Snacka med Micke i plugget. Var på gårn, trökigt!" låter inte alls som mamma, roligast för mig antar jag :)

gosis
kröp under ett täcke och när han kom ut var örat helt vikt, haha söt
snygg bilar-tårta!

Om du var som dom

Haft en fin och mysig dag med några folk som kan göra mig sjukt glad. behöver det nu när det är lite knasigt på annat håll, enligt mig. önskar fan att jag var en sån som kunde säga precis vad jag har i tankarna. i stället byggs det på varje dag och det är inte lätt att sova när det är överfullt i hjärnan, kan jag lova.

Det har också varit en lång och trött dag! känns som jag lyckades somna varje lektion. bad, bad. eftermiddan blev lite lyckligare med en lång fika och utställning. dukti simoon! :)

vill ha den lilla rosa längst bort, tehe

I drink to that

Hej å hå, sitter i skinnsberg och skriver till er, folket i världen. idag var det någon uf-mässa vi skulle till. drog dit för att nån sa att det bjöds på fika, gjorde det det? neeej. var massa duktiga människor som pratade om företag och jag gissar att det var bättre än matte!

Nu ska jag gå och göra i ordning fika till mig och kanske lite till min familj! nu när det snart är advent finns det ju lussebullar och såna goda saker :)

min fina bror som stter bredvid mig och spelar fifa..

Söndagsinlägg

Nu har jag storstädat hela lilla lägenheten. jag fattar inte hur man klarar av att städa ett helt hus, när det är så jobbigt att städa 20 kvadrat. gjort allt, till och med skurat golvet. det blir nog inte gjort igen förrän nästa år!

Har fått husdjur! hundra bananflugor som kommer och går lite hur dom vill. måste vara det äckligaste som finns, så fort jag dammsugit upp hur många som helst, kommer det lika många igen. vart gömmer ni er? bläää, ska aldrig ha kompostpåse igen.

Lucas följde med mig till hemköp och nu står det en lasagne i micron. om flugorna rör den är det döden för allihop, då gasar jag hela lägenheten.. dricker en cola till den och en film och försöker ha det bra. sover ensam inatt vilket är lite jobbigt efter att ha spenderat helgen med älskling. man tror att det ska vara lättare att va själv när man precis har setts, men för mig är det då det är värst. svårt att förklara, några kanske fattar. puss&kjam

hm

Walfridsson

Jaha kommer inte ens ihåg skoldagen, gick förjävla snabbt. drog hem, åt och kolla film sen åkte jag hela vägen till elin fest walfridsson. efter ett tag åkte vi och hämtade en brud vid namn linnéa och sen tillbaka till viksäng. slutade med att jag åkte fram och tillbaka 4 gånger och det var väl en upplevelse för sig :) när jag kom hem hittade jag en däckad pojkvän i min säng.. ska man ta tillbaka nyckeln kanske? nääeråe det är väl en mysig överraskning, kom ihåg att låsa dörren bara älskling!!

hade ingen bild så ni får den här fina på fredrik ståhl utan h.

Nu är det kallt

Fan va man fryser! Har tappat bort både sjalen och vantarna, bra där. Gjorde klart en uppgift idag, sen fick jag skjuts hem av ståhl. sneelt, han va duktig ingen dog. nu borde jag väl packa lite kläder för idag sover jag i skbg, ska bli skönt med hemlagad mat osv♥ imorn är det karate på idrotten, haiyaaa.. är ju så svag :/

Längtar efter julen men saknar sommarn.. går ju bra ihop. här kommer lite sommarbilder att titta på, vet fan inte när det där var. två år sen tror jag iaf :p

Det här tog väl sisådär en timme att ladda upp? bilderna var så jävla stora så kvaliten blev kass, det är tacken!..

14/11

Hallå där.. har haft en jätteskön helg och det tog emot som fan i morse när jag skulle upp halv 7. åkte till lägenheten och sov lite till sen vart det skola, slappt som fan♥ köpte lite frukost med pappa och nu sitter jag och dör. kanske ska träffa älskling sen, får väl hoppas!

Firade pappa igår på fars dag, (orden sitter förfan inte ihop. farsdag?). fick iaf asgod mat och gjorde en liten presentpåse åt honom. puss påre Torbjörnen :)


Nattugglan

Jaaa... sitter här klockan halv 8 på morgonen och är inte det minsta trött. visst känner jag i kroppen att den är lite seg, men jag vill verkligen inte sova. vette fan alltså.. vill bara få ut det mesta av helgen, varför ska man då sova när man är pigg? finns ingen som helst anledning om man inte ska upp tidigt nästa morgon, vilket jag inte ska. om jag ska sova får det gärna bli på en äcklig söndag!

Nu ska jag nog kolla på den här, verkar bra :) fortsätt sova gott folket!

Julmarknad

Sitter väl och dunkar musik här på golvet. är ensam hemma medan killarna (en pappa och en bror) köper mat och gottsum, niiice. var på julmarknaden i färna med neta och min kusins tjej amanda. det var så trevligt så! träffade gamla polarna lisa och alva också, dom bjöd på asgott fika. höjdpunkten of the day asså, en cola och en redig bulle!

Hehe, fick lite presenter av pappa som kom hem från israel i förrgår. ett jesushalsband och en palestinasjal.. precis som det ska va! min pape alltså


Mot oändligheten

Jaa hallå där, skolan har dom senaste dagarna bestått av lära känna-dag och matteprov. tror det gick bra, fan va man får hjälp av henne! gillare. Snart kanske jag ska börja dra mig mot elin för hon har lite kulit hemma hos henne, har inte bestämt mig riktigt. sen drar jag till skinnsberg med mamma kl 12. höres!

jaha såhär kunde man se ut en vanlig fredag..

Överanvänd kaffemaskin

Slutade 11 idag, bra timing att ha en kurs som börjar kl 4 och slutar 6! men både roade mig och pluggade så det gick ändå. skrattat jävligt mycket idag, känns som det var ett tag sen. fixade låtsasfest på fotokursen, för en gång skull var det riktigt kul. när jag kom hem hade jag lite skypedate med alec, joel och gabbe och nu kollar jag på desperata hemmafruar. det är ju för bra.

Vad ska man göra när man har ett prov imorgon där man inte ens fattar vad det är för ämne? vad är OooooL för något, egentligen? läraren är inte ens en lärare och alla somnar när han öppnar munnen. stackars oss, det lutar åt 65 IG:n.. (japp vi är 65 i klassen).

jag och joshua har nu testat alla kaffe och chokladsorter som finns i kaffemaskinen..
försökte skapa riktig feststämning.. vattnet är sprit
rezultatet

Härlig måndag

Usch va trött jag var i morse, som jag sa blev det svårt att sova igår! men hade sovmorgon så det gick ändå. skjuts till skolan av jennys pape, skönt som fan. sen kgparty som sista lektion, tårta fick vi med hehe. fast jag gillar inte det nå viiiidare.. japp här kommer en dålig bild på det

daniel är för cool

Nyss hemkommen från lucas, där jag fick tacos till middag ♥ puss älsk

Neråt

Aj min mage, aj mitt huvud, aj mitt hjärta. inte en chans att jag somnar, idag är ingen bra dag. skola är det värsta som skulle kunna hända nu och det händer imorgon, fanfanfan för den. vill till skinnsberg, inte sitta här ensam i ett trångt jävla rum. orkar fan inte det längre, nu rullar det uuutföör. det man vinner i kraft förlorar man i väg och tvärtom, jaa mvg i fysik på den! gnatt

Himlen är oskyldigt blå

Är hemma nu efter en helt okej nice lördag. var kollade på när jenny dansade i fem timmar ungefär haha, men det var kul ändå. efter det skjutsade snälla oliver runt oss var vi än i världen ville.. den här gången till hökåsen, trion käka pizza och kollade sex and the city, sen åkte jag och amanda hem med 28:an.

(hehe kul mitt hus kallas 28:an, för det är husnumret, hihihii)

nu ska jag kolla på himlen är oskyldigt blå, för det var längesen. och jag vill att sveriges himmel ska va blå, nu är den grå och svart oskyldigt svart.

baladubaaa

I am titaaanium untz

Sitter och taggar som om jag skulle vidare på fest. duns duns. men nehej ikväll vill jag bara mysa, gärna med min saknade pojkvän och lite chips! Idag har jag, mamma och jon vart lite på erikslund. köpte världens gosigaste tröja skojar inte, myyyyyyyyyyys ♥

vet inte alls vad jag har för frisyr..

What you know

Var väl lagom trevligt där hos mormor, och det VAR asgod mat! det visste jag väl att min egen mormor inte skulle göra mig besviken. kollade på massa gamla diabilder när mamma och hennes systrar var små, lite småkul. konstiga kläder asså..

Imorn åker jag till västerås och får träffa min bästa lucas och vänner, om nu nån jävel vill vara med mig!!

fixade lite hår sådär vid 5-tiden - Two Door Cinema Club – What You Know

Mormor Margareta

Blir inge västerås idag. tänkte ta tåget vid tre men går på släktträff i stället. vill ju inte missa mormors mat heheh, blir nog jävligt gott. hon är inte en sån som lagar gamlingsmat. ni vet typ rotmos, kalopps och konstiga grytor. säger inte att sånt är äckligt men hon lagar så mycket godare saker. blir nog kul :p

Får nog träffa lilla kusinbarnet Ebba också, hoppas det är okej att hon åker ut i bloggen haha♥
hihii söt

Är det nyår idag?

pang bom chrash mister coola johansson barn

Finaste låt finaste film


Här sitter vi och lanar uno

Har haft en jävla brist på saker att göra idag. efter vi bakat blev jag sugen på fruktsallad, men vi hade ingen frukt. drog mig till konsum ensam i mörkret och köpte massa goda nyttiga saker, frukt är ju godis ungar! fick sällskap av ewe hem också, inte illa. hackade i en timme men resultatet asså jääävlar folket; GOTT.

Efter mycket velande fick joel mig att gå till sture.. det ska till mycket uppmuntran och brist på liv för att få in mig i den där ungdomsgården. där var det lan, fick egentligen inte va med men vi tog över några datorer ändå. jag spelade fan cs :s sen vart det poker och uno, mycket trevligt men jag vann ju aldrig. ägde däremot på korthus!

Var kanske lite roligare än jag tänkt mig, gick hem halv 4 hehe.. men sture är inte så farligt om man har kul folk omkring sig, + övertrött. hejdå sova nu

haha ivriga
mr. bass attack
min gamle grundskolevän filip :D

fniss

1 november

Snart är det slut på 2011, helt sjukt! kommer ihåg förra nyår hur bra som helst, tycker det går lite foooort. idag har iaf jon och jag bakat kolakakor, mycket gottsum. jag hade choklad på mina och jon nötter på sina, inget failade! tog med oss dom med lite mjölk och kollade på bolt. inte springarn utan superhunden, ganska muusigt faktiskt.

cepe
snygg paus

RSS 2.0