En kyckling i garderoben?

Såg dessa filmer på min vän annes blogg. väldigt fint, väldigt gammalt, inte alls retards :)
sånna här saker får mig alltid att sakna skinnsbergstiden lite granna. det dög ju inte då, oftast inte nu heller, men skulle vilja åka tillbaka och kolla vad vi gjorde för annat konstigt..♥


goodnight

Ten days of perfect tunes

Hade kul igår jag, kom hem trött och mätt efter att ha käkat donken på bussen hit. inget fanns kvar när vi var framme, fettoz. såhär såg jag iaf ut igår..
vet inte alls va jag gör för sne min.. :(
koolingarna
rudolf 20åringen själv (på tisdag), och jag och baby♥

Midnight city

Iväg till rudolf om en halvtimme som fyller 20 åår! ge zäta till honom :D


Igår var en riktigt skön skoldag, börjar 12 varje fredag och måndag nu, awesomeiott! på kvällen var jag på bio med älskling. tror den hette horrible bosses, var faktiskt riktigt kul :) idag har vi bara kollat på prison break och ätit en rejäl frukost! goodbye

M83 – Midnight City <--

Ignorera...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/869664/liv-j?claim=nxbmf5q294j">Follow my blog with Bloglovin</a>

Tillbaka på loftet

Nyss haft terminens första mattelektion och ligger och halvsover på loftet, skön håltimme innan maten. jag har vaknat för sent varje dag den här veckan men har kommit i tid ändå! tycker det är bra gjort av miiig. ska spela lite hjärter och sen sova lite till innan vi drar till arosfortiott.. herå


Kvällspankisar

Ska sätta igång att göra lite pannkakor till middag, inte för att jag har lust utan för att det är så gott! lucas kommer hit och hjälper mig och sen ska vi kolla om true talent är nå bra. hoppas jag somnar i lite bättre tid sen så jag orkar upp i morgon, lite sen att vända på dygnet! sen blir det arosfortet på torsdag :) kg10 TAGGA!

♥ ♥ ♥

Ojsan vad fint väder

Chill dag i skolan drog vid ett för musiklärarn Wikingen kom inte. manman, jenny och jag storhandla på donken sen gick jag upp till mamma och fixade en sak, hemligt tihii omg! bussen kom till MIG och vi körde hem till karbenningsgatan. tänkte ta något att äta men insåg att jag just gjort det, nu vet jag inte vad jag ska göra..

lite videos på tal om ingenting :)
nokias ringsignaler, älskade av alla ♥

Shoppar - på ICA

Mat för hela veckan, livet är awesoome! var i skolan i typ en timme, åt mig mätt på salta pinnar, fick nyckel och sådär sen tog jag bussen hem. min första rutin på väldigt länge! kändes ganska skönt. träffade mamma och pappa nyss för mathandling och sånt man behöver för att överleva den tuffa vardagen. hade inte ens nudlar hemma stackars mig!!

kollade nyss klart på pirates of the caribbean 4, nu fortsätter vi med gossip girl säsong 2! tjarå

Cobra Starship – You Make Me Feel... - feat. Sabi

KG viskar mitt namn

Idag är det skola, bara om några timmar. känns väl lite weird att tänka så men det är lugnt. tycker ju om min skola till skillnad från centralskolan/klockarbergsskolan eller vafan dom kallar skolan hemma i skinnsberg.. enda kruxet är väl att det är 2an, har bara hört hemska saker om den årskursen men kg10 kommer göra den BÄST! nu tänker jag hoppa in i duschen, måste ju stå högt i kurs och inte lukta usch första dagen och allt. sen diska bort mina äckliga tallrikar, dom vill väl också lukta gott?

min skrotnisse på väg hem igår :)

Stockholmsresan

Har fått bo hos våra kompisar i älta i två dagar, så vi slapp betala nåt hotell haha. rätt så smart ju, och deras hus är så stort så det blev typ samma sak. mamma och jag har gjort lite allt möjligt, gått på nå museum hon ville visa och fikat och sånna trevligheter. bra rea i sthlm, hitta en troja för 40 kr.. jajaa nu ska jag iväg till västerås för pojkvännens släkt ska ha partaj! ska kolla på mitt nya kusinbarn Ebba på vägen, japp min kusin har fått en liten bebis! så himla kul :D

åkte förbi skarpnäck på väg till älta<3 (där jag växte upp), dom måste haft överskott på rött tegel när det byggdes..
mamzor
en utställning på fotografiska muséet, nån kines som gömde sig i alla sina bilder, hahahah
kul kille :)

Vit altan och filmkväll på masbo

Kom hem till mitt vackra skbg och fick mig en liten överraskning när jag gick ut på den f.d. bruna altanen..
jag tyckte det blev jättefint :) och det ser större ut.. (vad gör pappa frågetecken?!?)

Kontaktade ewe på kvällen och hon gav mig 10 minuter att masa mig upp till masbo (såg ni skämtet?) för att kolla film med några grabbz, tror den hette knight and day, rättså bra. nu är jag hemma och borde sova ganska snart för imorn drar mamma och jag till stockholm! helt ok avslut på sommarlovet tycker jag.

14/8 och jag äter chips

Idag blir det nog att ta det lugnt full rulle. hade iaf kul igår! jag och lucas fick skjuts på cykel till bussen av natta och jesper, riktigt uppskattat för vi hann med den hem. gick dirr till macken och köpte en hamburgertallrik, delade på den och somnade sött :)

nu ska jag fortsätta äta chips och slå på en film, hörs aldrig

hittade min vågtång i garderoben igår.. tyckte den va lite kul

Osthalvcirklar

inte ostbågar eller krokar!
the epic ord kom jesper på igår när amanda hade fixat RÖJFEST! eller vare så? före hade jag hängt på stan med några sbgare och käkat spicy, riktigt mys! Idag spenderas kvällen hos elias med grill och lite annat, hörs under fullmånen! :o

inte alls mycket fåglar ne, usch!
HAALAAAW!
fick hon luft ifrån?..

→ Maroon 5 – Moves Like Jagger - Soul Seekerz Radio Edit

We'll be alright, it's a beautiful day

(Fin glugg!) knarkar serien med världens töntigaste happy intro, seriöst lyssna på låten! blir fett glad av den varje gång..

When i see you smile
I know everything's okaaay
When i hear you laugh
It's always a brighter daaay..

Luftkonditionering a.k.a. R2-D2

Äventyr i kolbäck igår med mina vänner amanda, jonte (hans crib) och rudolf som körde bilen. gjorde väl inge speciellt men när gör man det egentligen? såg två av dom sjukaste grejerna jag sett i hela mitt liv, båda befann sig på jontes rum. en stor air conditioner med svans som såg ut som r2-d2 i star wars, och en lamp-radio-väckarklocka som spelade fågelkvitter och tändes långsamt när man skulle vakna :P drog hem och åt ♥mat♥ och resten av chokladbollarna mandus och jag hade bakat innan. lite felaktiga men goda ändå...

Idag har det varit mordor över hela sverige och har inte haft lust med någonting. glott på "summerland" avsnitt efter avsnitt och kollat film; oliver och gänget och den lilla pandan. vuxenpoängen steg kraftigt..
Har varit hos Lucas och kollat på hachiko, söt sorglig hund älska. gick till hemköp för att köpa korv men kom hem 100 kr fattigare, oops. var en sväng till han igen men gick hem p.g.a torra linser och övertrötthet :)

taggar hemköp och redo för regnet!
det gick ju bra!!

Ångest är vanligt vid ung ålder

Där sa hon minsann ett par sanningens ord! brb stationen..


Error 17åring i öltältet

I förrigår drog jag med mig lucas till en grej kallad sensommarfestivalen i skinnsberg. var faktiskt roligare än jag trodde det skulle bli, träffade bebbo och flera vänner jag inte sett på läänge, mer eller mindre onyktra.. (inkludera min pojkvän haha). cool tjej som kom in i öltältet med hjälp av matbiljett och satt och åt där med luvan på. living on the edge? på tal om mat ska jag gå och mata mig själv, är ju tillbaka i västerås där saker inte händer av sig själva..

go pappa längst till höger
♥bästa

Coolast i hamnen!

Sa hejdå till kusinen i tisdags och har spenderat dessa dagar med lucas, och vännerna ben & jerry som jag faktiskt saknat! (syftar på två andra). Låg vid hamnen med dom och solade ett tag idag, sen drog vi hem till jerry och slacka. följde med ben till centralen för hon skulle dra till Virsbo, och jag gick till biblioteket och hälsade på lucas där han jobbar :) sen tog vi bussen hem till n. skjutbanegatan!


markus lärde släkten ett nytt spel, tror inte jag vann denna omgång.. :/
cute
skulle ta kort på mitt face.. retard hand?

Won't let you fade into darkness

Min kusin och hans tjej är här och det är så trevlans! har väl bara gluttat film hela kvällen och natten, gick nyss och la mig faktiskt efter lite south parktittande. det är ju kul....... inte tyckt det förut. K. ska bli så skönt att sova ut idag efter att ha gått upp 8 igår. seriöst inte gjort så sen jag slutade skolan, fyusch! Mina inre nattugglekrafter sa strängt emot, skaru ha bråk!? hade typ frossa sen jag badade och hade det i fortsatta 5 timmar, frös frös. inte skönt nånstans. vi lever i en kall värld, i ett kallt hus, och nu ska jag sova i en iskall källare. sängen blev tagen ifrån mig utan delad vårdnad..

bara trams, well haters gonna hate <3
Avicii – Fade Into Darkness - Vocal Radio Mix


RSS 2.0