Höstfan är här

Nu är det kallt. inte ens en riktigt solig dag kan värma upp vårt nordiska land. ska försöka finna det mysigt, snart. en grej som är skönt den här tiden på året är att elda i pannan. om man är ute och fryser kan man knalla in i pannrummet och värma sig. kanske lägga på lite ved om det behövs och samtidigt försäkra sig om att man kan duscha sen. lämnar landet imorgon. inte sverige då, tyvärr.
 
vet att ni älskar mina vita bilder men det får bli en annan gång!
 

Nollning!

Gör allt för att förhindra oklarhet så kommer det människor och fuckar upp hela skiten, gör mig lite arg. när man organiserar saker måste alla ligga på samma plan, note to self and others! nu är allt igång iaf och det gick väl hyffsat, halva ettan kom wiee.. guldstjärna i kanten. dom kommer tillbaka sex sen är det dirr till lokalen och fixa och sen är det PARTY 'TIL THE SUN COMES UP. seriöst. vi ska sova över. ledig torsdag och fredag, untz på det skinnsberg here i come♥
 
vit bild!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fullt fucking upp!

Har faktiskt velat uppdatera några gånger men jag hinner verkligen inte! vi har planerat aktiviteter och fest för ettorna  hela dagarna och det finns alltid något att tänka på. imorgon är det i alla fall och det skall bli roande! ääe men skitkul faktiskt sen är det skönt när allt är över hehe. i helgen var det också massa ståhej. i fredags var vi ut, i lördags var vi ut och i söndags var vi ut. neeej rättare sagt krogen, kulturnatt och film på vallby. hade en jävla körhalka inplanerad imorn också men den blev flyttad. lättnad.
längtar nästan till en oplanerad helg i byn! 
 
Igår hade jag tvättid kl 9 på kvällen och var klar 11. glömde massa kläder så jag fick köra flera omgångar och allt hann inte torka. hade ingen plats i lägenheten att hänga saker på och min enda stång lossnade och det var KAOZ :( aldrig mer tvätta, aldrig mer! utan mitt moraliska stöd av maskulin form hade jag väl hoppat från balkongen i ren desperation. nu ligger alla kläder utspridda på golvet som agerade torkställ igår och det ser allmänt rörigt och fult ut. min stressfaktor lägger ribban högre och högre för varje dag känner jag och då blir varje liten skitgrej jobbig.. 
 
positiva bilder väg upp detta tack!
kanske inte för att det är positivt att uppmuntra rökning men.. träffade emil på kroga wohooo♥
tvungen att visa utklassningen i brännboll, den smälta chokladbollen och McMonster :) 
GODNATT!

Vad ska man säga

 
pojken har talang

Så tittar jag in igen

Ibland har man tur att få en kul fullspäckad helg att man inte hinner med internet. dock gillar jag inte att återberätta flera dagar.. ska försöka göra det smärtfritt.
 
på fedagen värmde jag m.fl. upp med en mainstream skräckfilm. ja jag kan kolla skräck bara den är dålig och innehåller nåt töntigt som zombies eller andar.
 
på lördagen var det släktkalas. på kvällen firade jag och samma m.fl. filip hos honom och sedan följde jag med på hans krogendebut på gm. lite småsegt at first men allt slutade lyckligt. testade typ tre nya drinkar och kom då på att krogen är rolig. ett smått krav då att man har lite pening i plånkan.
 
i söndags väcktes jag och frågade om jag ville med till stockholm. ja svarade jag och så åkte Liv med familj till huvudstaden och hade mys. ena halvan, dvs mamma och jon gick på djurgårdenmatch. jag och pappa gick och åt buffé i två timmar. tror att båda sakerna uppskattades lika mycket. 
 
ska verkligen försöka undvika sammanfattningar i framtiden! imorgon börjar jag 12 igen, underbaaart
 


blandade bilder gamla och nya. bl.a. filips fina svep-arena och min söta fader. 
 

Dött

Lite inaktiv känner jag men har inte tillräckligt med fucks att ge. vågar säga att jag har fullt upp med träning och körning och sånt där, om jag har orken att blogga hinner jag ändå inte. men nu är det helg och då får till och med carl bildt slappna av. eller vad vet jag.
 
Måste bara säga att MIN SKOLA HAR FÅTT MATKORT OCH JAG ÄTER THAIMAT VARJE DAG,
så nu sa jag det.
 
Drog upp en elgitarr som ingen använder och den minsta förstärkaren jag hittade, (vi har en del..) jättesöt minilåda som passar bra i mitt minirum. har bestämt mig för att återliva mitt musikaliska jag innan hon försvinner, eller innan mina skills gör det, om man nu får kalla det så.
 
Ha en muuusig fredag nu barn, det kan ni ju försöka med. chockade mitt hår denna morgon med att göra det platt. inte igår.. UNDRAR varför jag inte uppdaterar oftare, det jag skriver är ju skadligt intressant!
 

ska bli plektrummodell 

 
 

RSS 2.0