Hejdå

Drar nu :) Första gången på länge som vi inte firar nyår hemma,
Awsome!

Det braiga är att ni inte kommer att sakna mig! ;o

En dag kvar

Den näst sista dagen av 2009 :) Känns lite weird, kommer inte ihåg så väldans mycket av året. Och då igen; VARFÖR HÄNDE ALLT 2004!? Fattar inte, allt i mit liv hände då, kommer ihåg massa. Jag flyttade ju till skinkan då och det.

Imorn bär det av till sthlm igen till några andra nääära och kääära :) Vi har ju fan ett halvt liv kvar där ;o ska iaf bli kul att träffa dom, där bor världens värsta hammarbyhulligan och då är det ju LITE passande att dom bor i hammarbyhöjden också xD Där ska vi hur som helst fira nyår om ni inte har klurat ut det!



Längd

Har nyss kommit hem från borntorpet, har åkt längdskidor med pappa och min lilla bror och hans ännu mindre kompis.. jag tror att helvetet har börjat nu, jag kommer tvingas åka varje dag nu om det är tillräckligt fint ute. Pappa blir helt galen, imorn tror jag att vi ska ut på långtur med matsäck och allt dedär :/ Jorden går inte under men nästan, jag skojar inte jag kommer inte ifrån dethär nu!
Varannan dag skulle räcka

Skridskobal

Min pappa är störd och påhittig, som vissa kanske vet. Men nu hitta han faktiskt på nå bra :) Idag kl 5 typ så sopa vi upp en plan på isen och satte facklor runt, gjorde också upp en fet eld. Det blev ASMYSIGT när det blev mörkt! Sen kom det folk och grillade korv och åkte skridskor :) Haha värsta fun vi tog ner en CDspelare och drog igång en skiva med kärlekssånger x) värsta sagobalen seriöst det va så gulligt när man kom uppifrån! Traditioon (Y)

Go fortsättning då

Ojoj hehe. Inte så mkt skrivande på julen inte, meen jag är kanske inte den enda. Man blir julseg typ :) Hur som helst var julafton rääkligt mysig och jag fick en del bra saker ;D

Skriver nåra:
Walk the line. ÄLSKAR den filmen
Genom dina ögon. Stephenie Meyers enda icke twilightbok
Videokamera. Liten o behändig, löv it! Jon och jag kommer iaf ha kul

Okej jag orkar inte skriva mer, men ni vet, lite skitsaker och nått underställ här å där :)
Tänker gå och kolla på robin hood nu x) men mest för att Kevin Costner är med.
han är braaaabraaabraaa!

Inlägg som helt enkelt inte förtjänar en rubrik

Nu är granen klädd och skinkan i ugnen å allt dedär :D

Kan inte fatta att det är julafton imorn, varför går tiden så j*vla snabbt!? Och varför är allt så mkt mer spännande när man är liten? När man var såå stolt över sin halvskabbiga duk från fritids som mamma skulle få. Nu köper jag bara upp alla pengar på typ böcker & filmer o sen äre bra, bara nån blir glad! :)

Ibland får man konstiga överraskningar när man kollar igenom sina bilder på kameran..
Sexi

Hacka hacka gran

Känns som det va evigheter sen jag blogga men det är faktiskt bara två dar. Så van att blogga hela tiden och nu när det avtar lite så känns det asknäppt!

SNAAAART JUUULAFTOON!

Vi ska ut å hugga en riktigt prima gran imorn, (elr om två minuter så är det idag). Åker alltid ut med Pelle och han typ skjuter ner granen? Haha har hänt en gång iaf ;) Men det måste ju va mkt skönare och bra för ryggen! (Y)

SNAART JUULAFTOOOON!



Håller med Fred!

Den enkla sanningen.. :)

Pepparkakshus!

Gick hem efter kyrkbesöket eftersom om jag skulle gått till skolan skulle jag ha en kvarts matte och sen sluta, såå jag skippa det :) Jon var hemma och hade ätit lunch elr nåt och sen skulle han till skolan. Jag sa bara MOAAHAHAHAAA! När han kommer hem går vi nog till konsum och handlar till pepparkakshus :) Blev värsta taggad på det, vet ej varför, men WHATEVVA det är juuuuuuul! <3
Det här ungefär ska Jon och jag göra :) HAAHHAHAHAHAHHA
vi skulle lyckas göra skorstenen och vi skulle bah ååh det här går ju bra
och tro att vi skulle klara't!

Fanananan

Jag ska hålla i fanan på skolavslutningen, hehe. Vet inte vad jag ska tycka om det egentligen, antingen är jag glad för det är typ värsta äran, eller så vill jag inte alls gå där i mittgången och skämma ut mig och är förbannad på det. Men är ju inte själv och det är ju bra, vi e fem stycken, tillsammans är vi STARKA!

Övade idag i kyrkan, riktigt kul ju! Typ höll på att lägga mig ner av skratt många gånger, för det är ju så fult! Det är faktiskt det! Vi kommer ut i mittgången och bah går helt stela fram och sen vrider vi och vänder på oss en massa gånger innan vi sätter oss ;)

Hahah precis när vi träna att gå så började Fredrik vinka och göra slängkyssar mot publiken som inte fanns. Asså jag höll på å dö! Han kommer säkert göra det på avslutninen också!
TAA TAA TA TAAA TA!

Back on track

Hemma nu :) Gjorde massa saker, ofc kan man inte skriva allt här, det är problemet med blogginlägg! Innan vi åkte till Älta så åkte vi in till Skarpnäck och hälsade på Maria och hennes familj. Kan säga att hennes dotter, som är typ 1 år ser ut som ett troll! Asså ett väldigt sött troll, helt positivt ahah. Jag får sån hemlängtan! Och det känns konstigt eftersom mitt hem är här men en större del av mig är kvar där! Vem fattar? Bara jag antar jag, är den enda som har bott där.

Träffade nåra sunneborrare på stan, ojoj lika trevligt som vanligt. Thörn var som vanligt.. gick runt me nån jävla cigarr? haha steard<3 och Hedda var där! väldigt längesen :) Jag bara babblar, det är sent..

Vi åkte förbi globen på fredagen, den var helt blå med idols logga. Haha Anne jag åkte förbi dig!<3
Det roligaste va på hemvägen. Ni vet typ Blender elr vad dom heter på dansbandskampen? Vi åkte förbi deras turnébuss! hahaha rätt fult.





Härrå

Nu åker jag ;) Ni får ha det så bra i helgen så ses vi på måndag! HAhahah. Nu är biologiprovet avklarat och är klar me artikeln också , WEEIEII men jag måååste gitta now HÄJWRÅÅ<333

Ältabesök

Jaha, tack så mycket ingen väckning så Liv vaknar kl 3! Hela dagen blev seg och skit och nu måste jag ligga och plugga på natten. Menmen allt är väl mitt fel antar jag eftersom jag inte är någon vanlig människa som vaknar kl 6 varje morgon :) Förlåååååt!

Imorn ska jag och heeela tjocka familjen åka till Älta i sthlm till en familj vi känt sen jag föddes. En heter David och hans mamma och min låg på bb tillsammans, han var min absoluta bästis när jag va liten och vi var typ varje dag. JAPP MOVING ON så det ska bli kul! Hejdå påär<3

Nobel

Och så äntligen var det nobel. (xD) Gick bara tills lunch idag och sen fick vi gå hem och typ förbereda oss. Jag höll på att falla ihop av trötthet, vet ej varför haha, iaf så slockna jag i soffan till kl 3. Hahaha Jon bah, -ska jag sjunga för dig? :D skulle typ få mig att sova, knas..

Efter fix bar det iväg till parken, pinsamt som vanligt, sen åt vi nån weird förrätt och SEN! HÖR Å HÄPNA! Usch pappa, Johan och Pelle skulle uppträda. Satt och hade ont i magen å bah darra, vet inte riktigt varför men ville bara gömma mig, det va inte kul. Sen vart det Sture! Segt i början som vanligt men sen jäevlar blev det lite fart ;) Det var mkt bättre än det brukar vara och jag hade funnybunny(Y)
Ser bara ut såhär nu när jag kom hem ;P

Sorry igen

Haha förlåt men det har vart en del på gång så jag har inte riktigt haft tiden att blogga, har ett liv! Duuh? ;) Men det har varit förberedelser för Nobel och prov och skit såå lite stressigt har det allt blitt. Ska skriva om nobel snart men i detta inlägg tror jag att jag säger..
Jag älskar verkligen jul! Värsta julstämningen överallt och Jan-Ole sätter t.o.m på en jullåt innan lektionen<3 Haha en rätt så töntig en men jul är jul! Kommer ihåg när man önskade sig typ allt i nån leksaksbok, man kunde liksom ringa in det man inte ville ha x) nu önskar jag mig knappt nånting, weird.

Hahaha kolla min lock! Dom där gömmer sig under mitt hår, så fult! hata..

Tha christmasconcert!

Heeey ;) Hade julkonsert idag och det gick väl an. Var första gången jag var med i stråkkvartetten (alltså bara jag och 3 andra) lite pinsamt först eftersom man hör EXAKT allt man gör men det gick som tur är bra! Efter det åkte en del hem till staffan och jag åkte dit med diza, var kul hahah vi har inte träffats på typ 10001 år.

Det blev rätt sent så när jag kom hem var det bara å lägga sig och mysa, meen nu är jag här och skriver, tjugo i fyra.. U KNOW ME! Det är inte lätt när det är svårt. Kan bero lite på att jag vill spaaara på heelgen!
Hahaha såå snygg! Jag föredrar att uttrycka mig i bild!

The dukes of Hazzard

Hahaha har nyss kollat klart på en film som heter The dukes of Hazzard. Varje gång den är på tv kan jag inte låta bli att se på den, jag älskar den! På det stora hela är den en vanlig amerikansk SKIT som helst men iaf! Komedier in my heart!

Första gången jag såg den var hos Alva tillsammans med viktor, magnus och abra och dom där familjerna. Kommer ihåg det för victor sa nåt så himla FULT! Det va typ "-Asså den här filmen hade allt! Action, brudar.. ALLT!" Hahahahahah xD

HOJ

Girl you know I miss you I just want to kiss you,
but I can't right now so baby kiss me thrue the phooone.....

Jag lyssnar på musik det är vad jag gör. Den låten ovan är jag väldigt trött på så lite pinsamt kom jag på, hahha. Men man ska vara ärlig i bloggen, det var den jag lyssnade på!
Så sjukt skönt att komma hem. Hade fysikprov sista, men det tog typ 15 min för det va bara G-delen. När jag kommer hem på fredagen så andas jag bara uut! Som i fredagsmyslåten :D Man kan slappna av och göra något riktigt mysigt, ELLER VILT OM MAN KÄNNER FÖR DET! ;)
Ser ni hur avslappnad jag är? :D hahaha

Vadå rubrik?

Är hemma från mormor nu :)
Hon hade faktiskt lyssnat och gjort en mindre deg än vanligt så det kanske lyckas bättre att äta upp dom i år! Det är så freaking mysigt att komma till henne. Vi lyssnar alltid på samma julskiva så vi kan låtarna, sen har hon så litet kök så en får stå vid bänken och en vid bordet och jaaa allt hos henne är så gulligt.

Jag var tvungen att gå hem för jag måste plugga fysikäcklet :( Sååå nu vet ni hur min kväll SKA se ut. Det är inte så alltid det blir som jag har tänkt ;)♥

Pepparkakor

Jag tycker ju inte ens att pepparkakor är så gott!

Skolan gick väl lagom segt, det är så KUL att berätta om skolan jag dör! :O på elevens val var det iaf hemkunskap och vi bakade peppiskakis. Inte kul för jag ska snart till mormor och baka som jag och jon alltid gör. Det blir alltid 100000 kakor och vi slänger typ allt för vi äter inte. Så det var ju bra att jag baka i skolan också! :/ menmen världen går inte under och pepparkakor skadar inte vad jag vet.
PUSSSS påär.
Hahah så fin! Alienöga!
POOOSE

Det va på tin!

Slutade tidigt i skolan idag! :D hade matteprov sista timmen, vet inte riktigt hur det gick. Kändes bra men det brukar oftast vara helt tvärtom. Sen skyndade jag mig hem för pappa skulle skjutsa mig till Västerååås :D Jag har inte köpt nobelklänning än så det va på tin.

Det blev en klänning från Vila och skor från det exklusiva skopungten! Mer hann jag inte och mamma kom sen och vi var så jävla hungriga så till slut tänkte vi bara på mat. Haha det måste vara första gången men mamma körde faktiskt in till donken när jag sa det (mer på skämt). Det är mer pappa och jag som gör sånt, inte mammas favvorestaurang precis ;) Det var GOOTT! Jusste hahaha jag hann ju faktiskt med att klippa mig!

Nu blir det hårt fysikplugg eller grey's. Hmmmm...... ;D

Farmor<3

Idag var det ett år sen Gunni Zetterstrand, världens finaste farmor/mormor lämnade oss :'/ Det är så konstigt, hur har det kunnat gå så fort? Det känns som några månader sen kanske, men ett år? Neej.. Vi saknar dig så otroligt mycket och jag önskar att du ALDRIG hade fått den där hemska sjukdomen, dä hade du levt nu. Men jag minns dig som den alltid fnittrande, snälla, söta lilla gumman med sin katt och sina blommor.. Önskar du kunde komma tillbaka!<3

Tillägger bara att morfar dog den 10/11 2008. Ett år och 20 dagar sen. Ni försvann båda två nästan samtidigt och det var svårt, men jag kommer alltid att älska er<3



Nöff nöff..

Haha fick svininfluensa vaccin igår och jäääklars vad ont det gör i armään!! Om nån bara rör den så VRÅLAR jag rätt ut, det är najsigt. Idag var vi 13 i klassen och 15 var borta, HAHAHAAAA! Helt sjukt men skönt vare, stackars alla som har feber bara, jag hade väl tur med lite (vadå LITE!?) ont i armen bara ;)
Hahahaa

RSS 2.0