Hjärndöd

Nu är jag ledig fram till tisdag, när vi slutar. så har väl redan sommarlov! idag hade jag bara idrott och det var grymt roligt. fotboll och brännboll, älskar båda. körlektion efter det och sen fick jag skjuts till skbg av gabbe. nu sitter jag här, chockerad över vilken idiot jag är. har riskettan halv 9 imorgon i västerås, nu måste jag åka tillbaka igen. vill ha tillbaka 1 timme av mitt liv, mina 40 kronor och en hjärna.
DET HÄR HÄNDER BARA INTE.

lägger in en vit bild, tycker den passar

Stig Helmer Story

Nyss kollat klart filmen med Jaaaaaarl och fan vilken sömnig film. den var väl gullig men trök ändå. åkte till skolan i morse och hade ingenting, som vanligt. kollade på eurovision song contest i stället, måste säga att utan spänningen var det inte så mycket att se. gick till synsam för en synkontroll och sen sprang jag till körskolan för att hinna med en teorilektion. nattbussarna hade börjat gå när jag var klar så fick vänta en halvtimme på stan, svinhungrig som jag var blev det en donken.. får bli så ibland. inbillar mig att
jag har sovmorgon imorn men icke! nu får jag sluta sitta uppe sent,
måste i säng innan stig helmers sövande kraft släpper.

haha den där blomman fick mamma på mors dag.. det är egentligen en lång historia men jag och jon snodde den från konsum kan man säga. min bror har inte varit så rolig på länge, living on the edge
big time.

Keep cool stay young

Hade brutalt roligt igår, blev fan förvånad! tack vare mina låga förväntningar, funkar varje gång. har insett att det verkligen blir vad man gör det till, och dom som säger att krogen är tråkig skulle nog inte haft så kul nån annan stans heller :) david var snäll och skjutsade mig till stan och maja verkade vara glad genom hela kvällen, det var ju det viktigaste. på bussen hem kaxade jag med en gubbjävel som var helt dyngrak, vet inte varför men respekten droppar ju till noll när dom ska försöka prata med en. pinsammaste
jag vet. bedömde mitt utseende osv och han var typ 60, fick sjasa bort
honom från min plats som om han var ett barn i trotsåldern.

Kan fortfarande inte komma över att jag är uppe klockan 9 på en helgdag, efter krogen dessutom. ska ta tåget hem vid 12, wiho! känns fantastiskt, som en grej jag alltid velat göra men aldrig kunnat.
nu har jag fått en liten inblick i morgonpigga människors liv, jävla lyckostar säger jag bara!
det här ska jag försöka pröva igen inom en snar framtid.

Och grattis till sverige och loreen! skulle velat sett det, inte ofta man vinner ju.
hörde av någon att hon vunnit och sekunden efter spelade dom euphoria.
haha det var så jävla mäktigt på nåt sätt och jag blev smått patriotisk.


Här sitter jag

Och förfestar i min ensamhet. ska möta majs vid 10 men det kommer aldrig gå. ska hinna gå till bangatan och försämra mitt omdöme en smula innan det. japp här är vi ärliga till 100 procent. nu ska jag lägga på ett eller flera kol och komma iväg, HEDÅ!


Finns i sjön

Det spelade jag samtidigt som jag var vid en riktig sjö, det ni. jag hade ingen aning om att mormor fyllde år idag, det var ju därför vi skulle få tårta. knas. gick till petter på kvällen sen satt jag och spelade kort med några filurer ett tag, vann så jävla hårt. gick ner till båtbryggorna för där fanns en syn jag var tvungen att se. ewe och anne hade klubbat ihjäl två braxar med en påle, låt fint uppfläkta på bryggan. blev sjukt fiskesugen, det är ju verkligen mysigt. och att få napp är väl typ det mest spännande som finns.


It gets so terribly dark

Nyss hemkommen till byn med min kära moder. tänkte egentligen stanna kvar i västerås men sket i det, varje minut på landet är värdefull!... imorgon fyller maja år och då ska vi på krogeeen, har inga förväntningar där som med allt annat, blir bäst då. snart blir det smörgåstårta hos mormor och sen ska jag nog lösa in mina 25 kronor på ica! vann på triss ni vet, pengar rullar in som det ska.
ingen aning vad jag gör ikväll men det tas väl reda på

två bilder från maja. den sista är när vi var hos mig, gillar den för att alla ser ut att ha kul, haha.

Död åt datorer

Veckans roligaste dag helt klart. hade inte ett skit i skolan förutom kg-party. det brukar vara lite halvsegt men idag, garvade sönder min redan sjuka hals. fan vad underbart det var! 100 procent retards. efter det mötte jag joel och vi vandrade till honom. åkte med gabbe till hälla för han skulle handla, trevlans! drog en donken innan hemfärd, har nu 3 kronor på mitt konto. intresseklubben antecknar. missade ungefär tre bussar innan jag äntligen kom iväg till jenny, hade lite grillmys med henne och bruds. klart loreen gick vidare! brutalt mysig kväll.

Hände en tragisk sak också. filmen som jag snackade om igår, skulle ta ungefär 30 timmar att exportera, (inte mer???). hade vaktat den i ett dygn, för om den stängs av avbryts allt. när vi ska åka från jenny kommer jag på att jag inte satt i laddaren. datorn var död och 15 timmars exportering var fördjäves. eller vadå 15, ett dygn är längre än så. skit samma.. känslan var typ knäckande. jag ska inte behöva vakta en kass datorjävel i flera dagar, ingår väl förfan inte i mitt skolarbete? vet inte vad jag ska säga, nu släpper vi det här. att det ALLTID ska vara ett helvetes krångel </3 tar verkligen all energi.

Så drar vi dagens myslåt
Frida Hyvönen – Terribly Dark

bästa kepsen

All day all night

Hur mycket tid man än har på sig från början slutar det alltid med att man stressar sönder, varför är det så?! fick reda på idag att en film vi har gjort ska visas imorgon, och den är inte exporterad. för er som inte vet kan det vara ett jävla krångel och ta lång tid. den här kommer ta flera timmar att exportera. kollade till den nu och hör och häpna, den har stannat! okänt fel how I love you.. bara att göra om allt då. var media verkligen ett smart val i trean? all denna frustration man inte vet vart man ska göra av.. sega skoldatorn gör inte saken bättre. lagg, lagg, lagg. andas Liv.. tänker på att jag i alla fall haft en riktigt bra dag, att köra gick också fint. vädret har en magisk inverkan! tur att man är en ren jävla nattuggla, och att jag tar ledigt hela förmiddagen. idag vinner jag över elektroniken!!!

är för övrigt kär i denna låt:
http://www.youtube.com/watch?v=BDdzQFW9b6U

så schindler har både en list och en hiss?.. he he he, torr
denna soliga bild tog jag medan min buss åkte förbi mig :) bruden med koll.

Arbete ger frihet

Sitter i skolan med namnlös (min kängru) och pluggar, frivilligt. solen steker och om jag inte hade körlektion om en timme skulle jag kutat hem för länge sen och gjort min hud en nyans brunare. är så jävla hungrig men inga pengar har man, tror jag avlider. lite glad är jag ändå för jag har fått sommarjobb! wiho! hade verkligen inte räknat med att den sketna kommunen skulle vara schyssta mot mig, men i år hade jag tur! sen hade jag nyss mitt livs sista mattelektion. slipper helvetet för all framtid! härlig är jorden!


Just nu på KG


För dålig för att kasta sten

Vart lite sjuk idag så det var bara att stanna hemma. solade på studsmattan och lät vädret göra mig frisk, det funkade ju. gick en strandpromenad med bebbo och kastade sten, vi måste ju vara bäst i världen på att pricka rätt. övningskörde igen, men ankfamiljen hade dragit vidare. imorgon gör vi ett nytt försök att komma till skolan. vakna 6 jajamen!

gillar nurre som smög med på bild med spöt i högsta hugg
ja jag sminkade mig gul som på den gamla goda tiden
gick inte att räkna alla kast som inte kom med på film, kanske var 30 missade skott? dartklubben nästa!

Båtbryggorna

När det är soligt och fint ute trivs jag i skinnsberg förjävla bra måste jag erkänna. direkt efter frukosten mötte jag ewe vid konsum och inhandlade lite gott, sen bar det iväg till båtbryggorna med filtar. somrigaste dagen hittils! fick mat hos mormor och det var underbart, varför fick man inte ärva hennes matlagning? övningskörde med pappa ett bra tag och pratade lite vid sjön, träffade också på en ankfamilj. bästa söndagen jag haft på riktigt länge och mår faktiskt rätt bra just nu. igår tappade jag tron på mänskligheten litegrann och det gjorde mig så trött. men min långhelg har varit väldigt rolig ändå, har blåmärken som bevis. bland annat från lite fotbollsspelande mitt i natten, jävla bänk.

snodde från ewelina för att jag bara tar kort på ätbara saker..
ankornaaa!
joel är så dålig på guitar hero

Bulls on parade


bopadipadipa bopadipadipa.. och så en apa på axeln.
nu åker vi till fagersta och hämtar supersuparn - joel vesterström.
så drack han bara trocadero

Korthuskungen

jag och joel som nyss drog en raggarrunda i johan åbergs vita fasa

Only the horses

Tjeenaaa, fullt upp har det varit. superkul också. i onsdags tog vi bussen från kopparlunden i samlad trupp till skinnsberg. åt lite hemma hos mig och gjorde oss mindre fula. var tvungen att köpa ut cigg för första gången, kände mig något obekväm med passet i högsta hugg. snälla aldrig mer. hade sjukt kul resten av kvällen, det verkade som att andra hade det med. hade lite ansvar så kunde inte sätta mig tillrätta i ett hörn, fick flänga runt lite men det var bara roligt. min söta tårta uppskattades och fick godis tillbaka av nästan alla haha, sjukt söta vänner man har. vill typ bara göra det igen.

Igår myste vi vid båtbryggan ett tag innan alla åkte hem. josh stannade kvar lite längre och vi drog ut på nya äventyr sen. blev förföljda av en gingerkatt och spelade gh hos joel. han fick vara med när jag hade min absolut fulaste volvoraggar-upplevelse. kan inte beskriva händelsen med ord, förbannar mig själv att jag inte fick det på film..


Dear NASA


Hungrig

Sitter och vill göra mat men orkar inte, diza ska sova här idag och jag hoppas hon kommer snart. hon kanske kan ge mig kraft att ställa mig vid spisen.. har för övrigt varit i stockholm med klassen på uf-mässan. vi gick runt bland montrarna ett tag, sen satt vi på donken i tre timmar innan det var dags att åka hem.
helt okej värt :)

Är lite halvtaggad just nu, ska ju faktiskt ha fest imorgon. i skbg av någon orsak, kändes kul. jag hoppas att vädret blir bättre än det står att det ska bli, och att det blir roligt. meeen det tror jag!

pommes fritet hamnade väldigt bra till såg jag nu, haha

Half baked

Att vandra hem ensam i gryningen med musik i öronen är inte helt fel, kom på det igår.
och jag fattar inte hur macken alltid har slut på skyltar när jag är där. pappa och jag fick göra en egen,
vet inte ens om man får göra så. den blev lagom fin och pinsam och jag vägrade köra in till byn,
blev hultebo i stället.

nu ska jag mysa ner mig med älskling, som för tillfället är en glass. bättre sällskap är svårt att få!


Idétorka här uppe

Övningskört som en galning idag, nu har jag i alla fall tränat på allt krångel! får se om kvällen bjuder på något värdelöst, har i alla fall vindruvor vid min sida. skolan har läst mina tankar, helt seriöst. maten vi får där är vidrig, och den har vi stått ut med i två år. alltid tänkt att vi borde få matkort, eftersom dom i restaurangen hatar oss. det blir win-win för alla. nu står det att vi ska få det i trean, VAR PÅ TIDEN!
ska försöka uppskatta det sista året ännu mer nu när det ingår god mat.
nu drar jag till moster och duschar, vissa andra har inget varmvatten!

Utmanar er alla till en afro paus


Enda bilden från min kväll, blinded by the light? jajameeen. gabe the babe in the hoooouse. ne nu drygar jag bara. åkte till en fest hos en jag inte känner. där var också cirka 10000 fagerstabor och annan inavel jag aldrig sett. var helt okej men segt många gånger. på slutet hade jag kul, men så är det ju alltid.
måndag, tisdag, UNTZdag!

Pissväder

Vilket jävla rusk, tappar ju humöret helt. kom igen nu sverigeee. blev duschad av en bil idag också, tackar!
hade min första körlektion igår, gick väl sådär. hemma hade jag tränat in lite fel saker, så det är bara att vänja av nu. vart lite kaos där men det ska nog ordna sig. efter det drog jag en spontanbio med joel, hungriga spelen! okej hunger games då. den var över förväntan och stört bra, se den folket :)

en kaxig fågel
nån som varit lite seg med att ta in posten?..

Powerking

Fan vad mat är gott när man är hungrig. det är ju bara så.
varit miljövänlig idag och gått överallt. inte till skolan då, mina morgnar är ett helvete. 7 km blev det allt som allt, känns bättre än att åka buss i 7 min. jag säger det igen, avståndsmätaren på hitta.se är skitrolig. inte så att jag räknar mina steg.. ska sluta kolla hur långt jag går, börjar växa till ett beroende.
nu ska jag ut och springa, sen ska jag ta igen mina serier, hehe♥

kan inte sluta lyssna :D

18 and Liv

Känns som att den låten var tillägnad mig idag..
Skid Row – 18 And Life

Haft en jätteskön dag, och snöade det? NÄE! planera era utflykter den sjätte maj, fint väder sedan 1994. kan lova att tårtan var lika god som jag föreställde mig den igår. min släkt var söt, särskilt mormor. hon var ut och plockade blommor titt som tätt, vet inte varför. tror hon ville ha på alla borden. diza kom över och gav mig en traditionspresent, det var trevligt! nu har jag snickers för denna månad. fick också min första lagliga öl av michaela. den tog jag med mig till båtbryggan vid 10, drack den medan jag tog kort på månen. kände för att göra nåt busigt nu när vuxenlivet väntar.. ehm

cute level: over 9000
försökte skriva Liv så blev det ett hakkors.. kul

Cigg, snus och alkohol

Här ligger jag, 3 timmar som 18-åring. jag och ewe var ut på en liten promenad och jag fick bara för mig att kolla klockan, den var 00.00. lite småcoolt faktiskt. hon var först med att säga grattis, så alla vet! hade en mysig morgon idag med alec och joshua, om 12 räknas som morgon. mums-mums och pommes till frukost och sen åkte jag och den andra bonden hem till skinnsberg. imorn är det släktkalas och jag taggar tårta så in i helvete! helt sinnessjukt, det enda jag tänker på. varför röka cigg när det finns grädde?

sociala

Eddie Van Halen

Nu kan jag dö i frid. min dyrkan till detta band sätter jag på fötterna

Too many misters not enough sisters

Tackade ja till evenemanget, hade väl inget val eftersom det var hos mig då.. svintrevligt!













Seperate ways

Försov mig imorse, men det tar man inte hårt på. sjukt sliten på morgonen iaf, somnade på väg till skolan. inte bara på bussen utan när jag gick från den. ryckte till av att jag stannat helt, kan en människa somna stående? jag borde få hjälp. tillbringade kvällen hos joel och gabe the babe, fick tre paket mums-mums för att jag fyller år snart. do not deserve this kindness! på hemvägen träffade jag alec, josh och anna på stan. inge timing, nästan chockerande. jag och alec åkte tryggt hem med nittiotvåan och imorgon är jag ledig! ibland älskar man sin lilla skola.

en mumsmums till alla brudar

hahah jättefint evenemang man blev inbjuden till på skolmailen. fula vänner

Sunshine

Skolan var ett fängelse idag, ville ut i solen! är redan bränd, (ojsan), men gick i alla fall ut på balkongen när jag kom hem. kärlek till den och dricka och glass. var tvungen att dra på bikinin bara för att jag kunde! städade där ute gjorde jag också, försökte moppa golvet hehe. blev aningen renare. känns helt okej att vara ensam om dagarna när jag kan mysa ute, synd att det skulle snöa på min födelsedag? det är alltid fint väder då hallåa.. är glad ändå, det är ju maj. bästa månaden♥

euw fjortis

Tisdag

Gick ut och solade för första gången i år, tiden går ju rätt snabbt med musik i öronen och jag låg ute i två timmar. tänkte väl att vårsolen inte tog så mycket men fick en jävla bränna! sommarkänslan där var ju extrem. traskade över till neta och fikade med släkten, gosade lite med ebba. hemma såg jag sista delen av en hocketmatch och jon zoomades in på läktaren hahah. visste att han var där men man brukar ju aldrig se dom man känner liksooom.. skola imorn, är inte ens ledsen!

pirate-style

Valborgs hjältar

Hade mycket trevligt igår, på det stora hela. majbrasan var iaf fulare än jag någonsin hade kunnat föreställa mig, inte själva brasan kanske men hela situationen. slappa människor stod och glodde i elden som bara brann på halva sidan, medan en kvinna från finland höll ett tal i bakgrunden om flytten till skbg. ingen lyssnade, och när det kom ett "hipp hipp!" kom det inget "hurra". körmusiken hade dom bytt ut mot svensk schlager och en alkis hämtades av ambulansen, mumsiga blodspår lämnades kvar på marken.

Ewe, filip och joel ingick i mitt fina sällskap och vi drog vidare. skulle bara stanna till på ett ställe men det slutade med att vi styrde upp hela helvetet. flydde ner till filip, gissa vad vi spelade..?
kändes som jag var den enda som var pigg nog att hålla igång aktiviteterna på slutet, sa farväl och somnade framför en konstig film.

grillmasters och gläfsdjuren

RSS 2.0