Valborg

Önskar er alla en kul valborg! Jag stannar i västerås medan familjen åker till vingåker, så blev det. Ska över till lucas sen och grilla där med folk, mys o gott! sen är det maj♥ världens bästa månad, lovelove. kommer leva livet dom kommande 31 dagarna.

Party rock is in the hooooouse toniiiiight!

Fredag

Helt glömt bort att blogga tyyyp. Haft en okej vecka iaf, åkte till jenny med lucas igår och sov där. såg en igelkott!!! Så jävla söt, älskar dom. ser dom ju typ aldrig så när jag väl gör det blir jag så glad! haha.. ..


Snart helt klar med våran projektfilm också, här spelar vi in lite ljud :D

Snart ska jag göra mig klar sen åka till amanda (i mitten där uppe btw), för hon har ju fyllt arton som sagt! Blir nog kuwl, hoppas på tårta och fiskdamm! Kom på idag att jag fyller år om bara en vecka!? en vecka är ju ingenting,  ååe är inte beredd på att bli 17 :/

Meen imorn är det ju valborg igen! den kommer ju faktiskt varje år. går så himla snabbt tiden, kommer exakt ihåg vad jag gjorde förra året.
tehe
me and sanna :)

18 and life

Kul tjej, 3 pers sjöng ja må hon leva allt va vi kunde och så hör hon inte för hon har lagt på.. haha idag fyller iaf Amanda (mandis) Lanerviott 18 år och hon är fett stur. GRATTIS!


Back to KG

Jaaaaa så vare skola igen. Började den underbara veckan med en underbar franskalektion och lite engelska. Väldigt slappt på eftermiddan måste jag säga, låg bara och släpa i banansofforna med herr segolas. Färgade hans hår blondt också, vet inte riktigt vad jag tyckte om det...
...

Asså haha amanda i spegeln lolzor!
äg!

Ute i skogen

Pappa ville att vi skulle gå och titta på hans gamla sommarstuga hans familj hade för längesen, jag följde med men tog cykeln i stället :)

trololol
ja jag hade mössa på mig
och där är stugan! man ser bara grunden och trappen, tycker sånt är fett läskigt
påskliljor växer inte vilt, så det där var säkert min farmor som planterat när dom bodde där. lite coolt att dom fortfarande kommer upp på våren :)♥
läskiiit :/
cute

Hos Joel

Tjatja.. vaknade sent idag, som vanligt. Mormor kom och åt lunch med oss, påsken fortsatte lite till tydligen. Jag och pappa åkte till frico och övningskörde, börjar bli trött på den där parkeringen nu haha, vill ju ut på vägarna. Pappa skjutsade mig till konsum där jag mötte joel och alec, katri också. Vi köpte det vi tänkte grilla och begav oss mot joel. sen kom gabbe också som blev dj master, han åt inget.

Efteråt spårade det väl ut mer eller mindre, men höll sig riktigt lugnt ibland. som när alec sjöng lite visor för oss :) hade med mig typ världens äckligaste godis som vi proppade i oss ändå! inte kul efter, fyfan ska aldrig mer äta godis. där ljög jag.

vi gillar olika

sammanfattning av 100 videor. innehåller ludde som spyr godiskulor, värt att se! lovar

var så in i helvete dött när jag gick hem att jag var tvungen att dela den upplevelsen på nåt sätt. I'm legend nu, vet hur han känner det :) tönt jag är, men det var inte så trevligt där i mörkret alldeles ensam.

Så kan det va

Gick ner till källaren och sitter för mig själv. Päronen hyrde film på tvn, en av dom sämsta filmerna jag sett, blir alltid så när dom ska välja film spontant, uää. Har tråkigt, försökte säga det till mamma på ett fint sätt men det gick väl inte så bra. Dom tar det som att jag tycker påsklovet bara varit kasst här, det sa jag inte! snälla. blir bara väldigt långdraget här borta. Visst jag bodde här 24/7 förut men då visste jag ju inte annat. Saknar folk, känns drygt när dom gör saker och jag sitter fast här, typ. Men jag ska ha lite grillning med ett par grappar imorn så blir roligare då får man hoppas!

Min mormor var söt som vanligt, och fick en chokladhare av na också. Mycket bättre än allt äckligt godis som kommer i vanliga påskägg, mycket intressant känner jag hääääääär..

monstret jag körde runt med. fan va mindfuck det va med växling och sånt i början men sen gick det fiint!
kul jag hade..

Mormors buss

Snart drar jag och min familj, minus Jon som är i sundborn, till mormor och käkar påskmat. Ska övningsköra lite innan också med hennes bil, för vi har ingen egen manuellväxel så måste låna hennes. Den är så jävla stoor! som en buss där framme. får se hur det går, det bästa vore ju om både jag och bilen är hela när vi kommer tillbaka..

Igår gjorde jag typ nada, kollade på massa gamla filmer som har legat och skräpat. på min familj alltså. Det finns ju fan inge roligare! synd bara att man är så sjukt ful och cp, annars kunde det varit riktigt gulligt :)

pussiluuu

Grillkorv

Käftn full med aska och hela jag stinker rök. Kommer få lungcancer efter denna ovanligt roliga dag i skbg känner jag. Först skulle jag och ewelina gå upp och grilla med b-rudarna bianca och katri, men vi hann bara till byn så träffa vi dom. vi var tydligen för sega haha. blev typ gruppsamling där ett tag folk kom från alla håll, hann snacka lite med alec och grapparna också. Bianca, ewe och jag på en cykel ner till reningsverket, gick hela strandpromenaden åt fel håll i jakten på en grillplats. fanns ingen, så vi gick tillbaka till en liten udde som finns nedanför mig ungefär. där tamejfan blev det att grilla korv, icas finaste bra där ewe! satt där ett bra tag sen kom emil och kp också. Hade en riktig liten lägereld där med gitarrsång och allt, haha fula.. men kul vare!

tåget skinnsberg ;)
posarn
blir gott å grilla!
biancas tomato :*

kungarna. klaaaaart jag har en video också!

Humlor & gungor

Long time no see.
Påsklovet rullar på niceor. I måndags åkte jag hem till lucas mormor för han skulle passa deras katt, dagen efter drog vi hem igen och han börja fixa inför sin hajk. han och några till ska ge sig av uti skogen och vandra. Sagan om ringen, koolt :) hoppas bara han överlever annars blir jag inte glad.
väntan på bussN till kattvakten


Igår var jag med min vän amanda lanerva och det var mycket skoj! Såg på kulig film hemma hos henne sen följde hon med mig tillbaka, där såg vi på halva Järnjätten och åt bj, typ. Imorse drog hon tidigt för hon var sjuk, stackarn. Krya gulliott! ♥
kan vara världens sötaste, hahahaaaaaaaa


Och sen till denna dag. sov ett bra tag, sa hejdå till hajkarn sen kom mamma och hämtade mig vid 4. satt i bilen de 40 minutrarna det tar att åka till mitt hemland, (gäller endast bil!). När jag väntade på henne gick jag runt bland träden och killade time genom att gunga och försöka ta kort på en humla som inte ville sitta still. med fint väder och musik i öronen var det ändå helt okejiot!

Kyle Andrews – Sushi
lalala

Tillbaka

Har nyss kommit hem till västerås igen. Fick skjuts av pappa till stan, han hade bråttom så jag var tvungen att ta bussen. men precis då kom mamma från jobbet så jag fick skjuts av henne hem :D
Får se till att ha skojius nu innan jag drar hem till skbg igen och äter påskmat!

offer

Longboard

Haft en trevlans kväll ute på gatorna med ewelinho. Åkte på hennes longboard och allt, jävlar där gick det undan! Kollade lite i fagerstaposten också, för kul. Största nyheten är när plogbilen har kommit åt en lyktstolpe och gjort den sne. Hittade lite roliga bilder på riktigt konstiga människor vi stött på i våra dar, dom flesta lärare.. roligare brud är svår att hitta, garv garv♥

Jon och pappa kom hem idag från england, hade köpt lite godis till mig så jag var nöjd :) ääerå men det är ju kul att vissa här får åka utomlands, men dom kollade bara på fotbollsmatch så kanske lika bra att jag stannade hemma.

omg lurig..!

fick INTE lägga ut den på facebook så den kommer här :)

Back in skinkan

Hemma i skbg nu. nyss sett en film med mamma, the kings speech tror jag den hette. var faktiskt bra, brukar inte gilla filmer som utspelar sig förr i tiden men gillade faktiskt den här. Träffade självaste Johan Åberg på konsum också! väldigt längesen, kul med gamla kompisar ju. man ba HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! osv

Såg en ännu bättre film igår på bio med amanda. Water for elephants, seren! hade fett med kul och har ont i halsen av allt babblande :)
efter det fick jag skjuts till skolan där några har lan som sitt projekt, blev kvar ett ganska bra tag. tiden går fort när man har roligt! mysigt*

Tog tåget idag vid 4, höll på att missa bussen till centralen, uh hämska tanke.
att missa tåget är som att en liten bit av hjärtat lossnar inombords
worst thing there is!
bus
mamsen, hade sönder hennes favorittallrik, good start!


333

Har nu gjort 333 inlägg sammanlagt. 3 is the magic number, omg

Lilliots tumgrepp

Nu har jag köpt smör med mamma, score!
och lite annat som var behövligt, och gott.

Skulle bygga en låda på matten som skulle innehålla exakt 2 dl pärlor. vill inte ens prata om det.. Jag och jenny gick till stan på lunchen en snabbis, stekarväder! Såg typ 5 skinnsbergare under den tiden, bl.a. Gabbe som ville fika. Ja det får bli snart!

Har kommit på en ny brottningstaktik. Joshua kallade elias för lilliot, sen tog lilliot ett ordentligt tag om amandas tumme = Lilliots tumgrepp. Övertrötta tjejer skrattade en del. Var kvar tre timmar längre igen, orkar inte mer nu! fu skola

Superhjältar i skolan på morgonen, dagens wtf

On wednesday morning

I morse gick jag upp som vanligt, gjorde mig halvt klar innan jag fick för mig att kolla schemat på datorn. Såg att jag började kl 12 av nån konstig anledning, tuuur att jag hann se! Drygt bara att jag blir pigg när jag sätter i linserna, men gick att somna om ändå.

Blev också medveten idag om att det är påsklov nästa vecka!
något skönt det också :)

Outfield – Your Love
haha, vakna lucas!

I'm doing this for science

Var i skolan med elin och joshua till kvart över sex, detta projekt tog mer tid än jag trodde. Frös ihjäl och eldade pappersflygplan i en sandlåda, med mera! Lite stressigt för det ska va inne på fredag. Hur som helst är det skönt att va hemma och nu ska jag laga mat! Life OUT.

fin
pyromaner

http://www.youtube.com/watch?v=mL1tXPxyfJ8
video på fanskapet

Promenix

Kom hem alldeles nyss, helt slut. makin progress i skolan (måla japanflaggor) och en långpromenad på idrotten tar lite på mina powers. Töntdag, skulle gå till vissa ställen och göra kända byggnader med charader typ, min kexchoklad var det enda som höll humöret uppe.. Drog till stan ett litet tag med amanda sen 11an hem dirr. Såg en mobbad and som låg och sov vid en fontän, nawse :)
hehe älskar ju djur, verkar hitta nåt att ta kort på varje dag för nu finns dom snart i vartenda inlägg..

Squirrel

Sitter här och väntar på mat.
smått tidig lektion men fick sluta en halvtimme tidigare, surprized.

Heldag med jenny och amanda igår, dom kom med jordgubbar efter skolan och blev kvar till typ 9. haha lagom mogna tjejer som hoppar runt i malmabergs alla lekplatser, lite infekterade av våren tror jag. På kvällen blev det guldkompassen med lucas.
ekorre! :D

Snart kommer nenne, ska keka med henne :*
Linkin Park – Burning In The Skies

Syskon af Johansson

Hämtade min bror på tåget igår vid 12. Barnvakt på g! Tog en glass på donken sen bussen hem till mig, kollade på despicable me och åt kakor. Jenny kom lite senare och vi delade på en ibbespizza innan vi sprang till bussen. Skulle till stan och se på I'm number four, han jag, jenny och kajsa som vi mötte där. Bussarna går ju så segt på helgerna och jag tog för givet att dom slutat gå från min busshållplats. Så vi var tvungna att stressa till en annan nån km bort, kom på när vi kommit fram att dom inte alls slutat gå från min, hade redan suttit på den om jag kommit ihåg. Ibland går det för fort så hjärnan inte hänger med.

Filmen var bättre än jag trodde den skulle va, faktiskt värd att se på bio. Musiken och skådespelarna gör ju typ allt så det gjorde den bra :) Efteråt gick vi till min skola, haha på en lördag.. men jon hade inte sett den och det var nån UKM festival där, som var slut när vi kom. Men vi tog en runda ändå, han tyckte den såg ut som en båt innuti.

Nyss var min familj här och hämtade honom, kul att träffas bara han och jag, inte ofta det händer. Peace & Lovebiljetten beställer dom hemma idag tror jag, glaaaaaaaaaaader! Ledig imorn troligen, mer glad!

Mello.....n

Jag och amanda hittade idag ingången till gondor.. på sanning!
Amanda är hos mig :) hej liv/amanda



japanerna anfaller! vårt fina projekt

pierres vagn som jag och manman ska bli ägare åt en vacker dag

jag såg tydligen fet ut i hans jacka

ni får extra!

OU812


Det bläs

Haha, var så trött i morse att jag förväxlade två lektioner. Tur att alla lärare är lika lost så det var inga problem. Världens finaste ord är väl "Närvaro"♥
Amanda och jag gick (tog bussen) till stan och inskaffade lite saker, linnen bara faktiskt hehe. trevlans vare men fan va det ska blåsa! kunde inte gå rakt när jag gick till skolan i morse..

naw blommor :|

Solsken till mig

Älskar vädret!
Slapp dag, hade lite matte där jag fick gå tidigt. Drog med skolan på nån innebandymatch för vårt skollag. Trodde det skulle vara som en cup men det var bara vår skola där, haha inte värt. Stackarna det stod lika i slutet, sen gör dom andra mål 23 sekunder innan matchen är slut..
sexi

Åkte till stan med jenny, joshe och elias. Alla köpte glass på donken, satt där ett tag sen drog killarna och in kom kajsa. Köpte mat den här gången och satt där i över en timme, snack snack. Satt en nice gubbe bredvid som brummade för sig själv, sjöng med i låtarna och tvättade händerna varannan minut.
Jenny och jag åkte hem till mig och handlade mat på ica. Fick med oss jordgubbar från Spanien och en fet marabou digestive. omg inte igår, smakade SOMMAR.
min lilla vän och fint väder :)
asså gott asså gott. det där är grädde med choklad i, haha

Snabbt, stabilt & jättebra

Inte skrivit sen i fredags I believe.. Då hade jag iaf roligt, var hos lucas med några andra och på äventyr med amanda, bad girls eller. Slappade hela lördagen med lite buger king på kvällen, omg dog. Inte ätit det på typ hela det här året. sen film på söndagen "Taken", lurig film..

kolla biceps.. :o

Åkte hem (skbg) på måndagen för att gå till tandläkarn. Tog cirkus 5 min. Röntga och räkna tänderna, klar! ses om två år. Kom på att mina årliga blommor som kommer upp först i rabatten kanske var där, och sprang ut och kolla. Där var dom! Gillar dom för att det är vårtecken f t w ♥ övningskörde på kvällen med pappa för andra gången, går bra ju. Frico se upp!


scary stalker?

Den här dagen har bestått av att vika japanska och amerikanska flygplan, och klädsim på idrotten. Sjukt jobbigt, vill inte ramla i nån riktig sjö med kläderna på säger jag bara. Såg en hare på vägen dit, höjdpunkten of the day!
Långt inlägg jag vet.

söta

Jäsiken

Första april är slut
faaaaaaaaaaaaan

Hej mamma jag lever!

It's fucking done

Johansson. Ett släkte som har för vana att skjuta upp saker, inte ta tag i saker och framförallt... glömma bort saker! Har idag satt upp en hylla och två tavlor som legat och ruttnat sen i julas. Vi är fan bäst pappa, bra det går för oss. Snyggast, bäst, vackrast. Jävla mupp♥

det ser snett ut men det äre faaan inte!
kolla hammarn på bordet, snart blir vi med i roomservice!

Idag ledde joshua ner mig för en trapp via mobilen, sen när jag kom ner kastade han en basketboll på mig och sprang till en annan trappa. Uppför den och in i nåt backstagerum. Där satt min grupp och skulle kolla på film, haha snacka om utstötta eller? Sluta va så FULA! loveya.

hata slutet på filmen men älska ungen! usch va söt den va, dö

Känn dig fri fan

Och nu är det freeeedag.... Låten är på varje fredagars dag nu för tiden hemma hos Liv. Den är brå, får mig att tänka på att det är fredag :) blir glad då!

Panetoz – Känn dig fri

Skulle åkt hem till skinkan idag men neeeheeej då! Talade med mina idoler, förebilder och andra hälftar, så kallade föräldrar och dom gick med på en till helg i staden. GLAD. Ska ändå dit på måndag för ett efterlängtat tandläkarbesök.. omg undrar hur många gånger jag var ironisk i detta inlägg. Men är det 1 april så.

I kväll ska jag till Jennsan♥ med annat folk, kul ju! Är fett pepp på helg bara för att jag låg hemma en dag, haha ooej.
HEJDÅ FOR THE LULZ LIKSOM! :D



Right now

Bara tyckte att det ägde så pass mycket. 8 sekunder av en Van Halen video räckte för att göra min dag. Var fan tvungen att lägga ut den och ni kommer fatta 0 men KUL VARE. 
right. now. you. could. be. out... SIDE! ♥

RSS 2.0