Nämän titta, jag lever

Livet flyter inte sådär jääättebra just nu..

Var borta från skolan hela förra veckan, någon lät mig inte ha min kroppstemperatur under 38, tack :)

Efter den där trevliga veckan som mest innehöll HOSTANDE, alvedon som mat, värdelös hostmedecin som efterrätt, ton med vatten och en helt utslagen jag. Släpade mamma mig till läkarstation eftersom jag inte va nå bättre efter 8 dar av feber. Visar sig att, hurra! Liv har efter veckan som gått belönats med lunginflammation!

Fick ett penicillin, flytande, kan inte svälja tabletter.. F R U K T A N S V Ä R T sjukt jävla äckligt är det enda jag kan säga, men jag har lärt mig svälja det eftersom jag måste ta det 3 ggr per dag (Y). Hur kan så lite kännas så mycket?! Meen utan drickyogurt skulle jag va förlorad :)

Har svalt skiten i 3 dar nu och det måste nog hjälpa rätt bra. Har faktiskt ingen feber längre och kolla, jag kan skriva på datan! Jag har inte tappat mina värdefulla kunskaper under mitt liv i koma! Tror jag börjar få öroninflammation också men HEY bring it on! Det kan aldrig bli för mycket!

Vet att när du läste det här made your day. Liksom hallå, jag är inget svältande barn på Haiti! Men jag talar bara om att jag inte är död elr nåt, även fast det var precis så det kändes för nåra dar sen ;) Nu ska jag nog gå och hosta upp min magsäck.. häj!

(OCH DET HÄR ÄR MITT 200 INLÄGG, DET FIRAR JAG MED INGENTING, puss)

Sjukelisjuk

Är jättesjuk så inget bloggande på ett tag :/ feeeeber!

Ersholts

Hallå i stugan igen.. Var med min kära vän Lisa Ersholt det mesta av helgen, mycket kul ;) roligt att höra vad som händer där borta i värmdö och lite sånna saker haha. Får träffas igen nästa gång du kmr till skinnsberg, jaop! Blev en hel chips och päroncider (MMMMmmm, päroncider<3) och det är faktiskt allt jag har att säga om dom dagarna :) Ska sova nu så det snabbt blir morgon så man får gå till skooolan!! :D:D:D<333333 ... -.-

Duust in the wiind

Kära dagbok<3 , heh

Kom hem idag helt slut! Är det typ rättvist att ha en timme fysik sista timmen på en fredag? Min hjärna tkr nog inte om det, kunde inte ta in nåt om spänning och strömstyrka iaf!  Så är det alltid, tänker att neejmen jag lär mig dethär själv sen. Alltså natten innan provet. Sen när man kanske fattar lite så har hon ju redan gått igenom allt så då har man missat det också. Mrs "en, två, tre, fyr, fem. Newton." (ewe gets it,) Går liiite för fort fram, o det är inte bara nu.

För att vila upp min stackare te kropp STUUUPA jag i sängen och satte på min, aa jag kan nog säga favoritlåt :) Dust in the wind med Kansas♥ Brukade höra den när jag var liten sen glömde jag bort den, men sen kom spotify! haha.
Finaste jag vet

Godnatt

Ska dra mig till sängs nu tänkte jag :) Är troligen helt ensam om det, liksom hur onormal får man bli!? :O haha,, Har gjort klart och låst mina gymnsieval nu, alla bah men guud va tiidigt men om jag är säker så varför vänta? Har papprerna underskrivna och allt, skönt att få det gjort! Om man är det minsta osäker ska man ju absolut vänta lite men jag ändrar mig SÄKERLIGEN inte ;o

Har så förbannat ont i höften för imorse väntade jag på min sega bror helt i onödan så jag fick gå powerwalk i 17826523367293 km i timmen till skolan! :/ det enda mamma har att säga om det är Du rör dig alldeles för lite och din kropp i din ålder ska inte få ont av en sån promenad! Typ som om jag hade tagit en liten trevlig sväng till nån park och fått ASONT efter det? Jag drog ju fan höften ur led! Hört talas om träningsverk, MAMMA? Ska alltid vända allt jag säger emot mig :( planerar att ge na samma medecin! -orka-


→♥←



Att döda ett barn

För läänge sen såg jag ett klipp på youtube som heter att döda ett barn, tyckte det va så himla hemsk men det va bra också! Det är stellan skarsgård som är berättarröst och han äger verkligen ;)
Nu fick vi en text på svenskan och jag fattade inte att det var den förrän jag läste den :) hade helt glömt bort filmen ju. Tycker den är jättebra !

Heluu

Skolan har börjat, who knew!?

Klippte ihop en innebandyfilm:
http://www.youtube.com/watch?v=rhhzNnjoiDU
ni vet ..

Svt var i vår skola och filmade, en 9:a är typ en av dom sämsta i sverige, det var rätt kul men lite synd att dom kommer och härjar nu när skolan nyss har börjat bättra sig, elr iaf försökt;) Coolt att va med i rapport iaf, HAHA! jag lyckades hålla mig undan från den 2 m långa kameran :s

"Genom dina ögon" av stephenie meyer, måste bara säga att LÄS DEN! I början va den seg och jag ba ääh typ kommer inte upp till twilightböckerna men HALLÅ! 100384040 ggr mer spännande än nån av dom andra böckerna (tycker jarå). sickness , jag älskar den!



Innebandyvideo!

Hemma från Borlänge! Hur mysigt som helst med bästa Emilia :) Hittade på fler sjuka saker som bara vi fattar och kollade på massa film, gjorde också om en bild som blev SJUUUKT SNYGG! xD haha garvar varje gång jag ser den, den innehåller ostbågar!

Åkte tåg hem och gick direkt till mellandaxcupen med ewe :) det höll ju på hur länge som helst, kom hem runt 12. Nu sitter jag och laddar upp en video på youtube, jag filmade ju faktiskt några matcher med det snygga laget i dom lila tröjorna ;) Wait and seee säger jag bara!

Innebandyvideo!

Hemma från Borlänge! Hur mysigt som helst med bästa Emilia :) Hittade på fler sjuka saker som bara vi fattar och kollade på massa film, gjorde också om en bild som blev SJUUUKT SNYGG! xD haha garvar varje gång jag ser den, den innehåller ostbågar!

Åkte tåg hem och gick direkt till mellandaxcupen med ewe :) det höll ju på hur länge som helst, kom hem runt 12. Nu sitter jag och laddar upp en video på youtube, jag filmade ju faktiskt några matcher med det snygga laget i dom lila tröjorna ;) Wait and seee säger jag bara!

Romme

Åker till romme imorn ;) jag tycker jättemycket om stället, bra backar och skönaste sittliften! Sen åker jag till bästa Emilia! Är så himla glad! Saknar så många och speciellt henne♥

Sitter och lyssnar igenom KE$HAs nya album och kan säga att förutom tik tok så finns det kanske EN bra låt :/ aströkiga låtar, verkligen! DiSaPpOiNtEd.
GONATT:)



Trädgårdstomten<3

I all snöyra har bloggandet glömts bort! OJDÅ! Okej jag har kanske varit ute på riktigt tre gånger på hela lovet, men åkt skidor 3 km två av gångerna och det var jobbigt och jag fick ordeentligt med frisk luft så jag klarar mig nog veckan ut :) knappt att jag själv fatta nåt av dedär. ..

Haha funny story, igår var jag förbannad på allt och hade en sån där äcklig gå och dö tyngd i hjärtat, ehm, och jag typ stirrar in i mörkret och snön och bah "vad är livet?" Och tänker att jag inte alls får svar på det, och sen hur hemskt livet är, helt fel! Sen bläddrar jag igenom en SOLOtidning och ser bara; ETT MÅSTE I GARDEROBEN! INSPIRERAS AV JESSICA SIMPSON! VÅRA HOTTIES 2010! Då får jag typ damp och pekar fuckyou åt tidningen. Brukar ju annars tycka det är kul att läsa såna tidningar, varför skulla jag annars köpa dom? Och med dåliga tankar kommer bara mer och mer dåliga tankar och till sist har man bara tyngt ner sig själv med allt dåligt man kan komma på. Livets Fina Stunder<3

Sen nu sitter jag och mår toppen och igår var jag självmordsbenägen (halvt sant). Antingen har jag diagnosen Varning allvarligt psykiskt störd eller så känner alla såhär nån gång. Vad vet jag? inte så mkt. Och det beror inte på nåra jävla hormonsvängningar vafan jag har vart sånhär sen alltid. När jag var liten tror jag att jag tänkte i ett annat tankesystem elr nåt för jag tänkte verkligen inte som dom andra, har i hela mitt liv fattat lägen och situationer, i lågstadiet gick jag inte på några töntiga bortförklaringar från kompisar eller liknande men vem bryr sig? inte jag! Man tänker på olika nivåer och ser livet från olika håll, och tacka fan för det! Ingen aning vad jag ens försökte förklara från början :)

Förlåt för dina bortkastade minuter om du läste
och för min fina rubrik som kommer från en idol i
Amelie från Montmartre, hahahah!



RSS 2.0