Buzz

Har ägnat hela kvällen åt att spela ett gammalt playstation, BUZZZZ ....lightyeeear!! (nedå..) det är ju hur kul som helst när man är flera, men blir så jävla arg när man förlorar för det slutar alltid orättvist, haha. Liksom jag utklassar min bror genom hela spelet.. what else? sen kommer han och har tur på sista omgången, SNOR mina poäng så han får förtur inför finalen, och vinner. Varje gång! skitunge

Felix Herngren är ju rösten till programledarn på spelet, BÄST! haha otrevlig och ego hela tiden, låter precis som på wipeout!


hahaha jaadu den frågan har jag ställt mig själv många gånger..
haha min kusin Markus, fett luurig x) tror han är bäst i hela släkten på att inte bli med på kort! och det är inte många linslusar i den släkten kan jag säga, inkl mig själv..

Trävlig däg i backän

Hej hopp! Är förvånad över hur kul det var att åka slalom idag. Tycker ofta det är ganska trökigt, men idag kände jag inte att jag ville sluta :) Kan bero på att det är så varmt också, hatar att frysa sönder mitt i en backe ute i ingenstans! Åkte bara med Jon, Emma och Oscar så det var bara trevligt (galet) sällskap!

så söta man kan va då
jag har alltid lika kul i min ensamhet..
hahahaahha min pappa är mästerfotografen, ingen tvekan!

Landad i Ljusnedal

Helt okeeej dag! :) mjukstartade med en mil längdskidor idag, vi gör fan alltid det.. Det är mycket varmare här än i Västerås, mycket konstigt. På kvällen fick vi besök här av vänner från sthlm, Emma och Oscar med päron. Kollade på melodifestivalen och tjocka godis som en gris, hatar att va mätt på godis, fett äckligt :/
haha mobilbilder blir ju ganska bra i dagsljus
Jon ser ivrig ut..
hela tjocka släkten, vad många vi blev :o

Igår tog vi det bara lungt och käka fondue. Aldrig ätit det förut så det var väl lite ruligt :)


Uppdaterar igen om vi hittar på nå mer spännande.. ;) Och om jag har tur med internet, det här dongelhelvetet fungerar ju knappt här uppe, tar 5 minuter att ladda en sida.. Är ju helt fantastiskt om det här inlägget faktiskt publiceras! :)

Liv vill ha mat

Hade franskaprov för 45 minuter sen, det gick väl helt okej. Låtsades att det var jättesvårt och satt med det hela lektionen så jag slapp jobba i boken. Vad hände med att man fick gå efter man var klar med provet? Det gäller tydligen inte längre :/

Sitter här på loftet i min ensamhet och har nyss ätit upp min frukost, pulverchoklad och Pierres frukostmacka :) cafeterian in my ♥. om en halvtimme är det lunch, älskar att vänta, finns ju inge roligare. Jenny står och väntar på sin buss nu så hoppas hon kommer hit snart!


I don't know if it's just because
Pineapple kush between my jaws
Has got me feeling like I'm on top

Bruno Mars – Liquor Store Blues - feat. Damian Marley
♥♥♥

Lalala

Ska göra en låt på svenskan, eller inte en egen melodi men en text till en låt som redan finns. Svårt svårt för det finns ju ett litet antal låtar i världen :) blir nog I'll wait med Van Halen, den första som kom på när jag öppna spotify, haha ingen idé att leta, den duger och är tillräckligt långsam, och BRA!
Van Halen – I'll Wait

för snygga :))

Åker imorn

Jenny och jag gick till min mame på lunchen och lämnade smutstvätt som hon skulle ta hem, SKÖÖNT! Brist på kläder nu säger jag bara, har inte tid att tvätta själv jue!

Blir att packa väskan och allt idag så det är klart till imorgon, då ska jag hem till skinnsberg och sedan dirr till fjällen. Ska kämpa sönder i skolan först så jag är trött och kan somna i bilen sen och sova heeela vägen upp :) Orkar inte allt tjafs och domnade rövar, 7 timmar sitter man bara där. Ska packa med filmer och mycket godis!

Har tappat bort mina vantar, igen! Men använder amandus vantar som jag lånade när vi åkte skridskor. VARFÖR har det blivit så kallt igen? Mitt stora block med alla anteckningar jag gjort i hela mitt liv var också borta, fanns ingenstans. Hatar när saker försvinner! Så idag innan jag skulle hem tog jag en tur runt skolan för att se om det på nåt mirakulöst sätt skulle dyka upp, och där i en hylla låg det! Hahah.. vad vill världen mig? Blev glad iaf, eftersom det är prov imöra.

Nu dör jag, av hunger. Så ska skynda mig att rensa min frys och äta alla rester som finns där, haha allt måste ju bort innan jag drar ;) Lägger upp lite bilder från dagen bara..
så jävla sjukt. idag var det massa folk från nån skola som spelade teater eller nå, vette fan va dom gjorde men alla hade vita skynken och maskar på sig, skitläskigt!
min fina grottmålning jag fick för mig att göra på bilden :) det ska ge mig jaktlycka när jag ska jaga ren i fjällen. (elleer?..)
MUUMS

Redan

Tänker inte sitta här nå länge nu för jag ska plugga och det står makaroner på spisN!

Hade en helt vanlig tråkig dag idag innan vi åkte till Rocklunda och åkte skridskor på idrotten. Var rätt kul inte åkt på ett år typ, men fyyyyy i faaan va kallt det va, bort vinter bort!

Fick reda på att vi ska åka till ljusnedal redan på torsdag kväll.. haha känner att jag har bra koll på planeringen här :) men skönt att ta lov på torsdagen medan alla andra små stackare går en till sluta kl4 dag..

amanda och jag var taggade!
är linn söt eller är linn söt? ..
aw. (fan va mina ögon var blå)

Maybe we were too high

Hellå, kom nyss hem från en värd skoldag. Hade matteprov på morgonen vilket jag inte hade nån aning om, hehe. Men det var muntligt och ganska lätt, tur där! Haha fail av mig trodde vi hade alla prov på fredagen, och jag ska va borta fredag så jag hoppades på att få göra dom efter lovet ;) men mediaprovet är på onsdag och franska på torsdag, bara att börja pluggis då..

Anledningen till att jag är borta på fredagen är för att vi ska till fjällen, igen! Tänkte mig att det var flera veckor kvar, känns ju som man var där nyss. Men sportlov är det, så tiden måste ju gå hyfsat rätt. Ska vara där i några dar och efter det kommer Emilia och Alice hit till mig!!!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥ har längtat så jävla mycket och nu är dom här nästa vecka :) förra gången var vi hos alice, det var runt halloween för jag och mille köpte en pumpa åt alice i födelsedagspresent.. haha så fint var det, gick runt på torget och pruta runt på alla stånd tills vi fick en för 15 kronor ;)
pussss

Nu ska jag ta å käke någe. För jeg er hugreg :P

Helvetet börjar

Har nyss kokat ihop lite finfina pastafjärilar som jag hällde lite sås på, KLART!! haha ibland anstränger man ju sig..

Vart ska melodifestivalen nånstans? Seriöst faaaaan vad alla suger, inte så konstigt eftersom det är samma gubbe som skriver alla låtar, F to the edrik Kämpe. Du borde skaffa dig ett nytt jobb för det du har sköter du inge bra.. Vi kom fram till att dansbandet var minst sämst, hur kul är derå?

Tror jag har cirkus tre tusen prov nästa vecka. Eller kanske tre, inte helt säker. HATA, orkar inte, särsklit när två av dom är språk och matte. Dom absolut värsta ämnena ♥ men om man vill så kan man.

Nu skulle jag antagligen sett på solsidan, om det inte var så att jag har fått in vanan att se nästa avsnitt, direkt när det går att ladda ner.. SÅÅÅ jag har redan sett det, får väl längta till imorn när nästa kommer ut, haha :)
Får väl bli en vacker bild på min käre vän Joshuaaaa

Godis e gott

Igår träffade jag ewelina på stan :) vi drog och fikade på espresso house ett tag sen åkte vi hemmis till mig. Åt lite korv och kollade på kriminalprogram, spännnade sånt där haha! Väldigt trevlans vare, sen åkte hon hem till sin moster, som bor asnära! kuuuul :)
Vaknade i bra tid idag och satte mig framför en film och åt frukost :) Började må lite dåligt igår men det var bättre idag. Gick en liten promenad till hemköp och köpte tröstgodis, haha. Går nog till löken snart och lämnar tillbaka hans dator. Undrar om jag ska svenna till mig och kolla på melodifestivalen idag, får se om han är på :P HEJS

Zombies

I am legend går på tv men vette fan om jag vågar se den ensam, såhär sent också! Har alltid varit en jävla fegis när det kommer till skräckfilmer men tycker verkligen inte det är kul att bli rädd.. Nu är den här filmen inte så jätteläskig och asbra, men NEPP, inte innan jag ska sova :) värt det här kändes, hejdå

Romme

Friluftsdag idaag. Kul som attan men fan va kallt det är! Mycket garvande blev det, bästa skadeglädjen är ju när nån ramlar i backen asså finns det nå roligare? Haaha fufän, sov typ hela vägen hem (och dit..) skönt! Men roligt att alla tycker det är kul att ta kort på en när man sover :)

joshe å amandus <3
björn!
elliot
oroterad jenny..

Träffade Jon i en sekund innan vi åkte hem men han var för fjortis för att krama mig!

Ketsup till sycklingen tack

Skulle åkt skridskor idag på idrotten men det blev inget, får se nästa vecka :)
Taggade lite ändå hemma! orkar inte åka, men hjälmen är snygg!
Hahah! grön, glittrig med namnet på en tejpbit :D

Var på stan lite med Amanda efter skuul för vi sluta typ kl 2. Orkade inte kolla runt så mycket så det bar iväg mot spicy! haha fufän va gott de var har inte käkat ute på tusen år :) det var micket kul och jag trodde dom hade ketchup på borden, fast det är ju nån kryddsås typ. hehe
hahaha fingrarna :) har VÄRRLDENS snyggaste bild på mandus men så taskig är jag inte att jag lägger upp den, väldigt söt men fan va jag garvar xD

Ääe måste bara..
haha man ser inte hennes min, puss!

a. h. dag.

Glad alla hjärtans dag alla kära och dära! ..
Skolan gick väl undan, spela spel på matten och drog tidigt från musiken, helt okeej :)

Jag, maja, joshua, elias och mimi gick lite på stan efter det. Så många som har flickvän/pojkvän så elias var väl ivrigast in i affärer och leta saker. Eftersom maja och josh är tillsammans var det väl lite svårt att kolla grejer haha, men tror att allt redan var kirrat å klart för dom drog efter ett tag, mimi också. Så jag och elias drog iväg till en blomaffär där han köpte stora vita rosor, väldigt naw men ska dom gifta sig ällä?

HAHAHA joshe satte en galge på elias som han gick runt med hur länge som helst, hela tiden på carlings, blomsteraffärn och uppe hos min mamma där jag hämta ett par leggings xD e.g.d kille_94♥

Carl bytte kanal

Tjo brees, sitter och käkar lite av det ena och det andra jag hade hemma.. 
När man måste mata sig själv måste man va kreativ!
Ashärlig helg! I fredags åkte Jenny och Amanda med mig hem efter skolan, vi taggade till den här snubben innan vi fortsatte ha en lattjo kväll/natt!

http://www.youtube.com/watch?v=UQ3u518gSw8

Amandus kom hit i lördags också, vi kolla på Dreamgirls och solsidanreprisen och snacka och garva, riktigt trevligt var det!
Var hos Lucasor för ett tag sen och kolla på Dinosaurier, ni vet den där animerade där huvuddinosaurien heter Aladar och som drar på vandring med hans familj. Vet inte varför vi kom att tänka på den men var ju tvungen att se den! Den kom ut 2000, jag var 6 år, lite nostalgi var det :)

Har ätit klart nu, det var gott.
Nu ska jag duscha sen blir det att gå till min käre g-ranne igen och se på SOLSIDAN!♥ eventuellt wallander också, får C hur D blir :)

kdjgdkgbdfbgsdlaj

In the muusic

Sitter och pluggar (fast ne) på ett litet prov i musik, fast vi har svenskalektion.. aja Amanda är kul och att ta kort är också kul, kuligare än prov, som vi får 2 timmar på oss att plugga till :) men det ska nog gå bra ska ni se det är ju FREEDAG!
Hahaha det här är fan det enda vi gör om dagarna ;)

Jag och Lucas (särskilt jaag) blev sugna på att se Happy feat igår så jag drog till honom och såg på den, SÅ SÖT film! Blev först attackerad av en stor hund sen av snöbollar, tack olof and the gang :/ Idag skulle dom till stockholm och kolla på möbler, får hoppas dom har det kuuul!

Storm ute fan

Hej alla glada!

Fu vilket väder det ääär! Vill inte ha mer snö.
Gick till stan med Joshua och Simon lite efter skolan, dom skulle ju kolla upp lite grejer för ni vet vilken dag det är på måndag.. woop! Haha simon var tvungen att gå till nån skum butik named shanti också, han önskar sig en stor trädrake och en fin penna, den ena för 3000 kr och den andra för 25.. tufft val där asså.
joshua var lite cool när vi hade bild

Kunde inte stänga mitt kära skafferi p.g.a för mycket mjölk och juice drickande :) Haha fasen va förpackningar jag hade, men inte så konstigt får ju ingen mjölk i skolan! :( måste alltid ner i källarn och slänga i soprummet, inte så jobbigt men fett läskigt! Och precis när jag skulle öppna dörren kommer det ut en snubbe från andra hållet, dog typ blev asrädddd!
inte ALLS överfull :)

I skulän

Jaoo sitter och lyssnar på massa olika musikgenrer på svenskan. Btw fan va Cecilia Lindh är på Fredde Åkare asså ta't luuugnt!

Till slut kom dom fram till Cecilias grind,
nu vill jag bli kysst sa Cecilia Lindh.

Ja Fredrik är gammal men kärlek är blind.
Åh, kyss mig igen, sa Cecilia Lindh.

kulvihar!

Igår var mame och jag på stan efter skolan för hon hade tråkigt, haha naw.. Köpte nån tröjs, jeans och skoor, mina börjar ju bli helt sönertrasade! Fint, hard core..
Hur kul att hänga med i kängmodet ett halvår senare :D men det är lugnt, kan nog ha dom ett tag till innan sommarn, åååh SOMMAR! ♥
fina grumliga nedre vättern.. precis nedanför mitt huuus :)

Blåsfisken Marit

STOORA framsteg på musiken idag :) Har gjort klart all text och ackord, melodi och allt dedär. Ska väl bara träna in det nu och sen spela in! Fett azuum vår låt kommer bli det är ju helt fantastiskt... haha nejmen den är galen.

Idag busade vi på matten och gick och tog luft, lite för länge.. haha sen precis när vi kom tillbaka fick vi vår halvtimmes rast, lite skönt vare :) men var ändå duktig och gjorde det jag skulle på slutet, jag och joshe blev klara med dom kluriga ekvationerna först!

Det hade inte gått lika bra för Marre, men hon hade tecknat fint iaf! Hahaha lärarn ritade dit en mattebok i knät på gubben som kollade tv. Lite skön kan hon ju va ibland :D

Övningsköra

Gick upp kvart i 3 idag, gamla vanor?
Engagerade mig faktiskt i min frukost och hade ner en jävla massa grejer i filen, gott vare iaf! Litet plus i kanten att jag blev mätt också :)

Idag kanske pappa och jag drar och övningskör lite! Första gången i så fall, wooop! Kul att det är isbanor i stället för vägar, får hitta nån liten jordhög att åka runt på :) Önska mig lycka till då som inte ens vet hur många pedaler vi har i vår bil. Men ett steg i taget, vet iaf att bilen är blå.
DENDÄR DUU! :)♥

Vingåker

Åkte på släktträff idag i vingåkeeeer, en försenad julafton kan man väl säga haha, fast godare mat och inga presenter :) Var cpmysigt där och alla var glada å gosiga, sötaste småkusinerna har jag iaf! Idag är det tydligen kossornas och pokemons dag..

Sitter här hemma nu och tare looongt, skönt att ladda mobilen som var utan batteri och täckning hela jävla dan, haha den räckte inte ut i skogarna inte :)
haha kolla va gulligt han sitter x)
haha galen..
nawwww
Alla nertvingade i soffan.. sett nå gulligare?..

RSS 2.0