2011

Inget år förut har gått så snabbt som det här har gjort, ändå har det hänt så mycket. det har varit det roligaste året på länge om jag tänker tillbaka. inte så lätt att komma ihåg allt men några saker har betytt väldigt mycket. Peace & Love där jag upplevde den bästa konserten någonsin, det var också en av dom roligaste veckorna på året. kbry med jenny och manman ♥ blev tillsammans med lucas, första riktiga pojkvännen. hade några jättefina månader och är så glad för dom, gled dock över till vänner igen :)

Har också insett vilken underbar klass jag har och att jag valt precis rätt. mina vänner gör skoldagarna mer än uthärdliga och får mig att skratta varje jävla dag. är rädd för att det ska gå för fort och att jag inte kommer hinna med, men ska verkligen försöka uppskatta resten av åren och ta vara på tiden. KG10 ♥

2012 får gärna bli lika bra, och jag vill bli ännu bättre. alla soffpotatisdagar måste minskas och ska fan börja träna. men mitt enda löfte är att fylla 18, det ska jag väl klara? gott nytt år folket!


Cuteness

Igår fick vi besök av min kusin och hans familj, michaela och lilla ebba. ebbzooor♥ dom skulle bara titta förbi men dom blev kvar i 6 timmar till. vi åt mat och spelade lite spel haha, riktigt trevlans. vann i fia med knuff!
tror inte det finns någon sötare bebis, det är fan sjukt. bara jag som har en kass mobilkamera..


Min julafton

Har varit lite sego med uppdateringen, men det är ju juletider. Har hunnit med två julaftonar, en med pappas släkt och en med mammas. Sen har jag bara degat runt och försökt komma på meningen med livet, ungefär.


Slut på bildboooooooomb! ♥ har inga bilder från mammas

God jul

Firar jul i vingåker med stora härjiga släkten. har varit så mysigt och maten är fan bäst ♥

tyckte det såg väldigt fint ut, eller vad säger ni?

Club certified

Imorn slutar vi! skönt som fan. blir julbord till lunch sen styr natta kgfest på kvällen, så det blir en bra dag enligt mig. idag har jag inte gjort annat än fikat med roligt folk, (joshua lever!) och varit på skallberget med elin. söker äventyr living on the edge ni vet?.. när jag kom hem blev det glee hela kvällen, ska få ihop lite sovtimmar nu. vill ju inte somna imorn när jag ska skämma ut mig inför skolan :p vår musikvideo är fet.

And I need you like a heart needs a beat, but that's nothing new
I was spinning free
with a little sweet and simple numbing me

Alone

Idag sov jag och lucas till 4.. iaf jag, häärligt.. men det är lugnt eftersom jag börjar 12 imorgon, och slutar på tisdag! sen kom elin hem till mig, vi käkade kycklingtallrik och kollade en halvbra svensk film, "Kyss mig".. kolla om ni gillar lebbporr. skoja.. fast sant ändå. sen gick vi ut och gjorde en snölykta på min trapp! aldrig lyckats med en sån förut. en timme senare var den tyvärr sönder, men lyste ändå :) nu är jag ensam igen, filosoferar och gliiiiiiiiiiider.


Glögg, vin, cola, jordnötsringar

Detta är sannerligen resehelgen! han är sannerligen uppstånden! föör att idag tog jag tåget tillbaka till västerås, hade ju en liten tjejkväll planerad. NU KÖR VI TJEJEER WOHOO SKÅÅL! skoja hatar sånt.. men vi drack goda och äckliga saker, åt jordnötsringar och kollade harry potter 2. fetans mys var det, hemma hos jonna! när jag kommit hem oskadd och blöt hade pappa lånat en dator från sitt jobb, halleluja glad jag är. nu blir det film och glee :)

fyllehunden
fatta skönt det där var

Talkin' 2 myself

Jaaa här har det inte varit roligt.. lämnade in min skoldator för några dagar sen, drygt att inte ha någon men jag hade i alla fall min gamla hemma. men nej, i förrgår hängde den sig och vägrade starta igen. tog hem den och försökte med skivhjälp och allt skit man kan göra själv, men den är körd. dead and gone. Vad gör man utan en dator när man är ensam i detta samhälle? titta på tv och lyssna på radio.. inget fan av något av dom..

..Jag, Jon och mamma var på erikslund igår, jag sa att jag inte skulle med till skinnsberg och fick skjuts till lägenheten. men vem fan åker till en lägenhet ensam utan dator och ingeting planerat? Jaaag. då blev jag lite panikdepp, ringde mamma tre gånger för att ha nån att snacka med.. mobbad tjej en fredagkväll! låg och stirrade några timmar. mamma fick nog och åkte och hämtade mig, OVÄRDASTE EVER. kände mig som världens sämsta unge, kom hem halv 2 och gick och la mig sjukt upprööööörd.
Note to self: planera varenda JÄVLA HELG i framtiden.

söte. är klar med alla julklappar nu! i bra tid och allt
någon fin kväll i skinnskatteberg, man är fan lite bortskämd med utsikt, hihii

Lucia

Vid 9 idag hade treorna luciashow. liite annorlunda mot andra skolor kanske, om inte nån annan också dygnar och är packade under showen? fin tradition verkligen :p

Klippte mig, bara lite men fan va kort det känns.. behövligt, hade ju bara trassligt ludd i hårtopparna, haha klipper mig ju aldrig. nu ska jag dra mig till hemköp och köpa mig lite mat. på femman är det twilight i stället för dh.. fuck that!

hahaa måste bara visa Jons fina nyan cat.. duktigt ju!

Julgodis

Heeej å håååå. fan va jag gillar att sjunga det. denna helg har jag inte gjort ett jävla piss förutom att jag har gjort godis och kollat glee. det jag har lyckats ladda ner dvs, så himla segt internet ibland i detta hus. blir tokig. kommit på att jag inte gillar nåt man äter och dricker vid jul. eller gillar väl vanlig julmat, men glögg, knäck och ischoklad är inte alls gott. så jag gjorde något icke-vidrigt godis, tror det heter rischoklad eller nå.

gott som fan. enkelt, passar ju mig. smält ljus blockchoklad, ha i rispuffar, fördela i små klumpar, låt det kallna. KLART

Gamla blåa soffan

Gick ner i källaren för att inte väcka mina föräldrar när jag pratade på skype.. nu orkar jag inte gå upp igen. Bosatte mig i en gammal soffa som vi dumpat här nere, den är i blått skinn och världens bästa. vi har en till som står där uppe. jag hoppas att vi aldrig köper en ny, även fast det vore skönt. vi har haft dom här sen jag var liten, (är det hygieniskt?).. så utan dom är inte själen riktigt hel. vad pratar jag om egentligen?
va inge, godnatt.


Får jag fimpa min cigg i din öl?

Hoooooj. missade bussen till idrotten, mådde skit, åkte hem och sov, åkte tillbaka till skolan och sen handlade jag en julklapp med maja. förresten älskar ni inte när läraren slarvar bort ett arbete man har pillat med i flera veckor? jag gör!... tryckte nyss en fet kebabtallrik, satt finare än någonsin! imorgon är det freeedag, hur skönt som helst men har som vanligt ingen aning om vad jag ska göra. blir väl att åka till skogarna och CHILLA. eller bitcha som min mormor sa.. hahah♥

UNDAN FÖR PUNDARN NU GÅR JAG TILL LUCAS.

Kaffe koppar

Idag slutade jag 11, men blev kvar i skolan till kl 6. varför? jo men jag och min grupp filmade till vår musikvideo, (som handlar om vår kära cafeteria, kaffe koppar). gick jättesnabbt och bra. sen ska det ALLTID vara massa strul med datorer och kameror. så vi bytte dator fyra gånger(!) och när det inte funkade bytte vi kamera, gick bättre då. allt det tog kanske över två timmar, så när jag var klar med själva redigeringen var klockan 6..

snart bär det av till hemköp för att köpa middag, sen sover nog nyanmissen hos mig :) mysigt!

har inte haft tofs i skolan på låt mig se... 8 år. senast jag minns var i 3:an. känner mig bara så obekväm :p
SUPER-REGISSÖREN

detta är min pojkvän

Goddag, INTE

Hejhejhej, idag började jag 2! helt underbart. åkte från skinnberg vid 7, fick sällskap av joel i bilen. åkte direkt hem och sov vidare haha. kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår, eller jo jag fikade lite hos ewe och ägnade hela kvällen åt att jaga chokladkalender. dom är slut överallt! måste kolla i västerås också..

Så var det matteprov idag, vet faktiskt inte hur det gick, blir ett G i alla fall! nu är jag hemma och har inte ätit på hela dan, ska ta mig en titt i frysen nu sen vet jag inte vad som händer :)

ska det se ut sådär i december?
aww fiiin håla
MAJA TAGGAR MATTE!

Pepparkakor @ mormor

Ja.. hade inget att göra den här lördagen så jag följde med till mormor för att baka pepparkakor. har varit en tradition sen jag var liten men har slutat med den på sista tiden, nu kom den tydligen igen. vi lyssnar alltid på samma julskiva haha, kan alla låtar utantill.. det var en mysig start på min lilla dag.

När jag kom hem spelade jag lite iSketch. mitt nya intresse: http://www.isketch.net/isketch.shtml
beroende förfan, skaffat nya vänner och allting.. ååå sen smsa ewe och vi drog iväg till henne för lite Bert. gjorde ett stopp vid macken såklaart, fixade lördagsfettet.
BERT MÅSTE VARA DET SJUKASTE OCH ROLIGASTE SOM FINNS I HELA VÄRLDEN.
skrattar ju ihjäl sig genom alla avsnitt, humorn ligger fan på topp!

söt man kan va ibland
aa..
bagarn

Ner på stan och bli fet

Snart drar jag och älski till stan och äter lite (mycket) middag på nåt jäävligt gott ställe. är ashungrig ju. efter det ska vi se fjärde twilightfilmen, undrar verkligen hur dom har gjort det. fjärde boken är ju helt awesome, och med tanke på dom andra sämst filmerna är min förväntan ganska låg. men alla säger att den är bra såå, får väl se! tjarå


hellooo! /Nyan missarna

RSS 2.0