Mys hos mig

Fick upp en julstjärna i fönstret så nu är det väl lite adventit här inne? :) allt blev ju så rött och mysigt också, brukar bli så, röda rum är lite som min grej. haha vet ej varför..

Blev iaf VÄÄÄRLDENS mysigaste bilder när jag tog några på min fiinfina tedrickande vän Jenny. Alltså älskar min stjärna, den slänger små ljusprickar över hela rummet, haha. Behöver inge mer, tomtar kom inte hit ni luktar skit. jaja.. Amanden var här också, hon är ingen tomte :D fast hon luktar skit ändå.. konstigt ♥
såhär ser det då ut i lägenheten precis just nuu..
tycker om dä
sötprutt
fler såna här kvällar taaaack

Chillerill

Igår var det lite mys i min lilla etta :) Jenny och Teresia kom över och vi kolla på nån film som hette Stomp the yard. Verkligen konstigt att jenny hade med sig en dansfilm..? haha! Vi tjockade väl typ och spelade in videos på jennys tå :) det är ju alltid normalt. Vi dunkade väl både bra och fjantig musik och Teresia hade en jättefin dans som hon visa, jättegullga ben där! Jenny älskar mitt burgerking, hon gör mig fet :( die bitch! ..haha♥


Så sjukt fin början <3 hahaha

VÄX! ..huset

JAPP jag och Alec bestämde oss för att dra på en nordisk gårdsbandsfestival (hahahaha jag kom fan på vad det hette!) Bara för att göra nåt liksom :) nu är ju busskort så gulliga att man bara kan använda dom 2 ggr per dag, så vi kunde inte åka till mig emellan skolan och festivalen eftersom vi var tvungna att spara dom till hemfärden. Så vi hade lattjo i fyra jävla timmar på stan som var iskall. Lite kul men också lite bajs :/ Asså längtar som satan till dom uppfinner teleportering! Gör inte ni det? 

Kostade 50 kr också, men vad gör det så rik som jag är?? haha, men det var lugnt fick ju komma in i värmen! En anledning till att jag fick för mig att gå på en heavy metal konsert med feta moshpitar längst fram... ..okej det finns ingen riktig anledning, det skulle det aldrig göra. Men ville se hur bra David i min klass var på trummor :) och, han var bra. 

Träffade skbg folk också! NAAAÄIS på det och puss på Julia :) Sen träffa jag på Matilda min braiga f.d klasskompis, och KUL VARE fast det varade i cirkus 2 minuter. Aaah måste träffas mer du är väldigt bäst ;)

 
Kul att det var den enda bilden jag tog.. hon till vänster är söt iaf :)

Bästa skolan

Haha fyfan va mysig skolans reklamfilm blev!
Blir ju nästan lite småstolt över att gå där ;)


Köra biiil

Hejsvejsan.
Kul helg, första gången jag gör något i denna stad kallad Västerås (y)! Haha var med Amanda, Linnea och Jonna :) Råkade lämna kvar Amanda vid signalisten men det löste sig xD Haha lite komiskt egentligen när man tänker efteråt, förlåt!♥

Har gått på den här fruktade övningskörningsföreläsningen, haha kort ord! Även fast den var 3 timmar var det inte så farligt, fick ju paus varje timme och kakor. Visst var det inte så jätteintressant men ändå värt! Nu får jag ju köra bil :) typ.


HAHAhaha jag om några år ;)

Är man stor nu?

Sorry for bad uppdatering men vart lite busy ni veeeeeet..
Har flyttat nu, in i den liiiilla lägenheten :) seriöst den är SÅ liten! Men det passar mig bra, söt som fan är den i alla fall, nu när jag fått in möbler och GREJS. Såå japp, nu är jag helt ensam och övergiven :) ÄNTLIGEN!!.. haha nja. Lite stört. Hemma vill jag bara vara själv och typ bor i mitt rum och vid datan, hatar när nån stör också hehe. Men nu när jag verkligen BOR i mitt rum och ingen i världen kan störa mig (typ), vet jag inte vad jag ska göra :/ blev ju helt rastlös nyss, fastän datorn - allt jag behöver - stod här bedvid mig.

Har gått över nu tror jag. Vad kan det ha varit? Lite panik? haha töntigt.. Tänker plugga mer matte, har gjort det ett tag nu, SJÄLV! Duktigt!! :D Min mobil var tydligen fixad och lagad nu också ♥ Det är en liten anledning till att jag inte bloggar så mycket, vill inte göra det utan bilder ju! :)
Men här kommer iaf lite finfina bilder på min finfina vän J to the enny!..

ögongodis.






hahah naw gulligull ;)

Mille and Alice

Har spenderat tre dagar i Stockholm med två PUSSGURKOR! ♥ a.k.a Emilia och Alice :)
Har gjort det ena och det andra.. Kollat film, shoppat, kollat BIO, Himlen är oskyldigt blå. Jättebra faktiskt! vi gillar den där Skarsgård ;) haha bara myyst! känner mig bara lugn med er och allt är trevlans!

Fick sorgligt nog sätta mig på tåget till västerås två dagar tidigare, :/ men det behövdes med. HAHA satte mig bara på nån random plats, vilket är riskabelt med tanke på att nån kan ha bokat den. Men tur hade jag! ÄGPLATS! Killen framför mig fick ställa sig upp redan vid Sundbyberg, tjejen brevid mig fick gå vid Bålsta men JAG fick sitta hur skönt som helst ända till Enköping :D haha och sen var det ju jättekort kvar fram till v-ås. Sen hade ju jag varit så smart att radera alla mina sms och kom på sen att jag hade haft min tågbiljett där :) men det löste sig.. pappa och jag tog donken på väg hem och nu sitter jag här. Får se hur det blir resten av lovet! puuuuss!

Oj förstår verkligen att ni vill veta alla smaskiga detaljer om min tågresa hem.. bra jag känner mig!
hur som helst,  :)
älskar er <3
aw, puss på det dära. var SÅHÄR nära igen att hoppa på tåget till skarpnäck x)
skulle vart en finfin diss :) men var ju faktiskt där förra året, får duga.
SÅ HIMLA FINA! :D haha tjatade hela tiden att jag ville ta kort vid tornet ;)
och vet inte varför den roterades rätt helt plötsligt?
den där gud kunde inte vända sånna skönheter fel ;)



RSS 2.0