Rockkarusell

Haj :D Igår var det rockkarusell på Sture :) Det var väl kul men det roliga är ju inte banden som spelar utan alla som e där xP Haha KattN och Isak stod för mitt skratt kan jag lova ojoj! Isak kändes snudd på full och det blev ju inte bättre när jocke kom ;) Haha anne och jag satt lite vid datan senare och VÄRLDENS BÄSTA YOUTUBE! Hehe säger inget mer av säkerhetsskäl! ;P Men men sen gick jag iaf hem när dom stängde och hemma var det nån bröderna Grimm :s Haha den sög men ibland så.. Denna lördag har det väl inte vart nån hejj på, kollat på en film men annars städat och spelat sönder :( FYYYYYY! MÅste hitta på nå skoj snart annars kommer depritionen snart! x) Ring mig eller vad fan som helst, bara gör nått.. 

NVO

Halloj! :) Det var en helt vanlig torsdag. Väldigt mkt flumm! GillarT! :P När jag kom hem var det degning framför TVn, inte så bra men jag hade inte ork till något annat :s Sedan var det att knalla till NVO och vi höll på i 2 timmar och en kvart!! BLÄ! Men det är konsert snart så inte så konstigt :P Kom inte! haha. Men nu måste jag dra hära, HAJDÅ<3

Drama

Drama idag (Y) love it. Kul har man, gissar att det följer med den livliga fantasin :P Haha MOTHER RUSSIA! Ojoj vi vinner hela filmfestivalen elr vad det nu är vi ställer upp i ;) Sköna "kulturdagen" är tisdag! Musik, drama & bild. Ewe och jag satte oss på plattan efter skolan, funny som vanligt :) Var på utvecklingssamtal sen, gick la snabbt, haha Jan-Ole kommer inte på nå frågor x) så dumt! Ska liksom försöka prata mer fast än vi va klara. Jaja nu är jag VRÅÅLhungrig så nu krubbar jag. HAJ 

Linser

Ja hallå i stugan idag hade jag linser hela dan i skolan. Det gick ju bra kanske lite jobbigt på idrotten men.. När jag kom hem gjorde jag plättar, duktiga jag ju. Michaela kom förbi en liten sväng, länge sen :) I morgon måste vi ha drama annars kommer vi inte hinna göra klart filmen! Ååh vad hon ska va sjuk. Grattis till mig för att matteprovet gick bra xD PYSS

Söndag

Hejhoj. Idag hade jag lite genrep med NVO. Gud jag har fan inge intresse kvar av den där orkestern :S Men jag kom hem till slut iaf och hade lite söndagstråkigt, sen vart det nån konsert. Dom va väl bra men inte min musiksmak riktigt. Konstigt eftersom jag spelar den musiken men bara för att man spelar den behöver man ju inte tycka om den ;) Höhö.. Nu går jag och tar mig en kopp te! x)Puss!

Shopping

I fredags åkte jag först till optikern, där vart det att testa linser. Det gick ju bara fint :) Väldigt cool känsla! Sen satte jag mig på bussen och åkte till Köping. Där va lille Diza :) Åkte och shoppa dagen efter, blev inte så mkt men kul iaf ;P Sen åkte jag hem med en MYCKET skönare buss än den andra. När jag klev av i skbg såg jag att jag var ensam på bussen (y) haha ball jag är! Sen vart det familjepizza för hela slanten! M U M S. 

Skön dag

Värsta sköna dagen idag! :D Jag vet inte varför men vi har liksom inte gjort något ansträngande x) och det säger jag när vi nyss har haft matteprov! Men rolig svenska med CHARADER :o haha vårt lag ägde (ofc) ;P Men snart kommer Diza hit och sen blir det NVO :S usch vi har konsert snart.. Sen slaggar hon hos mig :):)



Sommar jag längtar efter dig!


Bilder

Här kommer lite nya bilder i det vackra vädret! :)
       

Länge sen

Hey san! Det var hur länge sen som helst jag skrev nått! Det var förra måndan och idag är det tisdag x) Menmen nu är jag här iaf och jag får ta och rycka upp mig med skrivandet :) Dagen var iaf bäst! Haha det var ju kul nästan jämt och jag va på flumm så då blir det lite extra vad jag än gör ;) Efter skolan satte jag och ewe oss på "plattan" haha, det börjar ju bli tradition nu! Men bara om det är fint väder såklart. Vi satt väl där nåra timmar, ett bra tag iaf och då kom mitt riktiga flumm! Haha gud jag höll på att kvävas av skratt och snacka om magmuskler man får! Sen drog jag och mamma upp till konsum (xD) för mitt levebröd va slut xP haha , nu sitter jag här och längtar till sommarn!<3


Skola igen

Nu var det tillbaka till den jävla måndagen :( ååh det är så tråkigt! Men det var väl halvdant i skolan inte särskilt kul, fast jag brukar inte ha nåt emot det. Vi bytte platser och jag fick värsta möjliga, men jag klaga som fan och Jan-Ole skulle nog tänka på saken, förresten kommer nog inte Jocke o Michele få sitta brevid varandra så länge till så det blir nog så att jag flyttar ner ;) Hörde nåt fruktansvärt! Lisa Lundberg som gick i vår skola förut har dött! :'( gud jag kan inte fatta det! 13 år :( 

Vila I Frid <3 

Fika

Hejhej.. Kom ut från duschen nyss, gud va skönt det är att va helt ren & fin! x) Man skulle sett mig innan, uschusch inte kul :S Kunde ju knappt gå ut ;) Snart ska vi fika med mama o hennes syster och mamma typ :P Hinner ju inte göra det i morron. Sen blir det kanske till nån kyrka på nån rock o pop grej :S Men jag måste skaffa 10 besök till konfirmationen! Det måste bli gjort nån gång :)

Tjenare kungen

Jon och jag hyrde Tjenare Kungen :) Har sett den förut men för länge sen för att jag ska komma ihåg den ;P Den är jävligt bra, det är Telia filmbutik också, så jääevla skönt att hyra film direkt från tvsoffan! Ujuj! Typ inge bra på tv :/ man får nöja sig me CSI ;)

Melodifestivalen

Vem mer sitter och kollar på andrachansen? Säkert många, även fast det inte är det roligaste man kan kolla på tror jag att man kollar automatiskt, som om det är ett måste i Sverige. Tradition. Inte tyckt nån vart särskilt bra faktiskt, det var ju lite fart i den där skaka rumpa porrlåten men dom gick ju inte ens vidare en gång ;) Jon och jag har kommit hem från kimmen nu och tjockar lite :D Sen blir det filmfilm!

Pictures

Blir mer och mer intresserad av foto och alla superbra program på min dator. Får nya bildideer hela tiden och försöker kopiera från mitt huvud så gott det går ;) blir allt bättre med min bästa kamera också men har fortfarande mycket spännande kvar att lära! Har upptäckt att flera i min släkt kan en hel del så får ta ett snack med dom tror jag ;P
       

Mama

Var och köpte presenter till mamma idag för på måndag fyller hon ju år :P Blev ju inte nå stora saker men vad förväntar man sig när man är och shoppar i Skinnskatteberg? Kimmen ska man ju till också för han han fyllt 40 jämnt! :D Grattis farbrorsan. Har laddat lite med film och mys ikväll för man får inte föjla med på rockcafé, men mamma stannar kanske hemma och då har jag planerat en sak ;) Hon ÄLSKAR massage! Haha får se hur det blir. 

Välkommen :)

Hej! Första inlägget här då ;) Kan som vanligt inte sova men det gör ju inte så mkt eftersom klockan inte är så mkt än. Hoppas ni får det kul att läsa, och ja det blir nog roligare sen för jag lär mig sakta men säkert ;P höh..
Jag heter iaf Liv och är 14 år, går i en ful skola med snygga kompisar, ja det är väl allt då <3

RSS 2.0