Sussie den smala

För en gångs skull slet jag mig från datan och gick till tvn för att umgås med min familj haha. Det var tredje sagan om ringen, den är väl helt okej men det måste ju gå ett tag innan man ser den igen, den är så låång! Elr det känns så. Vi gjorde ett avbrott för att se på idol, man blir ju förbannad. Orkar inte gå in på det men dom sämsta kommer va kvar till sist jag lovar! Efter allt såg jag och Jon på smala Sussie tror jag det heter. Den är så konstig! Har sett den förut och varje gång får man verkligen tänka efter vad handlingen är, meen det vet jag faktiskt inte :)

Här kan du slösa två minuter

Har varit hur trött som helst idag, det enda jag tänker på är min säng. Blev kanske lite sent i Sthlm (a). Nu börjar det gå över och jag är nog snart mitt vanliga pigga jag, men what evva!? xD

Jag har dammsugit tre rum!! Haha men jag blir faktiskt stolt när jag är klar, gick ut och fotade lite men det blev så jävla kallt så jag vandrade in igen. Gu va allt är tråkigt jämfört vad jag gjorde igår t.ex.. Får väl sätta mig vid TVn och tjura ett tag, HÄJDO!

I'm back

Stockholm var bäst! Vi gjorde mycket men försöker berätta:
När jag hade kommit och mött Emilia och Thörn var vi i stan ett tag och träffade Lovisa. Sen gick vi och åt i kungshallen tror jag det hette, där träffade vi Alice och Jakob och BOLL! Helt plötsligt var han där, det var kul! Sen kom Viktor med sitt tåg så vi träffade honom. (Mille och jag såg Paow haha!) Åkte hem till Thörn och lämna min väska som jag hade släpat på hela dan och gick och köpte mat och så åt vi på kvällen, Alice var också med. Sen ville Viktor att vi skulle komma på nån fest som ingen visste vem som hade den haha. Men vi drog dit och jag lovar, finaste lägenheten jag nånsin sett! Jag och Mille blev kära i den. Det var väl lite pinsamt i början vi kände ju ingen men sen blev det lite fart på oss, hehe. En händelserik kväll/natt detdär ;)

Dag två sov vi bort. Mille väckte oss vid tre på eftermiddan, inte bra! Kändes jävligt dumt helt enkelt. Liksom vi gick upp när det började mörkna. Vi kontaktade Emil Sundberg och bestämde oss för att äta middag tillsammans. Vi mötte honom, gick och köpte mat och åkte hem till Axel. När vi var klara kom Viktor och Annie också och var med, trevlans! Sen gick vi till rummet och typ pratade och somnade.

Sista dan gick vi upp i BRA tid och begav oss till stan. Gick in på NK och Axel lurade oss att en tjej var Veronica Maggio, vi förföljde henne ett tag men det var inte hon hahaha. Vi kom på att vi skulle åka till Skarpnäck där jag växte upp! Det var verkligen en upplevelse kan jag säga haha jag fick en liten chock tror jag. Har hälsat på där förut men bara tittat. Nu plingade jag på där jag bodde och bad att få komma in, haha det var lite konstigt att gå där inne och inte bo där, dom som bodde där var jättetrevliga. Sen försökte jag träffa min granne men det var ingen som öppnade dörren, jag försökte lite till och då stack Fredrik ut sitt huvud genom fönstret hahah det var TYPISKT honom! Trött som vanligt. Han kände inte igen mig för jag hade blivit så hiimla stor! haha. Sen gick vi till min gamla skola och kollade, jag träffade min fritidsledare Kalmar-Anders haha det var roligt, han kände inte heller igen mig först. Sen drog vi till mitt tåg och jag åkte hem :/ Jag känner mig fortfarande konstig efter skarpnäckbesöket, alla minnen kommer tillbaka nu, hmm.

Det måste iaf göras om! Hade skitkul och I love you :D TACK

Good bye

Hajhaj nu drar jag till hufudstaden, kommer hem på torsdag :) PUSS♥

Stockholm imorn

Håller på och packar inför sthlm imorn, jag längtar! Jag tror att vi kan träffa Viktor, Annie och Jakob också, vi får se. I sånna fall har jag träffat fem från sbg (inklusive Emilia och Axel), är inte det lyckat? Jag längtar efter alla hela tiden men det är surt att behöva vänta ända till påsken! Jag vill veta hur alla har det och så.. MEEN bara att ha tålamod, tiden går väldigt snabbt ändå, av erfarenhet. Nu ska jag återvända till min väska! Puss<3
Tha skönhet!<3
Haha kuddbilden<3 Axan äger:)

Vinter+mygga=?

I morgon ska jag åka till Stockholm till mr Axel Thörn. Jag tror det blir awsome! Bra att hitta på något på höstlovet och äntligen åka nånstans, det var ett tag sen. Har saknat Emilia också<3

Jag kom på en sak, om jag hade gått i skolan idag hade det varit mörkt när jag skulle cykla hem som vanligt. Det känns som om det nyss blev mörkt kl 10 och det var vaarmt! Nu snöar det väl snart! Hur ska jag hitta hem om det är mörkt? Jag kommer cykla rätt ner i sjön ju! Nu blev jag rädd. Och tänk i vinter när jag ska gå. Det kommer ta dubbelt så lång tid och vid det laget kommer det va nattsvart :O Du store tid.. Pray for me!

Meen nu blev jag förvirrad. Jag smällde just ihjäl en mygga nu när jag satt här och skrev om vinter. Ska det finnas myggor nu eller är det bara Skinnsberg som är väldigt stört? :S


= WUUT?


www.Hemma.Nu

Filmen var faktiskt bra. Lite konstig och jag förstod inte allt till 100% men helt okej! Men rätt lång, jag kunde knappt gå när det var slut ;) På vägen hem hämta vi upp Bossesmaat! Var så himla hungrig (är jag alltid det?) och en hamburgare med pommes satt inte så fel. Hemma vart det Filip och Fredrik, dom är väl bra dom! Haha. Snart går jag nog och lägger mig eller nåt, Ha det BRUU! :D

Reader

Ska hoppa in i den lille duschen nu tror jag för jag har bestämt mig för att gå på bio. Skinnskatteberg och bio passar inte ihop tycker jag men det är rätt kul att vi har en. Nu går det nån film som heter The reader. Nån som vet om den är bra? Jag har inget att göra så vad förlorar jag på att gå liksom, jag kanske till och med gillar den! Haha. Får se vad jag gör sen..
PUUSSS




Gröööt

Den första söndagen när man inte ska till skolan nästa dag! Är det en bra känsla eller vad? Vet inte riktigt vad jag ska göra men Mille och jag planerar att åka till Stockholm :) Det fixar sig säkert bara vi pratar runt lite.

Nu har jag bara en sak i mitt huvud, ÄTA! Det doftade mannagrynsgröt i huset och jag va så jävla hungrig! Men det gjorde mamma och pappa åt sig själva och jag fick inget! :O Bra stil tänkte jag men mamma har säkert frågat mig om jag ville ha, jag glömmer väldigt fort, hehe!
Jag tkr det är asgott :O<3

Lööf

På med överdragsbyxor, stövlar och vantar och ut till mamma som krattar löv. Det är vad jag gjorde idag. Vi kratta som fan och sen lassa i skottkärran och sen ner till komposten där vi hjälptes åt att tömma den, haha väärsta teamworket! Var helt slut efter. Sen kom Evelilna hit och var här, vi har nyss spelat cluedo. Vem vann? Jag ofc! Haha vinner alltid på det spelet, ska nog bli detektiv.. Nu vill jag kolla på idol på datan, går det? Jag missa ju det när jag röjde på sture igår. Men man kommer väl tvingas att titta på nån sugig film som pappa har skaffat nånstans ifrån. Jah vi får se, HÄJ!

Sturedisco

Jag gick ifrån konserten i pausen för jag tyckte det var dags att pallra mig till Sture. Gick hem och fixa mig lite sen dit. Det var mycket roligare än förra gången kan jag säga, förra gången var jag helt otaggad och bara satt och prata me några haha. Nu var det lite drag ju (ibland.) Var där tills det slutade som vanligt och gick hem och åt min mat som jag hade glömt i kylskåpet haha. Idag sov jag lääääänge :)
Sekunden innan jag drog, heh!

Kvällens planer

Hemkunskapen var lungt det bästa jag har varit med om! Har alltid gjort halvt failade maträtter och efterrätterna har väl vart sådär, hehe. Men idag gjorde vi världens godaste sallad och vi kunde inte sluta äta vår efterrätt xD Det var hallon och jordgubbar som vi hade smält ner och glass. Jag DOG! Det var så jäfla gott! Sen gick väl dagen på.. Jag skjutsa hem Lisa på min lifebike. Haha vet inte varför alla kallar den så, det är ju en vanlig cykel. Men det passar ju bra, Livcykel :) Snart ska jag på en konsert med Sofia karlsson och sen tänkte jag dra till discot! Wohei! Det gör inget att det börjar före jag kommer dit, det brukar ju dra igång ca 1 timme innan det slutar, eller hur?
Hon är ju skapligt fin den där ;)

Old..

Fredagsdags imorn då, helt sjuukt! Fan va fort det går asså om det fortsätter i denna takt kommer jag typ bli gammal och avlida snart. Men det är lungt på SOtolvan (frågepapper) stod det att dagens barn skulle bli 100 år! Fetans skönt eller hur? Min gammelmormor Maggie (älska namnet) blev 96, heh får hoppas att det går i släkten då..

15 och frisk och tak över huvet.
Alltid något


God eftermiddag

Mitt minne från idag är nog att jag har spelat mycket fotbollsspel, äntligen lämnat in praolappen flera veckor försent och att Michele vände ett kylskåp bak och fram.. Heh dagen var helt okej, har nyss käkat ett FETT mellanmål. Serri asså när jag väl har börjat äta kan ingen stoppa mig :O


Yummi

Sporthallen

Kl kvart över 7 ungefär gick jag upp till sporthallen och kollade på brudarnas innebandymatch. Där var räddaren i nöden Katri och Bianca. Vi hade ju rätt latjo där hehe kolla halvt på matchen, men dom kämpa bra iaf. Även fast dom inte vann :) Sen gick jag hem och kollade på Grey's anatomy. Nu ska jag hoppa i sängen och tänker somna i bra tid! Ska börja läsa "En ö i havet" boken igen. Den boken är typ fetfetfet för den innehåller alla fyra böcker. NIGHT<3

Stolt

En simpel tanke
Jag fick en hur stolt känsla som helst nyss. När jag kommer hem från skolan brukar jag äta mellis och dryga, kanske ser på tv eller nåt, gör läxan om jag har nåra och sen sätter jag mig vid datan. Det är typ min eftermiddag och jag är LESS på den. Så idag när jag kom hem bara bäddade jag min säng, så ballt! Jag kunde känna hur jag liksom droogs mot datan men jag kämpa emot och städa undan på min bänk. Nämen hoppsan! Det såg väldigt fint ut och hur lång tid hade det tagit? 2 min? Gjorde lite nyttiga småsaker och sen kände jag mig faktiskt lite förtjänt av att sätta mig vid datan ett tag. Det är mycket skönare att göra så än att få skuldkänslor när man sitter för länge! Jag har tagit ett huge stepp i att ändra min vardag. Helt SICK men så är det :)

Hejhej

Dagen idag var stöörtskön xD hehe men det är sant, mina käkar har typ gått ur led av för mycket skratt. Katri och jag var räddarna i nöden. Vi kom på att Sandra hade glömt sin jacka i omklädningsrummet så vi åkte och hämtade den. BAPARAPPAA! KttN och LivN till er tjänst! På vägen till aspebo blev det prat om epa och moppar och körkort och massa bilprat typ. Tror att det berodde på Sandra, hon är cool. Hon ska kanske ha en rosa epa med rosa och svarta säten, I LIKE IT! Sen blev Katri raped av 10 negrar. (Johans kommentar, tyckte den var lite udda.) Sen sluta vi tidigt tjohoo!

Ja!

Mitt TVförbud är WAY över och nu blir det lite desperata hemmafruar! Blir asnice att se eftersom jag missade förra veckan, hm icke bra. Men plötsligt händer det ju och nu ska jag ruusa till tha tv för jag har endast 2 min på mig :D♥
ohyes.

Sprödis is my homeboy

Det var rätt skönt idag. Skolan gick segt men livskunskapen på slutet var najs. Haha och Anne och jag blev påkomna när vi smet ut från matten på vår fina utegård! Luppen drog upp persiennerna och såg arg ut? Haha tjurig dag maybe. Låter ju knappast kul men det såg så jäfla fult ut ;) Jag hade förresten engelskaprov idag, det gick väl bra och dåligt, ingen aning hehe det blir la spännande att se!

Japp, åkte till fiolen sen och den här gången i rätt timme! Plötsligt kom Michele in haha jag hade glömt att han spela gitarr så fattade inte vad han gjorde där, prata lite med han innan jag gick in i det gula lilla rummet med felan över axeln. HAHA. Joodå men det gick bra sen skyndade jag mig hem till tryggheten och värmen och oboyen, heh<3
Hahaha kom på en sak. På nå läger för längesen döpte jag min fiol till Sprödis. Fråga mig inte varför men kanske för att den är spröd? xD

Godnatt

Godnatt mina kära vänner, hm ska jag kanske ta och försöka SOVA inatt? Hur många timmar blev det igår? 4-5? Ingen aning, kul är det icke! Hoppas på bättre to night elläär? Lycka till mä dä ;)


Rejält minne det här! Beppes godnattstund äger!

ÄLSKA!

Blev påmind av käraste Kattn om en av världens finaste låtar! Har alltid älskat den men har glömt bort den. Sen hörde jag den och blev typ helt rörd igen, den var förresten med i ett jättesorgligt OCavsnitt. Nu glömmer jag den ALDRIG<3

Haha tack Jason Derulo för en asbra låt! Men orginalet är ju finast med
Imogen Heap - Hide and seek, kolla upp den med♥

Dagen

En helt vanlig måndag :) Hade det trevligt med Katri haha det är väl det enda jag kommer ihåg. Franskan var kul idag, hmm första gången på länge då, Fredrik, jag och Kattn hade det roligt vill jag lova! Och fick nånting gjort samtidigt! Slå det :O

Tha Laxpytt is done for tha weeeek! Jag har gjort bästa maten idag också, shiet va gott det är asså. Fråga mig inte varför, lägger väl i lite av min speciella Livkrydda ;) Jag kan och kommer alltid att kunna bara två ynka maträtter i mitt liv: Laxpytt och pannkakor. Får se hur långt jag lever på det, jah, det får vi allt ta och se.


Hah, typ jag..

Mhmm!


Örebro partaj

Igår hände det verkligen ingenting så jag hade nada att skriva, SORRY! Idag gick tåget kl 12 från station och så åkte vi till Örebro till Fride som fyllde 7 år, det är sju, nu är jag säker haha! ;) Det var la najs, massa småbarn och sen vart det fotbollsmatch. Vilken usel kondis jag har asså det är sjukt. Sen åt vi världens godaste kladdkaka! Åkte hem med ett rätt så tidigt tåg och nu är jag hemma. Har längtat till Gossip girl och nu är det igång! NarreNajs!
GRATTIIS :D

Go'kväll!

Jag har bestämt mig för att ha en JÄTTEmysig fredag och jag ska bara må bra bra bra! Tänk liksom nu är det sluut påå veckan det är daags föör fredagsmyyyyyyys! En vecka går Dundärsnabbt! Ni får ha det så götte nu med allt snacks ni troligtvis köpt. Go get reeeal fat, it makes me happy♥

Må bra låt! Den är grym och jag älskar den:)

Vart tog respekten vägen?

Reza äger på idol! Helt klart hon är ju föfusan bäst! :) Annars är det bru, hehe. Dagen gick rääätt så snabbt, vi ägde på att koppla ihop resistorer och glödlampor och vad i världen det var! Var hos Lisa ett tag innan jag gick hem till hönsgården här hemma. Tre Vallinsystrar och en man, haha ja det är ju full tantrulle här kan man säga. Neeh dom är ju i bara äldre tonåren!

När jag skulle gå in vid dungen till maten, som vi måste göra, stod det två små skitungar och höll för dörren och bah ni får inte komma in här! Du som är tjej kan ju förstå att ni inte ska gå in här och blabla! Asså jag blev så förbannad för jag hade ju bråttom så jag röt nåt åt dom vet inte va det va och röck upp dörren i en jäkla fart. Asså ska man inte ha respekt för dom äldre eller? Det skulle dom veta att på min tid såg man väl upp till dom äldre, gjorde man inte? Skulle jag stå och hålla upp dörren för en 9:a när jag gick på lågstadiet? Svar: NEJ?!

Hemmasnabbis

Är hemma nu över lunchrasten, har vart på vårdcentralen så kom lite fel i schemat haha :) Snart åker jag upp till aspebo och har tre lektioner och sen WEEI! FREEDAG <33
Nån bild xO

Oj

Imorgon är det fredag :O IGEN! Det går hur fort som helst. För två veckor sen, på en torsdag som idag, var jag så himla glad för jag skulle till SBG! Den tiden är över och det blir inte förrän i påsk jag ska dit igen. Fan! Det är ju typ ett halvår kvar ju! Får se vad jag ska göra imorn, ja det återstår att se :)

Om man har det lite deppigt så lyssnar man på denna<3
Min och Thörns favvo, LUNGT! Blir alltid glad av den, löve!


Jon galon

Hahaha fulare än fulast! Shit Jon kom in med en plastdräkt han hade gjort av en icakasse! Hahah jag garvade ihjäl mig, vi två är ena konstiga barn!♥
Hahahaahh!
Vackert? ;)
Haha hans nya baddräkt!
Tha JohanssonKidz :o

Fride

Skolan ja, vad ska man säga? :) vaaanlig. Cyklade hem med Bianca och vi stannade till vid dagis, haha hon snacka med Gabriel och jag med Alex, vi är coola! Så längesen jag prata med ungen, i helgen ska vi åka till Örebro och gratta fride som fyller 7, tror jag! Shit jag är inte säker, men jag vet att han har fyllt 6 så det kan han inte fylla xD
Bilder från när han fyllde sex, tror jag! ;)

Nina

När mamma kom hem hade hon köpt en jacka på öppet köp, den var asbra men vi trodde att den skulle va lite för kort i ärmarna om ett tag. Inte bra! Annars perfekt, en stor jävla fluffig sak som jag måste ha! Inte nå skitsaker som man frös ihjäl i haha, den här var tjock och varm<3
Typ sån, fast svart :)

Nu kom min moster Nina (Katarina) från Ljusnedal (fjällen dårå.) Det var ju trevligt träffar inte henne mycket, nu sitter hon, mamma och Neta och garvar åt bonde söker fru. Jag har tvförbud men jag ska dra dit och kolla ändå, sånt här tolererar jag icke! :)

Fika

Haha fick se på världens fail idag. Vi, 9B var med i tidningen och det var bara så fel. Dom hade inte skrivit om något dom skulle skriva om, typ våra frågor om politik skulle väl vara bra? Men nehe. Dom skriver med fet text:
9B vill ha ett McDonalds. Det var ju på skämt och hade inget att göra med det vi pratade om, ääe nu är man irriterad!

Men till ämnet x) Haha efter skolan åkte jag till konsum för jag skulle köpa nåt. Vad kom jag inte ihåg när jag väl kom fram, haha så smart! Gick flera varv runt affären för att komma på vad det var, men det var helt tomt! Så irriterande. Sen kom Anne och Ewe haha det var ju lite kul sammanträffande. Dom köpte iaf lite fika medan jag försökte komma på vad jag skulle köpa. Då såg jag en skitäcklig gammal godislåda som skulle kastas och då kom jag på det! Jag skulle köpa turkisk peppar för jag bev så sugen på det när Lisa hade. HAHA!
Gott :D

Sen! Följde jag med dom till Ewe och åt kladdis, haha den var verkligen asgod! Skulle vara perfekt om inte Anne hade gjort grädden så äcklig. Det var funny iaf och vi gjorde fiiina videor och intervjuade tidningsgubbar xD Aaaaahaha! Efter det åkte jag och Anne hem och vi raceade hahah, jag åkte 30 km i timmen på cykeln! De ni!
Det är min älskade cykel I think♥

Ren, inte älg

Har nyss tagit universums längsta maratondusch! Shit den var verkligen lång haha kom jag på när jag stod där och halvsov, så himla skönt och varmt. Älskar att bli älg! (blev det fel nånstans?) Neh men guu va tråkig jag är. Ska fila på något riktigt kul till nästa gång! Haha. Nu tänker jag dricka teeeeeee!
Hahah inte precis te men kolla! Det står animerad av ingen mindre än EVAN! :D jag saknar Evan! Har ju inte honom nåmera :/

Gitarr

JAG har börjat spela gitarr! Inte på nå skola då men hemma, pappa är ju bästa lärarn :) Jag kan redan lite från förut, (svårt att undvika med min gitarrnörd till fader) men nu kan jag mer! Haha bara å söka på internet och sen, TADAA! Så kan man några ackord till. Inom kort är jag MÄSTARE! Passa diiiig.
Såhär ser en gitarr ut! :)
Haha fet söt!<3


Rutiner!

Vårt nya schema och andra saker börjar sätta sig i min hjärna :) Jag vet, ibland iaf, vad vi ska ha för lektioner och jag kommer ihåg fiolen varje tisdag! Yeah, den gick till och med bra haha. Kom hem typ nyss? Lite sent tkr jag. Heh glömde säga att jag har lärt mig mina rutiner så otroligt bra så jag bara sticker till fiolen direkt, utan att kolla på klockan, och kommer dit EN TIMME FÖR TIDIGT! Fatta vad sur jag blev då! Det var bara att åke hem igen, jag gjorde faktiskt klart franskaläxan då och sen tog jag med mig den till henne haha! Nu är den gjord iaf. Nu ska jag slappaa, är helt utmattad efter dagens äventyr ;)
Hej å HÅ, jobba PÅ, Tyskland ägde Frankeland i andra världskriget!
Men baguetterna är helt okej :) Tack!

My eyeees!

Damn, jag har skrivit klart engelska sammanfattningen nu, på en och samma gång heelt utan paus. Mina ögon är i alla fal paj. Sen var det bara att sätta igång med en fransk översättning, en låång text! Haha jag orkade bara inte andra stycket på texten, det var ju jättesvårt och speciellt en grej fattade jag inte så Lena får hjälpa mig elr nåt. Jag satt ju bara med läxor nu hela kvällen och innan kvällen gjorde jag också det. Hur mycket får ett barn anstränga sig egentligen? Det KAN också bero på min otroliga seghet men det kan inte vara troligt?

Vi har iaf lagt en del bakom oss nu. SOn och biologin är avklarade och nu väntar man bara på resultat ju. Min prao håller på att ordna sig, det blir hos pappas jobbarkompis som håller på med en del media. Får se om det är mitt öde? Och nu, engelskan! NAJS! I'm too sexy for my lääxor!

Hahaha vilket jäffla PLUGGINLÄGG! Sorrry..

Schteeek

Jag har fått stekpannan att fungera. Ingen fara på taket! :)

Mauden

Mauden ja, maten. Jag ska laga den now, blir pannkakorna igen. Haha får hoppas att det går bättre idag! Förra gången sluta det med plättar :O för stekpannan ville bara inte samarbeta! Skitsak, har funkat utan problem förut, nu blir det hårdhandskarna från början! You don't wanna mess with me EVER AGAIN.


Fan ta dig

Home

Filmen ägde rent ut sagt! Den var jättebra, rekomenderas :) Kul att va där med mamma också, var rätt längesen vi gjorde nåt sådär haha. Vi får väl ta å draa till KÖRPA nån mer gång! Vill se den filmen igen, GE mig den! :O Det är skola imorn och jag vill inte! Ååh vilken trökig känsla jag fick nu, sjutton gubbaar! Men det är klass 9 och sista, måste ända fraaam, fortsätt käämpa! x) Klockan blev nyss 9, ett tecken liksom. 9B, nu kommer jag! :(

Bio

Hej alla glaada! :D Söndagen är visst som alla andra dagar, seg och lite deprimerande skön, vad sa jag nu!? Mamma frågade om jag ville gå på bio på Korpen, Slumdog millionaire. Typ alla säger ju att den är bra så det blir nog fina fisken. Var längesen jag var där, har faktist ett sånt där biokort! Det hade jag glömt, det är faktiskt ett fantastiskt kort, jag får gå på bio GRATIS :) Vilken jag vill (är 15 hoHO) när jag vill. Om det bara gick lite bättre filmer skulle det va perfekt, men den här filmen verkar ju bra. Är glad att kuna göra nånting denna dystra, glada söndag!

Taket

Jag har två dagar i rad blivit väckt av min pappas kusiner, det är väl trevligt. En är lugn och en är högljudd haha man får hoppas att bli väckt av den lugne, Tord aka Tårtan :) Den andra heter Thomas och honom hör man på en km avstånd, hehe. Jahao nu vet ni lite om dom, bra va! Nu kan ni ha nåt att skryta med där hemma. Dom håller iaf på att bygga tak på garaget, som har hållit på att byggas i två år nu. Bra att pappa får hjälp annars kommer det väl ta 5 år till!
Men söndag är dagen idag och snart bär det av till kyrkan! :D ..eller inte, men söndagar brukar väl va slappa och tråkiga har jag hört. Blir väl att hitta på nåt riktigt mysigt, som fråga Olle! Han är ju mysig eller vad säger ni va? Hahaha han äger lite. Vad bra att jag kom på det nu! Hejdå och fortsätt ha tråkigt jag och Olle ska hitta på nåt kul!
Ain't no other man, can stand up next to you
Ain't no other man on the planet does what you do
You're the kinda guy, a girl finds in a blue moon
You got soul, you got class
You got style with your bad ass
Ain't no other man its true
Ain't no other man but you!♥


...I am SKOJING :D

Heh

Kollar på fotbollsfilm och har chatkontakt med Axan♥



Skön dag

The message

För ett tag sen när jag var mindre kom jag på en väldigt märklig grej, som faktiskt är typiskt mig. Jag skulle lära mig hela "The message" av Grandmaster Flash. Och det gjorde jag haha. Det var ett bra tag sen jag hörde den nu men idag lyssna jag på den och jag kan vartenda ord! Haha jag präntade verkligen in den i hjärnan och den sitter där! Men det tog sin lilla tid att lära sig. Så ge aldrig upp! Kämpa in i det sista för det löönar sig HAHA!
Här är den, den bästa konstigaste låten ever<3

My feet are HAPPY

Haha asså Happy feet, fan va SÖT den är! Vi kolla just på den, my family minus mamma som är på nå opera? Öö.. men hoppas det är trevligt :) Hur som helst asbra musik i filmen<3



Är ju inte så värst intresserad av matchen (Sverige-Danmark u know.) Det börjar iaf en film som heter Skruva den som Beckham som äger! Kvart över 10 tror jag, nice. Jag älskar kvällar! Jag är ingen dagmänniska, särskilt inte MORGON :O Den dagen jag blir morgonmänniska ..eh.. så slutar jag kolla på Hey baberiba! Så synd, det kommer ju aldrig att hända :)♥

Vad tyst det blev...

Haha Axan skicka ett gammalt minne.
Det var längesen! Helt sjuk och underbar, KOLLA!

Bruumm

Haiihaii nihaaoo! Är det brao? Jag tar det för tillfället lugnt och jag har städat rummä (Y) Haha kul att skriva om lugna dagar, men det är ändå något i dom som får mig att skratta. Det känns så patetiskt och desperat på nåt sätt när man ska skriva att man inte gör något, livet är underbart liksom..!

I'm movin up on FarmVille. Förlåt! xD

Nu ska jag sluta dryga och gå och klippa gräset eller nåt så man slipper se mig!

100!

Nu firar vi att jag nu har passerat 100gränsen på mina inlägg! Det blir väl tårta och ballonger och hela köret eller vad säger ni? :D Nu rullar det på och vi får hoppas att snart vara uppe i det dubbla! Grattis till mig och ge mig en käftsmäll för nu börjar jag tönta! (Y)

Hellu

Jahao. Idol va väl sådär? Jag tycker Reza ÄGDE! Tove va också bra, menmen ska nog ta och kolla på Linas kvällsbok nu. Det var så längesen ju! Åh jag har verkligen längtat efter att få se den. Måste bara påpeka att Axans och min delade spellista rocks. Jag saknar dig och jag påminns hela tiden när jag ser det där franska namnet var det nu är x)
Les meuilluers chansons de Livan och Axan ♥

Bara för det kommer en väldigt trevlig chanson:)
Min favvo just nu och det är en SBGlåt!



Asså min pappa

Hahahaha jag dör! Min pappa är knaesig. När han hör något han inte tycker om så håller han inte för öronen som vilken normal människa som helst. Utan han kliar sig i ögonen, hårdare och hårdare och bara trycker in dom! xD Helt störd! Och detta är verkligen inte den enda grejen han gör. Nu knallar han runt och sjunger för full hals, <3

NU


Fagersta

Jaojao skolan var väl som den var :) Hade biologiprov men asså jag kan inte säga hur det gick men man får ju hoppas på det bästa! Hemkunskapen blev typ misslyckad haha rätt äcklig paj, men jag äter allt haha jag blev iaf mätt på den. Efterrätten var bättre men gud vad man skulle kunna göra saker BÄTTRE! Nog om det.

Mamma drog med mig till fagersta för att kolla på skor? Haha lite kul jag hitta faktiskt ett par! Brukar jag INTE göra där. Sen åkte vi hem direkt och till ica. Där köpte hon mat? Och jag fixade bästa köpen hehe två filmer, (två för 99 är typ min grej.) Linas kvällsbok! MERCII.. Och happy feet (a) tycker den är ASsöt med bra musik :D Sen köpte jag en tidning för att ha nåt att gööra när jag ligger och inte kan sova! Träffa ewe där också, HEJ :) Det avslutades men en chokladkaka!<3
Den äger!

081009

Kvälla gick väl smootha. Haha den var skön och Jon gjorde asgod maat :D Kvällen har varit rätt händelselös såå, spännande jag är! Har för övrigt en trevlig chat med Thörn :) Vi äger spotify!
Sitter bara och tänker på saker, att det är fredag imorn! *Viftar utåt med armarna som jag gör varje gång när det blir fredag!*
Men jag ÄR väl för het när jag är glasögonorm?! :D

Mina munkar!

Jag gjorde en underbar upptäckt idag! Jag hittade mitt bankkort i fickan som jag hade glömt, jag hade pengar! I år och dar har jag gått och spanat in munkarna på konsum som ser så förbannat goda ut! Men inte haft pengar. Men ni förstår ju säkert vad som hände. Jag+Pengar=MUNKAR ♥
Är min nya hobby att tjocka?


Bianca skjutsade hem mig på min cykel och det var funny som vanligt. Vi som bor här på söder (prästgårdsgärdet xD) måste ju hjälpa varandra när man har kört fast! Eller huuuuur?

JAG TROR DET GICK BRA PÅ SOn :O

Biologi at the momentoo :/


Bäst

Haha jag kom på en sak idag i skolan, världens bästa video som jag upptäckte på sbg! Måste bara lägga upp den, här är den Lisa om du inte har sett den än ;)
Haha så sjukt kul! xD


Och här mina damer (Lisa egentligen då, för vår skull) och herrar kommer det bästa klippet i historien! Titta och njut, och sen skratta! :D


O'malley, varför lämnade du oss?

:'(

Ääh

Jag brukar ju kunna klara det här med pluggandet men hallö! Jag kan inte nu, det går inte in i skallen och det är verkligen jättejobbigt! Det är för mycket liksom, och då pratar jag SOn. Sen att vi har biologiprov i övermorrn vill jag ju inte ens tänka på, det är ännu mer där x) Men jag får väl fortsätta tröga på och försöka skriva ner precis allt jag läst på provet, det brukar ju som sagt funka! :D

Jag pimpar mina naglar och jag säger bara HAHA, fan va kul det är, inte är jag nån konstnär men är det inte konst när det är som fulast? Aah där fick ni er en funderare! Det får väl komma en bild på nagelfan när det är klarre!

TURBO

Idaåg var det en sköön dag för vi sluta kl 14.20! Ett fett WEII på det :D
På idrotten har vi valt grupper, turbogruppen och mellisgruppen. HAHA herre va fult det ser ut när jag skriver det här! Men jag valde turbo och det var faktiskt kul idag. Vi körde fotboll och vi gula kämpar ägde :)
Annars, ee ja vad har man att säga om skolan? :D Att bara för att huset är litet så betyder inte det att den inte kan spruta ut MASSOR av rök och flyga upp i luften! Elr hur Lo?<3

Jag var så himla skillad på att komma ihåg att gå till Runes idag! Jag har inte kommit ihåg det nån gång men nuså! Hitta ändå inget, skulle kolla på skor men det kanske har hänt en gång att jag har hittat skor där. Men en fyjäkla snygg mössa asså! Ska kanske ta och försöka bli ägare till den :)

Fruarna

Hihi glad jag är Desperat Houswifes har tatt sin början! Det är slutet på nånting gammalt och början på nåt nytt. Vi lägger det gamla bakom oss och blickar framåt. ÄÄE GUUH VA FULT! :D

Jag har pluggat Biologi och SO så jag ser hjärnor och hakkors flyga framför ögonen! Serri, jag förtjänar att vara stolt. Även fast jag inte kan allt bombsäkert så är jag påväg! Och det är inte jobbigt för jag har intalat mig att det här ska bli det bästa och roligaste plugg jag nånsin gjort! :D
Han var ingen skön lirare :/


Min lillhjärna äger din! ;)

Matthe

Måste bara säga att matten är ovanligt trevlig! Det är askul att inte bara prata med dom man brukar prata med, kan ha lika kul med Lo, gabbe och joel som jag kan ha med dom från min klass, även fast dom tillhör den lägre klassen som inte alls är lika ägig! ;) HOHOOOO!

Nån annann än jag som tycker att Inga borde förbättra sin dag lite grann? Jag menar om du är så himla trött och sur, kan du inte åka en berg och dalbana? Sjunga en sång? Få dig ett ligg eller bara äta lite mat? Vad om helst för att få en gladare syn på livet! Inga hallå, ryck upp dig varför ska vi straffas för att du har en dålig dag? :)

I realy have to plugg a bit now! :D och ta mig en bit choklad!
Asså att plugga. Vad är grejen med att plugga? Jag vet inte, jag vet inte! Vad är grejen med Mats Sundin? Jag vet inte, jag vet inte! Vuxna människor som simmar fjärilssim, asså vad är grejen? Jag vet inte, jag vet inte!

Erik Morén du får inte dö innan påsken för då blir jag förbannad! ♥

051009

Matlagningen gick bättre än förra gången! HAHA! Gud va intressant asså men jag är fan stolt jag stressa inte en enda gång. Nu sitter jag och garvar ihjäl mig åt ewes videor, parodier ÄR bäst! Känner att nånting saknas, idol såklart! Nej haha nu lät jag som en riktig tönt men det var faktiskt kul.
Bara för att Morén m.fl. anmärkte på mina låtar så ska jag bevisa att jag lyssnar på annat! Det här till exempel :)


Nöjd!? :D

Skolk?

Jag lovade mig själv en sak innan jag åkte till sbg, det var att inte sova ALLS. Jag var typ bäst av alla på att hålla det (OFC?) men jag sov lite när alla andra gjorde det :) Jag blev alltså astrött och jag orkade inte gå till skolan för jag mådde för dåligt. Inte många som tyckte om det men jag skulle inte fungera där! Kom på att jag missa nåt framtidståg men jag vet inte vad det är och det är nog lungt. Nu ska jag vara duktig och fixa massa duktiga saker eftersom jag fick vara hemma idag!
spela den i mer är 10 min :)
laga detta
fixa svinstian!

Tack å hej

Ägigt franskt!

JAG DÖR!
Jag hade så himla kul på den lektionen, vet inte varför haha det är vår favoritlåt NON NON NON som gör hela grejen! Asså den är så ful och så bra å aah! Lyssna och njuut! ♥
Tog den av Anne haha jag älskar den!

Sunneborregårre

Efterträffen på sundbornsgården var niceast av de niceigaste! Jag har saknat er så *BEEEEP* mycket! Haha det var verklien askul, lite smakprov:

Köttbullar med lingon, pannbiff med lök!
Jag tror jag har blivit trippelmördad..
Lövhögen
Nu kör jag, åt VÄÄÄNSTEER
Äääh jag kan inte hålla på och säga allt men jag skrattade en HEL DEL ;)
Nu får man se framåt mot påsken eller vad? Men då är man AL, guh va hemskt. Ne då kanske inte det kommer nog äga men ändå!
You look great! ♥

Juste

Det är copertest imorn! Hemskt! Jag vet inte exakt hur långt vi ska springa men en sak är säker: Jag kommer dö :/ Har ju joggat där förut å så och jag orkar typ springa några meter och sen måste jag vila en ordentlig tid innan jag kan springa igen. Och nu måste man typ kuta hela vägen för att få bra betyg x) Inte kul!

Kvällen var bra haha nåt bra händer ju! Idol var också bra, blir jö spännande vilka som går vidare! Ska nog lägga mig och göra svenskaläxan nu, hehe ska skriva lite bara om min klass dikter, alla äger ju fan va bra vi är!

IMORN ÄR DET FRDAG OCH JAG SKA ÄNTLIGEN ÅKA TILL SBG! ♥
I'M SO HAPPY I'M SO GLAD!


'be cool'

Bianca

En fydundrans trevlans tjej är bianca! ;) hehe fick skjuts av henne idag efter skolan, hade ingen cykel för jag fick skjuts av pappa i morse :O Liksom första gången sen vi började på Aspebo! Kul va det iaf hade väldigt roligt där bak på pakethållarn. Det hände lite grejer på vägen haha Anna prejades in i en hundbajslåda till exempel! Bianca och jag cykla värsta omvägarna för att få så lite uppför som möjligt, haha! Men det var lugnt för hon skulle ändå till konsum och köpa cashunötter. Haha jag vet att jag stavade fel. Men vi åkte tomhänta, jag som var så sugen på en munk! Dom hade värsta färska chokladmunkarna och det luktade nybakade bullar i hela affären

Hemma kollade jag och mamma upp reklambyråer på internet som finns i västerås. Tänkte praoa på en sån för dom ägnar sig år sånt jag gillar, tror jag! Hoppas bara att nån säger ja så jag kan lämna in den där lappen nån gång! Är sååå försenad..

Jag hatar prao! Vad är det för mening? Elr jo jag vet meningen men jag tycker det är jätejobbigt och trökigt! Bara massa krångel :/

RSS 2.0