Shane Dawson<3

Men när dagarna är mörka och det känns som om ingenting funkar längre, finns det alltid en ljusglimt i mitt liv. Jag tror inte att det finns nån som förstår hur mycket denna person betyder för mig.

Shane Dawson♥ Min idol, min inspiration, mitt liv! Du gör det omöjliga möjligt och ingenting verkar kunna stoppa dig. Att du varje dag gör livet lite lättare att leva kan inte vara särskilt lätt, men du gör det och jag TACKAR DIG!
(Hahaha...)

I alla fall får ni hans senaste video här :)
Så jävla BÄST!

Killing me softly, söndag!

Söndag, söndag.. Varför hatar jag dig så mycket? Tänk om det var två lördagar i stället för söndag! Det skulle kännas bättre. Jag känner mig bara äcklig och hängig som om jag hade ett grått moln omkring mig. Härligt vaa?

Mama, papa o jag gick igenom omdömerna, det sög. Inte omdömerna men att sitta med dom i flera timmar kändes det som, det går bara inte. Vi (jag) har inte den möjligheten att sitta tillsammans och prata om skolan hur länge som helst, STÅR INTE UT! Allt är ju bra så varför kan det inte bara va det då!?

Har pluggat matte vääldigt länge också, kul.

Koppar och lund

Haloj trävlig lördag! ;) Åkte till västerås med mamma och gick till Kopparlundsgymnasiet, det va öppet hus. Skitcoolt ställe säger jag bara haha påminner om en labyrint, och det verkar jättekul! Det kanske blir där jag går sen, man vet ALDRIG ;)

Nu tar jag nog och gör mig lite i ooordning för snart dras det upp till Kattn,
det blir BIG FUN!<3


Money, money

Idag var det rätt skönt. Hade boxning på idrotten :O Wow.. haha det var ju intressant. På vägen till Aspebo hade jag och Katri ett klokt och långt samtal om pengar. Haha seriöst, pengar är verkligen inte allt men det skulle vara såå mkt skönare att va fet RIK! Tänk, allt skulle bli så mkt enklare, och gud vad jag låter smart nu! Som en riktigt äcklig bimbo.. Meeen jag är nog inte ensam om den tanken elleeeeeeer? ;) Förresten ska man va snäll när man har mycket pengar och ge ett jävligt stort bidrag till världens barn varje månad! Vecka! Dag!

Christmas

Var hemma som sagt och gottade mig med youtube (haha jag är beroende av vissa awsome människor), sen knalla jag upp till korpen och tränade jullåtar med några. Julkonsert snart, DUUUH! ;) Det gick bra hehe man märker att man blir lite bättre för HELL THAT WAS BOOORING! Men vad gör man inte för sitt land? hihihiiiiii-.- Nu ska jag äta lite skräp för min mage knorrar, BYES<3

Förresten döpte jag min fiol idag. Den heter Airbag Superstar! Fråga inte varför ;)

Torsdagen var tredje vecka!

Vi slutade typ vid 12 idag! :D lämnade in min fiiina cykel (lifebike?) på runes, den har sina brister som måste fixas! Jag är så tjockig så jag köpte en liten underbar minicider och en liten fantastisk chokladkaka och ett UTOMORDENTLIGT litet wienerbröd :) Hahaha dårå? jag firar att det äntligen är den efterlängtade torsdagen var tredje vecka! Nu nöter jag youtube och PUUUSUSSSSUSUSUSUSSS

Min släkt är känd!

Haha fan va jag garva när jag läste det här! Nils-Göran, min mosters man, har vunnit pris som bästa bonde i jämtland elr nåt. Det är så himla rätt för han äger verkligen! Har typ miljoner anguskor. Det är najs kött vi har att göra med, bästa maten får man där uppe säger jag bara! x)

Hahaha grattiis!??

LRF Jämtland och föreningen Jämtlands Nötköttsproducenter har utsett vinnaren av den årliga utmärkelsen Årets Nötköttsproducent. Vinnaren år 2009 är Nils-Göran och Katarina Nilsson, Ljusnedal.

Juryns motivering lyder:

“Nils-Göran och Katarina Nilsson har jobbat målmedvetet och framgångsrikt och har idag en av landets bästa Aberdeen Angusbesättnigar. Tillsammans med andra nötköttsproducenter och Härjedalens Hotell- och Restaurangförening arbetar de med utveckling av ett koncept för lokal mat i Funäsdalen. Besättningen med ett sjuttiotal moderdjur betar på drygt 300 ha fjällmark och bidrar därmed starkt till att hålla kulturlandskapet i Härjedalen öppet. Paret har lyckats kombinera jordbruk, förädling och turism på ett föredömligt sätt och utses därför till årets nötköttsproducent i Jämtland 2009.

Tillfjälls gratulerar! (hahah till fjälls xD)


Här är länken om en av landets bästa bonde, suug på'n! ;)

Brinell

Min helg var skön :) Jag mådde inte så bra så det blev bara slapp och skit! Inte orka jag blogga heller (YYYYY)

Åkte till brinellskolan i det ääälskade fagersta idag! Jag har inte tänkt gå där så jag valde bara dom skönaste linjerna enligt mig: Estet och hotell/restaurant. Det var roligast på etset hahah musiklärarn var så jävla rolig! På hotell grejset fick vi rulla bullar och duka! Haha det var kul det med, --> Anton! xD -aaah hemma på gotland ära bara fram me en tallrik o kanske en gaffel sen bah å äta! Boooooonde ;)

Livan häär!

Hejsan :OOO

Idag gick dagen både snabbt och segt, ungefär som en hare och en kanin och en sabeltandad råtta! Nejmen jag tänkte på nån hare och sköldpadda, finns det inte en saga som heter det? Rätta mig om jag har fel SNÄÄÄLLAA!? hahahaha..

Kemiprov idag förresten! Det gick bra tror (hoppashoppas) jag. Jag suger verkligen på kemi annars men jag fattade faktiskt lite av dehär (y) Sen var det nån nobel-mattetest? Haha man kan vinna nobelpris om man är bäst, SNART NOBEL JU :O seriöst det VAR faktiskt nyss! Det här är så läskigt, fan va tiden går fort! Det går ju snabbare och snabbare tänk dom som är typ 90 år, ett år måste ju va som en dag!


Damn he's a sexy biiaatch!

Nightplugg..

Grey's anatomy gick just av stapeln! Nejdå det har ju hållt på ett tag men jag har hur som helst kollat på det nyss och jag HAAATAR när barn dör! Blir så ledsen och tycker synd om föräldrarna och allt fast det inte är på riktigt, fy påde! Nu ska jag hoppa i min halvhårda säng och plugga kemi, STONEHARD! (eh stenhårt då..) föör det behövs och det är allt annat än dåligt! Bra alltså! :D

Frid vare med er<3 (xDDDDDDDDDDDDDD)



HELLOOOO

Hejhejhej mår ni BRUUU?! Det gör typ jag och det är ju bra

Hittade en gammal South park sång som jag och Jon knarkade en gång i tiden, observera KNARKADE! Det var vårt levebröd och vi ääälskade den! Jajaja här kommer den iaf!
Uncle fuuukahh!

Förlååt!

Okej jag har vart världens dåligaste på att uppdatera dom här dagarna men jag orkade helt enkelt inte! Man kan ju känna så ibland men nu får jag väl berätta om helgen iaf :)

På fredagen hade vi lite parti parti hos Bianca, det var helsike kul och jag kom hem lite virrig och trött då så jag orkade inte skriva.

På lördagen hämta evelina mig och sen åkte vi till västerås och såg på "this is it". Den var rätt så bra, inte superduper då men man kan ju fatta att det inte går att göra så mkt med lite filmklipp från repetitionerna ;) Fast coolt att se honom! Efter det vart det sture och rocken, kulkul. Hemma tittade jag på film och tv till kl 2 typ, sen råkade jag sitta vid datan till kl 6, oooops, shhhh!

Söndagar är söndagar! Man orkar ingenting ;) Jag var bara hemma och sen var vi bjudna på middag hos rolen loven modem kosem eller vad dom nu heter :D det var ju också trevligt, kom på i sista minuten att smulan (min ex kanin) var där, hade helt glömt henne x) fan va taskigt!
Idag har jag vart så hiiiimla duktig och pluggat KEMI :) jag tycker inte det är så svårt faktiskt!

Busy day

Jao hälsodag idag. Det var väl si och så haha först kondominfo. Sen lite bakande, morotsmuffins, så hiiiiimla goda!<3 Efter det fick vi HIV AIDS info x) hon som prata var jätteirriterande, hmm. Menmen sen skulle vi gå till lurbohallään och BOEWLAA! Vägen dit skulle vi gåå gå gåå och det sög :/ gick hem till mig i förbifarten och tog cykeln istället haha. Jag har inte bowlat på år och dar, (sen i somras) så jag tyckte det va skoj! PONTUS DISCOKUNGEN lyfte ju hallen ett par meter kan jag ju säga hahaha fan va kul!

Senare denna dag åkte jag och pappa till västerås för att hämta mamma sen åkte vi till John Bauergymnasiet på öppet hus. Det var jättefint och rektorn var 100 år yngre än dom jag är van vid, haha trodde inte det fanns rektorer under 60 liksom! Dessutom kunde han allt om skolan vilket också var ovanligt. FÖRRESTEN JAG TRÄFFA JESPER! Jag blev så glad du gjorde min dag! Tänk om vi hamnar på samma skola ??! Det skulle vara.. nääe FÖR bra.

På vägen hem körde jag och pappa in på drive in mackedonkan. Ohyes we ARE fatto! Det var längesen hehe det gav mig en skarpnäckkänsla, vet ej varför. Kanske det att åka hem i mörkret i en större stad med lysen som åker förbi och känna matlukten och ha det narrenajs med pappa. Åh jag saknar stockholm..
Om du läste, förlåt det blev långt och jag älskar dig :)






Körpa

Som sagt det hände lite mer idag än igår, jag har iaf inte hunnit blogga nåt. Skolan var vääldigt tråkig i början första lektionen religon. Ibland längtar jag verkligen tills jag får komma ifrån den här klassen, samtidigt som jag älskar den. Roligare blev det sen :)

Efter det kl 6 var det nåt brinellmöte i korpen. Kan säga att det sög lite, inte för att vara negativ elr nåt men killen som höll i det typ läste lite på ett papper om olika linjer, sen var det inget mer med det. Läsa på ett papper kan man väl förfan göra själv! Dåligt med info, dom verkade inte veta vad dom pratade om.. Kan också säga att jag aldrig varit så trött i hela mitt långa liv! HEEELT SICK! Jag satt och torterade och gjorde illa mig för att försöka koncentrera mig men så fort jag tänkte på nåt annat så åkte ögonlocken ner utan att jag märkte det. Jag kommer inte alls ihåg va dom sa. Men nu är det över och min trötthet försvann helt precis när jag hade kommit därifrån :) typical..

Segish helgish

Häj. Igår var det sista dagen av äckelpraoen! Helt seriöst fagerstaposten var värdelöst! SJUKT! Det enda bra var att jag gick på och av bussen på precis rätt ställe! Flaggan i topp för mig! Bra Liv! ..BRA :)

Nu har vi gäster, mina tremänningar. Det är väl det som händer, ingen bra uppdatering men det är ju helg, jag är seg när det är helg ;) Det drar säkert igång nästa vecka! Håll UUUUUUUUUUUUUUT

Bara en dag kvar

Åkte iväg till prao idag igen och gick av PÅ RÄTT PLATS! Var såå stolt. Det är verkligen hur segt som helst där, dom typ ignorerar en och jobbar helt själva. Jag har fått ett uppdrag och jag har bara hållt på me det, jag ska hitta små nyheter inom nöje typ men nu är ju alla nyheter slut! Jag hittar inge mer och jag vill bara hem och sova. Idag satt jag mest och spelade Hjärter :) Dom har som sagt inget intresse för att visa vad dom arbeter med. VARNING: Fagerstaposten sucks! När jag skulle hem klev jag i stället AV på fel plats. Jag vet inte vad det är med mig, jag får hjärnsläpp på bussar!

Örebro

Då var jag hemma från örebropraoen. Den var bättre än jag tänkt mig! Hon som "tog hand om mig" hette Josephine och var cool som fan ;) Båda dagarna gick vi ut på stan och åt och det var fika typ hela tiden haha. Jag höll mest på med layoutprogram och sånt, hur kul som helst faktiskt! :)

Nu har jag praoat en dag på Fagerstaposten. Det är segt segt segt. Men man får väl stå ut i tre dar. Det är en annan praktikant från fagersta där också, hon är faktiskt kul hehe vi gick och åt på nån kinarestaurant idag det var väl höjdpunkten x) Jusste när jag skulle åka dit med bussen var det nära att jag inte fick gå på för jag hade inget kort, men snäll chaufför jag åkte gratis! Sen kom jag inte ihåg hur det såg ut där jag skulle av så jag gick av i västanfors! xD haha jag fick gå in till Fagersta, tyyypiskt mig! Jag går alltid av fel :/

PRAO

Nu tänker jag sätta igång och packa, gud vad jag reser överallt! Jag får nog snart ta och lugna mig tror jag :D Haha. Men jag ska praoa i Örebro hos pappas jobbarkompis, vet inte riktigt vad hon gör.. Ska bo hos faster med familj, mina älskade små kusiner haha, det blir nog kul. Jag ska bara praoa där i två dar och sen praoar jag tre dar på fagerstaposten. Vet inte riktigt vad jag ska göra där, jag tycker inte ens om fagerstaposten! Prao är hemskt, jag hatar prao, prao kan ta sig, bort med prao! :D (Såvida man inte tycker om sin prao då.)

Här jobbar pappa och KOLLA! Han fanns på Google! Hahahahahaha!

Hej kyrkan

Häj. Igår skrev jag inget, vet ej varför haha. Det kom iaf släkt kl 3 elr nåt och åt paj här. Efter det åkte vi till kyrkan och gick ner till morfars och farmors gravar och tände ljus. Det är så fint för dom har ingen grav med gravsten utan dom har kremerats och ligger i ett litet hål i jorden, ah det är övertäckt, med bara en namnskylt över. Mycket lättare att sköta och det ligger lite avskillt längst ner på kyrkogården och kallas asklunden.

Sen inne i kyrkan ropade dom upp namnen på de döda väldigt kul sen gick vi heem. Jon och jag fick FF (OMGGG) och kollade på filmer. Det var gårdagen och min halloween hahaha :) Pusssss!


I våras när morfar gravsattes


Kan tänka att dom är som två stadiga träd med rötter som går djupt
ner i mitt hjärta, haha det är ju bra. Jag kommer iaf aldrig glömma :)<3

RSS 2.0