Vintern raaasat ut bland våra fjällar

Igår myste jag vidare med ewe vid båtbryggorna. första gången för i år, sommarkänsla! satt där i typ fyra timmar med våra calippo shots, det här vädret gör en ju bara så glad. var hem och åt, riktigt mycket. mamma bad om en matlåda men jag visade ingen barmhärtighet. Free food and no dishes!
trodde senare att jag skulle på fiske men nepp, hamnade hos filip i stället. vi körde sista ordet, igen haha. älskar fan det spelet nu!

Tralala valborg! hade ju enorm ångest förra året för att jag inte gick på skinnsbergs majbrasa i parken. höjdpunkten på året måste jag säga, ungdomar med smugglarsprit och körsånger ur en bandspelare :)
idag ska jag dit så är lugn i själen nu. sen ska jag och ewzor göra tvårätters, självaste kronvickis skulle vara avundjuk på den maten om det så var hennes födelsedag!

lille jon

Tyckte riktigt illa om den här sången i lågstadiet, det var extremt obekvämt när vi sjöng den i klassen. hatade fjärde raden.. ville väl inte bli kysst av någon sol, äckligt.
Vintern rasat ut bland våra fjällar,
drivans blommor smälta ned och dö.
Himlen ler i vårens ljusa kvällar,
solen kysser liv i skog och sjö.
Snart är sommarn här i purpurvågor,
guldbelagda, azurskiftande
ligga ängarne i dagens lågor,
och i lunden dansa källorne.

Subway whore

Har ätit en hel del subway på senaste tiden, och kom på att jag blivit bjuden på dom flesta, länge leve gratiskuponger och så vidare♥ haft en jättemysig dag med jenny, stekte i solen med våra svarta byxor och slappade i hennes lägenhet. gjorde mitt yttersta för att få skjuts hem till skbg men det sket sig. fördriver tiden med bb och åker hem med mamma imorn. är så glad för denna långhelg!

Nittonårsfest

Igår var det bus, hade överraskningsfest för amända som hade birthdaaay. GZ! hon trodde hon skulle på bio, men hell no. blev en rolig kväll med ett flertal händelser för mig på slutet hehe. missade typ tre nattbussar, kom fan aldrig hem! väntade på en liten pommes i typ en kvart, om jag fått den 10 sekunder tidigare hade jag hunnit med den, hur värt kändes det? påminner om när jag blev lämnad av skolbussen på hummelsta för en påse äckligt godis som jag inte ens åt. garvade bort magsäcken med jenny och filip åt något jag inte kommer ihåg och när jag väl kom med 92an blev det slagsmål och misshandel, ungefär.

som vanligt bäst fotograf och kamera..

Fyfan

Handlat, städat toan, dammat överallt, dammsugit, diskat, bytt lakan.. och NU får jag äta. började bli hungrig för 6 timmar sedan när jag kollade klart grotesco säsong 2 med joshe. ryggonten efter det här är ju hemsk, och jag bor på 21 kvadrat. FATTA ett hus, får mardrömar. inte en chans att jag städar när jag blir äldre, ska ha mina barn som slavar.

Slängde in en pizza i micron som man egentligen ska ha i ugnen, så får se om det blev ätbart. *hoppas*/*snorhungrig*/*utamttad*. har ju seminarium om ideologier imorgon också, fint att man är väl förberedd!.... kör väl på högstadie-style och pluggar natten innan, synd bara att det är på 40 sidor.
FUCK THE SYSTEM

haha gjorde min dag. vad är detta? ingången till mordor? hemlig lönndörr? ser ju bara sjukt konstigt ut!

Överste Senap och Pastor Grön

Här uppdateras det flitigt jajamen! Helgen var iaf ganska skön men slapp. på lördagen var det sällskapsspel hos filip med joel och jesper, men annars låg jag på slöfronten. åkte till västerås på söndag kväll för att ställa in en extra frys och fixa guitar hero hos mig. mer mat och underhållning!

Stel är jag i hela överkroppen sen jag tränade i måndags, känns bra med vilodag imorgon. nu sitter jag här fast jag lovade mig själv att inte sitta vid skärm på kvällen, kan inte sova då. Igår var det omöjligt, och hade ett sånt enormt sug efter snabbmakaroner. gick helt enkelt upp och lagade det vid halv 3 på natten. satt fint, sånt får man göra när man bor själv..

Och jag kom ju nyss hem från gabbe och joel där jag hämtade upp gabbes teoriböcker. nu så tamejfan får det sättas fart på det här. körkort innan sommaren är slut please plox! fyller ju faktiskt 18 om sisådär tolv dagar, det enda jag taggar till just nu är tårta. sen ska jag gå upp på morgonen, hälla upp en grogg och säga, "godmorgon godmorgon" till familjen. sen när jag druckit upp ska jag rapa i mammas ansikte.. eller?..


Lata jävlar

Jag är ganska lat, så pass lat att jag inte ens orkar trycka på stoppknappen när jag ska av bussen. Väntar alltid in i det längsta så att någon annan ska hinna trycka före. Idag var det ingen som tryckte, så fick samla mina krafter för att göra det själv. Precis efter jag tryckt är det en som reser handen mot knappen. Den lilla sengångaren var slugare än jag! hon vann. kände mig helt lurad när jag klev av.. ryck upp er människor!

Nuuuu blir det mat. arga snickaren på tv, aldrig sett det förut men fyfan vad rolig han är!
här har man missat nåt, galen människa.

Rostbiff med potatissallad

Ja det sitter jag och mumsar på nu. ibland unnar man sig helt enkelt. Första riktiga träningspasset idag på ungefär 2 veckor, kändes fint. hoppas det känns imorgon annars blir jag besviken, smärta är bra!

Snart blir det kanske hockey med Alec. heja ingen! eller hoppas brynäs förlorar så Joel blir sur :) skadeglädje ♥


Olycksfredag 13

Igår var en speciell dag. extremt oförutsägbar, vilket avslut.. hängde med volvoraggare i ett litet tegelhus med alldeles för många discolampor. fick lov att dricka bort skammen, nej nu tog jag i. var som en återförening med klassen, vem hade kunnat ana den mötesplatsen. gick med till sture sent på kvällen, kändes som att göra inbrott. vem fan repar på natten haha.. gick till michele för att kolla film men den var mer sövande än spännande. när alla skulle hem var det bara jag som bodde åt helvete. sprang hela vägen hem, att gå skulle tagit för lång tid.

det enda jag fick till

And on the battlefield it ends

Fick massa grattis idag utan att veta varför. hade tydligen namnsdag. mormor kom med fyra kakor och trisslotter, finns ingen sötare! låg i sängen till klockan 6, så får man göra när man är sjuk. eller är faktiskt frisk nu känner jag, skola imorgon woop. jag och Jon låg i hans säng större del av kvällen och pratade brittisk engelska med varandra. saknat ungen lite. missbrukat en låt något fruktansvärt, hela min familj ville typ strypa mig. men den är så jävla epic. vissa saker kan man inte förklara men den här får mig att vilja springa ut, dra ihop hela grannkvarteret och dansa ringdans längs nedre vättern.

Blind Guardian – Battlefield


Rubrik

Lyckades bli sjuk i tid till skolan började. känns fett. har inte riktigt märkt påsken i år, man äter mat en dag sen är det inte så myket mer. det var rätt så fint hemma iaf!

Blev stoppad av polisen när jag körde i fagersta förut, en första gång för allting ska det ju finnas. var rätt kul, vi connectade fint hon och jag. men aaaaa satsar på att gå till skolan på fredag. eller vadå gå? gå kunde jag göra i skinnsberg. ska jag gå till skolan nu får jag ta med tältet för det blir en tredagars vandring. eller nåt.

asså känslaaaaaaaaaaan♥

Kyla

Kom nyss hem från en långpromenad med joel. så in i helvete kallt. om man går ut så går man tills man fryser fötterna av sig, för vart ska man gå? har aldrig knäckt den nöten. om inte longborden och ewe är med så kan man alltid lära sig lite nya vägar på masbo, man kan aldrig bli fullärd där uppe.. vi gjorde grymma sommarplaner, jävlar när jag får körkort då händer det grejer. älgsafari m.m.

Har också höjt mina skills i guitar hero, i brist på liv. börjat älska det spelet igen. körde till min farfar en sväng och hälsade på, han är så söt och jag fick påskägg.

Kom både bra och dåliga nyheter idag. dom bra är hemliga, (luring), men dom dåliga är att några vänner har varit med om en bilolycka. voltat flera gånger osv. tycker det är så sjukt läskigt, det kan hända vem som helst. som tur är mår dom bra, kunde ju ha slutat jävligt illa.

någon hade målat gatan lite fin
och skinnsberg i all sin månglans

Min kära och min åsna

Körde hem som en drottning från sundborn igår, fick träna på rondeller i fagersta eftersom det typ är det enda staden består av. gick faktiskt bra, och tiden går ju fort när man har kul! Idag vaknade jag 11, DUKTIG! gick upp till joel och körde rock band på guitar hero, för att vara första gången skötte jag det okej.. sen drog vi med filip till bosses och tjockade där i två timmar. mat♥ körde med pappa i typ 5 minuter men la av.. ville ha mormors manuella bil men hon svarar ju inte, busy granny.


Hold my breath as I wish for death

Tycker man bloggar på här så gjorde man inte det.. rätt så boring här hemma men det får man väl skylla på sig själv. imorgon åker pappa och jag och lämnar av Jon i sundborn, (där han konfirmerade sig, efter att jag gjort det). själv ska man inte spendera någon tid där, känner mig för gammal sorgligt nog. övningsköra hem ska jag iaf göra, får se hur det går. körde till västerås idag och höll på att fucka upp hela rondellen, det gick verkligen inte bra! man fattar inte hur mycket man egentligen har kvar att lära,
får skynda på lite nu med detta.

Hälsade på familjen Åberg i lördags, fullt seriös på bilderna
så blire om man nöter kvar på medium

RSS 2.0