Landat i Svealand

Fyyy va jobbigt det är att inte kunna sova på planet, fick panik av att sitta stilla i 10 timmar också. Tur att man har filmer att titta på annars vore jag körd. Vi lyfte från LAX klockan 6 på kvällen och landade i Sverige 2 på dagen, lite mindfuck där. Nu ligger jag ensam i min säng i Skinnskatteberg för första gången på en månad och allt är väldigt tyst. Vart är mina lattjolajbanvänner? 

Tummen upp från marina del rey


Aj i hjärtat, saknar...


Key lime pie som vi åt i Key West<3


Fina santa monica! 

Tack USA för mitt livs bästa resa hittills. Vi har kämpat oss igenom hela landet och upplevt så otroligt mycket på vägen, och jag har såklart inte kunnat skriva om allting. Vi har stött på så många svårigheter men samtidigt lärt oss massor och vi är så jävla grymma! Jag vet inte när jag kommer skriva igen, gissar att det dröjer tills nästa resa. Seeeee ya then! 


Beverly Hills

Vet inte hur värt det var att åka runt och kolla på rika människor... Vi åkte mest runt och sa "euw" hela tiden, men fint var det!







Hejdå Santa Monica

Nu åker vi till stranden en sista gång och sedan går flyget klockan 6... Innan gör vi ett stopp på subway där dom har chailatte på kran! Åh vad jag kommer sakna deras konstiga maskiner, så ledsen just nu. 

Igår hittade vi äntligen en bra bar med livemusik! Precis i tid till vi ska hem haha. Men jag är glad att vi fick en fin avslutning i alla fall. Hejdå Santa Monica och Los Angeles!



Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette, men mysig var den och dom visade stumfilmer på väggen
En söt resturang vi gick förbi på hemvägen


Hollywood Walk of Fame

Jag känner mig lite förkyld och igår kom vi hem sent, så vi sov riktigt länge idag. Lite synd att vara så trött när vi har saker att göra, men vi hann ändå med Sunset Strip, Walk of Fame och Hollywoodskylten. Los Angeles var galet, idag var första gången vi var inne i staden och det var så mycket saker överallt! Och folk, och framför allt bilar, som tutar åt ingenting. Vi trodde att vi skulle få se alla stjärnor om vi började i ena änden och gick till den andra, men icke. När vi gått en hel gata såg vi att det fanns stjärnor på andra sidan också, och när vi gått hela den sidan så vi att det fortsatte på en helt annan gata. Googlade nu och det finns tydligen över 2500 stjärnor! Men vi fick ändå se en hel del kändisar vi tycker om. 

Sunset strip var en cool gata, men vi tyckte inte det kändes värt att stanna till. Säkert jättekul där på kvällen. Vi såg Hollywoodskylten ett par gånger men ville ändå se den bättre. Satt i kö hur länge som helst upp till ett utkiksställe och trodde vi skulle komma jättenära. Det hann mörkna innan vi kom fram, letade parkering i evigheter och skylten syntes fortfarande lika dåligt som förut. Kanske inte det häftigaste vi sett på vår resa, men roligt hade vi ändå! 

Vi parkerade bilen under Dolby Theatre


















På väg upp till skylten 


Ser ni den? Inte jag heller 

L.A 


Cykeltur nummer två

Idag hyrde vi cyklar igen! Vår favoritgrej sedan Key West. Cyklade bara längs med strandpromenaden, käkade pizza och badade. Vågorna är så sjukt starka här, vi gick bara en liten bit ut och släpades direkt nästan hela vägen upp igen. Fint med skrapsår! 

Och alltså igår... Världens sämsta utgång! Så in i helvete ologiskt att det enda man kan göra är att skratta. Den började bra, med tanke på att vår uber var en limousin... Vi delade den med en annan kille, men när han hoppade av hade vi den för oss själva. Då fick man känna sig rik en gång i livet i alla fall! Den släppte av oss och vi gick ut med världens självförtroende som sjönk så fort vi kom till kön... Om dom sett vår limo hade vi kanske fått gå före hehe. Men vi började gå mot piren i stället!

Vi tre gör en väldigt irriterande grej och det är att bara gå och gå utan att tänka. Vi gör det varje dag, alla följer efter alla och tillslut vet vi inte vart vi hamnat. Igår var det likadant, bara det att vi gick så BRUTAAALT länge, typ en halvtimme bortanför piren. Så vi vände om igen, gick kanske 45 min åt andra hållet tills vi äntligen hittade ett okej ställe! Beställde första ölen och fem minuter senare stängde dom :) klockan var tydligen två och vi vet verkligen inte hur det hände. Höjdpunkten var ett pizzaställe lite längre bort, som ett snabbmatställe fast med fin stenugnsbakad pizza. Vi var sååå glada i den stunden, men helt slut. När vi gick ut höll vi på att avlida, precis på andra sidan gatan låg den första baren där limon hade släppt av oss. LIVET!<3

Antingen är vi dumma i huvudet eller så är Los Angeles extra flummigt, för vi trodde vi var nära hem. En timmeeeeeee senare ramlade vi in på rummet. Var inte beredd på "den otroliga vandringen" kl fyra på morgonen och vi svimmade i princip ner i sängen. 

Eftersom det är Valborg måste vi ju försöka igen, har med oss karta och varsin cykel. Önska oss lycka till! 

Jaja du skulle bara veta Livan...




Jag badade med tofflor och fick minikrabbor på köpet







RSS 2.0