I'm on a boat

haft en kul dag med hela galna släkten, seriöst är helt slut. verkade uppskattas av farfar iaf! nu är jag äntligen hemma med min soffa och min dator, fast snart åker vi nog upp till skärsjön och efterfestar där.. haha. badsugen inte?

haha

Yesterday hos Elias

Hade en trevlans dag igår med älskling och bästa Amanda! jäkligt kul. kom ihåg att jag ägde en systemkamera så den åkte med i väskan :) Bildresultat lite längre ned..

Imorn ska vi fira min farfar så jag åkte hem idag till skbg, gjorde ett litet stopp vid amanda och jenny. hon fick en sladd, jag en jacka. får hoppas det blir kul imorgon då, ska åka på en båt med hela släkten tydligen. har saknat mina små kusiner! och farfar med såklart :) grattis till han och pappa som båda fyllde år den
20e juli.

lapar :p
elias himself
äter hår
roliga vi är.. ;) ♥
chrillzor

Love suicide

Tinie Tempah – Love Suicide (feat. Ester Dean)

Nu sticker jag och lucas iväg till elias och har det lite kuwl all night loooong! tror det blir trevligt iaf :) amanda och jäny hänger också med, yey awesome hax omg lol roflmfao måste skynda nu..!




Nu ska jag träffa bästa

Kom hem från lillebo igår! idag vaknade jag i bra tid för att lucas skulle iväg till jobbet, händer inte ofta så ska ta vara på tiden :) nyss gjort mig klar och snart går bussen mot stan där jag ska träffa amanda och jenny! ♥ häjdåeeee


Mot Dalarna och Hälsingland

Hunnit vara hemma i fyra dagar sen ska man tillbaka till sundborn igen. efter det åker vi upp till mormors sommarstuga i hälsingland, kommer bli några dagar utan uppdatering men så äre när man har annat för sig. när jag har kommit hem igen är det slut på all planering, då äre bara att ta det lugnt och umgås med mina fula vänner. skönt! kanske bada en andra gång? har ju bara badat en gång haha. sämst.

Nu måste jag packa klart och säga hejdå till min lucazor, igen..

Jesper hade med sig från usa.. bara dom som kan hitta på nåt så vidrigt
agent M. Jao Zedong!
vi spanade tillsammans

Apocalyptic and insane


♥ http://www.youtube.com/watch?v=hTMrlHHVx8A&feature=channel_video_title

Älskling, jag är hemma!

hemma nu då, obviously. haft en mysig vecka men gu så skönt att va hemma igen. är dock cpsjuk så inget är särskilt skönt just nu. mamma och jag skulle sticka till sthlm imorn och bo på hotell med mera men det blev väl inte av, nice. får krya i tre dagar och sen drar jag nog till västerås och kryar mer med min fina pojkvän! sen blir det sista helgen på sundborn igen och tittar på Jons konfirmation. Lucas har min sladd så det blir inga bilder nu, kommer sen!
kiss and goodbye♥

Hejdå normala världen

Nu blir jag okontaktbar i en vecka! åker ju till sbg imorn, måste hålla kolla på brorsan! I morse blev jag väckt av lucas som kom till skinnsberg en sista dag :D vi har både hunnit med badning och fiske.. men nu ska vi sussa! godnatt, ses nästa söndag♥


Twitter test

Ja här håller jag på och fixar och trixar. Kollar om bloggen kan uppdateras på twitter :) Hörs!

Even the stones

Kom till skbg i onsdags och har varit här sedan dess. Lucas kom dagen efter och vi har chillat här med fredde i två dagar, åkte till skärsjön och plaskade lite, mys! Dom drog på powermeat idag så jag blev själv här jag, fick lite besök av några vid namn eva och emma ett tag. trevlans det också, kan inte ens komma ihåg hur mycket kex och ost jag åt, det är ju gott det!

Är på brors dator (som nu är i sundborn, hehe) och får inte in några bilder :( det får väl bli senare. Åker själv upp dit på söndag, stället jag konfirmerade mig på u know. orkar inte förklara varför man åker dit igen men gör det för att jag vill. börjar redan gå runt och sjunga på alla låtarna haha.

från jennys fb, förjäävla skön brud på bilden!

100 mbit playahhh

Ljusare bogg såhär till sommaren..! offer
Sitter i min WAR tröja och lyssnar på 30 seconds to mars som sjunger WAR. så stört obeskrivligt bra,
i alla fall för mig. ♥


Peace & Love

var ju grymt :D
hade förväntat mig att det skulle vara jobbigare osv men det gick ju hur bra som helst. haft en askul vecka med besta venner och bästa band! bara att börja tagga till nästa år då..

hemma i västerås sov jag hos Lucas för varken jag eller pappa hade nyckel med sig, hehe bra där. blev några mysiga dagar samt bio med brudarna. "Kronjuvelerna", brukar inte gråta till filmer.. :'o


@ SF

RSS 2.0