Norberg

Nyss hälsade jag på jennykenny på hennes körkortskurs i norre. ligger ju så nära skinkan så det var ett smidigt besök! skitmysigt där verkligen. träffade hennes kompisar och dom var som en liten familj där. trevligheter

Dygnade praktiskt taget igår, så idag har jag höga förväntningar på lite sömn. mitt huvud har varit blytungt ända sen jag kom hem från jobbet. och frusen. hatar det tillståndet! vill bara gräva en grop i jorden och aldrig komma ut igen. men kroppen ser alltid till att jag blir pigg när jag ska sova, så lätt ska jag inte få ha det. AAAAAH WHYYYYYYY


haha älskar mitt positiva twitterflöde!

Slappsöndag

Idag har jag gosat med Ingemar. juste, Joel var också där men vi sket väl i honom. Tog en liten promenad, måste säga att jag gillar vädret. perfekt temperatur! synd att den kommer sjunka snabbt vilken dag som helst. 

Imorgon är det jobb. kunde inte vara lyckligare att ha en orsak att gå upp på morgonen. är sveriges sämsta på att vara rutinlös, lägger mig fyra och vaknar fyra. inget jag rekommenderar! 



Haha denna hund är slappare än jag. perfect match<3


På väg till Vingåker, videotest


Trippeltång

Rotade i en låda och hittade min gamla trippellocktång! gjorde hela håret och alltså man ser ju ut som ett jävla troll. skulle säkert bli snyggt om man tränade lite. blandning mellan shakira och einstein. 
 
Har varit lite förkyld så det blev en lättare träningsform idag, yoga! eller lätt är det ju inte, det är sjuuukt jobbigt. finns ju på youtube sen är det bara att köra. har bara en bäddmadrass på rummet atm så det var ju perfect match. yogaställningar har så extremt fula namn, typ hunden. åh svenska.. tänk att göra yoga på t.ex. alvspråket. så mycket coolare det hade varit! 
 
 

Tapet

Åkte med mamma idag och letade tapet, så trött på min nu! Rosa, blommor.. verkligen inte jag. ska inte låta mamma bestämma denna gång. då blir det diskret och smaaaaakfulla färger :D jag vaggas i dom goda orden och tänker också att det matchar så fint, sen vaknar jag upp efter nån månad och tänker, vad fan är det här?! Hahah

Ska på en infodag om fritids nästa vecka och sen får jag antagligen jobba där. känns läskigt att binda upp sig på något här i skbg, jag som inte tänkt stanna här. tänk om jag blir fast! och får inavlade, inskränkta och rasistiska barn! nej nu ringer jag och tackar nej direkt, såhär kan vi inte ha det. 

Har kommit på att det skadar inte att stanna på ett ställe och tjäna in ett tag. om man ska ut och göra världen vill jag vara förberedd först. det gör inget att det är skbg, det är ett jobb. 

Random som inte passar in någonstans 


Taxbrat

Idag fyllde Ludde 15 så jag fick en perfekt ursäkt till att trycka i mig bullar. ingemar har fått sina gråa överskottshår bortryckta så idag var han extra söt! och fluga hade han också. goooosegosigooooooooooooos. 
 
blir sånt höstljus ute!

Nytt

Ungefär två gånger per år får jag ett infall. då sätter jag mig med photoshop i flera timmar för att få ihop nån slags header jag haft i huvet. oftast blir det skit, (har liksom haft samma design sen 2011). idag fick det duga, nästa design kommer 2017!.. att jag aldrig blir nöjd är på grund av mitt gymnasieval. jävla media som har fått en så jävla kritisk mot allt!
 
Tycker nya bloggappen är helt okej, förutom att man inte kan välja storlek på bilderna! irriterande som fan att ha bilder som inte täcker hela vägen, alla laddas liksom upp i 600 automasiskt. 
 
Här är två riktiga bilder så får vi lida tills dom uppdaterar appen.
 
 

Kuta

Inte sprungit på två veckor. kan ju lika gärna lägga av. att springa en gång varannan vecka hjälper ingen! måste bli så jävla mycket bättre på att komma ut, sparka sönder förslappningsbarriären och lägga benen på ryggen. miljön är ju inte den sämsta heller. 







Frisco

Kulturnight igår. trodde den var väldigt planerad men ack, så fel! kopparlunden ägde med lejonkungen som teater, det är en grupp för utvecklingsstörda som uppträder varje år. det roliga var att jag kände igen flera av dom eftersom är i samma byggnad som min skola. så sjukt söta allihop. sen var det kul att träffa mina fina klassbitches också. 



En liten tur till stan blev det med dom innan vi kände oss klara. skulle egentligen stannat kvar men slutade med en bilfärd hem igen. kan säga att jag blev ganska brutaldissad av mitt ursprungliga umgänge, men människor är så olika. han såg kanske annorlunda på saken, eller fattade inte att det var ganska omständigt för mig att ta mig dit. blir bara så förvånad. är det så svårt att sätta sig i en annans situation? jag är så likgiltig till saker folk gör mot mig att jag inte ens vet hur illa det där var. någon annan hade kanske varit svinförbannad! jag blir väldigt sällan arg, kanske borde bli det lite oftare. 

Nu till något enklare att förstå sig på: MAT. 





1 år

Blev lite tjohejsan i Västerås och bio. ettårsdag för mig och Yolo igår. såg elysium eller vad den hette, ganska bra dock några frågetecken efteråt. inte så genomtänkt film direkt. nu ska jag ta mig tillbaka till storstan för lite kultur!! 

Den här hundens blick är exakt som Ingemars haha!




Orange is the new black

det är en väldigt bra serie som jag kan tipsa om! är verkligen en serietönt, men vet att jag inte är den enda. satt och sträckkollade igår och tillslut kom Jon också. 

Nu kan jag knappt sitta på min röv för jag har RIDIT IDAG! red ju i flera år förut men det var ett bra tag sedan. så himla skönt att märka att jag inte tappat det, måste verkligen göra det fler gånger! 

Faster är på besök nu och hon har en mac som hon inte fattar någonting av. är väl första assistent denna helg med att lära henne allt. ALLT JAG KAN. 




 

Insomnia

Nu är klockan 8 och jag har inte lyckats somna :) alltid lika härligt illamående efter en ofrivillig dygning. vid det här laget blir jag alltid lite osäker om jag ska gå upp eller fortsätta försöka sova. men vet av erfarenhet att en timmes sömn är bättre än ingen alls. en powernap kan ersätta tre timmars sömn, även fast det kanske inte känns så. nu ska jag slappna av ett tag till och hoppas på det bästa. 

vill kunna sova lika gott som Felix katt



Värmen

Det är september och jag är ute och solar varje dag! den här sommaren är sjuk, det ska egentligen vara höst men jag blir brunare för varje dag som går. varje år får man den där chocken över hur likblek man är på vintern. kan skaffa en karriär i Ghost Adventures! 

feeett spacead



Foton!

Har i över ett år velat skaffa ett fotoalbum och framkalla bilder från gymnasietiden osv. har ju tusentals bilder bilder på datorn som jag aldrig kollar på, ett album kan inte heller krascha eller tappa bort filer. bara man har koll på det kan det följa med hela livet!:) tycker det är allmänt jobbigt att pyssla men foton är alltid kuul.





Min pappa filosofen

Är på väg att gå och lägga mig. då kommer pappa och säger, "kom! vi går ut och tittar på stjärnorna tillsammans". börjar garva först för att det lät så kul, och tror såklart att han skämtar. men han ber mig att ta på mig skorna och när vi kommer ut har han ställt upp två stolar. "stäng av mobilen nu så kommer ditt mörkerseende snart". sånt jävla weirdo han är! fattar inte haha. ligger där bakåtlutade och pratar lite om rymden innan det blir för kallt och vi måste gå in.

tänker ofta på hur glad jag är över att ha honom som pappa. så himla speciell och full av konstiga idéer. man kan liksom aldrig veta vad han ska hitta på härnäst. ibland när han ska förklara någonting blir han nästan för flummig, och kan blir irriterad på att han aldrig kommer till saken. men jag är fan likadan själv, vi har helt enkelt svårt att sätta ord på det vi tänker och känner. men det hindrar honom inte från att prata om det ändå, varje dag.

Tack käre far för att du gav mig min spontanitet och min oförutsägbarhet. äpplet föll inte långt från trädet, och det är jag väldans glad för!


Vilket jävla pyssel

Första och sista gången jag gör något sånt här.


Vässan

Hade en jätterolig dag i Västerås igår. träffade hela fem KGare :) not bad! har varit sämst på att träffa mina vänner denna sommar, men jag ska skärpa mig från och med nu. åkte hem idag för att fira Jon som är 17 år nu! fattar inte. :/ det var ju nyss jag som hade 17årsfest i min lilla lägenhet.

Liv 12 år och Diza 11


Det här skrev jag för ett år sedan

"We had a good run, sommarlov. men nu är det snipp snapp slut, för alltid. tänk om man skulle börja tänka djupare i det här med att det var sista sommarlovet och nu ska man jobba och att livet antingen är slut eller bara börjat.. har en tendens att sväva iväg, men nu är det livsfarligt. ja sista året ska bli så bäst och allt man gör ska ha en mening och tänk vad vi ska ta vara på det sista. men om vi inte gör det då? allt flyger förbi och vi har missat den bästa tiden i våra liv. vågar fan inte ens sätta igång, det håller inte. så jävla lätt att panika, kanske till och med bryta ihop? tror aldrig jag gjort det. men pressen på att ha kul kan leda till stress och depressioner, typ, eller? som sagt, gömmer dom där tankarna och så hörs vi runt kvart över aldrig?"
 
Och ja jag vet inte riktigt hur mitt sista år var. det gick förjävla fort alltså! pain in the ass men samtidigt väldigt roligt. vilket djupt moment jag hade där, försökte väl se in i framtiden. mitt liv har verkligen stannat av nu efter skolan, men känner ändå att det är lugnt. tror att det tog ett tag innan jag hann ikapp min situation, att det är jag som ska bestämma vad jag vill göra nu. panikade inte som jag trodde, blir återigen förvånad över hur jävla likgiltig jag kan vara till vissa saker :) det är inget spec att sluta skolan! (förutom att flaket var det bästa jag gjort). skaffa ett jobb, få pengar, skratta och var glad. ENKELT!

Här ligger jag

och steker i september!.. medan ni andra jobbar!.. feel the burn! because I sure do! (fatta skämtet snälla) :D sommaren kompenserar nu för att den kom så sent. stört varmt!!


Slooow life

Har varit så jävla förslappad denna vecka så det finns inte. vaknar två på dagen och somnar fyra på morgonen. däremellan gör jag inte ett skit förutom att träna lite och kolla pll. (sugen jag blev på att kolla nu..) skärp miiig. längtar lite till hösten nu, att jogga i svalt väder och ha lite fler lager kläder. -var inte ens mening att RIMMA där!- kommer definitivt ångra att jag sa så om nån månad. Joel har fått jobb på systemair, så nu är jag inte bara arbetslös. jag är ensam och arbetslös! :D


Vinner väl allt

alltid när det är tävlingar med Joels släkt vinner mitt lag. lite märkligt eftersom det aldrig händer med min egna! kräftskiva var det också, gott med kräftz men pallar aldrig skala mer än typ två.. efter det drog jag hem till kräftis number two. där var det skönsång som vanligt.

Jääättefin vandringspokal!


RSS 2.0