Leftovers 2013

Fan vad bilder man tar som aldrig blir använda. I-landssyndromet kan vi kalla det. man tar bilder i tron om att dom är viktiga, så blir dom bara bortglömda utfyllnader som tar massa mobilminne! varsågod här kommer bortglömda randoms som har lagrats i ett år. 

Lektion i hissen

Vaknade med silikonläppar

Noomi

Gang bang på jesustavla 

Michaela och Ebbis


Jenny, majs och jag på balen

007
Rainbow caaake

Noomi

Ensamt offer i lägenheten 

Jag och Jenny på utklädnadsdag

Våren är kommen 







Studenten 


Ebba och Pelle 
Liten!

Hittade "bacon is good for me"-killen från youtube!


Före och efter bråvalla ;) 




Noomi igen haha sötast på jorden 

Sommarjobb

Ägig bild när damerna blev näthatade under EM!



Sundborn haha fyfan<3 mina bästisar Emil och Erik
Sommar på riktigt! 

Blev fascinerad av grässkillnader på jobbet...

Coolaste värsta grejen 

Indianer i Västerås 

Som en kontring till 9/11 

No idea
Höstis

När jag skulle gå ut kom Ingemar och ställde sig såhär, en fot i vardera toffel. ååh så jävla rulig! 



Värsta friluftaren man var på Gotland asså

Kenny på besök! Slut! :D 


 


Blä

Vaknade så sent idag. hatar känslan. mår så mycket bättre av en bra dygnsrytm, fattar inte varför jag inte anstränger mig mer för att få en. har bara hängt med Joel och Ingemar, lovar att han har gett mig rabies så som han nafsar. ingo alltså, inte Joel. 

Det är något fel med min datorskärm, den blir svart hela tiden. kom på lösningen att koppla in den i tvn i stället,  så nu kan jag se men får samtidigt nackspärr. överför allt till en hårddisk för jag har på känn att datorn är inne på sista hösten. lilla äckliga skoldator som var hatad av alla i tre år, och fortfarande är av vissa. skolan skulle kunnat betala oss för att bli av med dom där, i stället fick vi köpa den för 300 spänn. som att köpa en tickande bomb, oförutsägbara made in china-dator. 




Otroligt vackra bilder. stackars Ingemar blir alltid retad.. 


En till bebis!

Igår fick jag veta att Michaela och Jocke åkt in och bara några timmar senare var lilla Maja född :D alltid samma lyckliga känsla när det kommer en till familjemedlem. på bara dom senaste två åren har det kommit tre små kusinbarn till mig. alla tjejer, vilket är så kul eftersom jag länge varit the only girl in the world när det gäller min släkt, haha. det ska bli så spännande att träffa henne och se om det finns några likheter än, dom är ju så små i början! goooooos!  

Michaela har lagt ut bilder på henne så jag hoppas det är okej att jag visar en här.
Båda är så fina, undra vad Ebba tänker nu! 


Illuminati

Ända sedan jag sommarjobbade på kyrkogårdar har jag velat åka tillbaka till heds. jag och bianca gick och vattnade och plötsligt kom vi till en stor trekantig gravsten med det allseende ögat i toppen. sånt jävla mysterium, är det satanistiskt eller är det kristet? jag och Jenny åkte dit på kvällen och det var ju minst sagt obehagligt. blev inte bättre av att Jenny nämnde att det var runt allhelgona. fick jävligt bråttom tillbaka till bilen och kände mig iakttagen hela vägen. usch fyfan yolo och allt sånt där!

Nu ska vi sova i min lilla lägenhet som på den gamla goda tiden. det ger minnen från när Jenny sov här varje dag, vi var i princip sambos. det har hänt massa roliga saker här i lilla ettan och jag har haft svinkul under gymnasiet, men jag saknar den inte. det är liksom skönt att det kapitlet är över. nu har Jon tagit över och jag hoppas att han kan ha lika mycket glädje av den som jag.

Imorn drar vi en lunch på stan sen ska jag hem igen till mitt hus med yyytaaa. skönt det ska bli. FRUKTA ENDAST GUD! 





Med andra ord

Det spelet är bara roligt när folk är dåliga. så jävla kul när Jesper hoppar över relativt lätta ord, och sedan ger sig på vårtbitare. alltså vissa ord?? hur i helvete ska vi vanliga medelklassare kunna formulera oss på ett sätt som leder till pilgrimsmussla? haha svårighetsnivån skiftade ganska grovt..




Laggebredsvägen

Varför slutar det alltid med att jag sitter själv på fredagskvällarna framför idol? haha familjen bara försvinner när det är som mysigast vid 8. sket i dom och stack tillbaka till min fina vän bebbolainen, (och smeknamnen bara haglar!) skjutsade hem ewes far + snubbar och dom bodde på alla möjliga jävla ödevägar. först hittade vi dom inte ens eftersom vi fått fel gatuadress, i Fagersta dessutom, vårt favoritställe! 

Kom hem efter äventyret, fortsatte hänget i snyggots bunker och jag gosade med sötaste lilla miniatyrsheltien. ewe lockade håret 30 gånger och det var allmänt mysigt!

Ewes katt Bimbo aka catacomb demon. casual sittplats som vanligt. 

Jenny hade såhär en gång och tyckte det var fint.





Stängning

Jobbade 9 timmar idag och var med och stängde. har inte jobbat så länge nån gång så det var jättekul, tiden flyger verkligen förbi. jag lär känna barnen mer och mer nu så det blir mysigare för varje gång. 

Både för och nackdelar med att inte ha fast jobb. det är osäkert att aldrig riktigt veta hur mycket man får jobba i månaden, men en blir samtidigt så glad och uppskattar det jobb som ges. då blir det roligare att jobba. 

nanananana counterstriiikeeeee



No Fun At All

Var på spelning igår, i Köping. ett gammalt skinnsbergsband som hade nån slags reunion, dom heter som rubriken. dom är rätt bra och var ganska stora förut, var till exempel fans från Australien där för att lyssna på dom. jag hade väl lite tankar om att det just därför skulle vara en rätt stor spelning, typ som en konsert. men nej nej, huuur litet som helst (det var på ögir) och nästan bara massa skabbrockers där. kom dessutom 2 timmar för tidigt så ja, jag vart lite otaggad och irriterad. hade också varit sjuk, och blev det igen efter den kvällen. men det var rätt kul när dom väl spelade förutom alla svettiga medelålders gubbar som gjorde moshpit och visade cracken.. så jävla pinsamt, usch. 

Hittade en person som ser ut som en ofräschare rockversion av min gamla medialärare :D samma byxor, en kufig tröja och färgat hår med rosa tofs. 


Sista gången jag var på en sån här "lokalspelning". joel var yngst där och jag kände mig bara.. fel. men man ska pröva allt! 


Utställning

I helgen åkte jag till Västerås för att gå på min förra klasskompis Andreas utställning. det var bilder från hans resa till Peru, jättefina verkligen. hängde också lite med min broder Joshua, åkte till mitt gamla 24/7-donken på stenby kl ett på natten. love that shit. 

När jag kom hem drog jag en promme med ewe, det var en sån där jättefin kväll som gör att man för en gång skull kan vara glad över att bo i skinnsberg. pratade tills det blev kolsvart och iskallt och jag fick till slut dra mig tillbaka in i cheesecakevärmen i mitt hus. så stört god! alla borde ha en bror med bakintresse. 









Skinnskatteberg

 

Mormor

Efter att jag sökt jobb igår gick jag till mormor och skulle fika lite. slutade med att jag blev kvar där hela kvällen. vi började prata om något och sen fortsatte hon berätta massa sjuka saker hon gjort, haha min lilla snälla mormor. förr i tiden liftade man alltid tydligen, det var inte alls farligt då. hon och hennes syster liftade t.ex. 28 mil till ett körläger fram och tillbaka. hon liftade också med en turnébuss med massa dåvarande kändisar som bjöd henne på fika. hon roadtripade med en kompis genom Norge och Danmark med bara ett tält med sig, också genom att lifta med andra! 

En gång skulle dom till något kristet läger och liftade med en militärkaravan. dom glömde biblarna i vagnen så översten ringde hem till deras pappa och berättade det. jag fattade inte varför det var en så big deal, men så sa hon att hon hade gjort allt liftande i smyg. föräldrarna hade ingen aning. alltså jag dog, så jävla roligt! dom fick liksom inte ens gå på danskvällar. blev så himla förvånad hur äventyrlig hon varit. 1950 och allt. 


<3


Fritids

Då har jag varit på möte med fritids och ska dit igen om någon vecka. hoppas då att dom vill ha mig där och att dom inte har för många att välja på ;) blåste som ett as när jag gick dit och det är utan tvekan mitt värsta väder. fyfan det förstör ju allting. 

Dags att pallra sig till Ica för lite mer jobbsökande. så jävla PRODUCTIVE idag.. 

Tog denna igår på löprundan, tycker det ser ut som en oljemålning..

Bläääää



Är ej adopterad

Jag kan laga två rätter utan recept, laxpytt och pannkakor. blev lax idag och SATAN vad bra jag var, ingenting gick fel vilket aldrig har hänt förut. förevigade ögonblicket och tog samtidigt några fula bilder på mig och mamma. där kom chocken, jag såg likheter! alltså har aaaaaaaldrig sett det förut, inte med pappa heller. jon är ju en kopia av pappa när han var barn så jag kunde väl inte tro annat än att jag var ett adoptivbarn från norge, (därav mitt namn). 
 
där fick jag till det. ser ut som att ångorna är av guld. aa så jävla gott vare
min och jons standardpose
ser ni? jag seeeeeeeer :D 

Jobb

La mig igår och trodde det var lugnt, kände inte någon stress att sova så fort som möjligt. sen kollade jag jobbtiden, och hade tydligen glömt att det var tidigt. paniiiiiiik. vet inte hur länge jag sov men jag skiter it, var jättekul att ha en heldag på förskolan. vi kollade teater på gamla goa Korpen! bästa jag sett i det kulturhuset är lätt Trix. det är fan det sjukaste jag kollat på.

Har suddat ut barnen men var tvungen att visa hur gulligt dom gick. ett långt rep som alla fick hålla fast i, smart ju. 




Kanelbulle

Älskar det. Riktigt gott. Aa
Fortfarande läätä krässläg. host. bara legat och kollat på mitt nya favoritprogram, historieätarna. alltså jag ÄLSKAR DET. min humor min humor min humor, och det är intressant som fan. tagga till nästa säsong 2014, som så mycket annat. game of thrones, girls, ja allt antagligen. tråkigt besatt jag verkar. 

Meeeeeeee



Höstinspiration

Åkte till fagersta för att kolla på lite mer tapeter, tror jag har bestämt mig nu. studsade in i ewe och alexander. första gången jag såg honom irl omg starstruck! orkade inte ta flottbussen hem igen så jag snodde pappas bil, mehe. OCH GRATTIS JENNY TILL KÖRKORTET! oh happy day. 
 
Snabbstopp på ica för att köpa sjukkuren: tidning, b&j och halstabletter. har ont i halsen, men jag överlever. till er som hatar naturbilder, dags att dra nu. känner jag att jag har lite driv att fota så gör jag det, för det händer så sällan. här kommer en drös. 
 
 

Yes!

Bildstorleken går att ändra i appen! lycklig jag blev. känns också som att jag påverkade uppdateringen eftersom jag skrev ock klagade typ varannan dag. men så känner säkert miljoner andra, för det sög. 

Så trött på att bo i källaren! lämnade mandarinskal på golvet i förrgår och nu när jag lyfte på det låg det både en tjock spindel och en skalbagge under. spya.

Tänker på trevligare saker 


Totalt upplösbar

Nedbäddad i ett litet fult källarrum eftersom jag inte har någon säng. kan inte sova. fryser arslet av mig. hittar en tröja i tvättstugan som ser ut att vara en avdankad fotbollströja från jamaica. en bild på mitt helt avslappnade fejs och jag kan se hur det skriker sömnbrist. 
fyfan va surt det är här




RSS 2.0