Kristallen

Känner bara njaa. Alltid så jävla halvdant, Sverige misslyckas ofta med underhållning, förutom hey baberiba, det programmet var felfritt.

Ska väl fortsätta med pretty little liars i stället. rekommenderar faktiskt den serien, verkar töntig och medioker men hoppar fan till nästan varje avsnitt. kan vara för att jag bara kollar på nätterna också hehe. men fan va läskigt det är ibland!

Joshua står för dagens bild


Fat ass

Drog in två rätter på en gång. Barnportioner förfan. Tjockatjocka!


Gotland

Älskar verkligen Gotland. vart man än åker är det fint. kan gå på en stenstrand och bah oops här låg det en uråldrig fossil och den kan jag ta med mig hem om jag vill. måste verkligen dit oftare!
 
 

Tackkort

Gjort 17 tackkort nu. det är från studenten och tycker det är lagom pinsamt att skicka iväg dom så sent. alla har typ redan glömt det så kommer jag i september och bah TAAACK!!

har en shortsdress som är fin men lite för kort tycker jag. droppade av den hos mormor så fixade hon resten. hon är ganska otrolig på sånt!


Random

 
 

London

Försökte ladda upp dom här bilderna på mobilen men när det inte funkade gav jag upp. inte blivit någon blogg sedan dess..
 
där gick harry potter i skolan!
var på lejonkungen-musikalen<3 bästa jag sett i alla fall
önskas i sweden
 
 

 
 

RSS 2.0