Eh

På Runes dörr stod det: ONSDAG STÄNGT
Liksom är man the lucky girl?.. Nä, tror jag inte! Så typiskt mig att pricka in bästa dagen. Tog ett varv runt byn (HAHA fan va fult!) bara för att få lite luft, guh va kallt det har blivit! :( måste plugga till kemiprov imorn, jag tror det går bra för asså det är inte stort, och ganska lätt!

Är så glad för idag är det Grey's Anatomy premiär!! Åh det bah pirrar när jag tänker på det haha rätt tönt på det, men det är så bra! Och den 6:e är det Desperat Housewifes i think, JÄEVLA BRA STUFF!
Ha det brå!


Damn ;)

Outfittarn

Haha jag har kläder på mig visst är jag kul!?

Tycker det e trök men här kommer the first outfit!
HOHO
Tights och t-shirt från Gina!
Känn på den

Ruhnääs

Jag ska sticka till Runes och kolla om jag hittar nå skor, brukar inte det men man kan ju kolla? Vi slutade tidigt today! Matten sista lektionen gick snabbt, haha Gabbe å Joel är ena trevliga typer ;) Vi fick fika idag på svenskan också för vi va klara me sommarööögonblicken! :O
En slipad uppetumme på de va!

Jahaoo det var det, ska jag ta å kila nudå!

Howdy

Kvällen var skön och jag pluggade kemi (YES!), sen var det idol, ofc.
Jag måste fixa det där med prao! Har inte bestämt mig än
och lappen ska in i övermorrn, JAO! brabra..

Tilll er alla, från MIG!
Sweet dreams ;)



Vajlin

Elr ah, violin. Elr ah, fiol. TOLKA DET SJÄLV.
Det gick rätt bra, nu är jag hemma och smaska lite glass, den bästa!

Tränar inför kemiprov :/ Wish me luuck? Tur att det inte e världens största då, går nog bra ska vi se!


♥ ggr 1000000!

No

Dagen slutade icke bra, pannkakorna strulade och det blev bara bajs så mama o papa hann hem innan jag hade börjat :/ Jag fick ta till plättlagget! Hade gjort dubbelsats ju som jag skrev men fick skylla mig själv där för det tog typ ett år att bli klar med dom! Samtidigt skulle jag spela fiol och hinna till idol! Blä! Men nu lägger jag det bakom mig och fixar det nästa gång, riiiiiiight!?

Dagens roligaste!
(Vi lyssnar på kiss me thrue the phone)
KATRI: I början av låten tänker jag på cpskadade!
Haha kan inte förklara hur kul det va men knäppast va ju att hon bah sa så helt plötsligt! Kan inte sluta tänka på det! Katri du är bra go du;)♥

Inga din fisk!

Today pratade jag med Eira om gymnasiet.. Jag tror nästan det får bli media jag väljer men man vet ju aldrig! Vi kollade på skolor och linjer och nyttigt skit, var asbra! Jag kan gå i Västerås också för media finns icke på brinell! :D

Efter det kom jag in mitt i klassens kaos där Inga styrde, fattade inte så mycket mer än att hon hade en väldigt dålig dag. Elr, ah, VARJE dag är en dålig dag om man frågar henne men ojojoj så hon var sur! :/

Jag ska laga pannokakko nu. Jag är väl för dukti! HAha fatta pannkakorna är uttjatade nu men dom ska härdas! Jag ska gö DUBBELSATS :O Moaaha


Google dom kan dom!

Problem

Jag kan inte sova, FAN. Har legat och försökt i flera timmar nu och det går inte jag är klarvaken och kissnödig! Vad är det för fel på mig? :(
Jag i detta nu!

Night

Godnatt på er då allihop :) Min dag har varit väldigt skön, den avslutades med
Ben & Jerry, NICE HUH?

Kan ni förstå? Om en vecka blir det SBG efterträff!! Det har typ varit höjdpungten in my life nu, gud va hemskt när det är över :/ Men då får man se framåt till påsken! :D
JAG ÄLSKAR ER!♥


Bilden är hetast! SOOON!

Photo booth

Min inbyggda photo booth is the shit! Love you babe, du e rulig♥
Gosh i'm hot. not.

Clothes

Nu är det såhär att jag har en väldigt trevlig moster som ibland lämnar lite kläder till moi som hon inte ska ha kvar, och oftast hittar man lite fynd ;) Haha. här är nåra tröjjs!


Enkel långärmad tröja


Randig t-shirt, haha söt


Randig med stor krage;)


En TILL randig enkel tröja

Heh mkt randigt här men, liike it, tack moster Neta! :)

Neeh

Jons kompis ringde och undra om vi skulle åka upp till sporthallen där man kan spela typ, badmington och pingis och lite annat och jag tyckte det va rätt smart eftersom mamma just skulle tvinga ut mig att jogga. Men det va ingen som kunde öppna så vi fick åka hem igen, lite osis dåårå.. Men jag gick ut till studsmattan och börja hoppa, för det är faktiskt mycket motion! Såå nu känner jag mig nyttig och mitt bevis är att min puls slår mkt fortare än vanligt!

GUUH Va bra jag löser alla problem!

Sundaggen

Okaj, sista dan. Haha det känns som ett lov men imorn börjar skuulan :/ Tycker inte om det, jag har inte så mycket emot skolan nu men det är ändå ingen hit att gå upp tidigt och sluta halv 4!

Heeh flabb med min lilla bror nu på morgonen, vi kan ha roligt tillsammans och asså när han är på humör.. det finns ingen roligare! Jag kan ligga på golvet och skratta i i typ flera år och han gör bara konstiga ljud eller grimaser eller ja, vad som helst! Han skulle va den perfekta skådespelaren men tror inte han är så inne på det. Sen kan han ju självklart vara den hemskaste personen jag vet när han är på det humöret men det är en annan sak ;)

cutie as :)
Miniatyrbilden slår nog alla rekord!!



I did it!

Liv Johansson har lyckats! Hon har gjort en header och den är till och med ganska snygg! Faktum är att hon också har fått IN den i bloggen, helt perfekt! Nu kan man bara vänta tills den visas :) OHYEAH! Mission compleated, elr ah, har ingen aning om hur man säger! (a)))
Pussen och god natt! ♥_♥

SNYGG VAAH? :D

(Klick on it!)

To you

To You ♥Mille♥ (Emilia), såhär blev mitt hår ;)


Eh, ja jag vet inte vad tycker ni?

Fosball

Visade sig att morgonen blev seg.. men sen drog mamma med mig till Jons fotbollsmatch,
dom vann iaf :) haha det är vad jag har att säga om det!
Vi drog vidare till A-lagsmatchen som höll på samtidigt, där var ju Aan och Sanna och sålde korvar så fint :D Haha var väl kul sen va det sluutt, dom vann ju också! Haha bra dag jö!

Sitter och kollar och fixar lite bilder som jag har tagit,
här kommer några bortglömda :)


Yellow flower nice as a shower!
Tagen på trevlig svamppromenad :)

En smörig gås

Dagen inleddes med en riiktigt god smörgås ute på min fina altan! Haha ja åt annat också men den va verkligen good! Damn vad det här var intressant men har inte kommit så långt in på dagen(a)
Tänkte gå till innebandymatchen men jag tar det en annan gång, kom på det för sent och jag måste duscha innan jag kan gå nånstans så.. Näe!
Men lycka till tjejer!<3

Annars rullar väl dagen på skapligt skönt, DET ÄR LÖÖEERDAAEEG!

Natti..

Har haft en mysig kväll med ähm, mycket tv och chips :) Ska gå till sängs nu hade jag tänkt
men är som vanligt, inte speciellt sugen på det.
Ska kolla upp nåra bloggar innan jag går, haha VÄRLDENS tidsfördriv detdär! Men inte lika mycket som FarmVille, herre jeesanes. Men det är ju kul hallå!

♦Läget just nu är att försöka fixa bloggen snygg, få ork till det.
♦Och snälla gode gud, gör så att mina ENTER börjar funka!

Puss på er och have a really goodie nightie!<33

Låt to y'AAL

HA! Tror inte jag är först med denna, sorry om den är uttjatad men HEY, den e GOOUD!



Fredag

Det är fredag, IGEN! Kom nyss hem från en cykeltur till ica, köpre lite smaskens jao :)
Hur väldans skönt är det inte att vi var lediga idag så fredan är som en lördag och imorron är som söndag, men sen har vi en dag extra! Haha jag är helt stört glad, förlåt :)

Dags igen?<3



HJÄLP! Spruta!

Igår var det riktigt skönt för vi slutade vid lunch :D Åt ändå innan för det var pizza, asgod!
Var ensam hemma sen vilket också var skönt, satt och väntade på idol och gjorde upp en liten skål med jordnötsringar till mig själv, HAHA.

Förresten är det efterträff på SBG nästa helg!<3

Idag vaknade jag sent, på en FREDAG! Vi är lediga hurraaa. Mitt i allt när jag var så där glad så kom mamma och bah Liv du ska få andra sprutan mot livmoderhalscancer. NEEEEJ! Man ska ta typ 3 och jag har redan tagit en och nu är det väl bara en kvar som jag ska ta i januari :S Åh den gjorde ont, bajs.
Mamma är sjuksköterska så hon ger vaccin hemma, rätt skönt faktiskt. Men det får man egentligen inte så hon gick över till grannen och frågade om vi kunde låna deras bil om jag var tvungen att åka till sjukhuset,
Jag bah VA!? Men det är ingen risk faktiskt, jag reagerar inte på det (y)

Vilka mer får en orolig känsla i magen när man hör ordet SPRUTA?



Out

Jag har nyss vart ute på en spring/dans/gå/sitt runda helt mobbad på strandpromenaden ;) Tänkte först jogga men jag fastnade på en sten och satt och lyssnade på musik tills det blev mörkt, haha! Nu är det idol :D
Det gillar vi!

Jobbigt ju

Idag var det seegt! Uuh jag tyckte verkligen det va hemskt ibland, jag vet inte varför men jag hatade den här dagen! Franskan var värst, jag orkar bara inte med det, det va bara ett jävla gnäll och jag vill inte ha nåt med det att göra.

Jag har fått nått bett eller nåt på undersidan av min handled och det har svullnat upp asmycket! Men det hände liksom igår och det gick inte ner över natten, det blrv typ värre! Det känns faktiskt som nå jäkla getingbett men vet inte alls va det är :S hoppas jag inte döööööööör!

Jag ska då egentligen plugga men det gör jag inte, som vanligt. Jag är så slö och jag tar inte tag i viktiga saker! Sen gör jag dom inte när mamma kommer hem heller för då blir hon rätt sur för att jag inte gjorde dom innan. Sen blir det typ panikplugg sista dan bara för att jag har skjutit upp det. Det är nog lätt att tro att jag pluggar mkt för jag får ganska bra resultat, men jag har nog väldigt lätt att lära in grejer, TUR liksom tycker jag! Annars skulle det nog sett ut lite annorlunda:)

Nu vet ni va jag måste göra, kul jag ska ha!

ΩDet där är ett ohm :) ...HAHAHAHAHAHAHAHA..

HÅR

Jag ska nu när som helst till västerås och klippa mig ni vet :D
Jag måste ha JEANS! Jag måste egentligen ha en helt ny garderob men det går ju inte.. får försöka prioritera! Inte lätt. Tur att jag kommer iväg dit nån gång iaf, bättre sent än aldriig liksoom! Måste försöka vara där lite oftare.
Sen tror jag det blir kul med den här kulturnattan :) Det var det förra året!
Jag är desperat kan man säga.. :O

Friday

Det är fredag igen! Så skönt. Var jättetrött i slutet på skoldagen och hade inte ork om man säger så.
Känslan man får när det är fredag är underbar, man tänker att nu är det slut och vad kul jag ska ha och man raddar upp en hel del man ska göra och bara ha det bra! Men sen kanske man bara går runt hemma och har inget att göra, man kanske måsta städa sitt rum elr liknande eller som jag måste göra nu, hjälpa mamma med hela huset och dammsuga. Fast sen på kvällen brukar det faktiskt bli mysigt och i morgon ska jag till västerås och shoppa och sen KLIPPA MIG! herre gus va najs! Var hela 2 månader sen och mitt hår är hopplöst just nu.
Sen ska min familj träffa en annan som bor där och gå på dethära kulturnatta, mammas jobbarkompis, ni förstår hur det är ;)

Det var en hel vecka sen jag, anne, ewe och sanna satt i husvagnen och kolla på idol! asså det går så jävla snabbt det är läskigt! Anne har utegångsförbud stackarn:/ ha det bra du där hemma, haha♥

Men nu ropar mamma! haha jag måste kanske skyynda mig :) Puss på er nudå..



Haha jag är inne på stora datan och här finns bara gammalt skit,
här är jag för 4 år sen, skillnad? HAHAHAHAA!



Skolmästerskap

Jag har nyss haft mitt sista skolmästerskap och det är HÄRLIGT! Ååh va skönt asså! Jag tycker det är rätt jobbigt med sånna saker och all nervositet och sånt men nu är det klappat och klart. Det var iaf soligt väder idag! Solen firade 9Bs sista gång :D
Tog guld i längd vilket var väldigt skönt eftersom det va sista chansen, det var funny! Och sen (vilket förvånade mig som fan!) tog jag brons i kula och spjut!? Haha en ny upptäckt hos mig själv kan man säga :)

Bilder kommer! men dom är så fruktansväääert många så det kan ta sin lilla stund :)

PUSSAR PÅ ER <3

150909

Denna dag var, hm, vääldigt lång! Asså skitseg! Jag trodde vi slutade flera gånger men det var en lektion till, och en till! Men jag kom ju hem och jag är oskadd och jag lever och jag har tak över huvudet och allt det där! haha!
Lagade ju faktiskt pannkakor idag, goda som vanligt liksom det är jag som gör dom! :) Jag blir bara bättre på det, övning ger färdighet jö! Men nu måste jag ju draaa assååw det ee ju IDÅÅWWL! :D
<33





Fiol & fruktsoppa

Visste ni att jag spelar fiol? Det har jag faktiskt gjort i 5 år men jag pratar aldrig om det haha!
När jag väl kommer igång måste jag säga att det är jättekul, det är sant. och väldigt konstigt för jag börjar aldrig träna på egen hand utan typ mamma måste tjata som F*N på mig innan, då har jag lust att bara DÖDA det jävla instrumentet! Bara sluta helt enkelt. Sen blir det som vanligt kul igen när jag står där och spelar.
Det blir lite tråkigare att spela när man har sin franskalärare i fiol, som jag inte riktigt älskar dårå, men man ska inte skylla på nån annan vafan jag är slö! Har jag alltid varit! :/

Idag på den cplånga lunchrasten åkte jag, anne och ewe hem till ewe, det var SKÖJ! Haha hade hänt lite knäppa grejer innan jag kom, och det var lite knäppt när jag var där också<3 I fucking like it! särskilt den otroligt ägiga filmen! Haha hemmagjord film äger FETANS.
Puss to you<3

Den här äger också skapligt mycket,
youtube is my thang när man inte har egna inspelningsmöjligheter :) (låångt ord!)
Kan kolla på den 1000000 ggr jag skrattar lika mycket! Humor i världsklass!

Sov gott

Nu ska jag hoppa i bingen i think :) Somnar gott till denna låt, tänker bara tillbaka på Sbg och Ida! Haha jag tror att alla som var i närheten av henne kan hela låten utantill, jäklars vad man fick höra den, överallt!
Sov Gott<3



Mormor

Har varit och ätit middag hos mormor nyss, det blev förrätt och efterrätt och hela altet, vanlig middag också då såklart. Hon är lite söt som gör sånt! Denna söndag har gått rätt segt som alla söndagar gör! Usch det finns ingen värre dag än söndag, kan man inte ha två lördagar i stället? Skulle vara feta najset om man säger så :)

Imorgon är det skola och franskadiagnos, weii. Får gå som det går, såg nu att jag faktiskt har boken hemma :)
Ska träna lite nu men det är väl proven som räknas? Inte diagnoserna..

Helg

Ojoj, har hänt en del sen jag skrev.
I fredags efter skolan tog jag min banan och cykla iväg till anne's, HAHA. Kom precis samtidigt som ewe, tiimat! Där var också Sanna. Det blev idol mm i husvagnen med chokladpuddung, grädde och ofc, BANANER!<3
Haha det var mkt kul och lite banandamp på vägen, (mycket banan här.) Sen skulle vi sova hos ewe och då vänta vi på finfina mamma som skulle komma med saker och skjutsa oss, shit det var snällt! Men det tog en jävla tid för henne, vette fan vad hon hade för sig!? Sen var det lajban i ewes källare ett tag med luffaren rasmus och crackkarlsson, älska that! Heh snyggaste tuppen ewe blev också! Ujujs det var en redig video må jag säga!
Kul var det och sen på morgonen stack Sanna och Anne och lämnade mig och tuppen i skiten :)
Haha var en rätt så skön dag faktiskt! Målade lite här och lite där och gick på äventyr i skogen och klippte hund. Johan hade lagat asgod mat! Måste bara säga det! :D
Sen ganska sent (trodde inte jag skulle va kvar så länge men det blev så haha,) kom pappa å hämta mig med supercykeln. Åkte på pakethållarn, det var väldigt mysigt. Satt där och kände mig lite liten och kände den kalla vinden mot ansiktet och tittade upp på stjärnorna. HAHA det lät såååå mobbat! Men, eh, det gillade jag :)

Fredag

Sitter hos Lisa nu. Följde med henne efter skolan, haha "Du där! Ja, du med svart plyschväst!" Haha plysch? Hur fan stavas det? Kul iaf :) Vi farma lite, haha jävla farmville nörd! Jao jäg skä barä in å skörde litta!

Ska nu dra mig hemåt och äta pizza, jao lucky me, längesen. JAG KOMMER! haah

Sen planer på idol med några nära å kära<3 Men nu ska jag gå! Har en minut på mig (a) x)

STÖRT

Vafan kolla här, nu gör jag enter.
Det ska vara ett mellanrum mellan dom här två raderna men det är det inte, jag får damp!

Men här då? Jag gör texten till fetstil och DÅ funkar det? Är det någon som förstår nånting?

Ser ni? det är mellanrum när man har varannan fet, varannan normal!

Haha det är helt cp, vad har hänt?

Sjuk

Har blitt lite sjuk jag :/ Var duktig och var med på tre lektioner i skolan på morgonen men sen orka jag inte mer. Värt att smitta alla också med nysattacker! Får se hur det blir imorgon, vill faktiskt till skolan nu och vara med på
SOlektionerna. Har ju läxförhör på fredag men det är typ som värsta proven! Fan Jan-Ole, måste du va så jobbiiiii?
Skulle väl annars vara skönt att slippa SO men nu är det 9:an och inget slarv, inte kuul!
Kan ingenting och tog inte hem boken idag, i'm dead, typ.

När jag kom hem från skolan hade jag ingen nyckel och kunde inte komma in i huset, fan tänkte jag då. Men det löste sig, gick och snatta nyckel hos Brandts (YYY) tur att hemnyckeln finns på fler ställen :D

Sitter och väntar på idol, fast det är ju om 2 timmar, hehe. Får väl översätta franskan så länge, har inte gjort det än. Härrä göd jag är rätt hopplös. Jag pluggar MINDRE än i 8:an, fast man har lovat sig själv att plugga arslet av sig!

Livet är hårt, även för blondiner :S



Idol

Idag börjar idol! Jag är glaad. Det bästa är auditions i början, sen blir det segt!
Hade jävligt roligt i skolan idag, lite synd också! Men inte bra att säga varför..
Och jag är ARG! Jag kan inte göra enter i inläggen! Helt stört! Nån annan som har varit med om det som kan säga vad som är problemet? Usch det blir inte snyggt utan:(
När jag kom hem var jag tvungen att åka till fiolen direkt. Fan vad trött jag blir på det alltså, man är jättetrött efter skolan för vi slutar jävla cphalv4! Och sen ska jag direkt iväg och ha skoj med franska Lena! Inte kul..
Mamma och jag dampa nyss. Hon kom in med ett sånt här plastpapper med bubblor som man kan smälla, det var gigantiskt! Haha men sen la jag mig på den men det funka inte så mamma skulle trampa på min mage och då fes jag! Haha höll på att garva ihjäl mig. Sen råka hon trampa på det så det small som fan och båda blev asrädda! Sen satte vi på nån jävla bachmusik som vi lyssnar på SOn, det enda som fanns på radion, och typ hoppa runt på det. Herre vad fult! Och kul haha kommer aldrig bli tråkigt med smällplast!<3

Rock for Moc

Då var man hemma :)
Hade väldigt roligt där och det var hur kul som helst att träffa mina sköna SBGsaker igen! Var glad att vi var rätt många, och så träffa jag ju goa gamla skinnsbergare där också. Vi hade kul, och jag tyckte det var asroligt när sbgare och skinnsbergarna börja prata! Haha jag bah ooh, jag förenar två konfgrupper! Vem tillhörde jag? Det var lite konstigt. Men ja, tält och smuts och hela köret, det var najs! Efterfräff nästa! <3
Emilia och Alice<3 snyggingar!
Haha Alice är skådespelarn i the ring!
Jag tycker om henne <3
Jag tycker väldigt mycket om Emilia också<3
Finns det nåt sötare? Axel Thörn är fin och.. skörn? ;S<3
Coolingarna heter Johan och Eric! Lite kul närbild :D
Söta Gustaf!
Haha jag vet inte varför jag älskar bilden!
Cutiepies!
Johan avslutar proffsigt! :)

Imorgon

Har nyss packat klart och är redo för Rock for Moc imorn! :D
Åh vad jag längtar, ska äntligen få träffa alla er underbara, elr iaf de flesta. Asså jag är så glad för snart ska jag åka! Snart ser jag er! När jag kommer fram dit vi ska samlas och ser den första kommer jag typ börja gråta! Min stora familj, ååh! UNDERBART<3
Nu är det bara en enda lång skoldag att uthärda och sen STICKER JAG! Jag tycker också det är coolt att ni från Skinnsberg också kommer! Fast vi kommer från olika grupper.. KRIG! Nejdå men kul att rocka drogfritt tillsammans! xD Men nu ska jag ladda kameran, ja den stora feta ska med men vad har jag för val? Fina bilder på finfina personer! Jaja, imorn imorn imorn! GLÄDJE

Krasch

Idag var vi på centralskolan på morgonen för att ha idrott. Körde nån konstig kull lek som var typ stressande.. Men det är inte kul det roliga hände sen när vi skulle cykla till aspebo. Anne skjutsa mig och Jennifer skjutsa Ewe, elr hur det var. Iaf, Anne slutade trampa så då trampade jag i stället, haha det va så jävla FULT! Kändes som man åkte sån här tandemcykel eller va i en trampbåt! Sen körde vi på slutspörten i en redig fart och skulle parkera, men det var ju jag som trampa så det va jag som skulle bromsa. Men tänker man på det när man sitter på pakethållarn? heh inte jag iaf så anne fick typ panik när vi var nåra meter från väggen men jag reagera inte alls, vänta på att det skulle sakta ner men det gjorde inte det, då kom jag på att jag trampa så jag försökte bromsa men det gick inte så bra haha, men jag tänkte att det fanns handbromsar men det gjorde inte det! Så vi dundra rakt in i väggen i rätt hög fart. Jag klara mig, hoppa bara till lite men anne fick ont i röva hon.. inte bra. Sen garva vi typ ihjäl oss, jag efter ett tag eftersom jag  inte riktigt hade fattat vad som hade hänt HAHA! Men vi dog inte iaf vilket var bra, men det började regna, gud grät för vi va så dumma! Men regn är skönt, blev lite blöt sen men det säger man wtf till. Aja ska bromsa nästa gång! :)

Död

Ja, döden kan vara så nära ibland.
Idag var en sån gång, hade slutat skolan (som var rätt trevlig) och kom på i sista minuten att jag skulle på fiol. Började gå upp dit och stannade vid övergångstället och bilarna stannade, weei! Men sen när jag skulle gå över så kom det en galen bil och körde om den som stod still i full fart!
Typ [__________SÅHÄR___________] nära mig!
Haha blev lite chockad och när jag gick förbi bilen som hade stannat hörde jag en lång rabla svärord xD
Fiolen gick snabbt iaf, skönt! tkr inte det är så himla kul men vafan, för lat för att sluta! Och jag tror jag kommer tycka det är bra att jag fortsatte sen. Är väl i en sån här dålig svacka.
Men ingen skada skedd! Sitter här, hel, och äter en godis jag hitta (y) glaad!
Tycker alla ska ta och äta en godis och bli glada ni med, förlänger säkert livet lite till :)

RSS 2.0