Torsdag är fredag

Såååå skönt med studiedag imorn! :D Kan vifta med armarna och säga Idag är det freedaag, fast så var det torsdag ;PPpppPPPpPPPppp

Ska vara med Jenny och Amanda idag hade jag tänkt, men manman är inte i skolan så hur fan går det? Kul hade vi iaf för två veckor sen :)
Gaaelnaa.

Hade glömt min mobil idag, HATA när det händer känner sig ju helt lost och orolig hela tiden. Pappa kunde komma  förbi med den så det var snällt, dagen räddad! Han måste ju alltid stanna och prata med nån och den här gången blev det jim, han tyckte pappa var trevlig. MVG till miiig..

Dödspatrullen

Imorn har jag musiik :) gruppen består av mig, Joshua, Maja, Elias och Marre. Vi har det vackraste bandnamnet också.. tycker det är rätt kul, lite svårt bara när vi ska hitta på en egen låt, bara sådär. Inte så lätt alltid att komma på en supersång på en lektion, men det går framåt hur som helst.

Dödspatrullen med "En rysk Sovkräfta" - coming soon!


sexijoshi
Aktarej or gtfoooooo! :))

Tiden går ju snabbt

Orkar inte med tiden, den bara flyger ju! Vart fan tar den vägen? Idag var det en vecka sen jag såg "The tourist" med joel, gabbe, alec och jenny. (random haha!) Efter det skoja vi lite i min lägenhet sen sov Alec hos mig :) Take me down to the paradise city! a det var kul i alla fall.

Fu på idrotten! Tycker det är kul i allmänhet och känner att jag har väldigt lätt för det jämfört med vissa andra, men vi har det på sista lektionen så vi får ingen skjuts tillbaka till skolan (stället ligger långt bort.) Man har typ 5 minuter på sig att byta om och springa till den vanliga bussen, helt genomsvettig och äcklig ska man ta sig ända hem innan jag får duscha :/ som tur är byter vi hall ganska ofta, får väl hålla igen några veckor helt enkelt :)

Bingo

Häääääääej, trött dag idag. Åkte buss och tåg från skinnsberg i morse, känns som det var ett tag sen. Träffade några luringar där men alec hade försovit sig, ofc eftersom jag åkte just den dagen.. timarNa! Hade lite sällskap till skolan med olof, kul att det är en till från min lilla håla :)

Rätt händelselös måndag, lekte lite bingo på matten och Liv "uppesittarkäringen" Johansson tog hem priset! Nej men aldrig kört det där spelet fast gjorde så alla fick rast iaf (y).
Tycker bingo är bäst i Hey baberiba! -17! etta, sjuua! Det var jeag näer jag träffa min fruuuue, Agnäääetaa! HAhaha♥

Har lite sovmorgon imorn så vi får se vad jag hittar på nu :) älskar att inte behöva stressa sönder satfläsket!
hmjaa sexigt skidställ..

Kick-ass

Rätt bra film detdär. Trodde den skulle va lite göllig och mest en komedi, typ. Men fan va brutal den var ibland! Haha vet inte hur många som dog egentligen men folk slaktades hej vilt :) cool som jag är hade jag laddat ner den, själv! la mig med min broder i min lilla säng och trängdes, mysiplutten då.. han kanske saknar mig lite i alla fall. Men jag saknar västerås ganska fort efter en helg här, var med ewe i fredags och hade det astrevligt med Bert Ljung! Men efter det har jag inte gjort ett skit, då vill jag mest till lägenheten och hitta på nåt :) Här tvingas jag bara ut på promenixar, blee.

Nej nu ska jag fortsätta med mina naglar som fått vila sen höstlovet, duktigt.. Sen TAGGA SOLSIDAN! :D♥

Hej

Uuum, känner att jag hängt här FÖR mycket senaste tiden.. :)

Tror det sista jag tänkte skriva var när Alva och Lisa var och hälsade på mig första dagen på jullovet. Det var jäkligt kul att träffa dom, sov över i lägenheten en natt sen åkte dom hem för att fira juletider :) Jenny låg och sov i min säng när vi kom, HAHA fan va virrig hon blev då. Sen hann dom träffa lucas joshua och maja på vägarna mot stan också, där vi såg due date. Kulig film, mycket som hanns med där :)

Julafton var najs, var bara med mammas släkt för nån i papppas blev magsjuk. Ja.. och så var det med den saken.
hur gulligt.

Sen vart det lite nyåååwr! :D
haha väldigt roligt var det iaf. feta först i mig tacos med jenny hos lucas för han hade ugn. Men kom på sen att man inte behöver ugn till tacos? träffade lite folk där sen drog vi alla till Ståhl :) många drog till torget sen vid tolvslaget men jag stannade kvar med jenny och några andra, orkade inte frysa sönder för en sån sak när man ändå såg allting från balkongen :D hejhej 2k11!
chrilleboii :)
köpt på h.mmmmm

Sen åkte vi till fjällen där min moster, man och mina kussar bor :) åkte lite skidor, (näähä?) och träffade sbgarn Lisa Thomson, trevlans! men lite jobbigt att dra dit när vi ändå ska dit på sportlovet. upp till 7 timmars bilresa är inte att rekommendera..
fuck yea.

Var också på mellandaxcupen med ewe :) vi är filmarNa! haha vet inte varför det har gått och blivit tradition men nån måste ju görat. Spenderade kanske 7 timmar i den där sporthallen. där har man ju inte varit förut heller, minst en gång i veckan i 6 år ;) TAGGA IDROTT.
fina ♥
hahah vet inte vad ewe göör :) lurig..
skulle haft en video om jag orkat.

The Town med Jenjen. den var helt okej men ingen jag tyckte var värd att se på bio..  :)
hej:)

SÅDÄÄR DÅ men nu var jag väl dukti!
får se hur det håller sig :)

RSS 2.0