My horse is amazing

Tjatjatjohej. sitter hemma i skinnsberg och har det så skönt, jon och jag drog till konsum och köpte lite gottsum. :p veckan har för övrigt gått fort. igår träffade jag min käre vän Felix från sundborn, inte sett honom på tieeep ett och ett halvt år? satt och snackade lite om vad som rullar och vad som inte rullar..
de va nice.

fan va vackert

Imorn drar jag till forsen (red där förut, levde typ där, osv). ska kolla mina vänner lisa och alva när dom tävlar, ska bli askul! så himla längesen jag åkte dit, det är ju svårt att få tiden att räcka till allt. men nu jävlar!
naaaaaaw va jag saknar tiden ♥

Young Frankenstein

Jag och manman skulle fubba lite och kolla filmen frankenstein istället för att läsa boken. Inte ens lik, bara en konstig gubbe med en knöl på ryggen som bytte sida då och då. ps. den var i svartvitt, ds. Meeen hade lite popcornmys med festis så det var helt ok och lite till.

"I-I-I-I-I, ain't got nobooody!"

What if I wanted to break

godnatt folket

30 Seconds To Mars – Closer To The Edge
30 Seconds To Mars – Kings and Queens
30 Seconds To Mars – The Kill (Bury Me)
30 Seconds To Mars – This Is War
30 Seconds To Mars – Vox Populi

You can try but never stop me


Jag och namnlös chillar/kämpar med ideal PoF och OoL och vetefan vad allt är. vi skojar med en trea,
han vet inte

KGY FTW


hade fan galet kul igår tillsammans med bästa kg10. mera hester och fester!
idag ska jag träffa väninnorna igen och kanske några stycken från skbg, återstår att se. höres

Förortssvenska och fackspråk

och annat intressant får vi lära oss på denna underbara lektion, vill aldrig att den ska sluta, eller jo för då slutar vi! tänker försöka ha riktigt kul ikväll, och kanske snacka med några ettor. måste ju leva upp till kgkänslan, som för övrigt är en MYT! har hittat mina nycklar btw, älskar nu officiellt mannen i receptionen som hittade dom ♥

smygreklam för koss hörlurar..





Liten böna stor böna

där blev man ju nästan lite hungrig. låång dag den tog aldrig slut, vill oftast göra andra saker efter skolan men idag ville jag bara hem hem. tagga KGfest imorn, ska komma bara för att komma, och ta mig några järn. neej duschen hej! har ju bruna bönor i håret

Pyttipanna är fett gott

Här är lucas datorbord, blev ju fetans bra till slut! har nog aldrig varit med om en beskrivning från ikea som varit riktigt korrekt. Alltid fattas det nåt hål, eller så är det ett hål för mycket. men man klarar det alltid i slutändan och då vill man aldrig mer se en skruvmejsel.

älskling donar :D
markus coolar sig och jag töntar mig

Namnlös sökes

Är typ den enda icke-rökaren i min klass så sitter här själv medan alla är "ute en snabbis". skriver på lite uppgifter, lyssnar på musik och är dödens trött. tappat bort namnlös och mina nycklar också, ska leta efter dom nu. Poporom!


Threeway kid

Firade kebabens dag igår med en mumsig kebabtallrik! bara nyttigt för en att njuta av lite fet mat. idag har jag bara umgåtts med mina snygga vänner och handlat med föräldrarna. lucas tittade förbi nyss och snart går jag till honom, ska hjälpa till att sätta upp ett datorbord. men först hollywoodfruarna! förjävla knasiga brudar det där, askul.

hahah fiäänt!
jag, joshe, elin. sådär kommer vårt barn se ut

Kul tid kuliga människor

jennys fiiiiiiiiiiiilm! miss it ♥

Livet är en fyrkantig cirkel

Dagen bestod av matte [gick inge vidare], och konstmuseum. riktigt trökigt och vissa saker var bara fel, läskiga. nakna gubbar instängda i en tv är fan inte konst! cyklade hem igen, är jag bäst? a. Nu ska jag och luckan ha cook along för jag är hungrig like a bitch. high on life ikväll med brudarna/kamraterna, me gilla (y)


Te, myskläder, dusch, sängen

Jenny var här ett tag, vi drack te och åt mackor. älskar mackor :) gosar i sängen med mina favvobrallor. älskar favvobrallorna. ska snart ta en varm dusch. älskar duschen. sen somna i min sköna säng. hatar sängen. seriöst, sova är äckligt och överskattat, och jag vet inte alls hur man gör.


Unload the cash, move your ass

aaaaaaassåå
sämsta morgonen. ever! hur kan allt bli så fel?
vaknar för sent. min mobil hade lagt av så mamma hade inte fått tag på mig, hon hade åkt hem till mig och stod utanför dörren och trodde jag sov där (sov hos lucas). mamma sur och kommer försent till jobbet, jag har tänkt cykla till skolan men det spöregnar och blåser. har tre minuter att hinna med sista bussen, springer upp och hämtar datorn och kutar till bussen i ofräscha kläder och totalt ofixad. det har inte hänt sen jag började på kg.. kan ju inte skicka smsbiljett men ska köpa i automaten. nej den har dom tagit bort. när hände det? igår? busschauffören var inte tjurig så han hjälpte mig fixa biljett iaf. sitter på bussen som en slickad katt, hungrig och blind. ingen frukost och inga linser. livet på topp, like a boss..

aa jenny kom på sen att jag skulle starta om den sen och den funkar igen, ty god

haha sluta läs, fan va jag tyckte synd om mig själv idag
kolla va lessen
inte tagen idag, skulle vara olagligt med en sån bild

I'm with the party rock crew

mine partybruder och kg:s studio. kan ju bli så jävla coola bilder i den! vi hade fett kul så blev kvar där till kl 6 haha. efter det drog jag till joel och gabbe en sväng. upptäckte att jag hade 10 kr kvar på kortet, trodde jag hade minst 400.. tjejen med kollen! skyller på att både pojkvän och bror fyllt år ;) tog CYKELN hem, inte hänt sen jag flyttade till västerås, stolt brud

Poporom poporom

Hejhopp sitter här och kollar idol, och stör mig grovt på att mobilen inte funkar. comviq äckel är ju dött!
dålig uppdatering sen i lördags, jag och ewe drog ut på en longboardresa runt heeela skinnsberg. var tydligen inte så litet som jag trott i 7 år.. eller jo kanske, men vi kom upp på gator jag aldrig vart på i hela mitt liv, haha.

söndagen spenderades i farfars hus som är sålt nu, har nog pratat om det förut. rensade ut massa gamla foton och sånt, jättekul ju! kan va sista gången vi var där.. hittade ett kvarglömt paket där det stod "grattis jon på 3-årsdagen". haha fett sjukt, roliga var att han fyllde år dagen efter. min bror är 15 och går i 9an.....? :S

sleekt ♥
hon letade efter båda nallarna moahaha
kekkes får?

The sweet SKBG life

Hade trevligt igår :) bilder kommer om det blev några bra. slutade med att jag och lucas gick ända hem, käkade på donken på vägen. plusmeny till båda som dom fetton vi är! idag fick jag sova ut ett tag och tog sen tåget hem till skinnsberg. nyss haft lite gäster och ätit grillat ♥ inte helt fel. snart ska jag nog överge detta hus och dra till sture eller nån annan stans, vet att det finns ostbågar väntandes på mig när jag kommer hem :P


Flugjävel

Gick till skolan i morse, då var det en fluga i lägenheten. lämnade den och hoppades att den skulle vara kvävd, död och uppstånden när jag kom hem. men den kämpade fortfarande för sitt liv när jag kom hem den dumma flugan! Nu måste jag sätta igång och städa satan för snart kommer det lite fölk till mig! ska duscha också, och äta.. tempo tempo Liwen!

söt adjeas

1 september

Tjoo var ett tag sen, inte haft tid här riktigt. Igår fyllde lucas år, nu är älsklingen 19! käkade på stan med hans familj och grattade honom lite själv, det var mysigt :)

haha sötaste

Skolfoto idag, även fast jag inte bryr mig längre kommer alltid den där obekväma känslan när man ska ställa upp sig, har ju men för livet, vem har inte? usch. var in en sväng på västerås fria med jenny och träffade kotte och jesper, sen drog jag hem och sov hela kvällen :) börjar 12 imorn så nu går jag till lucas, hejdoo
cute friends :) andra bilden oslagbar ♥

RSS 2.0