Bomber och granater

HÄÄJ skolan rullar på som fan :) Ska ha nåt kopparlundsprojekt och min grupp äger känner jag nu! Vi sitter inte bara där som 4 potatisar utan idéer, här snackar vi KREATIVITET :o projektet heter som rubriken. Nog om det om ni vill veta mer kom till den MF kulturnatten i V-ååååååååås.

Datorerna äger, mycket. ♥
Och brinells var tydligen svarta? Hade en bild klar som glas i huvvet att dom var gröna! Var väl ett skitigt glas..

Kollade nyss på fångarna på fortet och nej, så bra är det inte :/ bara kul när pengarna kommer, haha DEN delen glömmer man aldrig! Önskade verkligen att jag fick vara med i det när jag var liten, bara näva massa pengar, haha äckelunge..

Underbart

Så jävla härligt att jag ska upp om två timmar..
Alltså vad FAN är problemet? Vad är det som krävs för att man ska kunna somna? Vad är meningen med att ligga klarvaken i 5 timmar och stirra in i väggen? Kan nån tala om det för mig SNÄLLA?!

So sick of sjukness

Har vart inaktiv som satan just när jag skulle börja skriva mycke igen xD

JAG HAAAATAR ATT VA SJUK! JAG HATAR DET SÅ FiertrUCK MYCKET :(

Men i onsdags åkte alla ettor till västeråsgården i Söderbärke, vette fan varför den heter så men men? Det var faktiskt askul och så. Fick göra en film med stillbilder, vi ska redigera det på måndag. Sen hade vi tävlingar och byggde ett läger med världens snyggaste ELDSTAD och allt! hahaha, sen vart det rundpingis och charader typ ett på natten. Hände massor det där var bara en del :)

Blev sjuk sista natten och är det fortfarande :/ Men är bara riktigt sjuk i max 2 dar sen vänder det. Nu är jag nästan frisk igen! Bra det för på måndag får vi våra awesome rocka fett damöb datorer! Visste inte ens att vi skulle få det. Och det är inte några skogsgröna små saker i storlek A5 som brinell lockade oss med, dom är större än min och typ bra och hela alltet! (med inbyggt spotify.. Alec som fattar hahahahah!) ;D ääh sorry brinells är säkert jättebra fan va jag trökarrrrrrrrrrr..

Oj vad jag älskar the Teddybears alltså oj vad jag tänker på det nu <3 har gjort det länge men inte riktigt fattat det,
det bara suger i min mage när jag hör vissa låtar jag fattar inte själv, glömmer nästan att jag är sjuk i nån minut. Ska inte säga vilka det är, det är säkert lite för mycket mobbat än det får vara..

Försöker igen

Jaha nu blev det kul igen :) Ska börja skriva som vanligt. T.ex. idag var det första skoldagen på Kopparlundsgymnasiet. Åkte dit med Alec och Bianca, släppte av Bianca vid råby innan vi åkte vidare mot stan. Vår skola ligger ju nära där, det är bara att gå en liten bit. Haha såg lite fult ut när alla som skulle börja stod utanför och väntade, och typ glodde på varandra :)

När vi kom in bjöd dom på godis. Men jag tog inget, inte Alec heller, fan va stört kom jag på nu :/ Blev indelade i smågrupper först såklart kom vi inte i samma, i min var det rätt stelt men Alec hade väl pratat på som ingenting i sin grupp x) får väl hoppas jag också lär känna fler imorn.

Förresten, jag äger på att kolla buss och tågtider nu! :D

Näe nu ska jag se klarre på en film, skriver imöra. Haha ovant det låter..



THAT'S IIIT :)

Rebirth

Är snart igång igen! Försöker planera att börja blogga på riktigt när skolan börjar igen, känns som en bra startpunkt :) Tänker haffa en ny mobil också innan dess så då kan det äntligen komma lite bilder från dagen!

Gjorde en ny header idag också bara för att helt börja om på nytt :) Känns awesome! Blev den bra?
Tycker den blev helt okej, kanske inte världsklass men den duger :)
SES SNART! ♥

RSS 2.0