Love it

Om inte detta ställe låg 60 mil bort hade jag kommit hit så ofta som möjligt<3 det är fjällen på riktigt, inget fusksälen. idag åkte vi slalom hela dagen och sen blev vi bjudna på fika hos becky, markus och noomi. morotskaka i mitt hjärta!



Vill äta upp<3



I min familj är vi alla vackra, renen får va substitut för mamma

Kändisnoomi i ett skyltfönster, gos!

Ljusnedal

Nu är jag i fjällen hos min moster igen! alltid så skönt att komma hit, kötta skidor på dagen och trycka protein på kvällen. (mosters man är köttbonde). idag blev det 12 km längd och det blir nog inte roligare imorn när träningsvärken kommer. jag har äntligen fått träffa mitt kusinbarn igen som blivit så stor! nu går och springer hon och pratar lite ibland. helt ofattbart söt är hon, kan typ inte smälta det. igår gosade hon med mitt hår och sen fick jag massa kramar<3

Bilfärden dit, när naturen blir cool är man nära





Will you be my valentine?




Nattmackan

Åt detta igår i hopp om att kunna somna. (spoiler alert!: didn't work). varför är allt så gott på natten? livets stora fråga. önskar jag var en frukostmänniska i stället. på morgonen då man faktiskt behöver energi är jag plötsligt inte intresserad. 




Update

Sitter i skbg och kollar south park och laddar upp mig lite. ska fortsätta jobbsökning om någon dag. det är det enda jag gör just nu och veckorna bara flyger förbi, behöver pengar RAJT NOW. ska det vara så in i helvete svårt att få fast jobb. förstår om man bara sitter bakom en skärm på arbetsförmedlingen, men jag åker runt som en dåre och visar mig, är engagerad som fan och nobody gives a fuck. snart jävligt trött på det här, jag är världens sämsta på att va ledig. har absolut noll komma noll självdisciplin och känner mig omotiverad till allt. carpe diem... snarare fuck diem. ååååh står verkligen still i livet nu, hate it. 

Jenny och jag träffade gosisar


Skulle på hattfest men det sket sig


Aldrig sett någonting så vackert 
Ibland blir pappa och jag nyfikna 


Bor här nu

Kommer typ inte ihåg senast jag var i skbg över helgen. västerås har blivit andrahem igen, helt naturligt för mig att bara dra hit i veckosluten. kastat massa cvn omkring mig och kommer fortsätta med det tills jag får jobb antagligen. om det nu inte är mitt öde att va arbetslös hela livet. runt det har det varit lite fester  och mellomys och jag mår oftast väldigt bra här. vilket är tvärtom mot för några månader sen då jag hade nån slags crush på min by och hatade vässan. 



Carrrrl

Önskar jag tog relevantare bilder 
 

RSS 2.0