Snabbare än 500an

Hade det asmys i avesta och filmen var bra, hade bara sett en av dom innan och den sög, så det gick över förväntningarna. Vägen dit gick inte så bra, gjorde tusen misstag kändes det som. det var som förut när jag fick panik över att åka själv, hatar att byta tåg också. glömde betala för det första tåget, höll på att gå av i en liten by i stället för i sala, och massa annat. kom i alla fall dit välbehållen och sen var mitt ansvar över, blev runtskjutsad i bil resten av kvällen.

Hos felix såg vi en av dom roligaste filmerna jag någonsin sett. "Cloudy with a chance of meatballs". asså rekommenderas som fan, herre gud, skratt.. när jag skulle hem tänkte jag att hemresan iaf skulle gå bra. meeeeen då tog jag till och med fel på fordon. trodde jag skulle med tåget men upptäckte att jag skulle åka buss i stället. den hade redan gått så vi åkte ikapp bussen, tur som fan! (ne det var bara skills). hoppade på närmsta hållplats och sen tog den mig ända hem. som den alltid gör kära 500-buss..

Man lär sig av sina misstag gott folk! kom ihåg det :|

Fan vad vi är bra

Nu har vi sänt klart vårt program och det gick superbra! fanns knappt någon nervositet, bara från lärarna.. speciellt en. kul att ha gjort det men är fortfarande inte intresserad av att börja med radio på fritiden, som man kan göra på min skola. inte riktigt min grej känner jag då vaaa. efter vi var klara var jag med och överraskade malin som fyller 18 år imorgon! grattis förfan! var nog den finaste tårta jag någonsin sett, bra gjort annzor.

Packar lite granna för om en timme tar jag tåget till avesta, ska se nya mission impossible med några bönder. skoja jag är ju en bonde själv, fast bara när jag själv vill vara det! och igår vettni då provade jag och lucas min nya lilla soffa, den är så söt! lite hårt var det men jag sov så gott ändå. höll på att försova mig och missa sändningen, skulle va nåt det!

liten<3 och den är grå men hos mig ser det helt lila ut..?

Sluta lajva dig

Såatte jaha snön ligger kvar, var ju trevligt. fortfarande inte åkt pulka vaFAN. skärpning nu. annars är vi klara med vårt radioprojekt, min grupp håller på med lajvare. det har varit kul även fast jag inte är så insatt i den stilen eller hobbyn eller vad man ska säga, borde jag inte veta det nu..? men hör upp nu folket!

Klockan 9 till 15 på torsdag och fredag kan ni lyssna på min klass när alla sänder sina program. om ni vill lyssna på min grupp (hehe) är den på fredag klockan 13. radiokanalen är 93.7 mhz i västerås, annars får man gå in på hemsidan, http://www.fmiv.nu/ och klicka på den lilla radion. vilket inte har funkat för nån men.. just sayin.

Imorgon ska jag simma igen, tycker det är asnice. fast det står livräddning, vadå ska hela klassen rädda mig och jag ska inte få göra nånting? he he he där bjöd jag allt.. meen ÄÄÄEEE sluta lajva dig nu! jävla lajvare.

malin jävla luring
pro redigering
fyra utropstecken, birgit menar allvar

Delicato

Helgen har spenderats i skbg och har väl inte gjort allt för mycket. mamma och jag var till ikea i fredags och där såg jag det sötaste jag någonsin sett. i lördags.. inte ett skit, kollade the war at home, rolig serie det där. idag var jag helt enkelt för rastlös, jag och joel drog till ica och köpte fika, som vi också åt på ica.. icafika. några delicatobollar satt jävligt fint. hängde i vip-rummet och gjorde gabbe sällskap när han jobbade, duktigt klirr i spargrisen. rundade av kvällen hos filip där jag satt och kollade när dom spelade ett spel jag inte förstod, sen gick jag hem och åt stek! två och en halv timme fick jag vänta på den maten, men det var fan värt i slutändan. drar en forever alone imorn då jag tar sovmorgon här och tar halv elva-bussen till skolan. kommer inte va en jävel på den.. me and my headphones ♥

haha helt overkligt söt. pappan satte på honom sin egen lilla rygga och han bar den själv till toaletten. asså frillan, och onepiece! jag vill ha ungen
nazizombisar? cod? jaja

Ska vi göra något äckligt baby

Rullar på i skolan med radioprojekt. lilla Liv Fadji. simmade en kilometer idag också, undrar om det känns imorgon.. fett segos den här veckan, längtar bara till helgen. fast vad ska man göra då? blir nog skbg iaf, en oplanerad helg i västerås är det värsta som finns. ska dra igenom några filmer nu hade jag tänkt medan jag trycker lite kassler. golonka!


Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig
Ska vi göra något äckligt baby




Hatar fan dig

Dom som snor saker, kan ju dö i helvetet eller var som helst, spelar fan ingen roll. livet är ju knappast på topp som det är, så kommer nån och snor min cykel. roliga är att jag gick och letade efter den runt hela området, så står det en exakt likadan bara några meter från min port. fatta glad jag blev när jag såg den, men det var nån annans. nog om blogg-aggressioner, ska deppa ifred med min lasagne nu. döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö tack

Baconchips

Blev inge sush igår men drog till stan i alla fall.. :/ hittade två tröjor, och det var hål i den ena såg jag idag, det är ju alltid kul. annars var jag på bio idag med felix och albin, käkade på jensens också, kompenserade nästan för sushin kan jag säga. drygt att inte ha några mer planer för helgen men får se till att komma på nåt att göra. kan rekommendera filmen också, den var bra :) inga bilder har jag heller..


Walking to the sushi bar

Skolan har börjat och livet leker, inte. gick bara tre dagar den här veckan och är ändå helt slut, har nog aldrig njutit så mycket av den här lediga torsdagen och fredagen. tror inte jag mår så bra, i hälsan alltså. dom tre viktigaste sakerna är väl sömn, kost och motion? jag suger på allt iaf. har tagit tag i sömnen och lagt mig 10 och 11 hela veckan, så det går ganska bra. jag och amanda ska kolla in friskis också, då har vi hälsan kirrad. sen får jag väl börja laga mat lite oftare även fast det suger.

Igår fick jag faktiskt mat av gabbe och joel, deras mat är mycket godare än min.. snällt av dom♥ sen kollade vi upp massa vägar som jag ska testa nästa gång jag ska till dom, måste börja lära mig mitt område! ..men snart ska jag ner i tvättstugan och hämta min tvätt. tredje gången i mitt liv som jag tvättar. fett duktig, har städat också, ojoj. efter det drar jag till stan och käkar sushi med elin, maja och pelin. skulle kunna gifta mig med sushi.. så jävla gooott!

någon fin dag i min håla :)

Stockmos krusbär

Återfunnen favoritdricka. älskade den här förut, och det har tydligen inte förändrats♥
har annars varit i sporthallen två dagar i rad och kollat mellandaxcup. brukar gå dit med ewe och en filmkamera men blev själv den här gången. träffade lite folk jag inte sett på ett tag så det var väl roligt. drog dagens värdaste och fick skjuts mina 200 meter hem, men det var snällt av petter. gnatt

Jajamen

Dom här dagarna har jag fuckat upp min dygnsrytm med lucas, varit hemma och bowlat. längesen man var där. kommer ihåg när det precis hade öppnat, jag och min vän lisa lisur var där varje dag hela sportlovet. stammisar fo life! fast det var ett par år sen det där. nu ska jag kolla lite himym, varför är det så bäst?
och glee. så jävla awesome


Gott nytt år

Kvällen spenderades hon elin med massa kul folk. sen drog vi till torget, vilket jag inte kommer göra igen. men nu vet jag i alla fall hur det var! nice. tog bussen hem och nu njuter jag av tystnaden kan man säga. pusspuss

så hade man bara bilder på sig själv. poporom

RSS 2.0