Några små ögonblick...

...från i fredags. försökte verkligen få till en bra video och detta är vad jag får? försenat ljud och en flygande bild..
nåja ni ser ju hur grymt det var i alla fall!
  

SHM och GM

Jag och Elin drog till stockholm och bodde på ett fängelse och gick på swedish house mafia. boendet var fett och konserten var fet. men åkandet och hittandet var inte lika fett. tjockiiiiiis. har aldrig haft så ont i kroppen och det har aldrig varit så krångligt att ta sig fram i världen. när vi skulle hem från friends arena var vi så jävla törstiga men det gick inte att hitta vätska någonstans i den där huvudstaden. hur är det möjligt!? när vi efter mycket jämmer hittade en colamaskin, tog den inte in vår tjuga. ville i princip bara gråta. smsköp blev vår räddning och när jag tog ut drickan skrek jag ett segervrål utan dess like, för att sedan spruta cola över hela handen. satt några på sidan som hade garvat under hela vår kamp, inte så konstigt, skulle velat ha den kvarten på film. 
 
något överdrivet detaljerad historia om en ganska oviktig grej. men kom ihåg att aldrig ge upp no matter what!
tillbaka till svenska husmaffian: WWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
 
firade min käre Joel på lördagen, aldrig haft sånt flyt med presenter måste jag säga, mycket nöjd. slutade som chaffis till green man vilket jag kanske ångrade sen, nykter och obekväm är sällan roligt. men så länge den andre hälften hade kul så var jag glad. (det där säger man bara för att leka världens bästa flickvän, hade varit roligare att supa med honom!)
 
observera elins långfinger :( 
älskade våra platser! 50 meters avstånd till scenen med dom tre musketörerna rakt framför oss:) 

Dagen är kommen

Härlig är jorden och den dagen jag så länge fasat för har passerat, jag är nu en lycklig kvinna. drömt om att få skriva det här hur länge som helst och sen glömmer man ju såklart det mitt i all uppståndelse.. men jag är gravid! :) nerå men jag har tagit körkort!!! :D känns så jävla weird när jag är ute och brummar helt ensam nu, men är väl bara att "köra" bort den känslan. fan vad töntigt ni ska se min natthumor nu..:/ det är iaf grymt och jag kan fortfarande inte fatta att jag faktiskt har klarat det. väldans sentimental jag blev nu då men när man bor såhär på landet är det en sån jävla frihetskänsla! är liksom inte fast längre. (tro inte att det är min kropp jag pratar om nu för än så länge ser den likadan ut). men i och för sig kommer den nog bli ganska ofast om jag ska åka bil hela tiden..dryyyyg jag är ska avgå med omedelbar verkan.  
 
såhär fin blev dagen efter min uppkörning, himlen grattade mig med solnedgång
 
 

En vecka kvar, it's gonna be legendary!

whhhoooaaaaaaaaaaap!

Bresa på!

 nu blir det bredare bilder, vad har man en kamera till om bilderna blir små och äckliga?
ok inte vääärsta skillnaden men bättre IAF! :) 

Sevärd

 

Halloween

höstlovet! förlåt för dryga bilder men jag lekte

Autumn

Höstlovet är 100 % slappt men det är skitmysigt så det är lugnt! måste ju ladda upp för en natt med maskinen och andra roligheter, täggäää. drar till västerås om en timme, kan ju inte bli sen till min egen förfest. och imorgon är det halloweenferre, passande att det ligger mitt ute i urskogen.  
 
bilder från ewes 18årsdag, dom enda som gick att urskilja. grattis igen ewzor du ska allt få en marabou när du kommer hem till sverige igen! 

RSS 2.0