Hos mormor

Släktmiddag hos mormor! alltid lika gott. myst med Maja hela kvällen, gosiga bebis! spelade sällskapsspel med familjen efter och det var fan galet. hade fått nån släng i huvet tror jag, skrattade och grät så mina ögon svullnade upp. blev inte tråkigare av att titta på monsters university. alltså svenska, fulare språk finns inte<3

Mys!!


Jag klarar knappt av denna söthet. 


Julafton

Firade jul hos brandts och det var jättemysigt! skönt att för en gång skull slippa åka så långt. bestämde mig för att gå ut på juldagen också, hade förvånansvärt kul på götis. är annars inte ett fan av den krogen. 

På tisdag blir det nyår i Rättvik. kommer bli svinkul!






Hahaha dollan




Julstämning

Efter att ha suttit i myskläder och kollat på ensam hemma erkänner jag att jag har julkänsla! får nostalgi av den filmen. under tiden har jag tryckt julskinka, vi har en maskin som gör riktigt tunna skivor och det är så jäääävla gott. igår satt vi och rimmade till sent på natten. eller dom andra rimmade och jag satt mest och garvade åt hur sjukt dålig jag är. vissa i släkten har ärvt morfars ordvitsådra, och jag är tyvärr inte en av dom.






Äntligen klar

Tvådagars på erikslund och nu kan jag äntligen slappa. jag och Jon slog in julklappar igår som aldrig förr, tog ju minst en timme. var mysigt i början men nu har jag fått nog av presentpapper. handlade själv igår och idag stack jag dit med ewe. måste säga att det var mycket trevligare med sällskap! vi tog det så jävla lugnt, aldrig haft en skönare julhandel. åkte dit i hennes egna bil, aviz. bilresan gick svinfort för att vi pratar bort all tid. måste liksom ta igen allt som hänt dom senaste veckorna hehe.. 


Är väl queen på paketering.. 

Glöggen tog hårt


Slutkörd

Min hjärna har bytts ut mot äppelmos. idag halvsov jag på en soffa på jobbet från kl 1 till 4, ingen elev kom. bilfärden hem ska vi inte prata om. har brutal sömnbrist och det ska bli så sjuuuukt skönt att inte ha alarm på imorgon. ska försöka sova ut i helgen, och ingen alkohol denna gång. julklappar måste också fixas då jag inte har en enda! :s 

Sista dan på jobbet, aww. 


Konsert

Igår ha de vi julkonserten i kyrkan som jag och eleverna har tränat till under tiden jag jobbat här. brutal skillnad när alla spelar tillsammans än när jag har enskilda elever. det är någonting med kyrkor som gör det så stämningsfullt. vilka sjuka byggnader egentligen? en akustikbomb med ljus överallt. 

Blev trollad av Elin och Jenny som inte hört av sig på hela dan. sitter där i en paus och tittar ut över publiken så möter jag jennys ansikte. hahah jävla skojare till kompisar. festelin följde med till skbg och vi hade en fortsatt trevlig kväll/natt med paradise hotel... skäms på mig

Fancy

Alltså dom här änderna! blev nästan dödad. you came to the wrong neighborhood, motherfucker. 


Tröttsamt

Det här med att åka till Västerås och festa varje helg är väldigt trevligt men också slitsamt. i lördags var det dock så sjukt roligt så det var värt det. när jag kom hem var alla i familjen sådär äckligt produktiva och bakade hundra olika julgodisar. ville bara kasta mig i sängen, och det gjorde jag också. nu får jag lugna ner mig och försöka komma in i julstämningen, har liksom inte öppnat min chokladkalender än. någon som vill ha 18 chokladbitar? ska smälta ner dom med kartongen och allt och dricka på julafton. 







Lucia

Idag kom jag för tidigt till skolan och fick se luciatåget i Västanfors. det var mysigt, hade glömt att man gjorde sånt i skolan. efter det var det lektioner och sen slutade jag vid tolv. najs. blir Västerås nu som vanligt, haha andra hem. 

Alltså små barn är så söta. all denna snällhet som bara kommer utan anledning. dom kan ge mig en komplimang bara sådär och jag märker hur dom liksom litar totalt på mig. 

Kolla bara vad jag fick igår haha :')

Snuttigull!!




Och här står jag

Jag skrev förra veckan att jag hade gått upp tidigt för att fixa noter till en elev som sen inte dök upp. det gjorde den inte idag heller så jag gick till klassrummet och hämtade. visst ungar är virriga, men min chef får samtal från irriterade föräldrar som säger att jag inte varit där. jag sitter här med öppen dörr i två timmar och väntar och barnen påstår att dom har knackat och att ingen har öppnat. på vilket sätt skulle den lögnen hålla? förstår inte. 
 
Hur som helst detta äger ändå och jag taggar till lunchen! gissar att jag inte är den enda. 
 
dödens väntsal


Mördarväg

Riskerat mitt liv idag på väg till och från Västerås. såg inte ett piss, tycker synd om mamma som åker där varje dag. såg en bil i diket på väg hem. det var tydligen ett fyllo som mamma hade plockat upp och tagit med till skbg, hahah euw. jag och Elin hade det mys i alla fall, jag var dock jävligt flummig men får hopppas det var underhållning och inget annat, mehee. 

Jobb imorn ös på ba

Festelin!


Mot vässan

Sitter på bussen till Fagersta eftersom jag måste hämta pappas bil. tänker fan heller lita på sj i detta väder! har redan trauman efter livet som pendlare. hämtar upp festelin sen ska vi till erikslund. såhär på lediga dagen, woop. 

Detta är liv på sin 4 timmars rast när elever inte kommer -.-

HEJ FAAAR! alla tror att dom kan lägga sig i min säng när dom vill nu :/ 


Vad gör jag nu

Det är alltså fyra timmar kvar till nästa elev. åker jag hem? drar av några bowlingrundor? tar en simtur?? jävla Fagersta. om jag lägger mig och vilar nånstans kommer jag somna direkt. hatar att behöva slå ihjäl timmar, kan man spara dom till en sovmorgon längre fram i stället? 

Såhär fick Jon massage igår. han ligger kvar än för han kan inte ta sig upp.




Julkänsla

Advent går så fort. andra ljuset idag kötta people!! längesen jag gick runt i myskläder hela dagen. det är fullt med snö och stjärnorna är upphängda, saknar bara Carolas julskiva så är vi igång! haha. den jävla skivan alltså, lovar alla familjer har en skiva som alltid sätts på av en förälder, som alla hatar men ändå älskar. för att den ger stämning/nostalgi. 

***HAHA DETTA HÄNDER INTE. JAG HÖR I SKRIVANDE STUND ATT PAPPA KÖR IGÅNG CAROLA! ALLTSÅ DÖDA MIG. HAHAHA***


Sängis


Det var ett jävla flängande

Har varit konstant aktiv hela fredagen och lördagen. förfest hos Elin igår och vi lyckades göra perfekta rosa pantern! har en crush på likör 43 haha, (julklappstips wadup). träffade majs på Pluto och hade min andra riktigt roliga kväll där. händer inte så värst ofta, senaste gången var när ewe fyllde förra året, och lärarmiddagen såklart! visade sig att Maja och var en duo med oväntad talang. måste absolut göras om. 

Åkt hit och dit och fram och tillbaka. det är väl det jag gjort idag. jag och Josh hade lite slapphäng hos Elin och jag fick äntligen min väska som jag glömde där på studenten! det var ett halvår sedan, på det exakta datumet. bättre sent än aldrig. köpte säng på Ikea på rekordtid och nu ligger jag och bloggar i en 120 istället för min gamla som var 80 cm.. fyfaaaaaan säger jag bara, helt underbart. 



Gick tydligen asbra att ha glajjer på krogen!


Jag är kär

Detta var glädje på burk. även fast jag hatar nougat, var den typ den godaste b&j'n jag käkat. det säger en del! så. jävla. gött.

Kockmössan haha..


Ensam

Nu är det tre pers som inte har kommit till lektionen, ingen förvarning.kunde liksom ha sovit till 12 idag om jag ville. att höra av sig är fan viktigt, det förstår jag nu. visst i skolklassen spelar det ingen roll eftersom det är hundra andra där. men nu hade jag gått upp extra tidigt för att hinna skriva ut en not som en tjej skulle ha, så dyker hon inte upp. tur att smartphones är uppfunna.
 
Mums. läste vetenskapens värld och åt lite fiol medan alla barn dissade mig


Slappis

Ledig idag, får alltid sova ut då. alla skulle få ha en ledig dag mitt i veckan, det äger. plus att morgondagen är väldigt lugn för mig, eftersom barnen bara är upp till 10 år. värre är det med äldre elever, då måste jag koncentrera mig. hårt liv ;) 

So cuuute! 6an ska inte jag ha 


Chillar med min Loka pepparkaka som förövrigt var svinäcklig!!!


16 år igen

Blev ombedd att vara med i orkestern ikväll. fasiken vad mycket minnen som bara kommer över en direkt. det är som att jag förträngt hela tiden då jag gick i nian och spelade klassiskt och nu bara, jahaaaa... juste. oljudet när alla stämmer samtidigt gav mig huvudvärk precis som förut, nu känner jag bara för att däcka på fikabordet. det är fett roligt men tar så sjukt mycket energi! 

Du och jag koppen, du och jag



Vardag

Nyss avslutat förmiddagen på jobbet och sitter äntligen med min lunchlåda! so fucking tired. lyckas alltid vända dygnet fel på helgen, kan vara för att jag körde tvådagars också. i fredags hängde jag med Joshua till hans jobbarkompisar och jag vet ärligt inte var jag hamnade. han som bodde där hette gyllenswärd i efternamn och var adlad. det fanns tydligen massa regler för hur namnet skulle ärvas, hade ingen aning om att sånt forfarande fanns i Sverige. gyllenswärd och hans kompis hade gått musikallinje på gymnasiet, jag har aldrig sett någon brista ut i skönsång så många gånger på en kväll. helt jävla underbart. 
 
 

Jag och mitt "kontor"


RSS 2.0