Hemma

Kom hem för ett tag sen :) har vart rätt kul, dock inget skarpnäck, haha näj ska hålla käften om det JÄVLA STÄLLET! Var hos Erik och Kickan, det är så dom heter.. Dom bor på tranholmen, rätt nära Lidingö. Fint vare, hehe dom måste åka båt till och från sin ö varje dag. FETT ballt men guuuu va jobbigt också!

Tänk efter skolan hur utmattad man kan vara och bara vill hem. Tar deras dotter som exempel. Hon gick i skola mitt i stan, efter det måste hon åka tunnelbana ända ut till Ropsten (längst ut på röda linjen.) Sen gå en bit till båten (tänk att det spöregnar!) Låsa upp skiten, alla rep.. Sen åka till sin ö. Låsa båten igen, gå upp till huset, långt vare också. Sen om det inte vore nog är det brant uppförsbacke hela vägen.
Kan inte ens föreställa mig det på morgonen.. man måste ju upp tidigt tidigt för att hinna göra sig klar och hinna med allt det där! Skulle bara inte kunna bo där..

Trevligt att träffa dom, men hela grejen varför vi var där var för att pappa hade fått nå biljetter från sitt jobb. Det var på Gröna Lund men vi var aldrig bland karusellerna utan vi skulle till en restaurang/konsärhus. Alltså man åt samtidigt som några uppträdde.. svårt å förklara :)

Bilder kommer sen, och en liten video :) haha man fick inte ha kameror där egentligen menmen..

Kommentarer
Postat av: emilia

haha ja precis!! åh herregud, ett år sen! ett år sen du jag thörn och viktor var på den där festen i den där jättefina lägenheten, ett år sen vi sov enda till tre på eftermiddagen och missade halva våran stockholmstripp, ett år sen vi hade middag hemma hos thörn med emil sundberg och alla. ett jäkla år sen vi åkte till skarpnäck tillsammans.

herregud vilket roligt höstlov det var. <3

2010-09-12 @ 22:32:39
URL: http://emiliaaan.blogg.se/
Postat av: mille

god i miss it!!!

vi får prata i telefon någon dag tycker jag livan! puss puss <3

2010-09-12 @ 22:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0