Helgnytt:

Har faktiskt haft askul den här helgen! Och jag är på superhumör även fast det är söndag. Det börjar nästan bli så att man längtar efter måndagarna :O hahaha.. trodde aldrig jag skulle säga det där.

I fredags tog Jag, Amanda å Jenny bussen hem till "mig", dvs min lägenheeet! Åh jag älskar det, snart flyttar jag in! Vi fixade som galningar, seriöst det blev ett helt annat rum på mindre än en timme :) Och ja, det är bara ETT rum, därför det kallas en 1:a ;) DET BLEV SÅÅ FINT♥ vi äger, NI äger!

Efter det blev det bio, "The last airbender", ni vet Avatar på Nickelodion som blivit verklig film :) har aldrig sett ett enda avsnitt men filmen var riktigt bra! Men det hände en helt fuucked up grej. Jenny och jag hade kollat på trailen och såg en aaaascoool grej som vi typ längtade till. Och det hände i slutet, när det är som mest spännande och avgörande och sådär. Precis då TÄNDER DOM LAMPORNA! ALLTSÅ VAFAN!? VARFÖR? OCH INGEN GJORDE NÅT HELLER. Hela publiken satt där och bah vafaan! Haha sen när den mest spännande scenen var slut så släckte dom igen :) KUL, verkligen, kände mig blåst..
På lördagen var jag och Jenny morgonpigga och åkte på en danstävling, hon ska ju börja tävla så då skulle vi se hur det gick till :) Det var så många grymma där, men också dom som bara stod där och jag vet inte vaaad dom gjorde, haha JAG kan t.o.m dansa bättre, och det är ingen komplimang!
Det bästa var alla små söta barn som dansade som om dom ägde stället :D haha så jävla balla! satt där och typ dog. Varför var inte jag så cool när jag var liten!?
Inreedning! :D
Låt mig dö av söthet! :)

Kommentarer
Postat av: gisélle

heeej liv ! hur fan hittade du mig :O

hur mår du ? fin blogg :) <3 pusssssss

2010-10-18 @ 11:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0