En effektiv dag på cykel!

Key West är så litet så dom flesta tar sig fram med cykel eller går. Vi hyrde varsin cykel idag och hann med massor! Alla sevärdheter vi tänkte se hann vi med på en timme. Southernmost point, Hemingways hus och Fort Zachary State Park. Så jävla skönt att bara cykla runt och se sig omkring. Det kostade att gå in i huset så det gjorde vi faktiskt inte. Betalade hellre för att komma in på stranden som var en del av parken. Blåaste vattnet hittills! Det var som ett litet paradis. Filmade under vattnet med GoPron och käkade lite pommes, vi älskade verkligen det stället. 

Lämnade in våra cyklar och rörde oss mot Duval Street där det mesta ligger. Åt på ett ställe som kallades Pinchers Crab Shack och det var helt SINNES. Hur kan alla restauranger ba toppa varandra hela tiden? Jag och Lova åt pasta med räkor och parmesan, vi gav rätten en 10. Om ni är här någon gång så MÅSTE ni äta det, grät nästan när det tog slut. 

Avslutade dagen på en Drag Queen-show, haha, någon gång måste ju vara den första. Jätteduktiga var dom i alla fall! Vi pratade med en av dom innan som var svensk, hon var den enda som fick våra pengar hehe... Men det var det värt för hon var grymmast. 




Såg bara huset från vägen




Matstället!



Saknar dig redan...

Food porn 

Svenskan Inga!

När vi skulle gå hem tog vi med en bit av den berömda Key Lime-pajen, svingod. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0