Highway 1

Att det ens finns sådana här ställen i världen??? Miljöerna! Har dött inombords tusen gånger denna resa och är så glad att vi åkte. Blir sugen på att göra en ny natur-roadtrip, strunta i städerna och bara se olika miljöer. Igår körde vi äntligen highway 1 från San Francisco till Los Angeles. Det är nog det coolaste jag gjort, tror ingenting har toppat det! Om ni inte känner till vägen är det bara att googla så förstår ni vad jag menar. Man har havet på ena sidan och berg på den andra, går inte att beskriva hur fantastiskt det var. 

Såklart började dagen med tjocka moln och regn, vår vanliga tur. Vi satt helt tysta och svor, har nog aldrig varit så deppiga. Havet syntes inte ens och vi åkte förbi så många fina ställen som knappt syntes på grund av all dimma. Vägen är lång, men den coola biten ligger väldigt långt från LA, så det var liksom vår sista chans. Stannade till på en kiosk och frågade en man om vädret. Han var förvånad att det ens regnade och sa att det skulle sluta två timmar framåt. Det verkade otroligt men vi satte oss i bilen och väntade. Efter en timme hade det inte hänt någonting och vi hade svårt att tro honom, men tillslut såg vi ett litet blått streck vid horisonten! Han hade rätt, och när alla moln försvann hade vi klar himmel hela vägen ner. 

Vi var tvungna att stanna till hela tiden för att det var så fint. Hann åka typ 100 meter mellan varje ställe. Spenderade hela dagen ute på vägarna och kom till LA när det var mörkt. Tur att vi fått träna länge med dom här stora vägarna, det är svårt nog när det är ljust ute! 



Här började det klarna upp



Skillnaden! 


Vägen gick läskigt nära stupet ibland


Kan inte fatta att vi åkte där...



Närmare LA var vi tvungna att stanna igen. I solnedgången fick naturen nya färger, och precis innan den gick ner var allting rosa. AMAZING! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0