Universal Studios

Shit va kul det var idag! Vi hann med bussen till universal kl halv tio, som vi fick åka gratis eftersom det ingick i vårt hotell. Nice! Gick med folkströmmen tills vi kom in på en av parkerna, insåg efter ett tag att vi var på fel. Vi hade bara betalat för en park så vi började kuta tillbaka samma väg som vi kom in, stressade som fan. Dom var snälla så vi fick byta direkt, men det blev en lagom svettig början på dagen! Bättre skyltar nästa gång taaack. 

Vi såg och åkte allt som fanns, förutom bergochdalbanorna. Var där runt åtta timmar tror jag! Roligaste var alla 4D-simulatorer, eller vad dom kallas. Så coola och bra gjorda, kändes så himla verkligt. Den bästa var LÄTT Transformers, hade ont i halsen efteråt av allt skrikande. Älskade den med Minions också, så söta! 

Harry Potter-världen var såklart jättefin, fast vi såg bara halva. Vi såg också Terminator, M.I.B, Simpsons, Shrek och E.T. 

En jättehäftig dag helt enkelt, åk hit om ni vill, kan och orkar! Imorgon börjar vi röra oss mot New Orleans, med ett stopp i Tallahassee för övernattning. 







Harry Potterrr




Draken sprutade riktig eld, hur sjukt är inte det? På nära håll kände man värmen i hela ansiktet. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0