Venice Beach

Kom upp lite tidigare idag och åkte längre bort till venice beach. Insåg att det låg precis bredvid santa monica och att vi kunde ha gått dit. Jaja hur ska man veta allt i detta land? Vi kommer starta varje dag på olika stränder, finns verkligen inget skönare! Sen vill vi ju inte vara bleka när vi kommer hem, har knappt fått någon bränna för att vi gör så mycket hela tiden. Men vad är viktigast, att vara snygg eller ha jävligt kul? 

På väg hit i förrgår körde Lova på någonting. Vi såg inte vad det var, kollade till bilen så att det såg bra ut och tänkte inte mer på det. Idag innan vi skulle åka hängde det en känga under bilen! Vi har alltså åkt hur länge som helst med någons sko dinglandes där under. Varför händer detta oss? Så himla fult och roligt, fick skära ner den med en fickkniv haha. 

Vi bor precis bredvid en svensk pizzeria, hur kul är inte det? Var såklart tvungna att gå in, och där jobbade en svensk kille från Gävle som blev väldigt glad åt att få prata svenska. Han tipsade om en bar som heter The Bungalow, så vi ska dit snart. På pizzerian jobbade också en halvsvensk, och det var han från Hollywoodfruar som redigerade Gunilla Perssons film! Den här dagen blev allt bra konstig... 

Hejheeeeeej!
Blåsigt








Tittut Ellis ben!

Lekte Tarzan




Fortfarande besatt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0