Gardasjön

Gardasjön var snäppet bättre när det gäller camping. Det gick bussar dit, personal fanns tillgänglig, mer saker att göra och nära till centrumet Torbole. Trots att det är oktober var det fullt med folk, och ALLA var tyskar. Vi vet fortfarande inte varför, antagligen för att det ligger nära. Att sova i tält där var inte ett dugg kallt utan bara gooosigt!

Första dagen cyklade vi längs med sjön och badade i den, förvånansvärt varmt i vattnet! Vi som inte sett en strand på ett tag låg och solade en bra stund, men det var behövligt. Nästa dag tog vi igen latheten genom att hyra mountainbikes... Trodde att det skulle vara en platt stig i skogen ungefär, men nja. Vägen var en stenig brant uppförsbacke precis bredvid sjön, och då menar jag inte grus utan stenbumlingar. Vi cyklade, halvt gick uppför berget och hade nog vänt om tidigare om det inte hade ryktats om en bar längre fram. Kändes ganska bra att sitta där efteråt med fin utsikt och en öl i handen. Väl hemma belönades vi med en ljummen jacuzzi och regnig natt, men tältet klarade sig ändå!

Nu ska vi ta oss till Zell am See, och efter en väderkoll har vi avbokat campingplatsen och bokat ett hotell i stället. I regret nothing.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0